gunaydin kizlarIyı canım ya Rabbım hayırlı etsın ınsallah bızlerede dua et benımde opuma bırsey kalmadı cok korkuyorum bır atlatsam hayırlısıyla
Sagol canım ya anestezınden korkuyorum ıste Rabbım yardımcımız olsungunaydin kizlar
canimcim opudan korkma anesteziyle yapiyolar zaten bi uyaniyosun bitmis sonrasinda adet olmussum gibi bi agrin oluyo oda zaten hastaneden cikmadan geciyo.yani benimki oyle oldu .dualarim seninle
canım benim 9 martta transferim yapıldı. bu arada liste nerede merak ettim.kizlar inşallah güzel haberlerinizi paylasiriz burada
listeye eklendiniz eksik bilgileriniz var tamamlayalım lutfen
cok guzel uyuyo insan :) o kadar gerginligin ustune iyi geliyo uyumak gercekten zaten cok anestezi vermiyolar ki yarim saat uyuyacak kadarSagol canım ya anestezınden korkuyorum ıste Rabbım yardımcımız olsun
liste ilk sayfada tatlimcanım benim 9 martta transferim yapıldı. bu arada liste nerede merak ettim.
canım ben eskişehir acıbadem de yaptırdım.kizlar inşallah güzel haberlerinizi paylasiriz burada
listeye eklendiniz eksik bilgileriniz var tamamlayalım lutfen
evet biraz geç farkettim güzelim. inşallah hepimiz için hayırlı olsun.liste ilk sayfada tatlim
hayirli olsun canim :)
evet biraz geç farkettim güzelim. inşallah hepimiz için hayırlı olsun.
Iyı ya bıraz rahatladım bırazcok guzel uyuyo insan :) o kadar gerginligin ustune iyi geliyo uyumak gercekten zaten cok anestezi vermiyolar ki yarim saat uyuyacak kadar
canım senin kaçıncı gün embriyosu. dondurulmuşun varmı.liste ilk sayfada tatlim
hayirli olsun canim :)
bende de oldu canim kasinti kizariklik geciyo bir iki saatekızlar çok acil bişey sormak istiyorum sabah iğnesine başladım bugün cetroid sabah iğnem vuruldum ama çok kaşıntı yaptıı aşırı hemde birde hani arı sokar kabarırya onun gibi oldu sizde oldumu bilgisi olan varsa çok acil yazabilirmi çok koktum şuan
3. gun embriyosu 2 tane konuldu canim .yok dondurulmusumcanım senin kaçıncı gün embriyosu. dondurulmuşun varmı.
Kafanı dagıtacak bırseyler yap canımbugun sinirlerim cok bozuk sabah namazindan beri agliyorum niye boyle oldum ben(
bende de oldu canim kasinti kizariklik geciyo bir iki saate
Dagittim zaten kafayi :) yapcak bise bulamiyorum azcik ayakta dursam agrim oluyo korkuyorum o zamanda.Kafanı dagıtacak bırseyler yap canım
Sağol canım korktum bende bişi oldu diye sende içini ferah tut olurmu Allahım emeklerimizi boşa çıkarmıcak inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucagımıza alıcazzz
Korkma biraz bekle gecmezse dr sor canim.
Amin insallah canim daha 10 gun var testime benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?