- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
Sende yarin gidiyorsun demek e hadi hayirli haberlerle gel canim1500 olunca beta doktor bakmadı biraz daha katlasin diye baktı..pazartesi gittim ben canım kana..cuma 1 mayıs diye perşembe gel ultrasonda bakalım dedi.
Bir an önce bakılsın da içim rahat etsin..Herkes görünce keselerini bende merak ettim benim de baştan bir güzel katlıyor kanda sonra başlıyor yavaşlamaya ama gene katlıyor ama sonra dağılıyor...çok karışık komplike bir şey isteeee..Sende yarin gidiyorsun demek e hadi hayirli haberlerle gel canim
Ben kullanıyordum canım leke lenme olunca iğneye geçtik.günde 3 defa antibiyotik gibi 8 saat ara ile atıyordumkizlarr progestan kapsulu fitil olarak kullanan varmi?
Cnm senin transferin ne zaman olduBen kullanıyordum canım leke lenme olunca iğneye geçtik.günde 3 defa antibiyotik gibi 8 saat ara ile atıyordum
karamsarsln arkadasim ctesiye kadar sansin var Allah ctesi o güzel kalp sesini duymayi nasip etsin. Kendini strese sokma her sey degisebilir olumsuzu düsünüp tedirgin olma insallah güzel haberleeini alacagiz
Bugun kimseler yok
14 nisan canım..senin ne zaman olmuştuCnm senin transferin ne zaman oldu
Ayniyim selincimben şimdi geldim cnm... nasılsın nasıl oldun? aklım kalbim seninle
Bence de stres yapma canım..benim geçen sefer de senin gibi olmuştu sürekli kontrol ediyorduk benim fetüs kesenin içinde dağılmıştı ama inanmayıp başka doktor ada gittim kesenin ici boş deyince aldırdım..8.veya 9.haftaya kadar bekleyenler oluyor çok geç duyulan kalp atısı oluyor..arkadaşım dediği gibi geriden gelip gelişimini tamamlayan bebekler oluyor..kesenin içinde fetüs gözüküyor sa bir zararı yoksa bekle biraz daha derim ama kesenin içinde dağılmışsa zaten yapcak bir şey yok..
9 nisanda oldu cnm iki tane 3. Gun embriyosu14 nisan canım..senin ne zaman olmuştu
Ayniyim selincimbende seni merak ediyorum.
Yatiyorum gelen giden yok daha
Bekle canım inşallah kalp atışlarını duyup burdan bize sevinçle bildirirsin. Kalbim seninle..dün gittiğimde kesede bebek duruyordu canım inşallah dağılma falan olmaz.. doktorda bekleyelim nasıl olsa sana zararı yok dedi. bekliyorum sabırla güzel haberler alıncaksa ben beklemeye sabırsızlanmaya razıyım.
