2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Canım hayırlısı olsun sen hiç rahim filmi çektirmednmi çektirmeden tüp bebege karar verilmezki normalde >?

Valla ben de zannediyor dumki özel olunca ama yanılmışım..ilk tüp bebek denediğim ve 33 yaşında olduğum için tek koydular..Her yer böylemi bende bilemiyorum..güzel soru

kızlar 35 yaş şartı var tüp bebekte çift emriyo konulması için tabi bu devlet hastanelerinde geçerli özelde kaç yaşında olursan ol 2-3 transfer ediyorlar. ama devlet hastanesinde 35 yaşını doldurduysan 2 emriyo transfer

Özelde bana tek koydular valla ama erken doğum yüzünden galiba..

kızlar ohss riskinden dolayı transferim ertelenmişti regl oldugumda gidicem hastaneye ama hiç iğnelerden dolayı regl geciktiği oluyormu

Haklısın valla canim...Ben 28 yaşındayım 2 tane koydurduk...Sanki hiç biryer yapmiyormus gibi yasak koyuyorlar,madem yasak o zaman hiç bir yerde koydurmasinlar adil olmalı,yada devlet hast de 2 tane koymak için yaşı sorun etmesin

AYNEN CANIM İNSANLAR UMUT BAĞLIYOR PARA VERİYOR EN AZINDAN 2 KOYSUNLARKİ BİRİSİ TUTSUN SIRF BU YÜZDEN ÖZELDE YAPTIRANDA ÇOK İNSAN VAR YANİ HAKLILARDA

güzel haberlerinizi duyalım ki bize umut olsun yüzümüz gülsün cnm... güzel haber duymayada ihtiyacımız var
Sen ne tatlısın ya;bu durumda bile ne güzel düsünebiliyorsun canım benim...Allahım senin gönlünün güzelligine göre versin..Ben hep inanırım kalbi güzel olanları Allah sinar ve sonra en güzelini ona verir

Kizlar doktordan geldik, kesemizi gorduk . 4+ 5 gunluk cok kucuk,, 2 hafta sonra yeniden cagirdi, belki diger kesede gorunmeyebilirmis simdi, Allah hakkimizda hayirlisini versin tek iki tane onemli degil, yazsamminyazmasammi cekindim, bugun burasi cok uzgun oldugu icin.

Ay kiyamam ben sana :) nasıl sevindim canım benim...Aynen daha sonrada görülebiliyor diğer kese..Dediğin gibi 1 iki farketmez yeterki sağlıklı olsunlarda

Ay kiyamam ben sana :) nasıl sevindim canım benim...Aynen daha sonrada görülebiliyor diğer kese..Dediğin gibi 1 iki farketmez yeterki sağlıklı olsunlarda
Aynen canim saglikli olsun yeter . Sen ne zaman gidecektin canim?

Canım karından mi vajinal mi baktı ultrasona..senin transferin 12 sindeydi dimi..çok sevindim allah tamamını erdirsin sağlık la kucağına almayı nasip etsin..birde şeyi sorcam yaa en son kaçıncı gün beta bakıldı kaçtı hatirliyormusun..çok soru sordum yaaaa

Canim istedigin kadar sor tatlim , bunu icin burdayiz:) iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim.en son hcg 13. Gun 2262 idi.transfer 12 siydi, vajinal iltrasonla bakti canim

Kızlar;bizlerde embriyoyduk gecmisimizde:)biz insan oğlu seciciyiz her defasında her sperm her yumurta embriyo olabilseydi insanlar aylarca yıllarca beklemezdi,hastalıklar hariç tabi...
O yüzden bizde o sanslilardaniz bizde tutunduk..Oluşum asamasinda eğer sagliksizsa emriyo kendini sonlandiriyor...
Ve her ay zaten bir embriyo oluşur insan vücudunda,devam edemediği için sonlanir bundan haberimiz bile olmamış... Bizim elimizde değil bizlik birsey değil, olması yada olmaması...
"Ol" der olur
O kadar...

Canim istedigin kadar sor tatlim , bunu icin burdayiz:) iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim.en son hcg 13. Gun 2262 idi.transfer 12 siydi, vajinal iltrasonla bakti canim
Benim de 13.gün 1531 idi ..yani perşembe gidip bi alttan ultrason â girsemmi..çok merak ediyorum napim..sen benden 2 gün önce transfer oldun..bugün salı perşembe görülür herhalde dimi..

Benim de 13.gün 1531 idi ..yani perşembe gidip bi alttan ultrason â girsemmi..çok merak ediyorum napim..sen benden 2 gün önce transfer oldun..bugün salı perşembe görülür herhalde dimi..
Canim persembe gorulur bence , tabi vajinal ultrasonla, git icin rahatlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…