arkadaşlar günaydın bilen yardım edebilir mi lütfen 3 başarısız tüp bebekten sonra doktorum dondurulmuş embriyoyu deneyelim diyor en son bu ay negatifi gördüm denesem mi yoksa bi rahim filmi mi çektirsem doktor rahim filmi demedi ama araştırmadan da tekrar tedaviye başlamak istemiyorum.. son olarak 1 tane dondurulmuş embriyoyu transfer mi edelim yoksa rahim filmi mi çektireyim.. lütfen yardım eder misiniz çok kararsız kaldım hangisi doğru olur bilemedim
Valla ben de zannediyor dumki özel olunca ama yanılmışım..ilk tüp bebek denediğim ve 33 yaşında olduğum için tek koydular..Her yer böylemi bende bilemiyorum..güzel soruKizlar benim iki yumurtami aldilar ikiside saglikli olusmus. Yarin transfer olacak. İkisini de mi kullanacaklar.
Valla ben de zannediyor dumki özel olunca ama yanılmışım..ilk tüp bebek denediğim ve 33 yaşında olduğum için tek koydular..Her yer böylemi bende bilemiyorum..güzel soru
Olsun sorun yok ama için rahat olsun :)Benim 3 hamileligim dede hiç gelmedi böyle biliyormusun...ikizler de geldi 3 iğne ile 2 gün istirahat ile geçti canım yaaa...
Özelde bana tek koydular valla ama erken doğum yüzünden galiba..kızlar 35 yaş şartı var tüp bebekte çift emriyo konulması için tabi bu devlet hastanelerinde geçerli özelde kaç yaşında olursan ol 2-3 transfer ediyorlar. ama devlet hastanesinde 35 yaşını doldurduysan 2 emriyo transfer
Bunaldim evde yatmaktan kafam duzlesti resmenOlsun sorun yok ama için rahat olsun :)
Haklısın valla canim...Ben 28 yaşındayım 2 tane koydurduk...Sanki hiç biryer yapmiyormus gibi yasak koyuyorlar,madem yasak o zaman hiç bir yerde koydurmasinlar adil olmalı,yada devlet hast de 2 tane koymak için yaşı sorun etmesinkızlar 35 yaş şartı var tüp bebekte çift emriyo konulması için tabi bu devlet hastanelerinde geçerli özelde kaç yaşında olursan ol 2-3 transfer ediyorlar. ama devlet hastanesinde 35 yaşını doldurduysan 2 emriyo transfer
AYNEN CANIM İNSANLAR UMUT BAĞLIYOR PARA VERİYOR EN AZINDAN 2 KOYSUNLARKİ BİRİSİ TUTSUN SIRF BU YÜZDEN ÖZELDE YAPTIRANDA ÇOK İNSAN VAR YANİ HAKLILARDAHaklısın valla canim...Ben 28 yaşındayım 2 tane koydurduk...Sanki hiç biryer yapmiyormus gibi yasak koyuyorlar,madem yasak o zaman hiç bir yerde koydurmasinlar adil olmalı,yada devlet hast de 2 tane koymak için yaşı sorun etmesin
Sen ne tatlısın ya;bu durumda bile ne güzel düsünebiliyorsun canım benim...Allahım senin gönlünün güzelligine göre versin..Ben hep inanırım kalbi güzel olanları Allah sinar ve sonra en güzelini ona verirgüzel haberlerinizi duyalım ki bize umut olsun yüzümüz gülsün cnm... güzel haber duymayada ihtiyacımız var
Ay kiyamam ben sana :) nasıl sevindim canım benim...Aynen daha sonrada görülebiliyor diğer kese..Dediğin gibi 1 iki farketmez yeterki sağlıklı olsunlardaKizlar doktordan geldik, kesemizi gorduk . 4+ 5 gunluk cok kucuk,, 2 hafta sonra yeniden cagirdi, belki diger kesede gorunmeyebilirmis simdi, Allah hakkimizda hayirlisini versin tek iki tane onemli degil, yazsamminyazmasammi cekindim, bugun burasi cok uzgun oldugu icin.
Aynen canim saglikli olsun yeter . Sen ne zaman gidecektin canim?Ay kiyamam ben sana :) nasıl sevindim canım benim...Aynen daha sonrada görülebiliyor diğer kese..Dediğin gibi 1 iki farketmez yeterki sağlıklı olsunlarda
Canım karından mi vajinal mi baktı ultrasona..senin transferin 12 sindeydi dimi..çok sevindim allah tamamını erdirsin sağlık la kucağına almayı nasip etsin..birde şeyi sorcam yaa en son kaçıncı gün beta bakıldı kaçtı hatirliyormusun..çok soru sordum yaaaaKizlar doktordan geldik, kesemizi gorduk . 4+ 5 gunluk cok kucuk,, 2 hafta sonra yeniden cagirdi, belki diger kesede gorunmeyebilirmis simdi, Allah hakkimizda hayirlisini versin tek iki tane onemli degil, yazsamminyazmasammi cekindim, bugun burasi cok uzgun oldugu icin.
Canim istedigin kadar sor tatlim , bunu icin burdayiz:) iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim.en son hcg 13. Gun 2262 idi.transfer 12 siydi, vajinal iltrasonla bakti canimCanım karından mi vajinal mi baktı ultrasona..senin transferin 12 sindeydi dimi..çok sevindim allah tamamını erdirsin sağlık la kucağına almayı nasip etsin..birde şeyi sorcam yaa en son kaçıncı gün beta bakıldı kaçtı hatirliyormusun..çok soru sordum yaaaa
Benim de 13.gün 1531 idi ..yani perşembe gidip bi alttan ultrason â girsemmi..çok merak ediyorum napim..sen benden 2 gün önce transfer oldun..bugün salı perşembe görülür herhalde dimi..Canim istedigin kadar sor tatlim , bunu icin burdayiz:) iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim.en son hcg 13. Gun 2262 idi.transfer 12 siydi, vajinal iltrasonla bakti canim
Ben haftaya p.tesi tekrar gideceğim keselere yine bakalım dedi,ondan sonraki haftada kalp için gideceğim..Aynen canim saglikli olsun yeter . Sen ne zaman gidecektin canim?
Canim persembe gorulur bence , tabi vajinal ultrasonla, git icin rahatlar:)Benim de 13.gün 1531 idi ..yani perşembe gidip bi alttan ultrason â girsemmi..çok merak ediyorum napim..sen benden 2 gün önce transfer oldun..bugün salı perşembe görülür herhalde dimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?