Kiyamam sana ya, Hep iyi ol iyimi, Allah sanada bu sevunci yeniden yasatsin insallah, ve bu uzuntulerle basetme gucu versin.Sanki bugun biraz daha kabullendim durumumu
Daha az korkuyorum gibi
inşallah canim benim önemli olan kaliteli saglikli olmasi ...Benim 9 diye gittim 12 toplandı canım..İnşallah sağlıklı ve kaliteli embriyoların oluşur..
saolasin patiklim kuzumEsEs50 canim hayirli olsun gule gule buyut yumoslarini
Sanki bugun biraz daha kabullendim durumumu
Daha az korkuyorum gibi
öyle düşünme lütfen gerçekten çok ağır imtihanlar ama herşey bizler için, biz kadınlar savaşçıyız...Amin canım Allah inşallah en kısa zamanda yüzümüzü guldurur hiç tutmamis olsaydı bu kadar çok uzulmezdik tutup düşmesi çok kötü umutsuz olmak istemiyorum ama sanki hiç çocuk sahibi olamayacakmisim gibi geliyor
Allah sonumuzu benzetmesin toprağım :)) hepsi sağlıklı bebek olsun iki taneside içinde tutunsun inşallah ikiz annesi ol hayırlı evlat olsunlar sanasaolasin hemsom
Rabbim cümlemizin gönlüne gore versin inşallah
inşallah kaliteli olurlar yumoslar
asil sayi toplamada belli oluo bakalim az kaldi
amin bitanemm inşallah nurtoplarini bir alsam içime siki siki tutunsalar anneciklerine ne güzel olurAllah sonumuzu benzetmesin toprağım :)) hepsi sağlıklı bebek olsun iki taneside içinde tutunsun inşallah ikiz annesi ol hayırlı evlat olsunlar sana
aminn canım gönlünden geçeni versin Allah mübarek günlerin hatrına inşallah. Benim içimden ikiz geçti :)).amin bitanemm inşallah nurtoplarini bir alsam içime siki siki tutunsalar anneciklerine ne güzel olur
daha tek mi cift mi belli deil bakalim...
birdahaki sefre olacak Allahin izniyle canini sikma sen..
bu tedaviye baslamadann 2 negatifim var dondurulmuşlarla napalim canim Allah im bize yavrularimiza saglik sıhhat versin
nasip bu isler dur bakalim bizleri neler bekliooo
valla ben boooleeee idrak edememiş gibi saf saf sakin sakin gidip geliom dr fln
5 keredir aliskanlik oldu galiba
dr dan cook bilioz beahhh
Öyle düsünmeyin kızlar elbet olacağız anne..Evet biraz nazlı biraz güç olcak ama en güzeli en değerlisi olcak bizimmmm...
sen yinede umutsuz olma sakın bence seni gece uykularına hasret bırakacak günlerce saçlarını bile tarayamadan gezdirecek çocukların olacak. Tutmadığındada çok canın yanıyo inan bana. Ama umudumuz ayakta tutuyo bizi Allah büyük inşallah yeni denemelerimiz bizi evlat sahibi yapar
öyle deme bu şekilde de düşünme canım en azından düşünmemeye çalış. bana bebeğin düşebilir olmadı alıcaz dediklerinde bende senin gibi hissettim hatta eşime dönüp 'belki hiç baba olamayacaksın' dedim. o kadar umudumu kaybetmiştim. Allah nasip etmişse olacak hayırlısıyla. Herşey Allah'tan.
öyle düşünme lütfen gerçekten çok ağır imtihanlar ama herşey bizler için, biz kadınlar savaşçıyız...
elbet bir gün muradımıza ereceğiz.
İyi olda canim insallah.
Sen nasılsın kuzumm naptin son durum nedirİyi olda canim insallah.
Ben yatiyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?