Ben ona dayanamam iste gormek istemiyorum gerci bebek yok ama yinede gormek istemiyorumKurtaj nasil birsey bilmiyorum allahta tecrube ettirmesin ins ama dusuk yaptim bebegi ne yapacagini bir turlu bilemiyorsun cok zor birsey ben dusurdugumde bebegin herseyinin o kadar kucukken bile oldugunu gorunce allahin kosulsuz kudretinin ne buyuk olduguna tanik oldum allahim ne buyuksun dedim sekil almaya baslamis o kucucuk s
ayy ne acı yaaKurtaj nasil birsey bilmiyorum allahta tecrube ettirmesin ins ama dusuk yaptim bebegi ne yapacagini bir turlu bilemiyorsun cok zor birsey ben dusurdugumde bebegin herseyinin o kadar kucukken bile oldugunu gorunce allahin kosulsuz kudretinin ne buyuk olduguna tanik oldum allahim ne buyuksun dedim sekil almaya baslamis o kucucuk s
Sagol canim allah razi olsungeçmiş olsun canım
offf çok geçmiş olsun pek tanımama rağmen çok üzüldüm ben deilaçla düşmesini sağlıyorlkr diye biliyorum önce o yolu dene kürtaj çok iyi bişey değil diyorlar
ayyy ne acı şeyler atlatmışsınız ben okurken bile ağlamaklı oldumCanım sağlıksız ise bebek vücut onu atarmış..bak ben 6 aylık erken doğum yaptım normal yolla o çok daha acı o kadar risksiz bir dönemde doğum yapıp eline alamamak çok acı ..İki tane toprağa verdim..neye benzediğini bilmiyorum cocuklarimin..sonra 2 kez hamile kaldım gelişmedi kürtaj ile alındı..2kez o masaya yattım..içim yanmadı mi yandı umutlarım yok oldu ama emin ol daha beter acısı var..allahım sabır güç kuvvet versin..umudunu yitirme allahım sağlıklı güzel bir bebeği sana en yakın zamanda bağışlasin..sağlıkla dünyayı getirmeyi nasip etsin..unutma bizim hayır bildiğimiz şey de şer olabilir..allahi min takdiri..biraz tevekkül yaparsan çok kolay atlatırsın canım..çok zor biliyorum allah kolaylık versin..
Ben bebegimi dusurdum cnm kanamalar artmaya basliyor belde ve karinda asiri bir agri oluyo ben agrinin siddetine dayanamadim majezik agri kesiciyi attim hirsdimdan evi hizli hizli supurdum egildim kalktim iki daat icindede dustu xaten
Diyorum yaa canım her şer de vardır bir hayır..allahım daha beterinden korusun..Benim yaşadıklarım birer örnek..annanem çok sevdiği oğlunu kaybetti..tekne kazintisi derler yaa istemeyerek 40 yaşında doğurmuş..dayım polisti senelerce annanem onun peşinden gurbetlerde koştu hiç istemedim dersi ama onu tekrar icime sokasim var derdi..dayım 35 yaşında intihar etti ananemin 35 senelik cani emeği yandı..Allah evlat acısı kimseye yasatmasin ama ananeme bakınca benimkiler 6 aylıktı yüzlerini bile göremedim.inanirmisin doğumda kalkıp bakmaya çalıştım allah bu yaa demekki allahım resmen bir şey engelledi göremedim yüzlerini zaten yasamadilarda..ama genede çok şükür annanemi görünce o daha da acı diyorum..kadın 80 yaşında rüyasında her gece oğlunun çocukluğunu görüyormuş..çok isyan ederdim ben..neden ben derdim..artık öğrendim ki allahım bana katlanabilcegim kadar ver hayırlısı ise olsun diyorum..canım benim çok geçmiş olsun ne zorluklar yaşamışsın sen öyleinşallah yavrunu kucağına alırsın o zaman unutursun herşeyi.halimize binlerce şükürler olsun.hamile kalamamak çok acı gelir ama hamile kalıpta kaybetmek çok çok daha acı.Rabbim yaşatmasın kimseye.
evet canım yaşatmasın bir daha rabbim inan benim kanamam olmamıştı hastaneye sabah 9:00 da yatmış ilaç filan verdiler inan 12:00 de kanamam başladı hemşire bile şaşırmıştı şimdiye kadar kanamanın gelmesi lazım demiş ama ilk düşük olduğu için demişti ağlaya ağlaya gitmiş amelithane ya ama şimdi tek umudum var bir kere tutmuşsa yine tutar diye doktora sordum en son gittiğimde olumlu bir durum dedi bir kere tutması kürtajdan sonra tekrar gittiğimde o doktorun yanına odaya bile girememiştim doktorda bana en azından sen bir kere hamile kaldın demişti hiç kalamayanlar var demişti ama daha oraya gidemedim..ama inanıyorum her şerde bir hayır vardır belki bizler çok şanslıyız ki öteki alemde bizi karşılayacak evladımız olacak diye bununla avuttum hep kendimi bu beni şerrimdi inşallah hayır olacak sonu...
Benimkide oyle dedi iki ay sinra tekrar deneriz diyocnm bana doktorum aynen dediğin gibi dedi. olaya olumlu tarafından bakarsak sonuçta hamile kalabildiğini gördük dedi. embriyoyu kabul etmeyen bünyelerde varmış. evet haklı, olumludan bakıcaksak bu da bi aşamadır, gelişmedir.
sen kaç yaşındasın cnm?
Sabırlı ol diye anlattım canım sakın moralini bozma..vardır allahın bir bildiği..olumsuzluğa itme kendini mutlaka güneşli güzel bir gün olacaktır..gece olmasa gündüzün kıymetini nasıl anlariz..eminim sağlıklı bebeğin olacak seninde içini ferah tut..tamam mi..dua edeceğim senin içinde..
