2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Sende yarin gidiyorsun demek e hadi hayirli haberlerle gel canim
Bir an önce bakılsın da içim rahat etsin..Herkes görünce keselerini bende merak ettim benim de baştan bir güzel katlıyor kanda sonra başlıyor yavaşlamaya ama gene katlıyor ama sonra dağılıyor...çok karışık komplike bir şey isteeee..

karamsarsln arkadasim ctesiye kadar sansin var Allah ctesi o güzel kalp sesini duymayi nasip etsin. Kendini strese sokma her sey degisebilir olumsuzu düsünüp tedirgin olma insallah güzel haberleeini alacagiz

inşallah cnm benim. Aslında stres değilim ben bebeğimin alınma ihtimalini kabullenmiş durumdayım ama yinede insanın içinde minicikde olsa bir umut oluyor. acaba bebeğin boyutları haftasına göre normal mi diye merak ediyorum sadece.

face de doktorumu takip ediyorum bugun bir hastasının bebeşinin kalp atışlarını videoya çekip yüklemiş. çok güzel bir sesti. Allah bana ve bekleyen tüm arkadaşlarımıza nasip eder inşallah

dün gittiğimde kesede bebek duruyordu canım inşallah dağılma falan olmaz.. doktorda bekleyelim nasıl olsa sana zararı yok dedi. bekliyorum sabırla güzel haberler alıncaksa ben beklemeye sabırsızlanmaya razıyım.

Bekle canım inşallah kalp atışlarını duyup burdan bize sevinçle bildirirsin. Kalbim seninle..

Aslinda kasigini gergin olmasi kotu birsey degil bence, onceden cok zor seyler yasamissin arkadasim. Yani esinin de seninde tedirgin olmasi bu yuzden sanirim ama icimde bir his var olumlu olacak canim:) birde % 90 i kimseye vermiorlar artik bana da dr oyle demisti, %50 . Drlarda temkinli konusuorlar

Ben cgh diye tutturdum canım madem 3 ay taşındım burdan istanbula biraz daha fazla vereyim genetik te incelensin öyle koyulsun dedim.çünkü gebe kalabiliyorum gelişmiyor ilkin de hadi psikiyatri filan ilacı içmiştim ikincisinde kan sulandırıcı da oldum gene dağıldı ama ?? Anne veya bana da genetik problem olmasa bile genler bir araya gelince kopmalarda sıkıntı yaşanıyormuş..malesef tüp bebek te de tam genler incelenmiyorki gözün gördüğü sağlıklı embriyo konuluyor..ileriye giden embriyo..onlar ilk deneme cgh yapmayalım diye nasılsa gebede kalıyorum birde 12 embriyonun 12 side ileri gitti hiç azalmadi benimkiler ondan yüzde 90 dediler...

6. hafta için normal benimkide o boyutlarda benim komsum ebe dün kalp sesi için gidecegimizi ona soylediğimde duyamayabilirsin merak etme demişti duyulmaması senin içinde normal bence

sen normalde kaç haftalıksın cnm? benim ki geriden geliyor ondan seninkinide merak ettim?

cnm lekelenmelerin mi var senin? doktorunla görüştün mü peki? sen bizden daha tecrübelisin ama yinede ihmal etme.. inşallah herşey yolundadır

Embriyolarin hepside ileri gidince gerek duyulmamis demekki, birde bilmioruz ki icimiz kapali kutu , cok zor isler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…