2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Merbaha. Bende bugün transferimi oldum. Toplama itibari ile bende progestanı fitil olarak kullanıyordum. Devam dedi doktorlar canım. Başka da bişey eklemediler

cnm hayırlı uğurlu olsun.. İnşallah 12 gün sonra güzel haberler alırız
kaç tane kaçıncı gün verdiler?

cnm lekelenmelerin mi var senin? doktorunla görüştün mü peki? sen bizden daha tecrübelisin ama yinede ihmal etme.. inşallah herşey yolundadır
Benim doktor istanbul da canım ultrason için kandan 2 hafta sonra dediler..Ben izmirdeyim..tabi geçen gün kan vercem hem de iğneleri yazdırmak için burda başka özel hastaneye gittim..ona söyleyince belirti bunlar dedi..dinlenceksin ama işin kötü tarafı pıhtılaşma olduğu için hem kan sulandirici da kullanmak zorundayım sürekli de yatamazsin arada dolaş evde ama is yapma dedi..ayağına gelmesin yemekler kan sulandırıcı etkisi içinde hareket lazım dedi..bi yandan kan sulandırıcı iğne bir yandan da progesteron iğne kullanıyorum..istanbuldaki hoca ne zaman hiç leken gelmiyecek 4 gün temiz olcak hiç krengi leke dahi olmayacakmis o zaman progesteron kesilcek dendi..azcok oturdum 2 gün geçen hafta başladı pembe kana döndü hemen 3saatte

Merbaha. Bende bugün transferimi oldum. Toplama itibari ile bende progestanı fitil olarak kullanıyordum. Devam dedi doktorlar canım. Başka da bişey eklemediler
Hayırlısı olsun arkadaşım keşke sen folik asit filan kullansaydın ben ocak tan beri içiyorum gebeliğe hazırlıyormuş diye

iki iğne ağır gelmiyor mu.? ben sadece progesteronu kullandım 20 gün kadar oturduğum kalktığım yeri bilmiyordum.. Allah yardımcın olsun cnm.
benim bi arkadaşım 2 defa üst üste düşük yaptı ve doğal yollarla hamile kalıyordu. sonrasında pıhtılaşma yüzünden düşük olduğunu anladılar. şimdi doğal yollarla yine hamile. çok şükür 7. ayında ve gayet iyi bi durumda. ilk andan bu aya kadar karnından pıhtılaşma için iğne yaptı halada devam ediyor. onun da ilk aylar kanamaları oldu... her kanama düşecek anlamına gelmiyor sanırım. inşallah seninkide öyle olur cnm

Embriyolarin hepside ileri gidince gerek duyulmamis demekki, birde bilmioruz ki icimiz kapali kutu , cok zor isler bunlar
Bir arkadaşta 4 tane sağlıklı 5.gün kalmış ille cgh demiş doktor gerek yok demiş ısrar etmiş yaptırmış 1 i genetik 1i kromozom bozukluğu çıkmış düşün işte kalmış eline 2 embriyo ama tutmamış şansına..çok karışık işler bunlar cokk..ama ben gözden çıkarmıştım yani euro ciklari...embriyo başına 400 euro bir de inceleme için 700 euro..

Canim kesenin birini gorduk sukur ama dr cok erken dedi, baska bir kese gormedi bakalim, 14 mayista yine gidecegim, sen naptin cnm?
Bnde pazartesi gittimde karindan kucuk bisey gorduk sanirim keseydi ve tekti, gelecek pazartesi yine gidecez keseyi gormeye, 11 mayistada kalp icin insallh

cnm sen tedavine istanbulda hangi hastane ve doktorda devam ediyorsun...

bu sektörde çok fazla paralar dönüyor. Allah maddi manevi yardımcımız olsun. harcadıklarımızın haddi hesabı yok gerçekten. gerçi bebişlerimize feda olsun ama bi noktadan sonra tıkanıyoruz

ben ilk tedavide kullandım cnm. 8 saatte bir 2 şer adet yapıyordum. bende belli bir zaman sonra ilaçta kusma oldu. hepsi içerde toplanıp dışarı çıkıyordu
8 saat arayla yapilmasi gerektihini bilmiyordum, sabah oglen aksam denmisti, ki arada sekiz saat dolmuyor, bide kullandiktan bi sure sonra cikiyor anlamadim surekli , bndede senin dedigin gibi cikiyor napayim simdi. bıktım vala

[QUOTE="karamsarsln, post: 40734985, member: 638398".]sen normalde kaç haftalıksın cnm? benim ki geriden geliyor ondan seninkinide merak ettim?[/QUOTE]

Benim drun dedigine gore 6+6 bugun ama benimki 5. Gun embriyosu olunca 2 3 gun daha buyuk dr onu unuttu ondan oyle dedi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…