Daha 4 gün öncesine kadar ikinci denemem oldu bu sefer diye Sevinçten bağırmıştım oysa bugun aldığım sonuçlar kimyasal olduğunu bağırdı.. Bu bebek yolunda 2 buçuk senedir olumsuz herşeyle karşılaştım hep tutunmaya çalıştım Dr kapılarında tek başıma bekledim hertürlü test kağıdını göstermek için beklerken acaba bunun ne gibi bi aksiliği olacak dedim isyan etmiyorum asla ama çok yoruldum savaşmaktan kırıldı yüreğim çok sanırım bebek kokusu çekmek yok belki de kaderimde bilemem Rabbim sizlerin bebeklerini korusun
Daha 4 gün öncesine kadar ikinci denemem oldu bu sefer diye Sevinçten bağırmıştım oysa bugun aldığım sonuçlar kimyasal olduğunu bağırdı.. Bu bebek yolunda 2 buçuk senedir olumsuz herşeyle karşılaştım hep tutunmaya çalıştım Dr kapılarında tek başıma bekledim hertürlü test kağıdını göstermek için beklerken acaba bunun ne gibi bi aksiliği olacak dedim isyan etmiyorum asla ama çok yoruldum savaşmaktan kırıldı yüreğim çok sanırım bebek kokusu çekmek yok belki de kaderimde bilemem Rabbim sizlerin bebeklerini korusun
Rabbim kimseye yaşatmasınCanim seni en iyi ben anlarım sevincimiz bir hafta bile surmedi benim degerimde düşmüş kimyasal la sonuçlandı
canım 2 adet emb konulmuştu sanırım ayrı yumurta ikizi oluyor ilk muayenemde keseleri gördük 15 ün sonra kalp atışlarını duyduk.Allahım bizi yavrularımıza kavuştursun sağlıklı eksiksiz kusursuz olsun inşallahOyu maşallah..sağlıkla kucağına bebeklerini alman dileğiyle..ayrı yumurta ikizi demo..Ne zaman anlaşılmıştı ikiz olduğu..ilk ultrasona ne zaman girdn canım
Canlarım ne olur küsmeyin geleceğinize vakti saati vardır isyan etmeyin hep olumlu olunki olumlu olsun herşeyCanim seni en iyi ben anlarım sevincimiz bir hafta bile surmedi benim degerimde düşmüş kimyasal la sonuçlandı
Bazı hastalar bebeklerini kaybedince alttan bakildigi için diye doktoru sucluyormus doktor onu söyledi bizimki de tırstı isteAma en sağlıklı sonucu alttan bakarak anlayabilirizki. Erkekler pek anlamıyor cnm. Sen ona bi şekilde anlatmayı dene
Canlarım ne olur küsmeyin geleceğinize vakti saati vardır isyan etmeyin hep olumlu olunki olumlu olsun herşey
Ben ozelde yaptiriyorum kizlar. Ve 36 yasindayimkızlar 35 yaş şartı var tüp bebekte çift emriyo konulması için tabi bu devlet hastanelerinde geçerli özelde kaç yaşında olursan ol 2-3 transfer ediyorlar. ama devlet hastanesinde 35 yaşını doldurduysan 2 emriyo transfer
Allah im sana ve eşine sağlık sıhhat versin..üzülme Canım..enkısa zamanda en güzel bebeğe sahip olman dileğiyle..kendini üzerek yeni bebeklere kapatma vücudunu..her yeni süreçte umutsuzluğa kapılırsak bence bir sonraki olcaksa bile olmuyor..Allah içindeki umudu yaşama sevincini kaybettirmesin tez vakitte kavuşman dileğiyle bebeğine..Daha 4 gün öncesine kadar ikinci denemem oldu bu sefer diye Sevinçten bağırmıştım oysa bugun aldığım sonuçlar kimyasal olduğunu bağırdı.. Bu bebek yolunda 2 buçuk senedir olumsuz herşeyle karşılaştım hep tutunmaya çalıştım Dr kapılarında tek başıma bekledim hertürlü test kağıdını göstermek için beklerken acaba bunun ne gibi bi aksiliği olacak dedim isyan etmiyorum asla ama çok yoruldum savaşmaktan kırıldı yüreğim çok sanırım bebek kokusu çekmek yok belki de kaderimde bilemem Rabbim sizlerin bebeklerini korusun
