Beni de 14 mayista cagirdi 7. Hafta oluyor, kalp atisi duyulur dedi.Ben haftaya p.tesi tekrar gideceğim keselere yine bakalım dedi,ondan sonraki haftada kalp için gideceğim..
Kanda tahlilinden 2 hafta sonra ultrason istediler çok degilmi yaaa..hele Benim gibi hep problem yaşayan biri için..eşimde pek rahat 2 hafta sonra dediler diyor başka hastaneye gittim dün ne meraklı sin alttan baktirmaya diyorCanim persembe gorulur bence , tabi vajinal ultrasonla, git icin rahatlar:)
Canım söyle lütfen öyle düşünme,biz burda üzülenle üzülüyoruz sevinenle seviniyoruz,söylede keyfimiz azda olsa yerine gelsin
güzel haberlerinizi duyalım ki bize umut olsun yüzümüz gülsün cnm... güzel haber duymayada ihtiyacımız var
Ay allah razi olsun canlarim benim soylesem mi soylemesem mi sizi incitirmiyim acaba diye cekindim anlayisli kocaman kalbleriniz var cok guclu kadinlarsiniz bunada bi o kadar seviniyorum sizin adiniza rabbim en kisa zamanda sagliklisindan herkesin kucagini doldursun ins BUGUN DR GİTTİM BEBİSİMİN O MİNİCİK AMA BENİMDE HAYAT OLAN KALBİNİ DUYDUM O KADAR DUYGULANDIM Kİ BU ZAMANA KADAR DUYDUGUM EN GÜZEL SESLERDEN BİRİYDİ ALLAHIM SIZLERE YASATSIN SIZDE UZUNTUDEN DEGIL SEVINCTEN AGLAYIN BIR DAHAKINE INSBuyur canim sevinc ve uzuntu paylasilan duygulardir anlat biz okumaya raziyiz seve seve
Allah sağlık la kucağına aldırsın canım..bizlerde o güzel duyguyu yaşarız inşallah..Ay allah razi olsun canlarim benim soylesem mi soylemesem mi sizi incitirmiyim acaba diye cekindim anlayisli kocaman kalbleriniz var cok guclu kadinlarsiniz bunada bi o kadar seviniyorum sizin adiniza rabbim en kisa zamanda sagliklisindan herkesin kucagini doldursun ins BUGUN DR GİTTİM BEBİSİMİN O MİNİCİK AMA BENİMDE HAYAT OLAN KALBİNİ DUYDUM O KADAR DUYGULANDIM Kİ
Bana doktorum seni bu zamanda cagirmazdim dedi, sansina gittim yani, aslinda 6 -7 haftadan once cagirmiorum dedi.normal cagirmislar sabirdiz olan biziz:) cunku gebelik normal degil:))))Kanda tahlilinden 2 hafta sonra ultrason istediler çok degilmi yaaa..hele Benim gibi hep problem yaşayan biri için..eşimde pek rahat 2 hafta sonra dediler diyor başka hastaneye gittim dün ne meraklı sin alttan baktirmaya diyor
Allah tamamina erdirsin masallahAy allah razi olsun canlarim benim soylesem mi soylemesem mi sizi incitirmiyim acaba diye cekindim anlayisli kocaman kalbleriniz var cok guclu kadinlarsiniz bunada bi o kadar seviniyorum sizin adiniza rabbim en kisa zamanda sagliklisindan herkesin kucagini doldursun ins BUGUN DR GİTTİM BEBİSİMİN O MİNİCİK AMA BENİMDE HAYAT OLAN KALBİNİ DUYDUM O KADAR DUYGULANDIM Kİ BU ZAMANA KADAR DUYDUGUM EN GÜZEL SESLERDEN BİRİYDİ ALLAHIM SIZLERE YASATSIN SIZDE UZUNTUDEN DEGIL SEVINCTEN AGLAYIN BIR DAHAKINE INS
Tedavi ile olan kişilere bence daha özenli olunmalı..zaten insanlar çaba gösteriyor içleri rahat etmiyor napalim...Bana doktorum seni bu zamanda cagirmazdim dedi, sansina gittim yani, aslinda 6 -7 haftadan once cagirmiorum dedi.normal cagirmislar sabirdiz olan biziz:) cunku gebelik normal degil:))))
Haklisin cunku zor elde edilen bir gebelik oluyor canim, sen git doktora icin rahat etmeyecek, bizede guzel haberler getirirsin persembe gunuTedavi ile olan kişilere bence daha özenli olunmalı..zaten insanlar çaba gösteriyor içleri rahat etmiyor napalim...
