2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Ben varım canım..sen nasılsın..tunaydin
Yatiyorum hafif kahverengi akintim var.
Sen yasamissin canim bekleyip dusuk mu yapayim ki cok korkuyorum o kani gormeye cesaretim yok sancisi agrisi cik mu oluyo
Gidip aldirsam mi ben uyurken bitse hersey....

Yatiyorum hafif kahverengi akintim var.
Sen yasamissin canim bekleyip dusuk mu yapayim ki cok korkuyorum o kani gormeye cesaretim yok
Gidip aldirsam mi ben uyurken bitse hersey....
Uyurken daha rahat tabi mantıken düşünsene uyutup uyancaksin ama uyanınca da moralin iyi olmuyor sadece kendin görmemiş oluyorsun..uyanınca içinde o boşluk gene hissediliyor yani canım..Ben hissettim belki psikolojik sonuca o bi kaç mm aslında..annelik işte..ama wc ye gidip ay burdamiydi bumu acaba diye sorgulardım ben kendim..kurtajini çok iyi bir doktor yapsın ama parça filan kalmasın dikkat et..benim ikizler de kalmıştı universitede güzel temizlememisler..doktor incelemeye gonderilim filan dedimi peki bebeği

Bende aynisini dusunuyorum olsun ben hic bise gormiyim
Daha sonrasi icun bise konusmadik zaten cokta hatirlamiyorum ne konustugumuzu.

Canım benim aşılamadan sonra 14.gün kan vermiştim 600 lerde çıkmıştı..ondan 2 hafta sonra kese için gittim 6 kese de gözüktü kalp atışlarida..hepsini aynı anda yaşadık..
Anladim canim , bir daha gittiginde yaklasik 7 haftalik olacak , ozaman belli okur sanirim, hayirlisi artik, sen nasilsin , dra gidecekmisin yarin

canm nasılsn bı kac gndur gırmedm senınle aynıydik okadar uzuldumkı rabbm yanında olsun şefatcın olcak o mınıgın allhm kaldıramayagımz yükler vermesın.
Farkindayim benim icin yazmaktan cekindiginizin :
Amin canim allah razi olsun
Allah yasatmasin size.

Bende aynisini dusunuyorum olsun ben hic bise gormiyim
Daha sonrasi icun bise konusmadik zaten cokta hatirlamiyorum ne konustugumuzu.
İşlemden sonra da dikkat et kendine üşütme lohusa gibi olurmuş insan..ama oda dediğim gibi psikolojik olarak yıpratıyor ben ağlayarak girdim operasyona göz yaşı ile de uyandım..tek görmüyorsun..gelişmemesi nin nedeni arastirilsin denmişti bize geçen sefer eşim labaratuvara gönderdi kontamine olmuş yurutememisler çok küçük bebeklerde öyle oluyormuş ondan sordum doktor bir şey önerdi mi diye..

Anladim canim , bir daha gittiginde yaklasik 7 haftalik olacak , ozaman belli okur sanirim, hayirlisi artik, sen nasilsin , dra gidecekmisin yarin
Benim karnım çok ağrıyor kasiklarim çok gergin gece uyanıyorum..olurda ters bir şey varsa diye de bir an önce gidip görmek istiyorum..hepsi bir aşama çünkü..kese rahimde tutunmadıysa zaten anlamı yok..bir sürü olasılık geliyor işte aklıma..malesef hiç bir şey tam değil..biz tüp bebek koydu doktor kesin olcak zannediyorduk mesela..o gün doktor yüzde 50 ihtimal var deyince bozuldum yüzde 90 olur derken nasıl oldu da 50 ye düştü o oran..zaten sonuç ya tutacak tur ya tutmayacaktır iki ihtimal var..başka yokki ?? Eşim leke geldiği icin korkuyor biraz daha bekleyelim doktor rahmini gördü belki risk var diye öyle 2 hafta sonra istemiştir deyip duruyor

Günaydın cnm. Kalp atışları hala yok. Dr cumartesiye kadar bekleyelim dedi. Boyutu nasıl sence?
6. hafta için normal benimkide o boyutlarda benim komsum ebe dün kalp sesi için gidecegimizi ona soylediğimde duyamayabilirsin merak etme demişti duyulmaması senin içinde normal bence

K kaderim35 rabbim tekrar yasatmasin...
Bence bekleme git icin rahatlasin.akil vermek haddim degil ama sen zaten uzman olmussun

Senin dun kontrolun yokmuydu canim muayene olacaktin hani, ne oldu keseyi goremedin mi tam bnm gibi
1500 olunca beta doktor bakmadı biraz daha katlasin diye baktı..pazartesi gittim ben canım kana..cuma 1 mayıs diye perşembe gel ultrasonda bakalım dedi.

1500 olunca beta doktor bakmadı biraz daha katlasin diye baktı..pazartesi gittim ben canım kana..cuma 1 mayıs diye perşembe gel ultrasonda bakalım dedi.
Yok canim biliyorm seni, siden80 eddm, o demisti sali gunu doktora gidecem diye, bide sana sorunca ikiz nasil anlasilir die, bnde dddm aceba gormedi mi bnm gibi keseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…