="kaderim35, post: 40724158, member: 639065"]Histereskopi oldun mu hiç canım..genetik inceleme filan
Valla bizlerde doktor olduk nerdeyse acaba unutulan bir şey var mi diye aklımdan geçmedi değil..demekki zamanı değilmiş..hayırlı değilmiş herhalde..Bana bir doktor ben olsam denerim nasılsa hamile kalıtım demişti mutlaka bir kez sağlıklı embriyo olacak gelişecek demişti ama ben diyim 10 sen de 20 kaç kez denemen gerek bilemem demişti..bende de var pıhtılaşmaLaparoskopi olmuştum canım temiz hiç bir şey yok demişti dr. Geçen ay da sulu ultrason yaptılar endometrium dan parça aldılar patoloji ye gönderdiler hepsi temiz çıktı bende pıhtılaşma sorunu varmış genetik test yapmislardi bana onun için de zaten ilaç kullaniyordum eşim de de hiç bir sorun yok
Allah sağlık la kucağına aldırsın canım..bizlerde o güzel duyguyu yaşarız inşallah..
Amin cnm kucagimada hayirlisiyla almayiAllah tamamina erdirsin masallahAllah bizede nasip etsin insallah.
Allah razi olsun hepinizden cnm herkese nasip etsin bu duyguyu insAyy canım benim kimbilir nasıl güzel bir duygudur...Rabbim onu size bagislasin inşallah :) Akıllı uslu kıymet bilen insan gibi insan evladı olsun insallahhh :)
Canim bu yazdigin santimetre cinsinden mi cunku benim 5 haftalik dediginde boyu 4.3 mm 6+4 dedi simdide 7.4 mm cok guzel dedi ama kese boyu mu bebek boyu mu oda onemli ikisside farkli sonuc veriyo cunku 1 cm bir iki gune kadar olur dedikızlar size birşey sorucam. 23 nisan perşembe günü bebeğin boyu 0.44 müş bugun 0,77 olmuş sizce nasıl? Ultrasona göre 6+6 günlük. Son regliye görede 8 haftalık olması lazım.
Bunları doktordayken sormadım şimdi deli gibi araştırıyor.
Birsey sorucam canım şimdi yazismalarinizdan aklıma geldi,bu ultrason kağıdına yazıyor dmi ben dün gördüm keseleri ama hiç aklıma gelmedi kaç mm diye sormakCanim bu yazdigin santimetre cinsinden mi cunku benim 5 haftalik dediginde boyu 4.3 mm 6+4 dedi simdide 7.4 mm cok guzel dedi ama kese boyu mu bebek boyu mu oda onemli ikisside farkli sonuc veriyo cunku 1 cm bir iki gune kadar olur dedi
Canim bu yazdigin santimetre cinsinden mi cunku benim 5 haftalik dediginde boyu 4.3 mm 6+4 dedi simdide 7.4 mm cok guzel dedi ama kese boyu mu bebek boyu mu oda onemli ikisside farkli sonuc veriyo cunku 1 cm bir iki gune kadar olur dedi
Birsey sorucam canım şimdi yazismalarinizdan aklıma geldi,bu ultrason kağıdına yazıyor dmi ben dün gördüm keseleri ama hiç aklıma gelmedi kaç mm diye sormak
oy oy maşallah kuzucuğa yaaaa...
Seninkine bakarak yola çıktım ayni bolumde bendeEvet cnm yazıyor ama ben hiç bişey anlamıyorum. Doktorada sormayı unuttum. Sende ne yazıyor
yaziyo tabi cnm ama bir kactane daha rakamlar olunca anlamak pekte kolay olmuyo crs gibi birseyin kardidinda yaxan olmadi lazimBirsey sorucam canım şimdi yazismalarinizdan aklıma geldi,bu ultrason kağıdına yazıyor dmi ben dün gördüm keseleri ama hiç aklıma gelmedi kaç mm diye sormak
Mm ye cevirdiginde 7,7 yapar cnm dr dedigi 6. Haftslik bebek boyu yapar kalbi atiyo mu pekibenharbiden cnm bu şekilde ultrason kağıdı. Ben hiç bişey anlamadım. 0,77 diyor
Cnm sen kendine cok sıkıntı yapiyorsun bence ben çok duydum 2 hafta geriden gelen bebekleri sonra toparlaniyolarmis merak etme kalbini bir duysan dahada rahatlarsin amabenharbiden cnm bu şekilde ultrason kağıdı. Ben hiç bişey anlamadım. 0,77 diyor
Mm ye cevirdiginde 7,7 yapar cnm dr dedigi 6. Haftslik bebek boyu yapar kalbi atiyo mu peki
Bence de stres yapma canım..benim geçen sefer de senin gibi olmuştu sürekli kontrol ediyorduk benim fetüs kesenin içinde dağılmıştı ama inanmayıp başka doktor ada gittim kesenin ici boş deyince aldırdım..8.veya 9.haftaya kadar bekleyenler oluyor çok geç duyulan kalp atısı oluyor..arkadaşım dediği gibi geriden gelip gelişimini tamamlayan bebekler oluyor..kesenin içinde fetüs gözüküyor sa bir zararı yoksa bekle biraz daha derim ama kesenin içinde dağılmışsa zaten yapcak bir şey yok..Günaydın cnm. Kalp atışları hala yok. Dr cumartesiye kadar bekleyelim dedi. Boyutu nasıl sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?