- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
Teşekkür ederimnasıl korkmustum dün ağrılarına vs den...Birde şunu anladım bu tedaviler yüzünden o kadar imkansız gibi gelmiş ki suan hala inanamıyorum...Rabbim benim gibi ümitsiz olan bütün herkesin yüzünü güldürsün
Ya kızlar doktor aradı şimdi üzülme sakın falan diye. Sonra adet olunca gel histeroskopi yapıp çeltik atıcam rahime dedi moralim bozuk olduğu için tamam falan diye adapte olmadan dinledim. Buna benzer hikayesi olan arkadaşım varsa bana yardım edebilir mi acaba
Gunaydin canim rabbim miniginin kalbini duymayi nasip etsin canim seninde kandilinin mubarek olsunGünaydınnn kızlaaarrrr. Kandiliniz mübarek olsun. Bu mübarek günde Allah hepimizin dualarını kabul eder inş.
Hastanedeyim ilk randevum doktorumla. Bakalım beni bugun neler bekliyor. İnş herşey yolundadır ve bebişimin kalp atışlarını duyabiliriz
Ammmmmmiiin allahim hepimizin dualarini kabul etsinGünaydınnn kızlaaarrrr. Kandiliniz mübarek olsun. Bu mübarek günde Allah hepimizin dualarını kabul eder inş.
Hastanedeyim ilk randevum doktorumla. Bakalım beni bugun neler bekliyor. İnş herşey yolundadır ve bebişimin kalp atışlarını duyabiliriz
Günaydın canimm,seninde kandilin mübarek olsun...Hadi minik fasulyenin kalp atışını nasıl dinlediğini anlat bize çıkıncaGünaydınnn kızlaaarrrr. Kandiliniz mübarek olsun. Bu mübarek günde Allah hepimizin dualarını kabul eder inş.
Tabikide pozitifffKizlar 9.gunum bugun 15 dk oluyor yaptim gene boyle cikti, bu ney simdi
Yok bn sevinemiyorum ki,senin ki ayni boyle mi cikmisti.,yoksa daha koyumuydu cjzgjn cnmTabikide pozitifffbenimde öyle oldu işte aynı şekilde,git hemen beta ya baktir:)idarda ciktiysa kanda zaaten çıkıyor Ay nasip mutlu oldum anlatmam
Hamilesin canimKizlar 9.gunum bugun 15 dk oluyor yaptim gene boyle cikti, bu ney simdi
Hayır kuzum hamilesin :) benim ilk 10 dk tek cizgiydi sonradan netleşti :) birde,ben o kadar çok bu güne kadar test yaptım ki,inan bu kadar bile net değilken druma attim fotosunu :)çabuk gel dedi :)))ve kanda çıktı zaten :)hadi kalk git bi kan ver:) ama ben eminim sen hamilesin tatlım :)Yok bn sevinemiyorum ki,senin ki ayni boyle mi cikmisti.,yoksa daha koyumuydu cjzgjn cnm
Oyle mi diyorsunuZ bi yArim saat gecince ikinci cizgi birazcik daha koyulasiyor, tum testldr boylemi aceba. Bn 7. Gunde baktim yine boyle cikti. Bugun her yer kapali tahlili yarin sabah yaptiraHamilesin canim
Hayır kuzum hamilesin :) benim ilk 10 dk tek cizgiydi sonradan netleşti :) birde,ben o kadar çok bu güne kadar test yaptım ki,inan bu kadar bile net değilken druma attim fotosunu :)çabuk gel dedi :)))ve kanda çıktı zaten :)hadi kalk git bi kan ver:) ama ben eminim sen hamilesin tatlım :)
Ewet canim cizgi cok net, zaten diger cizgi ile ayni koyulukta olmuyorOyle mi diyorsunuZ bi yArim saat gecince ikinci cizgi birazcik daha koyulasiyor, tum testldr boylemi aceba. Bn 7. Gunde baktim yine boyle cikti. Bugun her yer kapali tahlili yarin sabah yaptira
Hadi yadün akşam akıntı birazda kan geldi hemen hastaneye gittik ve test sonucu 2.24
Laboratuar yeni oluşan gebelikte düşük çıkabilir dedi, doktorum aradım 12.gun tekrarlayın dedi ama hiç umudum yok bizim rüya bitti yaniçok ağladım çok ağladık kocamla canıma, dışarı attık kendimizi suan
Negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?