- 7 Mart 2015
- 84
- 38
- 18
- 46
Hoşgeldin canım,insallah çok güzel geçer transferin...
Hadi bakalım beraber gün sayacagiz
arkadaşlar günaydın bilen yardım edebilir mi lütfen 3 başarısız tüp bebekten sonra doktorum dondurulmuş embriyoyu deneyelim diyor en son bu ay negatifi gördüm denesem mi yoksa bi rahim filmi mi çektirsem doktor rahim filmi demedi ama araştırmadan da tekrar tedaviye başlamak istemiyorum.. son olarak 1 tane dondurulmuş embriyoyu transfer mi edelim yoksa rahim filmi mi çektireyim.. lütfen yardım eder misiniz çok kararsız kaldım hangisi doğru olur bilemedim
Canım sağlıksız ise bebek vücut onu atarmış..bak ben 6 aylık erken doğum yaptım normal yolla o çok daha acı o kadar risksiz bir dönemde doğum yapıp eline alamamak çok acı ..İki tane toprağa verdim..neye benzediğini bilmiyorum cocuklarimin..sonra 2 kez hamile kaldım gelişmedi kürtaj ile alındı..2kez o masaya yattım..içim yanmadı mi yandı umutlarım yok oldu ama emin ol daha beter acısı var..allahım sabır güç kuvvet versin..umudunu yitirme allahım sağlıklı güzel bir bebeği sana en yakın zamanda bağışlasin..sağlıkla dünyayı getirmeyi nasip etsin..unutma bizim hayır bildiğimiz şey de şer olabilir..allahi min takdiri..biraz tevekkül yaparsan çok kolay atlatırsın canım..çok zor biliyorum allah kolaylık versin..Sagolun kizlar.eve geldim
Titriyorum sadece.
Daha once dusuk yapan varmi nasil bisedir.
Ben dusuk olmasinu beklemek
istemiyorum anesteziylw alinsin gormek yasamak istemiyorum hic bise
Benim üzerinden bir sene geçti hamile kalamadım nisan ayında tüp bebek için tedavi başladım şuan embriyoları dondurdular ohss riski yüzünden ertelendi yani haziran ayına ama ben temmuz gibi düşünüyorum transfer için kısmet bakalım ama bende kesin demişlerdi beklemediler üç doktora gitmiştim üçüde kesin demişti kürtaj olacaksın sonuçta kesenin şeklide bozuluyor muhtemelen birşey görmüş olmalıki bekletiyor ben corasprin içtiğim için üç gün bekletmişlerdi kürtajda kanama çok olur diye ilaçı kesip beklemiştim ama rabbim kimseye yaşatmasın inan sanki dünyada olan bir insanı kaybetmiş gibi olduk eşimle saatlerce ağladığımı bilirim yinede ultroson görüntülerini atmadım arada bakar ağlarım çok zor bir durum rabbim yaşatmaz inşallah size hayırlı sonuçlar alırsın...
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım.. tek embriyom var onu da denesem mi belki tutar diye ümit ediyorum histereskopiden de çok korkuyorum inş. en doğru kararı veririm sonra da evladıma kavuşurum.. tabi inş. herkes kavuşur en yakın zamandacanım bende senin sonucunu merak ediyordumkeşke mutlu haberini alsaydım dilerim sonraki denemende hamile kalırsın moralini bozma Allah büyük.rahim filmi değilde histereskopi olsan benim rahim filminde görünmeyen bi polipim varmış ancak histereskopide göründü ve alındı ondan sonra hamile kaldım.yani rahim filmi herzaman göstermeyebiliyor
Canım sağlıksız ise bebek vücut onu atarmış..bak ben 6 aylık erken doğum yaptım normal yolla o çok daha acı o kadar risksiz bir dönemde doğum yapıp eline alamamak çok acı ..İki tane toprağa verdim..neye benzediğini bilmiyorum cocuklarimin..sonra 2 kez hamile kaldım gelişmedi kürtaj ile alındı..2kez o masaya yattım..içim yanmadı mi yandı umutlarım yok oldu ama emin ol daha beter acısı var..allahım sabır güç kuvvet versin..umudunu yitirme allahım sağlıklı güzel bir bebeği sana en yakın zamanda bağışlasin..sağlıkla dünyayı getirmeyi nasip etsin..unutma bizim hayır bildiğimiz şey de şer olabilir..allahi min takdiri..biraz tevekkül yaparsan çok kolay atlatırsın canım..çok zor biliyorum allah kolaylık versin..
hiç korkmana gerek yok ben 2 defa yaptırdım hiçbirşey hissetmiyorsun.en azından bi sorunun var mı onu anlarsın.rabbim herkesin gönlüne göre versiniyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım.. tek embriyom var onu da denesem mi belki tutar diye ümit ediyorum histereskopiden de çok korkuyorum inş. en doğru kararı veririm sonra da evladıma kavuşurum.. tabi inş. herkes kavuşur en yakın zamanda
Ben bebegimi dusurdum cnm kanamalar artmaya basliyor belde ve karinda asiri bir agri oluyo ben agrinin siddetine dayanamadim majezik agri kesiciyi attim hirsdimdan evi hizli hizli supurdum egildim kalktim iki daat icindede dustu xatenSagolun kizlar.eve geldim
Titriyorum sadece.