Kizlar benim iki yumurtami aldilar ikiside saglikli olusmus. Yarin transfer olacak. İkisini de mi kullanacaklar.
Ayy canım benim kimbilir nasıl güzel bir duygudur...Rabbim onu size bagislasin inşallah :) Akıllı uslu kıymet bilen insan gibi insan evladı olsun insallahhh :)Ay allah razi olsun canlarim benim soylesem mi soylemesem mi sizi incitirmiyim acaba diye cekindim anlayisli kocaman kalbleriniz var cok guclu kadinlarsiniz bunada bi o kadar seviniyorum sizin adiniza rabbim en kisa zamanda sagliklisindan herkesin kucagini doldursun ins BUGUN DR GİTTİM BEBİSİMİN O MİNİCİK AMA BENİMDE HAYAT OLAN KALBİNİ DUYDUM O KADAR DUYGULANDIM Kİ BU ZAMANA KADAR DUYDUGUM EN GÜZEL SESLERDEN BİRİYDİ ALLAHIM SIZLERE YASATSIN SIZDE UZUNTUDEN DEGIL SEVINCTEN AGLAYIN BIR DAHAKINE INS
Bunaldim evde yatmaktan kafam duzlesti resmen
Sen ne tatlısın ya;bu durumda bile ne güzel düsünebiliyorsun canım benim...Allahım senin gönlünün güzelligine göre versin..Ben hep inanırım kalbi güzel olanları Allah sinar ve sonra en güzelini ona verir
Transfer 14 unde oldu canım 24 unde kan verdik işte...bekliyoz şimdi..Kaçıncı gündesin cnm?
Kanda tahlilinden 2 hafta sonra ultrason istediler çok degilmi yaaa..hele Benim gibi hep problem yaşayan biri için..eşimde pek rahat 2 hafta sonra dediler diyor başka hastaneye gittim dün ne meraklı sin alttan baktirmaya diyor
Canim cok uzuldum, diyecek kelime bulamiyorum. Allah herseyin hayirlisini versin , Allah lim bu cabalarini gorsun, yüzünü guldursun.Daha 4 gün öncesine kadar ikinci denemem oldu bu sefer diye Sevinçten bağırmıştım oysa bugun aldığım sonuçlar kimyasal olduğunu bağırdı.. Bu bebek yolunda 2 buçuk senedir olumsuz herşeyle karşılaştım hep tutunmaya çalıştım Dr kapılarında tek başıma bekledim hertürlü test kağıdını göstermek için beklerken acaba bunun ne gibi bi aksiliği olacak dedim isyan etmiyorum asla ama çok yoruldum savaşmaktan kırıldı yüreğim çok sanırım bebek kokusu çekmek yok belki de kaderimde bilemem Rabbim sizlerin bebeklerini korusun
Evet doğru diyorsun çocukluk arkadaslarim var mesela..naptın ne ettin demiyorlar cümle alem istanbula niye gittiğimizi öğrendi..biz burda birbirimizi tanımasak ta daha çok takip edebiliyoruz birbirimizi..daha icteniz çünkü aynı aşamalar aynı sıkıntılar aynı sevinçleri aynı anda hep beraber yaşıyoruz..Herkes çok iyi şansımıza cnm. Allah hepimize mutlulukların en güzelini yaşatır inşallah. Ben sizlerin ilgisi olmasa napardım. Sağolsun kendi arkadaşlarımda çok iyiler ama onlar yaşamadıkları için anlayamıyorlar. İnş gün gelir bebelerimizin gazını pişiğini konuşuruz
Daha 4 gün öncesine kadar ikinci denemem oldu bu sefer diye Sevinçten bağırmıştım oysa bugun aldığım sonuçlar kimyasal olduğunu bağırdı.. Bu bebek yolunda 2 buçuk senedir olumsuz herşeyle karşılaştım hep tutunmaya çalıştım Dr kapılarında tek başıma bekledim hertürlü test kağıdını göstermek için beklerken acaba bunun ne gibi bi aksiliği olacak dedim isyan etmiyorum asla ama çok yoruldum savaşmaktan kırıldı yüreğim çok sanırım bebek kokusu çekmek yok belki de kaderimde bilemem Rabbim sizlerin bebeklerini korusun
Transfer 14 unde oldu canım 24 unde kan verdik işte...bekliyoz şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?