2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Aynen canim saglikli dogsunda bekleriz.
Ne cok dua edinimiz olnus selincim farkettinmi

farkettim cnm ve acayip duygulanıyorum böyle olunca, gözlerim doluyor. benim bebeğimin dualarla geldiğini düşünüyorum ve inşallah dualarla da sonunu görürüz. ne şanslıyız ki kocaman kalbi ve yüreği olan insanlarla birlikteyiz. desteklerini hiç eksit etmediler Allah hepsinden razı olsun. Allah'ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Merhaba arkadaşlar 4 gündür gece gündüz sizleri okudum. Gerçekten sanki hepiniz arkadaşlarımsınız gibi hissettim. İyi haberlere sevindim, üzülenlerle üzüldüm. Sabırsız annelere güldüm. Hepiniz çok tatlısınız. patikli dilerim ki bir sonraki denemen olumlu olacak, ümidini yitirme lütfen.

Bende klasik yollardan geçtim ve yarın transferim yapılacak. İlk denemem. Hepinizin deneyimleriyle ve sayfa bile atlamadan okuyarak bende epey bilgi sahibi oldum. Artık bende fikir almak ve sormak, paylaşmak için aranızdayım. Hepinizi tek tek öpüyorum

Sagolun kizlar.eve geldim
Titriyorum sadece.
Daha once dusuk yapan varmi nasil bisedir.
Ben dusuk olmasinu beklemek
istemiyorum anesteziylw alinsin gormek yasamak istemiyorum hic bise

Titriyorum sadece.
canım ben kürtaj oldum inan o daha da zor gidip kendi ellerinle aldırıyorsun.. seni çok iyi anlıyorum daha 10 gün önce ben de negatifi gördüm.. çok çok zor ama toparlanıyor insan.. hemen bi sonraki tedaviyi düşünmeye başlıyorsun.. rabbim sabır versin inş. en yakın zamanda anne yapsın bizleri çok çok geçmiş olsun

Titriyorum sadece.
Cnm cok uzuldum gercekten ama sen uzulme hayirlisi boyleymis de kac haftalikti kurtaj yapmiyorlarmi

Hicbise gormek yasamak istemiyorum hersey olsun bitsin hic yokmus gibi 8 haftalikti

geçmiş olsun cnm benim. inşallah herşey güzel olur hepimiz için. şuan ne durumdasın peki?
doktor geçen hafta kalp atışını bugun için duymazsak alıcaz demişti ama beklemek istedi..

cnm benim hiç dondurulmuşum olmadı. ilk tedaviye başladığım doktor önce benden rahim filmi istedi ve ona göre tedaviye başladı. sonrasında ilk tüp bebekten sonrada histeroskopi yapıldı.. doktorun ne tavsiye ediyorsa öyle ilerleyin cnm... ama bence öncesinde tedbirler alınırsa tedavi daha sağlıklı ilerleyebilir diye düşünüyorum. hatta ben keşke histeroskopimi ilk tüp bebek denemeden önce yapsalardı diyorum çünkü polip vardı ve polip olmasına rağmen tedaviye devam edildi ve sonrasında işlemden geçtim.
belki rahim filmin temiz çıkacaktır

arkadaşlar rahim filminden sonra hemen tedaviye başlanabiliyor mu
Rahim filminden sonra kendiliğin den hamile kalan arkadaşlarım var benim.kız adet düzensizliği pko vardı eşin de de sperm düşüktü biraz kızın tüpleri tikaliymis meğer hsg den sonra hemen hamile kaldı 3 yaşında oğlu var şimdi..

Hoşgeldin canım,insallah çok güzel geçer transferin...
Hadi bakalım beraber gün sayacagiz

Pazartesiye kadar kendi dusmezse alicaklarmis bitti bu kadarmis

yaa kuzum neden böyle yapıyorsun.. benim gibi bir örnek var senin önünde. normalde benimde bugun alınması lazımdı.. biliyorsun neler olduğunu.. ama hala beklemedeyiz. benden de kanama bekliyorlardı kanama olmazsa alıcaz dediler çok şükür kanama olmadı.. bugunde iyi geçmediği halde hala bekliyoruz. nolur yat dinlen hiç bisey düşünmemeye çalış. seni mutlu edecek birşeylerle uğraş

geçmiş olsun cnm benim. inşallah herşey güzel olur hepimiz için. şuan ne durumdasın peki?
doktor geçen hafta kalp atışını bugun için duymazsak alıcaz demişti ama beklemek istedi..
Benim üzerinden bir sene geçti hamile kalamadım nisan ayında tüp bebek için tedavi başladım şuan embriyoları dondurdular ohss riski yüzünden ertelendi yani haziran ayına ama ben temmuz gibi düşünüyorum transfer için kısmet bakalım ama bende kesin demişlerdi beklemediler üç doktora gitmiştim üçüde kesin demişti kürtaj olacaksın sonuçta kesenin şeklide bozuluyor muhtemelen birşey görmüş olmalıki bekletiyor ben corasprin içtiğim için üç gün bekletmişlerdi kürtajda kanama çok olur diye ilaçı kesip beklemiştim ama rabbim kimseye yaşatmasın inan sanki dünyada olan bir insanı kaybetmiş gibi olduk eşimle saatlerce ağladığımı bilirim yinede ultroson görüntülerini atmadım arada bakar ağlarım çok zor bir durum rabbim yaşatmaz inşallah size hayırlı sonuçlar alırsın...

bende önce tedbirden yanayım ama doktorum ısrarla yok bi şey diyor.. zorla genetik testi falan yaptırdım bi şey çıkmadı bak gördün mü yok bi şey hep evham yapıyosun dedi sonuçta tüp bebeğin garantisi yok olumsuz da sonuçlanabilir dedi ne yapacağımı şaşırdım..

bilen biri yardım edebilir mi ona göre tedavi takvimi hazırlayayım

rahim filmimden sonra tedaviye başladık ama bana ilk önce ilaçlı tedavi yaptılar klomen ve çatlatma iğnesiyle üç ay bu şekilde ilerledik sonra aşılama sonrada tüp bebeğe geçtik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…