- 31 Ağustos 2014
- 1.156
- 1.047
- 133
merhabalar arkadaşım maşallah yaşadıklarına rağmen çok pozitif bir enerjin var bana çok iyi geliyosun. Tüp bebekte muayene sırası beklerken tanıştığım insanlar aaa senin çocuğun var vücut kendini ispatlamış senin %90 tutar demişlerdide ne kadar sevinmiştim :)) negatifi duyunca nefesim kesildi bi an. Allah hepimize güç kuvvet ve sabır versin çok zor. Akşam tüp bebek tedavisiyle dünyaya gelmiş 4 aylık minik bi kız çocuğu vardı misafirliğe gittiğim evde çok tatlıydı sürekli gülücükler dağıttı etrafına annesi bu dolaptan geldi ya çok neşeli diyo:)) Rabbim hepimize versin inşallahBenim karnım çok ağrıyor kasiklarim çok gergin gece uyanıyorum..olurda ters bir şey varsa diye de bir an önce gidip görmek istiyorum..hepsi bir aşama çünkü..kese rahimde tutunmadıysa zaten anlamı yok..bir sürü olasılık geliyor işte aklıma..malesef hiç bir şey tam değil..biz tüp bebek koydu doktor kesin olcak zannediyorduk mesela..o gün doktor yüzde 50 ihtimal var deyince bozuldum yüzde 90 olur derken nasıl oldu da 50 ye düştü o oran..zaten sonuç ya tutacak tur ya tutmayacaktır iki ihtimal var..başka yokki ?? Eşim leke geldiği icin korkuyor biraz daha bekleyelim doktor rahmini gördü belki risk var diye öyle 2 hafta sonra istemiştir deyip duruyor
hayırlı olsun canım maşallah sayı oldukça iyi Allah gönlüne göre versinkizlar nasilsiniz ?
benim dr randevum vardi 5 tane sağda 4-5 de solda yumoslar buyuomus daha küçükler endometrium 8 mm olmuş...
cumartesi tekrar randevum var iğnelere devam inşallah...
Benim kocamda bise oldu mu diyo hemen kadinlar kulubune sor
Temin eşim aradı kızlar ne diyor dedi..Bende kuzeni kardeşimi filan anlattım..Ben onu kastetmemistim..kk deki kızlar nasıl dedi oda alıştı sizehaha inan benimkide öyle. ben hastaneden çıkar çıkmaz telime sarılıp siteye yazmaya başlıyorum. hemen dönüp kızlar ne diyor böyle olan varmıymış... onlarda alıştı artık
Öyle düsünmeyin kızlar elbet olacağız anne..Evet biraz nazlı biraz güç olcak ama en güzeli en değerlisi olcak bizimmmm...Amin canım Allah inşallah en kısa zamanda yüzümüzü guldurur hiç tutmamis olsaydı bu kadar çok uzulmezdik tutup düşmesi çok kötü umutsuz olmak istemiyorum ama sanki hiç çocuk sahibi olamayacakmisim gibi geliyor
sen yinede umutsuz olma sakın bence seni gece uykularına hasret bırakacak günlerce saçlarını bile tarayamadan gezdirecek çocukların olacak. Tutmadığındada çok canın yanıyo inan bana. Ama umudumuz ayakta tutuyo bizi Allah büyük inşallah yeni denemelerimiz bizi evlat sahibi yaparAmin canım Allah inşallah en kısa zamanda yüzümüzü guldurur hiç tutmamis olsaydı bu kadar çok uzulmezdik tutup düşmesi çok kötü umutsuz olmak istemiyorum ama sanki hiç çocuk sahibi olamayacakmisim gibi geliyor
Bazen şey diyolar hamilelikte nasıl olursan bebeğe yansır sinirli isen sinirli çok güler isen mutlu bir bebek olur diyorlar..bilmiyorum gerçekmi ben çok gerginim gene bu aralar takıntılar başladı çevremdeki insanlar batıyor resmen bana :)))))merhabalar arkadaşım maşallah yaşadıklarına rağmen çok pozitif bir enerjin var bana çok iyi geliyosun. Tüp bebekte muayene sırası beklerken tanıştığım insanlar aaa senin çocuğun var vücut kendini ispatlamış senin %90 tutar demişlerdide ne kadar sevinmiştim :)) negatifi duyunca nefesim kesildi bi an. Allah hepimize güç kuvvet ve sabır versin çok zor. Akşam tüp bebek tedavisiyle dünyaya gelmiş 4 aylık minik bi kız çocuğu vardı misafirliğe gittiğim evde çok tatlıydı sürekli gülücükler dağıttı etrafına annesi bu dolaptan geldi ya çok neşeli diyo:)) Rabbim hepimize versin inşallah
Geçmiş olsun canım bir daha olmaması temennisi ile..dinlen sen bol bol sana hizmet etsinler...Uzun zamandır sayfaya girmiyordum, neler olmuş...patikli canım okuyunca çok üzüldüm... Rabbim sağlık, sabır versin tez zamanda inşallah.
