- 20 Aralık 2013
- 200
- 70
- 318
- 35
Umudunu asla kaybetmeyeceksin bittim dedigin zaman yeniden baslayacaksın bebekler icin herseye deger simdi boyle dusunmeni cok iyi anlıyorum cunku aynılarını bende yasadım bu benim 3 denemem hersey yolunda mı henuz bende tam bilmiyırum ama bizimde sınavımız bu sabır etmemiz sart denemekten vazgecmeyecegiz asla ben kalp atısını duymak icin gittigimde dusuk yaptıgımı ogrendim senin gibi dusundum baslarda katlanamam tekrar aynı sıkıntılara diye ama bebek ozlemi tum acıları unutturuyorBebeğimi gördüm fasulye kadardı. Pıt pıt atan kalbini duydum çok heyecan vericiydi demeyi çok isterdim ama diyemicem. Gülerek büyük heyecanla girdiğim odadan ağlarak çıktım. Kalp atışları yoktu. Hiç bişey yolunda gitmemiş. Salı tekrar kontrolüm var. O zamanda duyulmazsa alıcaklar bebeğimi. Sonrasında Genetik araştırma yapıcaklarmış. Mükemmel bir dr var. Herşeyi uzun uzun anlattı. En az benim kadar o da üzüldü. Allah nasip etmemiş demek ki. Olmayınca olmuyormuş. Benim sevincim buraya kadarmış. Herşeye baştan başlamak o kadar zor geliyor ki anlatamam. Sanırım umudumuda kaybettim. Eşimede çok üzüldüm. Acaba baba olamicak mi? Sorun benim yumurtalarımdaymış. Ne diyeyim bilemiyorum. Bu sefer oldu diye hem cok sevinmiştim hemde rahatlamıştım bütün bu işlemler geride kaldı diye. Erken sevinmişim demek ki.
Bebeğimi gördüm fasulye kadardı. Pıt pıt atan kalbini duydum çok heyecan vericiydi demeyi çok isterdim ama diyemicem. Gülerek büyük heyecanla girdiğim odadan ağlarak çıktım. Kalp atışları yoktu. Hiç bişey yolunda gitmemiş. Salı tekrar kontrolüm var. O zamanda duyulmazsa alıcaklar bebeğimi. Sonrasında Genetik araştırma yapıcaklarmış. Mükemmel bir dr var. Herşeyi uzun uzun anlattı. En az benim kadar o da üzüldü. Allah nasip etmemiş demek ki. Olmayınca olmuyormuş. Benim sevincim buraya kadarmış. Herşeye baştan başlamak o kadar zor geliyor ki anlatamam. Sanırım umudumuda kaybettim. Eşimede çok üzüldüm. Acaba baba olamicak mi? Sorun benim yumurtalarımdaymış. Ne diyeyim bilemiyorum. Bu sefer oldu diye hem cok sevinmiştim hemde rahatlamıştım bütün bu işlemler geride kaldı diye. Erken sevinmişim demek ki.
Canım ya üzüldüm hayırlısı olsun inşallah. Suan kaçıncı haftadasinki. Birde bebegin boyu ne kadar üzülme inşallah duyulacak.Bebeğimi gördüm fasulye kadardı. Pıt pıt atan kalbini duydum çok heyecan vericiydi demeyi çok isterdim ama diyemicem. Gülerek büyük heyecanla girdiğim odadan ağlarak çıktım. Kalp atışları yoktu. Hiç bişey yolunda gitmemiş. Salı tekrar kontrolüm var. O zamanda duyulmazsa alıcaklar bebeğimi. Sonrasında Genetik araştırma yapıcaklarmış. Mükemmel bir dr var. Herşeyi uzun uzun anlattı. En az benim kadar o da üzüldü. Allah nasip etmemiş demek ki. Olmayınca olmuyormuş. Benim sevincim buraya kadarmış. Herşeye baştan başlamak o kadar zor geliyor ki anlatamam. Sanırım umudumuda kaybettim. Eşimede çok üzüldüm. Acaba baba olamicak mi? Sorun benim yumurtalarımdaymış. Ne diyeyim bilemiyorum. Bu sefer oldu diye hem cok sevinmiştim hemde rahatlamıştım bütün bu işlemler geride kaldı diye. Erken sevinmişim demek ki.
