2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

="kaderim35, post: 40724158, member: 639065"]Histereskopi oldun mu hiç canım..genetik inceleme filan[/QUOTE]

Laparoskopi olmuştum canım temiz hiç bir şey yok demişti dr. Geçen ay da sulu ultrason yaptılar endometrium dan parça aldılar patoloji ye gönderdiler hepsi temiz çıktı bende pıhtılaşma sorunu varmış genetik test yapmislardi bana onun için de zaten ilaç kullaniyordum eşim de de hiç bir sorun yok

="kaderim35, post: 40724158, member: 639065"]Histereskopi oldun mu hiç canım..genetik inceleme filan

Laparoskopi olmuştum canım temiz hiç bir şey yok demişti dr. Geçen ay da sulu ultrason yaptılar endometrium dan parça aldılar patoloji ye gönderdiler hepsi temiz çıktı bende pıhtılaşma sorunu varmış genetik test yapmislardi bana onun için de zaten ilaç kullaniyordum eşim de de hiç bir sorun yok[/QUOTE]
Valla bizlerde doktor olduk nerdeyse acaba unutulan bir şey var mi diye aklımdan geçmedi değil..demekki zamanı değilmiş..hayırlı değilmiş herhalde..Bana bir doktor ben olsam denerim nasılsa hamile kalıtım demişti mutlaka bir kez sağlıklı embriyo olacak gelişecek demişti ama ben diyim 10 sen de 20 kaç kez denemen gerek bilemem demişti..bende de var pıhtılaşma

kızlar size birşey sorucam. 23 nisan perşembe günü bebeğin boyu 0.44 müş bugun 0,77 olmuş sizce nasıl? Ultrasona göre 6+6 günlük. Son regliye görede 8 haftalık olması lazım.
Bunları doktordayken sormadım şimdi deli gibi araştırıyor.

Valla bizlerde doktor olduk nerdeyse acaba unutulan bir şey var mi diye aklımdan geçmedi değil..demekki zamanı değilmiş..hayırlı değilmiş herhalde..Bana bir doktor ben olsam denerim nasılsa hamile kalıtım demişti mutlaka bir kez sağlıklı embriyo olacak gelişecek demişti ama ben diyim 10 sen de 20 kaç kez denemen gerek bilemem demişti..bende de var pıhtılaşma [/QUOTE]

Hayırlısı olsun artık canım 4 tane daha dondurulmuş embriyom var bayramdan sonra artık tekrar denerim Allah izin verirse

Allah sağlık la kucağına aldırsın canım..bizlerde o güzel duyguyu yaşarız inşallah..

Allah tamamina erdirsin masallahAllah bizede nasip etsin insallah.
Amin cnm kucagimada hayirlisiyla almayi
Ayy canım benim kimbilir nasıl güzel bir duygudur...Rabbim onu size bagislasin inşallah :) Akıllı uslu kıymet bilen insan gibi insan evladı olsun insallahhh :)
Allah razi olsun hepinizden cnm herkese nasip etsin bu duyguyu ins

Canim bu yazdigin santimetre cinsinden mi cunku benim 5 haftalik dediginde boyu 4.3 mm 6+4 dedi simdide 7.4 mm cok guzel dedi ama kese boyu mu bebek boyu mu oda onemli ikisside farkli sonuc veriyo cunku 1 cm bir iki gune kadar olur dedi

Canim bu yazdigin santimetre cinsinden mi cunku benim 5 haftalik dediginde boyu 4.3 mm 6+4 dedi simdide 7.4 mm cok guzel dedi ama kese boyu mu bebek boyu mu oda onemli ikisside farkli sonuc veriyo cunku 1 cm bir iki gune kadar olur dedi
Birsey sorucam canım şimdi yazismalarinizdan aklıma geldi,bu ultrason kağıdına yazıyor dmi ben dün gördüm keseleri ama hiç aklıma gelmedi kaç mm diye sormak

Birsey sorucam canım şimdi yazismalarinizdan aklıma geldi,bu ultrason kağıdına yazıyor dmi ben dün gördüm keseleri ama hiç aklıma gelmedi kaç mm diye sormak

Evet cnm yazıyor ama ben hiç bişey anlamıyorum. Doktorada sormayı unuttum. Sende ne yazıyor

Evet cnm yazıyor ama ben hiç bişey anlamıyorum. Doktorada sormayı unuttum. Sende ne yazıyor
Seninkine bakarak yola çıktım ayni bolumde bende
GS 0.31cm yazıyor..birde kağıdın üst bölümünde bilgilerimin çaprazdan 6.4 cm yazıyor, diğer kesenin kinin yazılarını okuyamadim çok karanlık

yaziyo tabi cnm ama bir kactane daha rakamlar olunca anlamak pekte kolay olmuyo crs gibi birseyin kardidinda yaxan olmadi lazim

karamsarsln arkadasim ctesiye kadar sansin var Allah ctesi o güzel kalp sesini duymayi nasip etsin. Kendini strese sokma her sey degisebilir olumsuzu düsünüp tedirgin olma insallah güzel haberleeini alacagiz

Günaydın cnm. Kalp atışları hala yok. Dr cumartesiye kadar bekleyelim dedi. Boyutu nasıl sence?
Bence de stres yapma canım..benim geçen sefer de senin gibi olmuştu sürekli kontrol ediyorduk benim fetüs kesenin içinde dağılmıştı ama inanmayıp başka doktor ada gittim kesenin ici boş deyince aldırdım..8.veya 9.haftaya kadar bekleyenler oluyor çok geç duyulan kalp atısı oluyor..arkadaşım dediği gibi geriden gelip gelişimini tamamlayan bebekler oluyor..kesenin içinde fetüs gözüküyor sa bir zararı yoksa bekle biraz daha derim ama kesenin içinde dağılmışsa zaten yapcak bir şey yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…