Aslinda kasigini gergin olmasi kotu birsey degil bence, onceden cok zor seyler yasamissin arkadasim. Yani esinin de seninde tedirgin olmasi bu yuzden sanirim ama icimde bir his var olumlu olacak canim:) birde % 90 i kimseye vermiorlar artik bana da dr oyle demisti, %50 . Drlarda temkinli konusuorlarBenim karnım çok ağrıyor kasiklarim çok gergin gece uyanıyorum..olurda ters bir şey varsa diye de bir an önce gidip görmek istiyorum..hepsi bir aşama çünkü..kese rahimde tutunmadıysa zaten anlamı yok..bir sürü olasılık geliyor işte aklıma..malesef hiç bir şey tam değil..biz tüp bebek koydu doktor kesin olcak zannediyorduk mesela..o gün doktor yüzde 50 ihtimal var deyince bozuldum yüzde 90 olur derken nasıl oldu da 50 ye düştü o oran..zaten sonuç ya tutacak tur ya tutmayacaktır iki ihtimal var..başka yokki ?? Eşim leke geldiği icin korkuyor biraz daha bekleyelim doktor rahmini gördü belki risk var diye öyle 2 hafta sonra istemiştir deyip duruyor
Benim 9 unda toplandı.tek embriyo 5.gün transfer edildi.9 nisanda oldu cnm iki tane 3. Gun embriyosu
Canim kesenin birini gorduk sukur ama dr cok erken dedi, baska bir kese gormedi bakalim, 14 mayista yine gidecegim, sen naptin cnm?Senin dun kontrolun yokmuydu canim muayene olacaktin hani, ne oldu keseyi goremedin mi tam bnm gibi
Ben cgh diye tutturdum canım madem 3 ay taşındım burdan istanbula biraz daha fazla vereyim genetik te incelensin öyle koyulsun dedim.çünkü gebe kalabiliyorum gelişmiyor ilkin de hadi psikiyatri filan ilacı içmiştim ikincisinde kan sulandırıcı da oldum gene dağıldı ama ?? Anne veya bana da genetik problem olmasa bile genler bir araya gelince kopmalarda sıkıntı yaşanıyormuş..malesef tüp bebek te de tam genler incelenmiyorki gözün gördüğü sağlıklı embriyo konuluyor..ileriye giden embriyo..onlar ilk deneme cgh yapmayalım diye nasılsa gebede kalıyorum birde 12 embriyonun 12 side ileri gitti hiç azalmadi benimkiler ondan yüzde 90 dediler...Aslinda kasigini gergin olmasi kotu birsey degil bence, onceden cok zor seyler yasamissin arkadasim. Yani esinin de seninde tedirgin olmasi bu yuzden sanirim ama icimde bir his var olumlu olacak canim:) birde % 90 i kimseye vermiorlar artik bana da dr oyle demisti, %50 . Drlarda temkinli konusuorlar
6. hafta için normal benimkide o boyutlarda benim komsum ebe dün kalp sesi için gidecegimizi ona soylediğimde duyamayabilirsin merak etme demişti duyulmaması senin içinde normal bence
Benim karnım çok ağrıyor kasiklarim çok gergin gece uyanıyorum..olurda ters bir şey varsa diye de bir an önce gidip görmek istiyorum..hepsi bir aşama çünkü..kese rahimde tutunmadıysa zaten anlamı yok..bir sürü olasılık geliyor işte aklıma..malesef hiç bir şey tam değil..biz tüp bebek koydu doktor kesin olcak zannediyorduk mesela..o gün doktor yüzde 50 ihtimal var deyince bozuldum yüzde 90 olur derken nasıl oldu da 50 ye düştü o oran..zaten sonuç ya tutacak tur ya tutmayacaktır iki ihtimal var..başka yokki ?? Eşim leke geldiği icin korkuyor biraz daha bekleyelim doktor rahmini gördü belki risk var diye öyle 2 hafta sonra istemiştir deyip duruyor
Embriyolarin hepside ileri gidince gerek duyulmamis demekki, birde bilmioruz ki icimiz kapali kutu , cok zor isler bunlarBen cgh diye tutturdum canım madem 3 ay taşındım burdan istanbula biraz daha fazla vereyim genetik te incelensin öyle koyulsun dedim.çünkü gebe kalabiliyorum gelişmiyor ilkin de hadi psikiyatri filan ilacı içmiştim ikincisinde kan sulandırıcı da oldum gene dağıldı ama ?? Anne veya bana da genetik problem olmasa bile genler bir araya gelince kopmalarda sıkıntı yaşanıyormuş..malesef tüp bebek te de tam genler incelenmiyorki gözün gördüğü sağlıklı embriyo konuluyor..ileriye giden embriyo..onlar ilk deneme cgh yapmayalım diye nasılsa gebede kalıyorum birde 12 embriyonun 12 side ileri gitti hiç azalmadi benimkiler ondan yüzde 90 dediler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?