2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

merhabalar arkadaşım maşallah yaşadıklarına rağmen çok pozitif bir enerjin var bana çok iyi geliyosun. Tüp bebekte muayene sırası beklerken tanıştığım insanlar aaa senin çocuğun var vücut kendini ispatlamış senin %90 tutar demişlerdide ne kadar sevinmiştim :)) negatifi duyunca nefesim kesildi bi an. Allah hepimize güç kuvvet ve sabır versin çok zor. Akşam tüp bebek tedavisiyle dünyaya gelmiş 4 aylık minik bi kız çocuğu vardı misafirliğe gittiğim evde çok tatlıydı sürekli gülücükler dağıttı etrafına annesi bu dolaptan geldi ya çok neşeli diyo:)) Rabbim hepimize versin inşallah

kizlar nasilsiniz ?
benim dr randevum vardi 5 tane sağda 4-5 de solda yumoslar buyuomus daha küçükler endometrium 8 mm olmuş...
cumartesi tekrar randevum var iğnelere devam inşallah...
hayırlı olsun canım maşallah sayı oldukça iyi Allah gönlüne göre versin

Benim kocamda bise oldu mu diyo hemen kadinlar kulubune sor
haha inan benimkide öyle. ben hastaneden çıkar çıkmaz telime sarılıp siteye yazmaya başlıyorum. hemen dönüp kızlar ne diyor böyle olan varmıymış... onlarda alıştı artık
Temin eşim aradı kızlar ne diyor dedi..Bende kuzeni kardeşimi filan anlattım..Ben onu kastetmemistim..kk deki kızlar nasıl dedi oda alıştı size

Öyle düsünmeyin kızlar elbet olacağız anne..Evet biraz nazlı biraz güç olcak ama en güzeli en değerlisi olcak bizimmmm...

sen yinede umutsuz olma sakın bence seni gece uykularına hasret bırakacak günlerce saçlarını bile tarayamadan gezdirecek çocukların olacak. Tutmadığındada çok canın yanıyo inan bana. Ama umudumuz ayakta tutuyo bizi Allah büyük inşallah yeni denemelerimiz bizi evlat sahibi yapar

Bazen şey diyolar hamilelikte nasıl olursan bebeğe yansır sinirli isen sinirli çok güler isen mutlu bir bebek olur diyorlar..bilmiyorum gerçekmi ben çok gerginim gene bu aralar takıntılar başladı çevremdeki insanlar batıyor resmen bana :)))))

Geçmiş olsun canım bir daha olmaması temennisi ile..dinlen sen bol bol sana hizmet etsinler...

olur mu cnm onlara sorsan kesin hep seni düşünmüştür. çok şükür benim kayınvalidem bana gayet anlayışlı davranıyor. biz farklı şehirlerdeyiz ve inan öz annem gibi her dakika arayıp sordu sağolsun. kayınpederim canının çektiği birşey varsa alıp göndereyim dedi sürekli olarak. bu son durumumu öğrenince ben üzüldüm diye çok üzüldüler. kendine dikkat et kızım hiç moralini bozma bi dahakine olur sen kendine iyi bak dediler sağolsunlar. benim derdim çevremdeki insanlarlaydı. güyya çok anlayışlılar ama bende daha fazla trip kapris yaptılar. sırf bu sebepten hepsinin yerini belirledim. kimsede umrumda değil açıkcası.

ayrıca dışarıda çıkacaksın. hep yatmak o kadar iyi birşey değil ki. senin moral depolaman lazım ama ne yazık ki bunu bu şekilde anlamıyorlar anlasalar zaten böyle tepkiler verip senin canını sıkmazlardı. devamlı yatsanda onların gidecekleri varmış ki burda asıl önemli olsan sensin. ne zor şeyler yaşamışsın. anlamayana kendini anlatmak için uğraşma cnm bu kayınvaliden olsa bile zaten belliki anlayışlı biri değil...

öyle deme bu şekilde de düşünme canım en azından düşünmemeye çalış. bana bebeğin düşebilir olmadı alıcaz dediklerinde bende senin gibi hissettim hatta eşime dönüp 'belki hiç baba olamayacaksın' dedim. o kadar umudumu kaybetmiştim. Allah nasip etmişse olacak hayırlısıyla. Herşey Allah'tan.

KİZLAR ACİL AKIL???
Dün gece yazcaktım aslında 3 gündür benim iğnelerimi 82 yaşında emekli hemşire teyze yapıyor..dün ne farkettim biliyormusunuz teyzem ampulün içindeki ilaci tamamen çekmiyormuş yaaaondan damla damla kesilmedi bu leke..ilk 2 gün başladı yaptı oda nöbette 5 gündür bir gitti gelmedi..eşime yalan söyledim şimdi anneme kızcak diye..teyze grip olmuş gel al beni annene görür orda tanıdıklar var gelsin yapsin dedim..yaşlı ama olsun o kadın hemşire otur daha annende bir kaç gün daha kal orda dedi..napim şimdi ağzına geleni soylimmi annesi nin derdi yeni gelinle kütahyaya gitmekmiş..bu teyze hiç acitmiyor ama 3 gündür böyle ise yarısını enjekte ettiyse napim..boşuna mi yedim onca iğneyi mi acaba diyorum..dün şeytan bu yaa dürttü ampule baktım ilacın yarısını gördüm normalde yatıp bekliyordum.anamda teyzeye yardım ederken nereye bakıyormuş ayrı konu tabiki..çok arada kaldım fikir verin bu saçma konular da hep beni buluyor

:)) çok ilaç kullanılıyor ya ondan sanırım hep hormon ilacı Allah emeğimizi karşılıksız bırakmasın ne diyelim hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim

cnm riskli dönemi atlat hayırlısıyla senin de keyfin yerine gelir. ayrıca üst üste olumsuzluklar yaşamışsın senin gergin olman kadar normal birşey yok...
bende tüple yapılan bebeklerin çok zeki olduklarını duymuştum ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum :)

Temin eşim aradı kızlar ne diyor dedi..Bende kuzeni kardeşimi filan anlattım..Ben onu kastetmemistim..kk deki kızlar nasıl dedi oda alıştı size

bizim patikli ile durumumuz aynı olduğu için eşimde hergün 'patikli nasılmış' diyor.. artık sizleri benimsedi kızlar... ilgilenip sormasıda hoşuma gidiyor aslında. biz berebar kk kızlarına her akşam dua ediyoruz

Canım benim benimde 3. bu ilki tutmadı ikincisi kimyasal oldu Allaha çok şükür şuan ikiz gebeliğim var ama tabi risk altındayız Allahım nazarlardan saklasın beni ve tüm gebe arkadaşlarımı ve bu yolda mücadele eden arkadaşlarıma Allahım dan tez zamanda olumlu sonuçlara vesile olmasını diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…