Ben dusuk olmasinu bekle.mek
canım olduktan sonra hemen adetinle tüp bebek tedavisine başlayabiliyor musunhiç korkmana gerek yok ben 2 defa yaptırdım hiçbirşey hissetmiyorsun.en azından bi sorunun var mı onu anlarsın.rabbim herkesin gönlüne göre versin
Bak canım bi kez erken doğumla serklaj olduğu halde 6 aylık bebeklerini kaybettim.2 kez normal hamile kaldım bebeklerin gelişmedi dedimki tüp bebek olsun genetik incelensin..doktorum ben sana histereskopi yapmadan tüp bebek yapmam dedi..bana para almak için gibi geldi...rahminde bir şey varsa rahim onu tutmuyorsa boşuna tüp bebek yapıp seni zedelemenin anlamı yok dedi..önce hsg sonra histereskopi oldum..iyikide olmuşum çünkü rahimin de çökme varmış erken doğuma neden oluyormuş..düzeltildi..şimdi için rahat bebeğim tuttu kese vs kalp atışlarda duyuldumu için daha da rahat olcak çünkü erken doğum riski kalktı...ayrıca korkulan birşey değil anestezi altında oluyor histereskopi..hiç bir şey anlamıyorsun emin ol..bak bunu sanaiyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım.. tek embriyom var onu da denesem mi belki tutar diye ümit ediyorum histereskopiden de çok korkuyorum inş. en doğru kararı veririm sonra da evladıma kavuşurum.. tabi inş. herkes kavuşur en yakın zamanda
canım olduktan sonra hemen adetinle tüp bebek tedavisine başlayabiliyor musun
evet canım yaşatmasın bir daha rabbim inan benim kanamam olmamıştı hastaneye sabah 9:00 da yatmış ilaç filan verdiler inan 12:00 de kanamam başladı hemşire bile şaşırmıştı şimdiye kadar kanamanın gelmesi lazım demiş ama ilk düşük olduğu için demişti ağlaya ağlaya gitmiş amelithane ya ama şimdi tek umudum var bir kere tutmuşsa yine tutar diye doktora sordum en son gittiğimde olumlu bir durum dedi bir kere tutması kürtajdan sonra tekrar gittiğimde o doktorun yanına odaya bile girememiştim doktorda bana en azından sen bir kere hamile kaldın demişti hiç kalamayanlar var demişti ama daha oraya gidemedim..ama inanıyorum her şerde bir hayır vardır belki bizler çok şanslıyız ki öteki alemde bizi karşılayacak evladımız olacak diye bununla avuttum hep kendimi bu beni şerrimdi inşallah hayır olacak sonu...cnm inşallah bu tedavinle herşey çok güzel olur. hayırlısıyla evladını yada belki ikiz olur evlatlarını kucağına alırsın sağlıklı, sıhhatli. yaşadıklarımız çok zor şeyler Allah sabır versin.
banada düşer, düşmezse alıcaz dedi ama hala bekliyoruz. bu belirsizlik insanı tüketiyor içten içe yiyip bitiriyor. nasıl bir duygu anlayabiliyorum cnm. Allah kimseye yaşatmasın. sonuçta içimizde küçükte olsa bir canlı var
canım benim çok geçmiş olsun ne zorluklar yaşamışsın sen öyleBak canım bi kez erken doğumla serklaj olduğu halde 6 aylık bebeklerini kaybettim.2 kez normal hamile kaldım bebeklerin gelişmedi dedimki tüp bebek olsun genetik incelensin..doktorum ben sana histereskopi yapmadan tüp bebek yapmam dedi..bana para almak için gibi geldi...rahminde bir şey varsa rahim onu tutmuyorsa boşuna tüp bebek yapıp seni zedelemenin anlamı yok dedi..önce hsg sonra histereskopi oldum..iyikide olmuşum çünkü rahimin de çökme varmış erken doğuma neden oluyormuş..düzeltildi..şimdi için rahat bebeğim tuttu kese vs kalp atışlarda duyuldumu için daha da rahat olcak çünkü erken doğum riski kalktı...ayrıca korkulan birşey değil anestezi altında oluyor histereskopi..hiç bir şey anlamıyorsun emin ol..bak bunu sana
1-serklaj (rahime dikis)
2-redüksiyon ( 6 izdi bebeklerim azaltmaya gidildi canlı canlı )
3-,dünyaya normal doğumla ikiz dünyaya getirdim
4-doğumda dikişlerin canlı canlı sokuldu
5-doğumda geri zekalı pratisyenler hiç anestezi yapma dan gene kürtaj yaptılar parça bıraktılar
6- ayrıca da 3 kez anestezili kürtaj oldum.
