2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

bişeyler yazmak istedim ama yazacak birşey bulamadım... çoook zoorrr

Pazartesiye kadar kendi dusmezse alicaklarmis bitti bu kadarmis
canlar isten geldim aklim sizlerde inanin ne yapti kizlar die ...
okudum yenice yazdiklarinizi cok uzuldum ama demekki sagliksiz bir gebelikmiş canlar
hersyin kotusu dusunup halimize şükredelim lütfen pes etmek yok sizin sagliginiz daha önemli
Rabbim tekrardan denemk için guc kuvvet versin inşallah
gonul olsun istio ama hayirlisi olsun sagliklisi olsun nolur kendinizi yıpratmadan zamana birakin bian once toparlanin
seline ve sana duamda hakklarinda hayirlisi ver dedim Rabbim e...
hamile kalabiliosunuz kkizlar bunu duşunun obur sefer e olur ALLAH IN IZNIYLE....

CANIM hayirlisi ile sende bebeini içine al yârin inşallah
simsiki tutunsun sana..

sen çok tatlısın cnm ve çok güçlü bir kadınsın. ne güzel demişsin biz güçlü olalım ki güçlü bebekler de bizi seçsin...
Sadece size biraz destek verip bazı acıların çok ufak olabildiğini anlatmaya çalıştım..kendime çok negatif dışarıya pozitif biriyim..ama öğrendim ki okuduğum kişisel gelişim kitaplarından negatif düşünerek hiç bir şey eline geçmiyor..hep eşime derdim bizim cocugumuz olmayacak güç olcak çok ugrascaz..çünkü o varikosel ameliyatı oldu dün anda morfoloji %98 ben hep adet düzensiz hep adetim ilaçlarla gelirdi..doktor bana erken menapoz dedi hayde apar topar aşılama yaptırdık 6 iz tuttu..sonra 2 bırakıldı tabi ama benim egonda alt benliğinde hep olmuycak vardı yaaa..koleastaz geçirdim..bide ankilozan spondilit hastasiyim ben..korkularımız içimizdeki negatifliklikler bize bir şekilde dönüyormuş bunu öğrendim..2 kez kendim hamile kaldım gelişmedi işte bebecikler gene döndüm aynı yere alt benlik te benim çocuğun güç olcak..ben bir şekilde o kötü şeyi çekiyorum bunu farkettim..bunu aşmaya çalışıyorum şimdi :) sizde pozitif olabilirsiniz bu güç hepimizin içinde...emin olun bizimde bebeklerimiz olacak sağ salim kucağınıza alıp kokularını çekeceğiz içimize...ama önce güçlü anneler olacağız...

canim yasadiklarini unutturacak minik kalp tasiosun içinde
Rabbim kucaginada almayi nasip etsin inşallah sagliklica

canim yasadiklarini unutturacak minik kalp tasiosun içinde
Rabbim kucaginada almayi nasip etsin inşallah sagliklica
Bu sefer hep evrene kalp atısı nı duycam bebisimin diyorum bu sinyali yolluyorum..o kadar çok demekki acı çekmişim..kaynanam 500 yasin okutmaya çalışıyor annanem hergun meryem süresi okuyor..konu komşu umreye giden tanıdıklarına benim için dua istiyor..ne kadar güzel şeyler bunlar insanların birbirini düşünmesi..burayı da o yüzden çok seviyorum birilerin den birşey öğreniyorum..birilerine faydam oluyorsa acısını mutluluğunu paylaşıyorsam ne mutlu bana..bana da dua edin kızlar yaa hala lekelenmem geliyor ((((

Canim ya sen psikolog falan misin yada terapist, bize iyi geliyorsun vala, guzel yuregine ellerine saglik, nede guzel yazmissin , alllah dağina göre kar verir, bize kaldirabilecegimiz kadar sıkintı verir, imtihan o zamn imtihan oluykr iste, her halimize cok şukür, buda geçer ya hu diyebilenlerden olalim insallh, rabbim guc versin patikli ve karamsarsln e

Yok canım ben tipik yardımsever hassas yengeç burcuyum.....sokakta yatan ser sefil düşen insana bile yardım etmek isteyen ama kocası öküz olduğu için yapamayan biriyim :))

KIZLAR SİZİN DERDİNİZLE DERTLENDİĞİM İÇİN KENDİ SEVİNCİMİ DİLLENDİRMEYE UTANDIM

Canım Allah bir daha yaşatmasin ve inşallah sınavın bu kadardır...
Lekelenme konusundada bende çok korkuyordum,belki hatirlarsan geçen akşam kırmızıya döndüğü için hast gitmiştim...
Benim 1 haftadir var ve geçmiyor,ama dün dr umda tamamen rahatlattı beni ve şöyle bir açıklama yaptı;Her gebelikte 1 avuç kan gelir dedi buda içeride birseyler oluştuğu içinmis,ve o damla damla olsa kahverengiye dönerek gelir dedi ,ve korkma sakin normal gebe kalanlardanda geliyor zaten dedi ben rahatladım canım sonuçta onlar ne diyorsa doğrudur elimiz bağlı :)

Ay kiyamam :) çok şükür güzel haberle geldim :) Ama senin degerininde maşallah var :)benim dün 2444 çıktı bugün 3000 leri bulmuş olmasi lazim ve ikiz çıktı,seninde ikiz bence :)
Kızlar benim değerlerime bakın benim ikiz 10. gün 127,15
12. gün 280
14.gün 640
16.gün 1996
23.gün 22500

Benim 3 hamileligim dede hiç gelmedi böyle biliyormusun...ikizler de geldi 3 iğne ile 2 gün istirahat ile geçti canım yaaa...

Oyu maşallah..sağlıkla kucağına bebeklerini alman dileğiyle..ayrı yumurta ikizi demo..Ne zaman anlaşılmıştı ikiz olduğu..ilk ultrasona ne zaman girdn canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…