2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kızlar transferimin 10. Günü bugün kan değerim 34.23 çıktı 8. Gün yaptırmıştım 14.10 çıkmıştı sizce artışı nasıl kızlar yorumlarınızı bekliyorum

Kizlar benim de degerim cikti 7.7 dendi cok beklettiler ama ne pozitif ne negatif dendi cok uzgunum yaa
Hadi yaaa,bende anlamıyorum ki şu değer islerinden...Ama erken yaptirdin ki sen dmi?Birde 3.gün emriyosuydu...yükselir inşallah ben 2 den birden 150 lere çıkanları çok okudum

Kizlar benim de degerim cikti 7.7 dendi cok beklettiler ama ne pozitif ne negatif dendi cok uzgunum yaa
Zor canim gecen sefer ki denemem de bnde yasadim, degerim yukseldi uc kere yani iki gunde baktirdim o zamnm sonra durdu, ama yukselenlerde oldu, nasip bacim bekleyip gorecez artik, test gununde bi daha yaptiracaksin o zamn a kaldi

Ewet canim bende oyke dusunuyorum bellimi okur belki gec tutunmustur benim ablam adetinden bigun once kanda gebelige baktirmisti degeri 9 cikmisti bemim adet gunume 3 gun var ablam yukselik diyo ins yukselir sonucta 5 ten yukarisi gebelik diyolar ne olur dua edin kizlar

Hadi yaaa,bende anlamıyorum ki şu değer islerinden...Ama erken yaptirdin ki sen dmi?Birde 3.gün emriyosuydu...yükselir inşallah ben 2 den birden 150 lere çıkanları çok okudum
Abla ins yukseli yok 5 gun embriyosu Ama benim ablamda degeri 9 du simdi bi yasinda yegemim var dualarinizi eksik etmeyin ins yukselir buruk bi sevinc icindeyim hala umutluyum 2 degerdende olsa hamile sayilirim dime

Canim umidini yitirme, bu degerlerden cok kisi gorduk cocuk sahibi olan, dualarim seninle.

Abla ins yukseli yok 5 gun embriyosu Ama benim ablamda degeri 9 du simdi bi yasinda yegemim var dualarinizi eksik etmeyin ins yukselir buruk bi sevinc icindeyim hala umutluyum 2 degerdende olsa hamile sayilirim dime
canım gözün aydın 10. Gün değerim 2.56 olmasına rağmen 12. Gün testi tekrarladılar yükselebilir diye. Sıfır çıkmadıkça ümit kesilmez

Ya kızlar doktor aradı şimdi üzülme sakın falan diye. Sonra adet olunca gel histeroskopi yapıp çeltik atıcam rahime dedi moralim bozuk olduğu için tamam falan diye adapte olmadan dinledim. Buna benzer hikayesi olan arkadaşım varsa bana yardım edebilir mi acaba

canım gözün aydın 10. Gün değerim 2.56 olmasına rağmen 12. Gün testi tekrarladılar yükselebilir diye. Sıfır çıkmadıkça ümit kesilmez
Sagok canim ins oyledir ins yukselir benim gecen seferki transferdede degerim 0,19 cikmisti yani bu bemim icin iyi bi rakam ins yukselir diye umutluyum

Canım ilk transferim negatif çıkınca bende histeroskopi oldum ve rahim uyarıldı Çeltik büyük ihtimal odur. Ilkinde vücut yabancı görüp embriyoyu kabul etmiyormuş bazı vücutlarda histereskopide rahim uyarılıyor işte diğerlerinde yabancı Görmüyor embriyo rahatça gömülüyor diye biliyorum :)

Kızlar sizin sonuçlarınız maşallah benimkine göre çok yüksek moralim bozuldu bi terslik mi var acaba diye

canım nası bi işlem hsg kadar basit mi hastanede falan yatıyomuyuz dikiş var mı

Kızlar sizin sonuçlarınız maşallah benimkine göre çok yüksek moralim bozuldu bi terslik mi var acaba diye
yüksek değerlerin büyük çoğunluğu ikiz gebelik ama senin değerinde bence hiçbir sorun yok 3 kez hamile kalıp birini doğurabilen biri olarak söylüyorum :) boşuna takıyosun

yüksek değerlerin büyük çoğunluğu ikiz gebelik ama senin değerinde bence hiçbir sorun yok 3 kez hamile kalıp birini doğurabilen biri olarak söylüyorum :) boşuna takıyosun
Iki günde 2 katın üstünde arttı 3. Gün embryosu ya ondan olablr mi birde 10. Gün değerimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…