2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Benim 9 diye gittim 12 toplandı canım..İnşallah sağlıklı ve kaliteli embriyoların oluşur..
inşallah canim benim önemli olan kaliteli saglikli olmasi ...
ultrosondan tam belli olmuo evet sayi bakalim opu da belli olacak hayirlisi ile,

Sanki bugun biraz daha kabullendim durumumu
Daha az korkuyorum gibi

öyle oluyor canım. ben haberi perşembe günü aldım. pazara kadar kendime gelememiştim ama ister istemez kabullenmek zorundayız ve şoku atlattıktan sonra daha mantıklı düşünmeye başlıyoruz. Allah bi daha yaşatmaz inşallah

öyle düşünme lütfen gerçekten çok ağır imtihanlar ama herşey bizler için, biz kadınlar savaşçıyız...

elbet bir gün muradımıza ereceğiz.

saolasin hemsom
Rabbim cümlemizin gönlüne gore versin inşallah
inşallah kaliteli olurlar yumoslar
asil sayi toplamada belli oluo bakalim az kaldi
Allah sonumuzu benzetmesin toprağım :)) hepsi sağlıklı bebek olsun iki taneside içinde tutunsun inşallah ikiz annesi ol hayırlı evlat olsunlar sana

Allah sonumuzu benzetmesin toprağım :)) hepsi sağlıklı bebek olsun iki taneside içinde tutunsun inşallah ikiz annesi ol hayırlı evlat olsunlar sana
amin bitanemm inşallah nurtoplarini bir alsam içime siki siki tutunsalar anneciklerine ne güzel olur
daha tek mi cift mi belli deil bakalim...
birdahaki sefre olacak Allahin izniyle canini sikma sen..
bu tedaviye baslamadann 2 negatifim var dondurulmuşlarla napalim canim Allah im bize yavrularimiza saglik sıhhat versin
nasip bu isler dur bakalim bizleri neler bekliooo
valla ben boooleeee idrak edememiş gibi saf saf sakin sakin gidip geliom dr fln
5 keredir aliskanlik oldu galiba
dr dan cook bilioz beahhh

aminn canım gönlünden geçeni versin Allah mübarek günlerin hatrına inşallah. Benim içimden ikiz geçti :)).

İnşallah canım olsun da hayirlisiyla inan hiç şikayet etmem. Bayramdan sonra artık tekrar deneriz hayırlısı yapacak başka bir şey gelmiyor elimizden

İnşallah canım ben düşük te yaptım 7 haftalik di bebeğim kürtaj la aldılar Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

merhaba kizlar soruma cvp ariyorum ltfn bu durumda olan varsa yazsin 9 gun kanda negatifi gorupte 12 gun pozitifi goren varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…