7-anestezi siz hsg
bu acıların hiç biri kolay değil senin dediğin işlem uyuyup uyanmak...hiçç böyle basit işlemler için kendini kasma strese de sokma..uyuyacaksin uyanacaksin önemli olan doktoruma gerçekten inanmam ve guvenmen..
biraz uzun ve kötü anlatım oldu ama kusura bakmayın insan bazı acıları yaşadıkça öğreniyor..sadece size kendi kendi nizi olmadık şeylerle vesvese yapmamaniz için söylüyorum
canım allah razı olsun ilgilenip o kadar yazı yazmışsın.. çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm durumuna..rabbim hepimizin yardımcısı olsun..Bak canım bi kez erken doğumla serklaj olduğu halde 6 aylık bebeklerini kaybettim.2 kez normal hamile kaldım bebeklerin gelişmedi dedimki tüp bebek olsun genetik incelensin..doktorum ben sana histereskopi yapmadan tüp bebek yapmam dedi..bana para almak için gibi geldi...rahminde bir şey varsa rahim onu tutmuyorsa boşuna tüp bebek yapıp seni zedelemenin anlamı yok dedi..önce hsg sonra histereskopi oldum..iyikide olmuşum çünkü rahimin de çökme varmış erken doğuma neden oluyormuş..düzeltildi..şimdi için rahat bebeğim tuttu kese vs kalp atışlarda duyuldumu için daha da rahat olcak çünkü erken doğum riski kalktı...ayrıca korkulan birşey değil anestezi altında oluyor histereskopi..hiç bir şey anlamıyorsun emin ol..bak bunu sana
1-serklaj (rahime dikis)
2-redüksiyon ( 6 izdi bebeklerim azaltmaya gidildi canlı canlı )
3-,dünyaya normal doğumla ikiz dünyaya getirdim
4-doğumda dikişlerin canlı canlı sokuldu
5-doğumda geri zekalı pratisyenler hiç anestezi yapma dan gene kürtaj yaptılar parça bıraktılar
6- ayrıca da 3 kez anestezili kürtaj oldum.
7-anestezi siz hsg
bu acıların hiç biri kolay değil senin dediğin işlem uyuyup uyanmak...hiçç böyle basit işlemler için kendini kasma strese de sokma..uyuyacaksin uyanacaksin önemli olan doktoruma gerçekten inanmam ve guvenmen..
biraz uzun ve kötü anlatım oldu ama kusura bakmayın insan bazı acıları yaşadıkça öğreniyor..sadece size kendi kendi nizi olmadık şeylerle vesvese yapmamaniz için söylüyorum
tamam canım çok teşekkür ederimameliyattan sonra adet oldum adetin 2.günü bantlara başladım adetin 20.gününde dondurulmuşlarla transferim oldu.
Sagol canim.patikli karamsarsln oncelikle bol sabir versin rabbim. Allah kisa zamanda tekrar saglikli sonuclar alip sonrada kucagina almayi nasip eder ins sizler icin cok dua ediyoruz allahtan umit kesilmez inan sizinle yatip kalkiyorum ins sevindirici hbrleri aliriz diye bekliyorum ama herseyin hayirlisi rabbim bizi deniyor biz dirayetli olacaz isyan etmeyecez ki allah mukafatini versin belkide hersey yoluna girecek merak etmeyin bebekleriniz hala sizinledir boyle durumlardA benim dilim tutuluyor ne diyecegimi bilemiyorum
Kurtaj nasil birsey bilmiyorum allahta tecrube ettirmesin ins ama dusuk yaptim bebegi ne yapacagini bir turlu bilemiyorsun cok zor birsey ben dusurdugumde bebegin herseyinin o kadar kucukken bile oldugunu gorunce allahin kosulsuz kudretinin ne buyuk olduguna tanik oldum allahim ne buyuksun dedim sekil almaya baslamis o kucucuk sSagol canim.
Dr kesenin bozuldugunu kuculdugunu bebek olmadigini ilaclari kesmemi soyledi
Eger pazartesiye kadar dusmezse gel alalim dedi
Allah sabrini bol versin allah bi daha verir onun hazinisinde bol yeterki istemesini bilelim seni o kadar iyi anliyorum ki ama insan gene toparlaniyor emin ol tekrar guc geliyor ySagol canim.
Dr kesenin bozuldugunu kuculdugunu bebek olmadigini ilaclari kesmemi soyledi
Eger pazartesiye kadar dusmezse gel alalim dedi
geçmiş olsun canımSagolun kizlar.eve geldim
Titriyorum sadece.
Ben dusuk olmasinu beklemek
offf çok geçmiş olsun pek tanımama rağmen çok üzüldüm ben deHicbise gormek yasamak istemiyorum hersey olsun bitsin hic yokmus gibi8 haftalikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?