2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Anlatayım canım, benim yakın bir arkadsimin 6 senedir denemedigi yöntem kalmadı...2 aşılama 3 tüp bebek yaptırdı...Gezmedigi dr kalmadı kızın,en son bir dr aynı şeyi önerdi ona yaptırdı ve o ay hamile kaldı..Ve bana yalvardi bu son transferde ertele transferi sanada yaptiralim dedi ama ben ilaçlara başlamıştım çok şükür oldu...Ama bu kez benim tutmasaydi bende o işlemi yaptiracaktim canım...

Iki günde 2 katın üstünde arttı 3. Gün embryosu ya ondan olablr mi birde 10. Gün değerimdi
illede tam iki kat olması gerekmiyo tatlım bi arkadaşımız vardı burda nerdeyse 60- 74 falan diye çok. Düzensizdi artışlarınçok şükür kesesini bile gördü. Önemli olan artması bence

illede tam iki kat olması gerekmiyo tatlım bi arkadaşımız vardı burda nerdeyse 60- 74 falan diye çok. Düzensizdi artışlarınçok şükür kesesini bile gördü. Önemli olan artması bence
Inşallah hepimiz güzel güzel haberler duyarız canım

neslishan canim dualarim seninle bacım uzme kendini, insallh hepimizin tutar kucagimizada almak nasip olur. yarin aksam regaip kandili herkes sadece kendi icin degil , once onunla ayni durumda olanlara en son kendine dua etsin, cunku en guzel dua sekli buymus rabbim katinda. Rabbim isteyen herkese hayirlisi ise "kun fe yekun" desin insallhhhhhh

acelyacicegi canim ins dualarimiz kabul olur ben bu yola ciktigimdan beri hepimize dua ediyorum allahim ins hepimizin gonlune gire versin ins burdakilere benden daha iyi sonuclar nasip etsin iyiiki varsiniz simdiden butun kizlar kandiliniz mubarek olsun

nbr cnm nasılsın? bugun kaçıncı iğneni olacaksın? herşey yolundadır inşallah.. kontrol ne zaman
iyiyim tatlim bugun menopura basladim sukur
decapeptly ile baslamistim ilk
iğnelere devam canim inşallah bol kaliteli yumoslar olur Allah in izniyle ....

Kızlar sonucum çıktı;bugün transferle beraber 10.günüm 401 çıktı deger
superr bir değer tatlim maşallah i var

Kizlar benim de degerim cikti 7.7 dendi cok beklettiler ama ne pozitif ne negatif dendi cok uzgunum yaa
canim hayirlisi olsun hakkında Allah tan umut kesilmez
nasipse bebeis seninle olacaktır annesi..

Kızlar transferimin 10. Günü bugün kan değerim 34.23 çıktı 8. Gün yaptırmıştım 14.10 çıkmıştı sizce artışı nasıl kızlar yorumlarınızı bekliyorum
2 ye katlanmis maşallah canikom önemli olan katlanmasi
ileriki günlerde de kat kat katlansin insallah

EsEs50 canimmm nasıl mutluyum anlatamam...Darisi basina insallahh,şükür başladın ignelerede,sağlıklı yumoslarin olsun İnsallahh

Canım belirtiden kastın bel ve Sırt ağrıları kasık batmaları sancılarıysa hepsi en baştan beri vardı şimdide var.. Senin ?
Aynen aynen onlardan bahsediyorum :) benim kasik batmalarım vardı dün çok bel ağrım oldu kopacak sandım.Simdi sanki belim boşlukta gibi değişik bir ağrısı var...Birde istahim kesildi canım birsey istemiyor saatlerce ama sonra birden saldiriyorum yemeğe :) kese icin kaçıncı gün cagirdilar seni canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…