Benim durduk yere kanamam oldu, büyük parçalarla birlikte. Altı gün hastanede yattım, şimdi de evde yatıyorum. Kanamam durdu çok şükür ama tehlikeyi atlatamamışım henüz. Yattıkça aklıma geliyorsunuz. İnşaallah iyi haberleriniz gelir hepinizden. Selam ve dua ile...
Evet malesef hayatım anlamıyorlar..Bir de o kadar cahillerki ikizler doğduğunda sanki benmisim suçlusu gibi bayramdı annanem 35 km uzakta babanesi yazlıkta en az 2 saat istanbuldan arkadaşlar geldi çeşmeye gezmeye götürdük..Ben gezmişim de ondan erken doğum olmuş muş..çalışmışım..ise gitmişim..ne alakası var diyorum vücudum iki bebeği kaldırmadı karaciğer yetersiz kaldı max 30 olması gereken değer benim olmuş 500. fotoğraflarda bile kızamık gibi çıkmış vücudum da yaralar..uyuz gibi kasiniyorum..doktorlar anlamamis..gezmişim de ondan olmuş..en rahat ay 5 ve 6.ay demişti doktor bir daha yatircam kaldirmiycam seni demişti..ama gel de anlat işte...anlamıyorlar anlamıyorlar..madem o kadar düşünceli kaynanam kaynanası ben olmuşum leblebi yutmuş solucan gibi ise gidip geliyorum ben aynı apartmanda oturuyoruz yemek yapıp versinler işten gelince ille 4.kata çağırırdı kaynanam 4 kat çıkardım o halimle yemek beraber yemek istiyormuş aklı sıra yorulmayayim.beni düşünüyorsan gönder evime işte.. eşim ofisi açtı hiç bir güvencesi yok calismiycam da nolcak ti..doktorum özel hastaneye bile yatırmadı kuvez çok masraflı olcak diye üniversiteden arkadasıni ayarladı..üniversiteye acil yatis yapıldı..çok sinirlendim gene..şimdide yeni gelini ile kütahyaya gidiyormuş memleketine..ama laf ya yat ya yat diyor.küçük gelin grip oldu 2 gün gitti ona yemek yaptı ben şimdi napayım bu kaynanayi..
kizlar nasilsiniz ?
benim dr randevum vardi 5 tane sağda 4-5 de solda yumoslar buyuomus daha küçükler endometrium 8 mm olmuş...
cumartesi tekrar randevum var iğnelere devam inşallah...
saolasin hemsomhayırlı olsun canım maşallah sayı oldukça iyi Allah gönlüne göre versin
Amin canım Allah inşallah en kısa zamanda yüzümüzü guldurur hiç tutmamis olsaydı bu kadar çok uzulmezdik tutup düşmesi çok kötü umutsuz olmak istemiyorum ama sanki hiç çocuk sahibi olamayacakmisim gibi geliyor
:)) çok ilaç kullanılıyor ya ondan sanırım hep hormon ilacı Allah emeğimizi karşılıksız bırakmasın ne diyelim hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştimBazen şey diyolar hamilelikte nasıl olursan bebeğe yansır sinirli isen sinirli çok güler isen mutlu bir bebek olur diyorlar..bilmiyorum gerçekmi ben çok gerginim gene bu aralar takıntılar başladı çevremdeki insanlar batıyor resmen bana :)))))
Bazen şey diyolar hamilelikte nasıl olursan bebeğe yansır sinirli isen sinirli çok güler isen mutlu bir bebek olur diyorlar..bilmiyorum gerçekmi ben çok gerginim gene bu aralar takıntılar başladı çevremdeki insanlar batıyor resmen bana :)))))
Benim 9 diye gittim 12 toplandı canım..İnşallah sağlıklı ve kaliteli embriyoların oluşur..saolasin hemsom
Rabbim cümlemizin gönlüne gore versin inşallah
inşallah kaliteli olurlar yumoslar
asil sayi toplamada belli oluo bakalim az kaldi
Temin eşim aradı kızlar ne diyor dedi..Bende kuzeni kardeşimi filan anlattım..Ben onu kastetmemistim..kk deki kızlar nasıl dedi oda alıştı size
Aaayyyy bi yasima daha girdim hic gulesim yoktu selincimbizimpatikli ile durumumuz aynı olduğu için eşimde hergün 'patikli nasılmış' diyor.. artık sizleri benimsedi kızlar... ilgilenip sormasıda hoşuma gidiyor aslında. biz berebar kk kızlarına her akşam dua ediyoruz
Aaayyyy bi yasima daha girdim hic gulesim yoktu selincim
Sanki bugun biraz daha kabullendim durumumuooohh ne güzel sen hep gül cnm. seni güldürebilmek benide mutlu etti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?