2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kizlar cumartesi kese gormeye cagirdi doktor ama bende bel agrisida yok batmada yok sadece goguslerimde hasasiyet var okadar normalmi ya birsey hissetmeyince korkuyorum dua edin banada

Boşuna germe kendini hamilesin sen :) benimki de aynısı diyorum..bak bir süre sonra biraz daha netleşecek :))) senin kaç tane kaçıncı gün embriyosuydu
Insalahh canim insallah. Benim 2. Denemem zaten 2 tane blast transfer edilmisti. Gecn secer kimyasal gebelk yasadim., bu sefer olur ins canim

Canım benim asıl test günüm yarın o yüzden Yarını bekle diyorlar

UOTE="gunay79, post: 40642953, member: 547790"]Test sonucunu merak ettim de inş.yükselmiştir değerlerin....[/QUOTE]

Sağol canım dün akşam baktirdim 55 çıktı cuma tekrar layacagiz inşallah iki katına çıkar

Sağol canım dün akşam baktirdim 55 çıktı cuma tekrar layacagiz inşallah iki katına çıkar[/QUOTE] Çok sevindim hayırlı olsun inş.cuma günüde 2 ye katlar.Erken baktın kendini gereksiz strese sokdun.Güzel düşün sonuçta güzel olsun inş.

Sağol canım dün akşam baktirdim 55 çıktı cuma tekrar layacagiz inşallah iki katına çıkar
Çok sevindim hayırlı olsun inş.cuma günüde 2 ye katlar.Erken baktın kendini gereksiz strese sokdun.Güzel düşün sonuçta güzel olsun inş.[/QUOTE]

Aynen ya moralimi bozdum ama 3 gündür adet sancısı cekiyordum gecenkinde olmamıştı sancı tutundugunu hissediyordum inşallah sağlıklı devam eder Fethiye hocam lada konuştuk o kadar sevindiler ki orda çalışan tüm personel Allah razi olsun hepsinden hastalariyla bu kadar ilgilenen bir klinik görmedim yani

Canım randevun nasil geçti. Bebisin nasil ?

Bebeğimi gördüm fasulye kadardı. Pıt pıt atan kalbini duydum çok heyecan vericiydi demeyi çok isterdim ama diyemicem. Gülerek büyük heyecanla girdiğim odadan ağlarak çıktım. Kalp atışları yoktu. Hiç bişey yolunda gitmemiş. Salı tekrar kontrolüm var. O zamanda duyulmazsa alıcaklar bebeğimi. Sonrasında Genetik araştırma yapıcaklarmış. Mükemmel bir dr var. Herşeyi uzun uzun anlattı. En az benim kadar o da üzüldü. Allah nasip etmemiş demek ki. Olmayınca olmuyormuş. Benim sevincim buraya kadarmış. Herşeye baştan başlamak o kadar zor geliyor ki anlatamam. Sanırım umudumuda kaybettim. Eşimede çok üzüldüm. Acaba baba olamicak mi? Sorun benim yumurtalarımdaymış. Ne diyeyim bilemiyorum. Bu sefer oldu diye hem cok sevinmiştim hemde rahatlamıştım bütün bu işlemler geride kaldı diye. Erken sevinmişim demek ki.

Hastaneden çıkarken bebekli aileler gördüm hep. Onları görünce kendim için daha da çok üzüldüm. Ben o günleri ne zamam görücem acaba yada görebilcek miyim?
Şuan bir tek sizlerle konuşabiliyorum çünkü beni sizden başka kimse anlamaz anlayamaz

Uzulme cnm kalp atısı gecte duyulurmus kesenin boyutuna baktımı bir gerilememi gordude alınacak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…