- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
Diyorum yaa canım her şer de vardır bir hayır..allahım daha beterinden korusun..Benim yaşadıklarım birer örnek..annanem çok sevdiği oğlunu kaybetti..tekne kazintisi derler yaa istemeyerek 40 yaşında doğurmuş..dayım polisti senelerce annanem onun peşinden gurbetlerde koştu hiç istemedim dersi ama onu tekrar icime sokasim var derdi..dayım 35 yaşında intihar etti ananemin 35 senelik cani emeği yandı..Allah evlat acısı kimseye yasatmasin ama ananeme bakınca benimkiler 6 aylıktı yüzlerini bile göremedim.inanirmisin doğumda kalkıp bakmaya çalıştım allah bu yaa demekki allahım resmen bir şey engelledi göremedim yüzlerini zaten yasamadilarda..ama genede çok şükür annanemi görünce o daha da acı diyorum..kadın 80 yaşında rüyasında her gece oğlunun çocukluğunu görüyormuş..çok isyan ederdim ben..neden ben derdim..artık öğrendim ki allahım bana katlanabilcegim kadar ver hayırlısı ise olsun diyorum..
Kızlaaarrrr doktordan cıktım şimdi. Bebeğimin kalp atışlarını yine duyamadık ama gelişimi devam ediyor. Doktorum biraz daha beklemek istediğini söyledi. Cumartesi tekrar kontrolüm var. Regliye göre 8 haftalık olması lazım ama benimki 6+6. Çok umut verici bir görüşme değildi. Doktorumun yüzünden bunu anladım. Hayırlısı artık. İnş herşey güzel geçer
Dualarınız için çook teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. İyi ki varsınız. Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
patikli cnm hala hastanedemisin? Merakla haberlerini bekliyorum
Bebek geriden geldiği için mi kalp atışını alamıyoruz anlamadım. Evet çok şükür kötü hbr almadım ama doktorum cok umut vericide konuşmadı. Sonrasında neler yapacağını anlattı. Eğer alınırsa kürtajdan sonra yine histeroskopi yapıcakmış. Sonra yine tedaviye başlıcakmış. İnş hiç o işlemlere gerek kalmaz
Allah'ım hepimizin yüzüne gülsün. Kucaklarımızı boş bırakmasın. Kendimi ağlamamak için zor tutuyorum sinirlerim bozuldu
canlar isten geldim aklim sizlerde inanin ne yapti kizlar die ...Pazartesiye kadar kendi dusmezse alicaklarmisbitti bu kadarmis
Merhaba arkadaşlar4 gündür gece gündüz sizleri okudum. Gerçekten sanki hepiniz arkadaşlarımsınız gibi hissettim. İyi haberlere sevindim, üzülenlerle üzüldüm. Sabırsız annelere güldüm. Hepiniz çok tatlısınız. patikli dilerim ki bir sonraki denemen olumlu olacak, ümidini yitirme lütfen.
Bende klasik yollardan geçtim ve yarın transferim yapılacak. İlk denemem. Hepinizin deneyimleriyle ve sayfa bile atlamadan okuyarak bende epey bilgi sahibi oldum. Artık bende fikir almak ve sormak, paylaşmak için aranızdayım. Hepinizi tek tek öpüyorum
Sadece size biraz destek verip bazı acıların çok ufak olabildiğini anlatmaya çalıştım..kendime çok negatif dışarıya pozitif biriyim..ama öğrendim ki okuduğum kişisel gelişim kitaplarından negatif düşünerek hiç bir şey eline geçmiyor..hep eşime derdim bizim cocugumuz olmayacak güç olcak çok ugrascaz..çünkü o varikosel ameliyatı oldu dün anda morfoloji %98 ben hep adet düzensiz hep adetim ilaçlarla gelirdi..doktor bana erken menapoz dedi hayde apar topar aşılama yaptırdık 6 iz tuttu..sonra 2 bırakıldı tabi ama benim egonda alt benliğinde hep olmuycak vardı yaaa..koleastaz geçirdim..bide ankilozan spondilit hastasiyim ben..korkularımız içimizdeki negatifliklikler bize bir şekilde dönüyormuş bunu öğrendim..2 kez kendim hamile kaldım gelişmedi işte bebecikler gene döndüm aynı yere alt benlik te benim çocuğun güç olcak..ben bir şekilde o kötü şeyi çekiyorum bunu farkettim..bunu aşmaya çalışıyorum şimdi :) sizde pozitif olabilirsiniz bu güç hepimizin içinde...emin olun bizimde bebeklerimiz olacak sağ salim kucağınıza alıp kokularını çekeceğiz içimize...ama önce güçlü anneler olacağız...sen çok tatlısın cnm ve çok güçlü bir kadınsın. ne güzel demişsin biz güçlü olalım ki güçlü bebekler de bizi seçsin...
