2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

İnan tatlım inan. İnanmak insAna moral olur. Herşey çok güzel olsun hepimiz için. Allah'ım herkesin

Cnm benim ilk denemede nefatifi görünce dr rahimde polip var histeroskopi yapıcaz dedi. Polipi alırken rahimin içinide kazımış. Bu işlem çentik atmakla aynı mı bilmiyorum. Ama benden sana tavsiye, ikinci denemeyide aynı doktorla yapıcaksan işleminide o yapsın. Ben ikincisini başka bi dr gittim be bu seferde olmazsa bide ben histeroskopi yapıcam demişti.

Gunaydin canim rabbim miniginin kalbini duymayi nasip etsin canim seninde kandilinin mubarek olsun

Ammmmmmiiin allahim hepimizin dualarini kabul etsin

Günaydın canimm,seninde kandilin mübarek olsun...Hadi minik fasulyenin kalp atışını nasıl dinlediğini anlat bize çıkınca

Tabikide pozitifff benimde öyle oldu işte aynı şekilde,git hemen beta ya baktir:)idarda ciktiysa kanda zaaten çıkıyor Ay nasip mutlu oldum anlatmam
Yok bn sevinemiyorum ki,senin ki ayni boyle mi cikmisti.,yoksa daha koyumuydu cjzgjn cnm

gultisssss canım bugün artık test günün sanırsam
dün akşam akıntı birazda kan geldi hemen hastaneye gittik ve test sonucu 2.24
Laboratuar yeni oluşan gebelikte düşük çıkabilir dedi, doktorum aradım 12.gun tekrarlayın dedi ama hiç umudum yok bizim rüya bitti yani çok ağladım çok ağladık kocamla canıma, dışarı attık kendimizi suan

Negatif

Yok bn sevinemiyorum ki,senin ki ayni boyle mi cikmisti.,yoksa daha koyumuydu cjzgjn cnm
Hayır kuzum hamilesin :) benim ilk 10 dk tek cizgiydi sonradan netleşti :) birde,ben o kadar çok bu güne kadar test yaptım ki,inan bu kadar bile net değilken druma attim fotosunu :)çabuk gel dedi :)))ve kanda çıktı zaten :)hadi kalk git bi kan ver:) ama ben eminim sen hamilesin tatlım :)

serenci canim artik yarin ogrenirim durumumu yani tam netlesir. Rsmi tatil bugun hastane kapali, insallah oyledir canim yaa

Hadi ya Ne diyecegimi bilemedim şimdi tikandim kaldım...Canim benim,burada bir cogumuzun 2. Yada 3. Denemesi hepimiz o duyguyu az çok biliyoruz,pes etmek yok biliyorsun toparladiginda kendini eğer kan değerin artmazsa tekrar dene,sakin umudunu kaybetme,benimde 2. Denemem...2 ayı da geçirme hiç bu yola baş koymusken devam et inşallah kavusacaksin yavruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…