2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Bende ocak ta hamile kalır kalmaz hemen başladım iğneye ama haftası 5.haftada geri kaldı fetüs 6.haftada dağıldı içinde..sonrada malum son işte..o yüzden kromozom incelemesi istedim iğne ile de olmadı o zaman napim canım iki iğneye de katlaniyorum..idare etcez artık..Ben çok sinirliyim gerginim bu aralar sizler olmasa hiç konuşmak istemiyorum..bu arada annemde kalıyorum ev 1.kat diye iğne için hergun merdiven inip çıkmayayım diye..eşim le görüşmüyoruz işleri yoğun sürekli kavga ediyorum adamla telefonda..

Benim izmirdeki doktorum sırf özel ama tüp yapmıyor..gene aşılama yapalım demişti ben istemedim izmirde bana iyi bir merkez öner dedim izmir para tuzağı gitceksen istanbul ankara dedim..istanbulda brüksel tüp bebek e gitt tim yücel karaman hocanın adı

8 saat arayla yapilmasi gerektihini bilmiyordum, sabah oglen aksam denmisti, ki arada sekiz saat dolmuyor, bide kullandiktan bi sure sonra cikiyor anlamadim surekli , bndede senin dedigin gibi cikiyor napayim simdi. bıktım vala
Bana atacağım saatleri bile yazıp verdiler sabah 8 öğlen 4 gece 12..sabah uykumun arasında uyanıp atardım..ikizler de de öyleydi..sende öyle uygula canım..akmasi problem değilmiş mutlaka bir kısmını atıyor..Benim son zamanlarda süt kesiği gibi oluyordu..

Uzun zamandır sayfaya girmiyordum, neler olmuş... patikli canım okuyunca çok üzüldüm... Rabbim sağlık, sabır versin tez zamanda inşallah.
Benim durduk yere kanamam oldu, büyük parçalarla birlikte. Altı gün hastanede yattım, şimdi de evde yatıyorum. Kanamam durdu çok şükür ama tehlikeyi atlatamamışım henüz. Yattıkça aklıma geliyorsunuz. İnşaallah iyi haberleriniz gelir hepinizden. Selam ve dua ile...

8 saat arayla yapilmasi gerektihini bilmiyordum, sabah oglen aksam denmisti, ki arada sekiz saat dolmuyor, bide kullandiktan bi sure sonra cikiyor anlamadim surekli , bndede senin dedigin gibi cikiyor napayim simdi. bıktım vala

cnm ben her seferinde hastaneyi arıyordum durumu anlatıyordum..içerde biriken fazla ilaçlar dışarı çıkıyordur diyorlardı yada biraz daha ileriye doğru ittir diyorlardı ama zaten ittiriyordum. istersen bir görüş hastaneyle.
benim ikinci denemede iğne verdiler ilk 20 güne yakın iğne kullandım popomun üstüne oturamıyordum ama fitilden daha çok güzen veriyordu. en azından devamlı altımdan bişeyler gelmiyordu

bu arada bana öyle verdiler benim embriyom cok kaliteli değildi belkide bilerek öyle verdiler bilemiyorum.. sabah erkenden birini yapardım üstüne 8 saat sayıp diğeri ve sonraki 8 saat yine yapardım.

Sagol canim :sanada gecmis olsun rabbim acisini gostermesin

canım inşallah bu sefer herşey yolunda gidecek..
bu sinir bende de çok var cnm. herkesin kalbini kırar oldum ama elimde olmadan sinirleniyorum herşeye. herşeyi rahat rahat konuştuğum siz varsınız cünkü diğerleri anlamıyor.

duymuştum cnm merkezi ve hocanın adını. inşaallah uğurlu gelir ve herşey yolunda gider

Herkes lafta yat demeyi biliyor kaynanam onun kaynanası..çok sınır bir durum normalde çalışan biriydim zaten evde durmaya hiç alışık değilim..tek iletişim su telefon biliyorum zararlı ama gün geçmiyor ne yapabilirim

hahaha uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş canım. birde onları içine davet ediyorum. neyin ne olduğunu bilmek anlamak için yaşamak gerek. yatmak kolay sanki. kafam düzleşmiş belimi hissetmez olmuştum yattığım dönemde. bende çalışan bi bayanım ve ne yazık ki keyfe yatmadığımız için o yatışlar ızdırap olmaya başlamıştı...

Evet malesef hayatım anlamıyorlar..Bir de o kadar cahillerki ikizler doğduğunda sanki benmisim suçlusu gibi bayramdı annanem 35 km uzakta babanesi yazlıkta en az 2 saat istanbuldan arkadaşlar geldi çeşmeye gezmeye götürdük..Ben gezmişim de ondan erken doğum olmuş muş..çalışmışım..ise gitmişim..ne alakası var diyorum vücudum iki bebeği kaldırmadı karaciğer yetersiz kaldı max 30 olması gereken değer benim olmuş 500. fotoğraflarda bile kızamık gibi çıkmış vücudum da yaralar..uyuz gibi kasiniyorum..doktorlar anlamamis..gezmişim de ondan olmuş..en rahat ay 5 ve 6.ay demişti doktor bir daha yatircam kaldirmiycam seni demişti..ama gel de anlat işte...anlamıyorlar anlamıyorlar..madem o kadar düşünceli kaynanam kaynanası ben olmuşum leblebi yutmuş solucan gibi ise gidip geliyorum ben aynı apartmanda oturuyoruz yemek yapıp versinler işten gelince ille 4.kata çağırırdı kaynanam 4 kat çıkardım o halimle yemek beraber yemek istiyormuş aklı sıra yorulmayayim.beni düşünüyorsan gönder evime işte.. eşim ofisi açtı hiç bir güvencesi yok calismiycam da nolcak ti..doktorum özel hastaneye bile yatırmadı kuvez çok masraflı olcak diye üniversiteden arkadasıni ayarladı..üniversiteye acil yatis yapıldı..çok sinirlendim gene..şimdide yeni gelini ile kütahyaya gidiyormuş memleketine..ama laf ya yat ya yat diyor.küçük gelin grip oldu 2 gün gitti ona yemek yaptı ben şimdi napayım bu kaynanayi..

sende mi benimde kimyasal oldu bizim de 2 gün sürdü sevincimiz Allah sabır versin güç versin herkeslere,

Amin canım Allah inşallah en kısa zamanda yüzümüzü guldurur hiç tutmamis olsaydı bu kadar çok uzulmezdik tutup düşmesi çok kötü umutsuz olmak istemiyorum ama sanki hiç çocuk sahibi olamayacakmisim gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…