Yazma kuzucum sadece umut olsun size..sadece sabır birazcık..bişeyler yazmak istedim ama yazacak birşey bulamadım... çoook zoorrr
canim yasadiklarini unutturacak minik kalp tasiosun içindeSadece size biraz destek verip bazı acıların çok ufak olabildiğini anlatmaya çalıştım..kendime çok negatif dışarıya pozitif biriyim..ama öğrendim ki okuduğum kişisel gelişim kitaplarından negatif düşünerek hiç bir şey eline geçmiyor..hep eşime derdim bizim cocugumuz olmayacak güç olcak çok ugrascaz..çünkü o varikosel ameliyatı oldu dün anda morfoloji %98 ben hep adet düzensiz hep adetim ilaçlarla gelirdi..doktor bana erken menapoz dedi hayde apar topar aşılama yaptırdık 6 iz tuttu..sonra 2 bırakıldı tabi ama benim egonda alt benliğinde hep olmuycak vardı yaaa..koleastaz geçirdim..bide ankilozan spondilit hastasiyim ben..korkularımız içimizdeki negatifliklikler bize bir şekilde dönüyormuş bunu öğrendim..2 kez kendim hamile kaldım gelişmedi işte bebecikler gene döndüm aynı yere alt benlik te benim çocuğun güç olcak..ben bir şekilde o kötü şeyi çekiyorum bunu farkettim..bunu aşmaya çalışıyorum şimdi :) sizde pozitif olabilirsiniz bu güç hepimizin içinde...emin olun bizimde bebeklerimiz olacak sağ salim kucağınıza alıp kokularını çekeceğiz içimize...ama önce güçlü anneler olacağız...
Bu sefer hep evrene kalp atısı nı duycam bebisimin diyorum bu sinyali yolluyorum..o kadar çok demekki acı çekmişim..kaynanam 500 yasin okutmaya çalışıyor annanem hergun meryem süresi okuyor..konu komşu umreye giden tanıdıklarına benim için dua istiyor..ne kadar güzel şeyler bunlar insanların birbirini düşünmesi..burayı da o yüzden çok seviyorum birilerin den birşey öğreniyorum..birilerine faydam oluyorsa acısını mutluluğunu paylaşıyorsam ne mutlu bana..bana da dua edin kızlar yaa hala lekelenmem geliyorcanim yasadiklarini unutturacak minik kalp tasiosun içinde
Rabbim kucaginada almayi nasip etsin inşallah sagliklica
Canim ya sen psikolog falan misin yada terapist, bize iyi geliyorsun vala, guzel yuregine ellerine saglik, nede guzel yazmissin , alllah dağina göre kar verir, bize kaldirabilecegimiz kadar sıkintı verir, imtihan o zamn imtihan oluykr iste, her halimize cok şukür, buda geçer ya hu diyebilenlerden olalim insallh, rabbim guc versinBu sefer hep evrene kalp atısı nı duycam bebisimin diyorum bu sinyali yolluyorum..o kadar çok demekki acı çekmişim..kaynanam 500 yasin okutmaya çalışıyor annanem hergun meryem süresi okuyor..konu komşu umreye giden tanıdıklarına benim için dua istiyor..ne kadar güzel şeyler bunlar insanların birbirini düşünmesi..burayı da o yüzden çok seviyorum birilerin den birşey öğreniyorum..birilerine faydam oluyorsa acısını mutluluğunu paylaşıyorsam ne mutlu bana..bana da dua edin kızlar yaa hala lekelenmem geliyor((((
