- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
Aynen canim saglikli dogsunda bekleriz.
Ne cok dua edinimiz olnus selincim farkettinmi
Allah sabır versin canım mutlaka vardır bir hayri bizim bilmediğimiz..Pazartesiye kadar kendi dusmezse alicaklarmisbitti bu kadarmis
OfffPazartesiye kadar kendi dusmezse alicaklarmisbitti bu kadarmis
canım ben kürtaj oldum inan o daha da zor gidip kendi ellerinle aldırıyorsun.. seni çok iyi anlıyorum daha 10 gün önce ben de negatifi gördüm.. çok çok zor ama toparlanıyor insan.. hemen bi sonraki tedaviyi düşünmeye başlıyorsun.. rabbim sabır versin inş. en yakın zamanda anne yapsın bizleri çok çok geçmiş olsunSagolun kizlar.eve geldim
Titriyorum sadece.
Daha once dusuk yapan varmi nasil bisedir.
Ben dusuk olmasinu beklemek
istemiyorum anesteziylw alinsin gormek yasamak istemiyorum hic bise
Cnm cok uzuldum gercekten ama sen uzulme hayirlisi boyleymis de kac haftalikti kurtaj yapmiyorlarmiSagolun kizlar.eve geldim
Titriyorum sadece.
Daha once dusuk yapan varmi nasil bisedir.
Ben dusuk olmasinu beklemek
istemiyorum anesteziylw alinsin gormek yasamak istemiyorum hic bise
bilen biri yardım edebilir mi ona göre tedavi takvimi hazırlayayımarkadaşlar rahim filminden sonra hemen tedaviye başlanabiliyor mu
Canım doktorlar hiç bir zaman ümit verici konuşmazlar. Hep Kötüye hazırlarlar hastalarını. Sıkma canını, hayırlısıysa sen de duyarsın bebişinin pıt pıtlarını.
Hicbise gormek yasamak istemiyorum hersey olsun bitsin hic yokmus gibicanım ben kürtaj oldum inan o daha da zor gidip kendi ellerinle aldırıyorsun.. seni çok iyi anlıyorum daha 10 gün önce ben de negatifi gördüm.. çok çok zor ama toparlanıyor insan.. hemen bi sonraki tedaviyi düşünmeye başlıyorsun.. rabbim sabır versin inş. en yakın zamanda anne yapsın bizleri çok çok geçmiş olsun
canım bende senin gibi olmuştum tüp bebek değildi ama klomen+çatma iğnesi kullandığım zaman hamile kalmıştım bebek 8 haftalık olması lazımken 6+3 gün filan kalp durmuştu önceki hafta belli belirsiz olan kalp atışı bir sonraki hafta hiç yoktu alınacak demişti kürtaj şarttı ama sende halen açık bir kapı var bekliyorlar bende ilaçlar yüzünden beklemiştim üçgün ilaçları kesmiştim ama kesin kürtajdı sen geriden gelen bir gelişim varmış rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiçbir şey yoktur inş.herşey gönlünce olsun rabbim yüzüne gülsün
Allahim sabirlar versin ins canim, yeniden hayirli kapilar acsin, bu durumda ne denir ki, rabbim yardimcin olsun insallhPazartesiye kadar kendi dusmezse alicaklarmisbitti bu kadarmis
arkadaşlar günaydın bilen yardım edebilir mi lütfen 3 başarısız tüp bebekten sonra doktorum dondurulmuş embriyoyu deneyelim diyor en son bu ay negatifi gördüm denesem mi yoksa bi rahim filmi mi çektirsem doktor rahim filmi demedi ama araştırmadan da tekrar tedaviye başlamak istemiyorum.. son olarak 1 tane dondurulmuş embriyoyu transfer mi edelim yoksa rahim filmi mi çektireyim.. lütfen yardım eder misiniz çok kararsız kaldım hangisi doğru olur bilemedim
Rahim filminden sonra kendiliğin den hamile kalan arkadaşlarım var benim.kız adet düzensizliği pko vardı eşin de de sperm düşüktü biraz kızın tüpleri tikaliymis meğer hsg den sonra hemen hamile kaldı 3 yaşında oğlu var şimdi..arkadaşlar rahim filminden sonra hemen tedaviye başlanabiliyor mu
Hoşgeldin canım,insallah çok güzel geçer transferin...Merhaba arkadaşlar4 gündür gece gündüz sizleri okudum. Gerçekten sanki hepiniz arkadaşlarımsınız gibi hissettim. İyi haberlere sevindim, üzülenlerle üzüldüm. Sabırsız annelere güldüm. Hepiniz çok tatlısınız. patikli dilerim ki bir sonraki denemen olumlu olacak, ümidini yitirme lütfen.
Bende klasik yollardan geçtim ve yarın transferim yapılacak. İlk denemem. Hepinizin deneyimleriyle ve sayfa bile atlamadan okuyarak bende epey bilgi sahibi oldum. Artık bende fikir almak ve sormak, paylaşmak için aranızdayım. Hepinizi tek tek öpüyorum
Pazartesiye kadar kendi dusmezse alicaklarmisbitti bu kadarmis
Benim üzerinden bir sene geçti hamile kalamadım nisan ayında tüp bebek için tedavi başladım şuan embriyoları dondurdular ohss riski yüzünden ertelendi yani haziran ayına ama ben temmuz gibi düşünüyorum transfer için kısmet bakalım ama bende kesin demişlerdi beklemediler üç doktora gitmiştim üçüde kesin demişti kürtaj olacaksın sonuçta kesenin şeklide bozuluyor muhtemelen birşey görmüş olmalıki bekletiyor ben corasprin içtiğim için üç gün bekletmişlerdi kürtajda kanama çok olur diye ilaçı kesip beklemiştim ama rabbim kimseye yaşatmasın inan sanki dünyada olan bir insanı kaybetmiş gibi olduk eşimle saatlerce ağladığımı bilirim yinede ultroson görüntülerini atmadım arada bakar ağlarım çok zor bir durum rabbim yaşatmaz inşallah size hayırlı sonuçlar alırsın...geçmiş olsun cnm benim. inşallah herşey güzel olur hepimiz için. şuan ne durumdasın peki?
doktor geçen hafta kalp atışını bugun için duymazsak alıcaz demişti ama beklemek istedi..
bende önce tedbirden yanayım ama doktorum ısrarla yok bi şey diyor.. zorla genetik testi falan yaptırdım bi şey çıkmadı bak gördün mü yok bi şey hep evham yapıyosun dedi sonuçta tüp bebeğin garantisi yok olumsuz da sonuçlanabilir dedi ne yapacağımı şaşırdım..cnm benim hiç dondurulmuşum olmadı. ilk tedaviye başladığım doktor önce benden rahim filmi istedi ve ona göre tedaviye başladı. sonrasında ilk tüp bebekten sonrada histeroskopi yapıldı.. doktorun ne tavsiye ediyorsa öyle ilerleyin cnm... ama bence öncesinde tedbirler alınırsa tedavi daha sağlıklı ilerleyebilir diye düşünüyorum. hatta ben keşke histeroskopimi ilk tüp bebek denemeden önce yapsalardı diyorum çünkü polip vardı ve polip olmasına rağmen tedaviye devam edildi ve sonrasında işlemden geçtim.
belki rahim filmin temiz çıkacaktır
bilen biri yardım edebilir mi ona göre tedavi takvimi hazırlayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?