Bak canım bi kez erken doğumla serklaj olduğu halde 6 aylık bebeklerini kaybettim.2 kez normal hamile kaldım bebeklerin gelişmedi dedimki tüp bebek olsun genetik incelensin..doktorum ben sana histereskopi yapmadan tüp bebek yapmam dedi..bana para almak için gibi geldi...rahminde bir şey varsa rahim onu tutmuyorsa boşuna tüp bebek yapıp seni zedelemenin anlamı yok dedi..önce hsg sonra histereskopi oldum..iyikide olmuşum çünkü rahimin de çökme varmış erken doğuma neden oluyormuş..düzeltildi..şimdi için rahat bebeğim tuttu kese vs kalp atışlarda duyuldumu için daha da rahat olcak çünkü erken doğum riski kalktı...ayrıca korkulan birşey değil anestezi altında oluyor histereskopi..hiç bir şey anlamıyorsun emin ol..bak bunu sana
1-serklaj (rahime dikis)
2-redüksiyon ( 6 izdi bebeklerim azaltmaya gidildi canlı canlı )
3-,dünyaya normal doğumla ikiz dünyaya getirdim
4-doğumda dikişlerin canlı canlı sokuldu
5-doğumda geri zekalı pratisyenler hiç anestezi yapma dan gene kürtaj yaptılar parça bıraktılar
6- ayrıca da 3 kez anestezili kürtaj oldum.
7-anestezi siz hsg
bu acıların hiç biri kolay değil senin dediğin işlem uyuyup uyanmak...hiçç böyle basit işlemler için kendini kasma strese de sokma..uyuyacaksin uyanacaksin önemli olan doktoruma gerçekten inanmam ve guvenmen..
biraz uzun ve kötü anlatım oldu ama kusura bakmayın insan bazı acıları yaşadıkça öğreniyor..sadece size kendi kendi nizi olmadık şeylerle vesvese yapmamaniz için söylüyorum
Benimkide oyle dedi iki ay sinra tekrar deneriz diyo
Allah razi olsun canim ...kaderden otesi yokSabırlı ol diye anlattım canım sakın moralini bozma..vardır allahın bir bildiği..olumsuzluğa itme kendini mutlaka güneşli güzel bir gün olacaktır..gece olmasa gündüzün kıymetini nasıl anlariz..eminim sağlıklı bebeğin olacak seninde içini ferah tut..tamam mi..dua edeceğim senin içinde..
En güzel şey sağlık mis kızlar bende öğrendim..herşeyin sabrını öğreniyor insanoğlu..allahım sizleri daha beterinden korusun biz güçlü olalım ki güçlü bebekler de bizi seçsin..bize tutunsun..erkekler hep düz mantık onlar iki bosaltiyor tüpe tamam ne o aletleri ne o masayı biliyorlar..genede eşlerimizin bize desteği çok önemli..ne diyeceğimi bilemedim cnm. gözlerimi kocaman açmış vaziyette okudum yazdıklarını.içim acıdı resmen. sen nasıl dayandın demiyeceğim çünkü bu işlemlerde insanoğlunun herşeye alışacağını her acıya dayanabileceğini gördüm. ama yinede çok şey gelmiş başına cnm. Allah sana bu acıların en küçüğünü bile bi daha yaşatmasın. Eline diken bile batmasın cnm. çok üzüldüm çooook. kendimi senin yerine koydum bi an ne çektiğini az çok anlamaya çalıştım.. Allah'ım kimseye yaşatmasın bu acıları...
patikli karamsarsln oncelikle bol sabir versin rabbim. Allah kisa zamanda tekrar saglikli sonuclar alip sonrada kucagina almayi nasip eder ins sizler icin cok dua ediyoruz allahtan umit kesilmez inan sizinle yatip kalkiyorum ins sevindirici hbrleri aliriz diye bekliyorum ama herseyin hayirlisi rabbim bizi deniyor biz dirayetli olacaz isyan etmeyecez ki allah mukafatini versin belkide hersey yoluna girecek merak etmeyin bebekleriniz hala sizinledir boyle durumlardA benim dilim tutuluyor ne diyecegimi bilemiyorum
En güzel şey sağlık mis kızlar bende öğrendim..herşeyin sabrını öğreniyor insanoğlu..allahım sizleri daha beterinden korusun biz güçlü olalım ki güçlü bebekler de bizi seçsin..bize tutunsun..erkekler hep düz mantık onlar iki bosaltiyor tüpe tamam ne o aletleri ne o masayı biliyorlar..genede eşlerimizin bize desteği çok önemli..
34 yaşındayım bendeki tek sorun pko olması bir de aklımdayken şunuda söyleyebilirim düşükten sonra ilk defa tüp bebek için gittiğim merkezden benden genetik testi yaptırmamı istedi çok şükür birşey çıkmadı çünkü tüp bebeğe başlamadan yapalım dedi allah korusun tüp bebektede böyle birşey yaşarsam diye başlamadan bunu yapıp görmek istedi bir kan pıhtılaşmasının olup olmadığına da baktılar hepsi normal çıktı bakalım bekliyorum ramazan sonrasını hayırlısı ilecnm bana doktorum aynen dediğin gibi dedi. olaya olumlu tarafından bakarsak sonuçta hamile kalabildiğini gördük dedi. embriyoyu kabul etmeyen bünyelerde varmış. evet haklı, olumludan bakıcaksak bu da bi aşamadır, gelişmedir.
sen kaç yaşındasın cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?