Yok canım ben tipik yardımsever hassas yengeç burcuyum.....sokakta yatan ser sefil düşen insana bile yardım etmek isteyen ama kocası öküz olduğu için yapamayan biriyim :))Canim ya sen psikolog falan misin yada terapist, bize iyi geliyorsun vala, guzel yuregine ellerine saglik, nede guzel yazmissin , alllah dağina göre kar verir, bize kaldirabilecegimiz kadar sıkintı verir, imtihan o zamn imtihan oluykr iste, her halimize cok şukür, buda geçer ya hu diyebilenlerden olalim insallh, rabbim guc versinpatikli ve karamsarsln e
Canım Allah bir daha yaşatmasin ve inşallah sınavın bu kadardır...Bu sefer hep evrene kalp atısı nı duycam bebisimin diyorum bu sinyali yolluyorum..o kadar çok demekki acı çekmişim..kaynanam 500 yasin okutmaya çalışıyor annanem hergun meryem süresi okuyor..konu komşu umreye giden tanıdıklarına benim için dua istiyor..ne kadar güzel şeyler bunlar insanların birbirini düşünmesi..burayı da o yüzden çok seviyorum birilerin den birşey öğreniyorum..birilerine faydam oluyorsa acısını mutluluğunu paylaşıyorsam ne mutlu bana..bana da dua edin kızlar yaa hala lekelenmem geliyor((((
İnşallah cnmAllah razı olsun cnm. hepimiz için herşeyin en güzeli olur inşallah
Canım söyle lütfen öyle düşünme,biz burda üzülenle üzülüyoruz sevinenle seviniyoruz,söylede keyfimiz azda olsa yerine gelsinKIZLAR SİZİN DERDİNİZLE DERTLENDİĞİM İÇİN KENDİ SEVİNCİMİ DİLLENDİRMEYE UTANDIM
KIZLAR SİZİN DERDİNİZLE DERTLENDİĞİM İÇİN KENDİ SEVİNCİMİ DİLLENDİRMEYE UTANDIM
Ayyy ya vala supersinYok canım ben tipik yardımsever hassas yengeç burcuyum.....sokakta yatan ser sefil düşen insana bile yardım etmek isteyen ama kocası öküz olduğu için yapamayan biriyim :))
Buyur canim sevinc ve uzuntu paylasilan duygulardir anlat biz okumaya raziyiz seve seveKIZLAR SİZİN DERDİNİZLE DERTLENDİĞİM İÇİN KENDİ SEVİNCİMİ DİLLENDİRMEYE UTANDIM
Kızlar benim değerlerime bakın benim ikiz 10. gün 127,15Ay kiyamam :) çok şükür güzel haberle geldim :) Ama senin degerininde maşallah var :)benim dün 2444 çıktı bugün 3000 leri bulmuş olmasi lazim ve ikiz çıktı,seninde ikiz bence :)
Ayyy superKızlar benim değerlerime bakın benim ikiz 10. gün 127,15
12. gün 280
14.gün 640
16.gün 1996
23.gün 22500
Benim 3 hamileligim dede hiç gelmedi böyle biliyormusun...ikizler de geldi 3 iğne ile 2 gün istirahat ile geçti canım yaaa...Canım Allah bir daha yaşatmasin ve inşallah sınavın bu kadardır...
Lekelenme konusundada bende çok korkuyordum,belki hatirlarsan geçen akşam kırmızıya döndüğü için hast gitmiştim...
Benim 1 haftadir var ve geçmiyor,ama dün dr umda tamamen rahatlattı beni ve şöyle bir açıklama yaptı;Her gebelikte 1 avuç kan gelir dedi buda içeride birseyler oluştuğu içinmis,ve o damla damla olsa kahverengiye dönerek gelir dedi ,ve korkma sakin normal gebe kalanlardanda geliyor zaten dedi ben rahatladım canım sonuçta onlar ne diyorsa doğrudur elimiz bağlı :)
Oyu maşallah..sağlıkla kucağına bebeklerini alman dileğiyle..ayrı yumurta ikizi demo..Ne zaman anlaşılmıştı ikiz olduğu..ilk ultrasona ne zaman girdn canımKızlar benim değerlerime bakın benim ikiz 10. gün 127,15
12. gün 280
14.gün 640
16.gün 1996
23.gün 22500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?