Anlatayım canım, benim yakın bir arkadsimin 6 senedir denemedigi yöntem kalmadı...2 aşılama 3 tüp bebek yaptırdı...Gezmedigi dr kalmadı kızın,en son bir dr aynı şeyi önerdi ona yaptırdı ve o ay hamile kaldı..Ve bana yalvardi bu son transferde ertele transferi sanada yaptiralim dedi ama ben ilaçlara başlamıştım çok şükür oldu...Ama bu kez benim tutmasaydi bende o işlemi yaptiracaktim canım...Ya kızlar doktor aradı şimdi üzülme sakın falan diye. Sonra adet olunca gel histeroskopi yapıp çeltik atıcam rahime dedi moralim bozuk olduğu için tamam falan diye adapte olmadan dinledim. Buna benzer hikayesi olan arkadaşım varsa bana yardım edebilir mi acaba
Hayır canım benim,katlanmış işte ne güzel değerin, bizimkiler çoğul gebelik canımKızlar sizin sonuçlarınız maşallah benimkine göre çok yüksek moralim bozuldu bi terslik mi var acaba diye
Canim sukurler olsun sana gebelik var dendi benim o bile yok 7,7 yukselir ins diye dua ediyirumKızlar sizin sonuçlarınız maşallah benimkine göre çok yüksek moralim bozuldu bi terslik mi var acaba diye
Kizlar benim de degerim cikti 7.7 dendi cok beklettiler ama ne pozitif ne negatif dendi cok uzgunum yaa
illede tam iki kat olması gerekmiyo tatlım bi arkadaşımız vardı burda nerdeyse 60- 74 falan diye çok. Düzensizdi artışlarınçok şükür kesesini bile gördü. Önemli olan artması benceIki günde 2 katın üstünde arttı 3. Gün embryosu ya ondan olablr mi birde 10. Gün değerimdi
canım benim ara ara oluyordu ama bugün nedense çok var başımda dönüyoırNe zamandan beri var bulantim ben daha kese gormedim pozitif sonucu persenbe aldim ama bulanti filan yok bende rabbim tamamina erdirsin hepimizin hamileligini
tek emb di cnmMasallah la kuvvete illa billah.. insallh artmaya devam eder canim. Darisi bizlere ins
Canım dualarımda hepiniz varsınız inşallah annelik duygusunu bizde Rabbimin izniyle tatcazCanim sukurler olsun sana gebelik var dendi benim o bile yok 7,7 yukselir ins diye dua ediyirum
Inşallah hepimiz güzel güzel haberler duyarız canımillede tam iki kat olması gerekmiyo tatlım bi arkadaşımız vardı burda nerdeyse 60- 74 falan diye çok. Düzensizdi artışlarınçok şükür kesesini bile gördü. Önemli olan artması bence
Canim 3. Gun embriuosu olmasi cok farkediyor, gonlunu ferah tut, hamilesin sen, 10 gun degeri de 3. Gun embriuosu icin erken.Iki günde 2 katın üstünde arttı 3. Gün embryosu ya ondan olablr mi birde 10. Gün değerimdi
Sağol canım benim inşallah öyledir iyi ki burası var iyi ki sizler varsınızCanim 3. Gun embriuosu olmasi cok farkediyor, gonlunu ferah tut, hamilesin sen, 10 gun degeri de 3. Gun embriuosu icin erken.
iyiyim tatlim bugun menopura basladim sukurnbr cnm nasılsın? bugun kaçıncı iğneni olacaksın? herşey yolundadır inşallah.. kontrol ne zaman
superr bir değer tatlim maşallah i varKızlar sonucum çıktı;bugün transferle beraber 10.günüm 401 çıktı deger
canim hayirlisi olsun hakkında Allah tan umut kesilmezKizlar benim de degerim cikti 7.7 dendi cok beklettiler ama ne pozitif ne negatif dendi cok uzgunum yaa
2 ye katlanmis maşallah canikomKızlar transferimin 10. Günü bugün kan değerim 34.23 çıktı 8. Gün yaptırmıştım 14.10 çıkmıştı sizce artışı nasıl kızlar yorumlarınızı bekliyorum
İnşallah canım benim Rabbim emeklerimizi Boşa çıkarmasın yüzlerimizi güldürsün bu mübarek ayların hürmetine2 ye katlanmis maşallah canikomönemli olan katlanmasi
ileriki günlerde de kat kat katlansin insallah
Belirtin var mı canım senin?İnşallah canım benim Rabbim emeklerimizi Boşa çıkarmasın yüzlerimizi güldürsün bu mübarek ayların hürmetine
Canım belirtiden kastın bel ve Sırt ağrıları kasık batmaları sancılarıysa hepsi en baştan beri vardı şimdide var.. Senin ?Belirtin var mı canım senin?
Aynen aynen onlardan bahsediyorum :) benim kasik batmalarım vardı dün çok bel ağrım oldu kopacak sandım.Simdi sanki belim boşlukta gibi değişik bir ağrısı var...Birde istahim kesildi canım birsey istemiyor saatlerce ama sonra birden saldiriyorum yemeğe :) kese icin kaçıncı gün cagirdilar seni canımCanım belirtiden kastın bel ve Sırt ağrıları kasık batmaları sancılarıysa hepsi en baştan beri vardı şimdide var.. Senin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?