2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Ben ona dayanamam iste gormek istemiyorum gerci bebek yok ama yinede gormek istemiyorum

ayy ne acı yaa ( kaç haftalıktı ( kalbim hiç dayanmıyor bu haberlere

geçmiş olsun canım

offf çok geçmiş olsun pek tanımama rağmen çok üzüldüm ben de ilaçla düşmesini sağlıyorlkr diye biliyorum önce o yolu dene kürtaj çok iyi bişey değil diyorlar
Sagol canim allah razi olsun

ayyy ne acı şeyler atlatmışsınız ben okurken bile ağlamaklı oldum allah mükafatını kat kat versin benim de bir arkadaşım 6 aylık doğum yaptı ikizdi. biri öldü şimdi diğeri 6 yaşında..neler oluyor aslıonda

merhaba kızlar. aslında sizlere bir şey sormaya gelmiştim ama acı haberleri görünce boğazım düğümlendi,yüreğim acıdı ağlamaklı oldum allah sabır versin bu olayları yaşayanlara okuması bile beni perişan etti ki yaşaması kimbilir ne zordur.. :

Diyorum yaa canım her şer de vardır bir hayır..allahım daha beterinden korusun..Benim yaşadıklarım birer örnek..annanem çok sevdiği oğlunu kaybetti..tekne kazintisi derler yaa istemeyerek 40 yaşında doğurmuş..dayım polisti senelerce annanem onun peşinden gurbetlerde koştu hiç istemedim dersi ama onu tekrar icime sokasim var derdi..dayım 35 yaşında intihar etti ananemin 35 senelik cani emeği yandı..Allah evlat acısı kimseye yasatmasin ama ananeme bakınca benimkiler 6 aylıktı yüzlerini bile göremedim.inanirmisin doğumda kalkıp bakmaya çalıştım allah bu yaa demekki allahım resmen bir şey engelledi göremedim yüzlerini zaten yasamadilarda..ama genede çok şükür annanemi görünce o daha da acı diyorum..kadın 80 yaşında rüyasında her gece oğlunun çocukluğunu görüyormuş..çok isyan ederdim ben..neden ben derdim..artık öğrendim ki allahım bana katlanabilcegim kadar ver hayırlısı ise olsun diyorum..

cnm bana doktorum aynen dediğin gibi dedi. olaya olumlu tarafından bakarsak sonuçta hamile kalabildiğini gördük dedi. embriyoyu kabul etmeyen bünyelerde varmış. evet haklı, olumludan bakıcaksak bu da bi aşamadır, gelişmedir.
sen kaç yaşındasın cnm?

Benimkide oyle dedi iki ay sinra tekrar deneriz diyo

K kaderim35 ne zor imtihanlardan gecmissin rabbim yasatmasin bi daha.
Ne yalan soylim okuyunca hamdolsun dedim kendime
Sabırlı ol diye anlattım canım sakın moralini bozma..vardır allahın bir bildiği..olumsuzluğa itme kendini mutlaka güneşli güzel bir gün olacaktır..gece olmasa gündüzün kıymetini nasıl anlariz..eminim sağlıklı bebeğin olacak seninde içini ferah tut..tamam mi..dua edeceğim senin içinde..

ne diyeceğimi bilemedim cnm. gözlerimi kocaman açmış vaziyette okudum yazdıklarını.içim acıdı resmen. sen nasıl dayandın demiyeceğim çünkü bu işlemlerde insanoğlunun herşeye alışacağını her acıya dayanabileceğini gördüm. ama yinede çok şey gelmiş başına cnm. Allah sana bu acıların en küçüğünü bile bi daha yaşatmasın. Eline diken bile batmasın cnm. çok üzüldüm çooook. kendimi senin yerine koydum bi an ne çektiğini az çok anlamaya çalıştım.. Allah'ım kimseye yaşatmasın bu acıları...

Allah razi olsun canim ...kaderden otesi yok

En güzel şey sağlık mis kızlar bende öğrendim..herşeyin sabrını öğreniyor insanoğlu..allahım sizleri daha beterinden korusun biz güçlü olalım ki güçlü bebekler de bizi seçsin..bize tutunsun..erkekler hep düz mantık onlar iki bosaltiyor tüpe tamam ne o aletleri ne o masayı biliyorlar..genede eşlerimizin bize desteği çok önemli..

Allah razı olsun cnm. hepimiz için herşeyin en güzeli olur inşallah

sen çok tatlısın cnm ve çok güçlü bir kadınsın. ne güzel demişsin biz güçlü olalım ki güçlü bebekler de bizi seçsin...

34 yaşındayım bendeki tek sorun pko olması bir de aklımdayken şunuda söyleyebilirim düşükten sonra ilk defa tüp bebek için gittiğim merkezden benden genetik testi yaptırmamı istedi çok şükür birşey çıkmadı çünkü tüp bebeğe başlamadan yapalım dedi allah korusun tüp bebektede böyle birşey yaşarsam diye başlamadan bunu yapıp görmek istedi bir kan pıhtılaşmasının olup olmadığına da baktılar hepsi normal çıktı bakalım bekliyorum ramazan sonrasını hayırlısı ile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…