Uzulme cnm kalp atısı gecte duyulurmus kesenin boyutuna baktımı bir gerilememi gordude alınacak dedi
Bikac gun geriden mi geliyo dedi sadece sorun bumuymus yani.Bi kaç gün geriden geliyormuş bu önemli değil dedi ama çokta umutlu bi konuşma değildi. Hayırlısı buymuş
Canım çok üzüldüm öncelikle,ama bu kadarda peşin hükümlü olma dur bakalım bir kaç gün geriden geliyor demis sonuçta,ve muhtemelen o anlattiklarida olabilitesi şeyle ilgilidir ve bilgilendirmesi lazım zaten her konuda...Şimdi dua edicez hep beraber sana inşallah kalp atışlarınida duyucaz Allahın izniyl..Bizler hassas oldugunuz için ve hep endişeli olduğumuz için hep kötü konusulani hatırlar ona göre davraniriz...O yüzden kesin ve net bugün verilmiş bir karar yok henüz salı günü mü tekrar randevu?Bi kaç gün geriden geliyormuş bu önemli değil dedi ama çokta umutlu bi konuşma değildi. Hayırlısı buymuş
Allah büyük bugün mübarek kandil günü hepimiz dua edelim inşallah salı kalp atışlarını duymak nasip olur.Hastaneden çıkarken bebekli aileler gördüm hep. Onları görünce kendim için daha da çok üzüldüm. Ben o günleri ne zamam görücem acaba yada görebilcek miyim?
Şuan bir tek sizlerle konuşabiliyorum çünkü beni sizden başka kimse anlamaz anlayamaz
Canim rabbim bu mubarek gunde insallah bidahiki gidisinde duymak nasip olur belki gec duyucan rabbim gonlune gore versinBebeğimi gördüm fasulye kadardı. Pıt pıt atan kalbini duydum çok heyecan vericiydi demeyi çok isterdim ama diyemicem. Gülerek büyük heyecanla girdiğim odadan ağlarak çıktım. Kalp atışları yoktu. Hiç bişey yolunda gitmemiş. Salı tekrar kontrolüm var. O zamanda duyulmazsa alıcaklar bebeğimi. Sonrasında Genetik araştırma yapıcaklarmış. Mükemmel bir dr var. Herşeyi uzun uzun anlattı. En az benim kadar o da üzüldü. Allah nasip etmemiş demek ki. Olmayınca olmuyormuş. Benim sevincim buraya kadarmış. Herşeye baştan başlamak o kadar zor geliyor ki anlatamam. Sanırım umudumuda kaybettim. Eşimede çok üzüldüm. Acaba baba olamicak mi? Sorun benim yumurtalarımdaymış. Ne diyeyim bilemiyorum. Bu sefer oldu diye hem cok sevinmiştim hemde rahatlamıştım bütün bu işlemler geride kaldı diye. Erken sevinmişim demek ki.
Her seyin hayirlisi Allahtan canim. Su mubarek gubde Allahin hepimizin yuzune gulsun.Bi kaç gün geriden geliyormuş bu önemli değil dedi ama çokta umutlu bi konuşma değildi. Hayırlısı buymuş
Canım çok üzüldüm öncelikle,ama bu kadarda peşin hükümlü olma dur bakalım bir kaç gün geriden geliyor demis sonuçta,ve muhtemelen o anlattiklarida olabilitesi şeyle ilgilidir ve bilgilendirmesi lazım zaten her konuda...Şimdi dua edicez hep beraber sana inşallah kalp atışlarınida duyucaz Allahın izniyl..Bizler hassas oldugunuz için ve hep endişeli olduğumuz için hep kötü konusulani hatırlar ona göre davraniriz...O yüzden kesin ve net bugün verilmiş bir karar yok henüz salı günü mü tekrar randevu?
karamsarsln canim cikmadik candan umut kesilmez hic uzme kendini benim degerim 7,7 ben bi umut cumartesi yeniliycem testimi allahim buyuk ins hepimizin gonlune gore versin he olmassa tekrar deniycez napalim bu sevdadan donmrk yok rabbim guc kuvvet versin ins hicte kotu dusunme esime uzuluyorum diye bizdede esimde sirun ne yapalim yani ama bi arkadas yazmisti yumurtaalari resmen curukmus kac ay yumurta toplamislar en son topladiklari yumurtanin en dis zarini kesip transfer yapmislar simdi hamile o arkadas cikmadik candan umut kesilmez dualarim sizlerlee
Canimmm uzulme nolur, daha hic birsey belli degil, DualarimdasinBi drum kese saglikli olusmus on gun sonra duyulcak dedi.yarin 8 hafta olcak.bi tek kese gordum.dayanamadim baska dr gittim beta hcg 3230 cikmis ultrasonda haftasiyla uyumlu degil dedi.kime neye inancam sastim
Rabbim bu mubarek gunlerde hayirli haberler duyursun...cumlemize..selincime ve banada...
hic sikma canini ins hepimizin gonlune gore versin canim aklina kotu seyler getirme iyi dusun iyi olsun inssŞu mübarek günde Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. İnş cumartesi günü sonucun istediğin gibi olur cnm. Herşeyin hayırlısı olsun. Belkide bebeğim sağlıksız olcaktı.
Ben sizlerden güç kuvvet alıyorum. Allah hepinizden tek tek razı olsun kızlar. İyiki varsınız
Dua tek bekledigim bu. Allah razi olsun canim...Canimmm uzulme nolur, daha hic birsey belli degil, Dualarimdasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?