Ay canim tebrikler, cok sukur duydun rabbim kucagina almayida nasip etsin, sabahtan beri esim kalk domtora gidelim diyor, gitsek mi bizde birazdan, doktor pazrtsi gelin ddi ama bilmiyorum, ne diyorsun.Canlarım bebeği gördük kalp atışını hem gördük hem duyduk..nasıl güzel bir sestir o allahım..
Valla bende şimdi onu düşünüyordum gitsem mi kalp seslerini duyarmiyim dıye :)Ay canim tebrikler, cok sukur duydun rabbim kucagina almayida nasip etsin, sabahtan beri esim kalk domtora gidelim diyor, gitsek mi bizde birazdan, doktor pazrtsi gelin ddi ama bilmiyorum, ne diyorsun.
Gidelim mi , vala gidesim geldi. Ne yapakValla bende şimdi onu düşünüyordum gitsem mi kalp seslerini duyarmiyim dıye :)
Ay maşallah çok sevindim arkadaşım ,Allah kucaginiza almayi nasip etsin insallahCanlarım bebeği gördük kalp atışını hem gördük hem duyduk..nasıl güzel bir sestir o allahım..
Duyarız dmi?Gidelim mi , vala gidesim geldi. Ne yapak
Yok canım calismiyorum çok geziyorum sadece@sereni canim calisiyormusun sen? Sanirim sen buzim gibi evde yatarak gecirenlerden degilsin. Insan evde yattikca bir tek hamilelige odaklaniyor daha cok merak sariyor icimizi keske kendimizi yormadan normal yasayabilsek ama iste korkuyoruz
Biz gidecez canm, karar verdik. Ama bnm doktor nasil soylesem, cok iyi biri tamm ama nasil heyecanli merakli oldugumuzu bilmiyormus gibi davraniyor, yani ne kese ne bebekle ilgoli bisey soylemiyor, bn soruyorum. Boyle her seferinde, hevesimi kiriyor. Gecen gittik keseyi goremedim tam hep erteliyor. Korkarim bugunde yapar oyle. Oyle yaparsa ne yapcam diorum. Ama birazdan hazirlanip cikiyoruz esimle, guzel haberle donerim insallh, tabi sende canim benimDuyarız dmi?
Geldim canim doktordan, diger kesede de kalp atisini gordukDuyarsın canım sende..hem karindan bakti benim..kelebek carpintisi resmen orda..bebeğim de 3mm boyu..sen doğum takvimini neye göre yaptın canım..transfere göremi adet e göremi..çünkü doktorum 6 haftalık dedi bana gün söylemedi tam..6haftalık ile uyumluymus
dogum takvimin sata gore yaptim, sat 26 martDuyarsın canım sende..hem karindan bakti benim..kelebek carpintisi resmen orda..bebeğim de 3mm boyu..sen doğum takvimini neye göre yaptın canım..transfere göremi adet e göremi..çünkü doktorum 6 haftalık dedi bana gün söylemedi tam..6haftalık ile uyumluymus
Canim gittim sukur iki tane minik var, darisisizlerin basina:) cok guzel bir duygu . Kalp atislarini gorduk ama dinletmedi daha haftaya c. Tesi yeniden cagirdi.
Benim adet tarihim 28 mart transfer 14 nisan di ben bile gördüm düşün ayy dedim doktor o bebeğim orda içerde gördüm ben kesenin içinde hemen seçtim..kalp ayısı dedim..ben bi yandan başka şeyleri de inceleceğim için size göster cem dedi..kalp atışını gösterdi sonrada dinletti..ağlayacaktım resmen..hesapla işte benim tarihlere göre çünkü günler geçmek bilmiyor gece hiç uyumadım beklemek çok zor biliyorumAy canim tebrikler, cok sukur duydun rabbim kucagina almayida nasip etsin, sabahtan beri esim kalk domtora gidelim diyor, gitsek mi bizde birazdan, doktor pazrtsi gelin ddi ama bilmiyorum, ne diyorsun.
Hadi bekliyorum sizi de...Biz gidecez canm, karar verdik. Ama bnm doktor nasil soylesem, cok iyi biri tamm ama nasil heyecanli merakli oldugumuzu bilmiyormus gibi davraniyor, yani ne kese ne bebekle ilgoli bisey soylemiyor, bn soruyorum. Boyle her seferinde, hevesimi kiriyor. Gecen gittik keseyi goremedim tam hep erteliyor. Korkarim bugunde yapar oyle. Oyle yaparsa ne yapcam diorum. Ama birazdan hazirlanip cikiyoruz esimle, guzel haberle donerim insallh, tabi sende canim benim
Evet canım haftaya daha da belli olur..ne güzel iki kalp duymak dimi..pıtır pıtır..Geldim canim doktordan, diger kesede de kalp atisini gordukyani kesin ikiz artik. Her seyin hayirlisi , bir tanesi 6+6 gunluk digeri 6+1 cikti, ama dediki cok kucuk olduklari icin su an olcum cok hassas, ilerleyen zamanlarda haftasi tam olarak belli olur dedi.ama cabuk buyuyor, carsamba 3,1 mm olan simdi 9 mm olmus.canim hayirlisi hepimizin hakkinda.canim bebisinin boyu gayet iyi benim minik olanda 4 mm.
Senin 26 marta göre 31 aralik mi çıkıyor ben 28 mart diyince 2 ocak çıkartıyor doğru dimi 2 ocak mi yapayım ben şimdi..Do
dogum takvimin sata gore yaptim, sat 26 mart
Sorun degil canm. Uyduk sanA geldik. Sira bekliyoruz doktorda. Korkuorum ya. Rabbim guzel sonuclar nasip etsin.Cevap veremediğim arkadaş im varsa kusura bakmayın..cepten girdigim için ekranda bazen kaçırıyorum yazılanları kızlar..özür dilerim yanlış anlaşılmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?