Bazı hastalar bebeklerini kaybedince alttan bakildigi için diye doktoru sucluyormus doktor onu söyledi bizimki de tırstı iste
Histereskopi oldun mu hiç canım..genetik inceleme filanİnşallah canım benim bu 3. Denemeydi ilki 7 haftalik ken düştü ikinci tutmadı üçüncü de kimyasal la sonuçlandı
Hee yaa insanlar tüp bebeğe geldimi yaptırır ultrason oldumu ters birşey oldumu karşı tarafı suçlar..mutlaka herşeyin bir zamanı varr ama kızlar bu tüp bebek olayına girmeden önce hiç bilmezdim..ne çok bu şekilde tedavi goren var gerçekten yediklerimiz yaşam tarzımız bizi buna itiyor galiba..tv de bir tüp bebek doktoru bundan bilmem kaç sene sonra normal hamile kalan yüzde 2 lere filan düşecekmiş herkes tüp bebek yaptıracakmış düşünebiliyormusunuzTöbe yarabbim. Böyle birşey olsa doktor yapar mı hiç. Adam yıllarını okuyarak geçiriyorlar. İnsanlar üzülünce suçlayacak birilerini her zaman bulur
teşekkür ederim canim benim ,sizlerle seviniorum sizlerle uzuluorumEsEs50 cnm nasılsın? İğneler bitti mi? Gittin mi hiç kontrole
Hee yaa insanlar tüp bebeğe geldimi yaptırır ultrason oldumu ters birşey oldumu karşı tarafı suçlar..mutlaka herşeyin bir zamanı varr ama kızlar bu tüp bebek olayına girmeden önce hiç bilmezdim..ne çok bu şekilde tedavi goren var gerçekten yediklerimiz yaşam tarzımız bizi buna itiyor galiba..tv de bir tüp bebek doktoru bundan bilmem kaç sene sonra normal hamile kalan yüzde 2 lere filan düşecekmiş herkes tüp bebek yaptıracakmış düşünebiliyormusunuz
Şimdi yaşlı nineler gibi konuşcam ama nolcak dünyanın sonu işte ölümler kolaylaşacak doğumlar zorlaşacak :) derler hemen :)Allah sonumuzu hayır etsin. Cevre, stres, sıkıntı, hava kirliliği, gıdalar bizleri ne hala sokuyor.
Yumurayı organik almaya çalışıyorum ama inanın alırken bile gerçekten organik mi diyede sorguluyorum. Bizden sonraki nesil ne yapacak bilemiyorum
teşekkür ederim canim benim ,sizlerle seviniorum sizlerle uzuluorum
patikli ve senin için hüzünlendim ama demekki hayirlisi buymuş haklarinda diyorum, saglikli hayirli evlatlar versin Rabbim kizlar hic bir zaman sadece olsun demeyin lütfen
isteyin sagliklisi hayirlisini dileyin
iğnelere devam yârin dr randevum var inşallah ...bilgilendiririm sizi
birde yoğunum ki inşallah yumoslar kaliteli olurlar hayirlisi ile onlardan da saglikli hayirli evlatlar olur inşallah...
Kimse istemezdi böyle olmasını. Demek ki hayırlısı buymuş. Yazmak kolay ama dillendirmek yada yaşamak çok zor. Allah sabrını versin bizim gibi arkadaşlara. Hayırlısı buymuş diyorum. Allah bi daha yaşatmasın hiç birimize. Beterinden korusun.
Yarın güzel hbrlerini bekliyoruz cnm. İnşallah yumoşların fazladır ve hepsi kalitedir
Şimdi yaşlı nineler gibi konuşcam ama nolcak dünyanın sonu işte ölümler kolaylaşacak doğumlar zorlaşacak :) derler hemen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?