- 26 Ocak 2014
- 1.494
- 874
- 198
- 35
Hayirlisi olsun insallh kanda pozitifi gorurum, ve tum arkadslr da gorur. Yarin sBah beta sonucumuda aliyim da kizlar dua edin bana ve tum sonuc bekleyenlereEwet canim cizgi cok net, zaten diger cizgi ile ayni koyulukta olmuyor
Hamilesin canim gozun aydin simdidenKizlar 9.gunum bugun 15 dk oluyor yaptim gene boyle cikti, bu ney simdi
Boşuna germe kendini hamilesin sen :) benimki de aynısı diyorum..bak bir süre sonra biraz daha netleşecek :))) senin kaç tane kaçıncı gün embriyosuyduserenci canim artik yarin ogrenirim durumumu yani tam netlesir. Rsmi tatil bugun hastane kapali, insallah oyledir canim yaa
Insalahh canim insallah. Benim 2. Denemem zaten 2 tane blast transfer edilmisti. Gecn secer kimyasal gebelk yasadim., bu sefer olur ins canimBoşuna germe kendini hamilesin sen :) benimki de aynısı diyorum..bak bir süre sonra biraz daha netleşecek :))) senin kaç tane kaçıncı gün embriyosuydu
Canım benim asıl test günüm yarın o yüzden Yarını bekle diyorlarAynen aynen onlardan bahsediyorum :) benim kasik batmalarım vardı dün çok bel ağrım oldu kopacak sandım.Simdi sanki belim boşlukta gibi değişik bir ağrısı var...Birde istahim kesildi canım birsey istemiyor saatlerce ama sonra birden saldiriyorum yemeğe :) kese icin kaçıncı gün cagirdilar seni canım
Zaten ihtimal yüksek mis :) hadi bakalım bu sene ikiz senesi :) benimde sanırım ikiz :)Insalahh canim insallah. Benim 2. Denemem zaten 2 tane blast transfer edilmisti. Gecn secer kimyasal gebelk yasadim., bu sefer olur ins canim
Yarın inşallah seninde güzel haberini aliriz canım benim :)Canım benim asıl test günüm yarın o yüzden Yarını bekle diyorlar
Test sonucunu merak ettim de inş.yükselmiştir değerlerin....Canim benim de öyle geliyor topak topak kahverengi pembe karisimi benim test günüm çarşamba ya canım inşallah tutundugunun belirtisidir
Inşallah canım inşallah :)Yarın inşallah seninde güzel haberini aliriz canım benim :)
Çok sevindim hayırlı olsun inş.cuma günüde 2 ye katlar.Erken baktın kendini gereksiz strese sokdun.Güzel düşün sonuçta güzel olsun inş.[/QUOTE]Sağol canım dün akşam baktirdim 55 çıktı cuma tekrar layacagiz inşallah iki katına çıkar
Canım randevun nasil geçti. Bebisin nasil ?Günaydınnn kızlaaarrrr. Kandiliniz mübarek olsun. Bu mübarek günde Allah hepimizin dualarını kabul eder inş.
Hastanedeyim ilk randevum doktorumla. Bakalım beni bugun neler bekliyor. İnş herşey yolundadır ve bebişimin kalp atışlarını duyabiliriz
Uzulme cnm kalp atısı gecte duyulurmus kesenin boyutuna baktımı bir gerilememi gordude alınacak dediBebeğimi gördüm fasulye kadardı. Pıt pıt atan kalbini duydum çok heyecan vericiydi demeyi çok isterdim ama diyemicem. Gülerek büyük heyecanla girdiğim odadan ağlarak çıktım. Kalp atışları yoktu. Hiç bişey yolunda gitmemiş. Salı tekrar kontrolüm var. O zamanda duyulmazsa alıcaklar bebeğimi. Sonrasında Genetik araştırma yapıcaklarmış. Mükemmel bir dr var. Herşeyi uzun uzun anlattı. En az benim kadar o da üzüldü. Allah nasip etmemiş demek ki. Olmayınca olmuyormuş. Benim sevincim buraya kadarmış. Herşeye baştan başlamak o kadar zor geliyor ki anlatamam. Sanırım umudumuda kaybettim. Eşimede çok üzüldüm. Acaba baba olamicak mi? Sorun benim yumurtalarımdaymış. Ne diyeyim bilemiyorum. Bu sefer oldu diye hem cok sevinmiştim hemde rahatlamıştım bütün bu işlemler geride kaldı diye. Erken sevinmişim demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?