2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

@sereni canim calisiyormusun sen? Sanirim sen buzim gibi evde yatarak gecirenlerden degilsin. Insan evde yattikca bir tek hamilelige odaklaniyor daha cok merak sariyor icimizi keske kendimizi yormadan normal yasayabilsek ama iste korkuyoruz

Canlarım bebeği gördük kalp atışını hem gördük hem duyduk..nasıl güzel bir sestir o allahım..
Ay canim tebrikler, cok sukur duydun rabbim kucagina almayida nasip etsin, sabahtan beri esim kalk domtora gidelim diyor, gitsek mi bizde birazdan, doktor pazrtsi gelin ddi ama bilmiyorum, ne diyorsun.

Ay canim tebrikler, cok sukur duydun rabbim kucagina almayida nasip etsin, sabahtan beri esim kalk domtora gidelim diyor, gitsek mi bizde birazdan, doktor pazrtsi gelin ddi ama bilmiyorum, ne diyorsun.
Valla bende şimdi onu düşünüyordum gitsem mi kalp seslerini duyarmiyim dıye :)

@sereni canim calisiyormusun sen? Sanirim sen buzim gibi evde yatarak gecirenlerden degilsin. Insan evde yattikca bir tek hamilelige odaklaniyor daha cok merak sariyor icimizi keske kendimizi yormadan normal yasayabilsek ama iste korkuyoruz
Yok canım calismiyorum çok geziyorum sadece Bnde sadece hamilelige odaklanirdim baska problemim olmasa normal yani bu süreçte,ve normal yolla olmadığı için bu kadar panik yapılıyor

Biz gidecez canm, karar verdik. Ama bnm doktor nasil soylesem, cok iyi biri tamm ama nasil heyecanli merakli oldugumuzu bilmiyormus gibi davraniyor, yani ne kese ne bebekle ilgoli bisey soylemiyor, bn soruyorum. Boyle her seferinde, hevesimi kiriyor. Gecen gittik keseyi goremedim tam hep erteliyor. Korkarim bugunde yapar oyle. Oyle yaparsa ne yapcam diorum. Ama birazdan hazirlanip cikiyoruz esimle, guzel haberle donerim insallh, tabi sende canim benim

Geldim canim doktordan, diger kesede de kalp atisini gorduk yani kesin ikiz artik. Her seyin hayirlisi , bir tanesi 6+6 gunluk digeri 6+1 cikti, ama dediki cok kucuk olduklari icin su an olcum cok hassas, ilerleyen zamanlarda haftasi tam olarak belli olur dedi.ama cabuk buyuyor, carsamba 3,1 mm olan simdi 9 mm olmus.canim hayirlisi hepimizin hakkinda.canim bebisinin boyu gayet iyi benim minik olanda 4 mm.

Do
dogum takvimin sata gore yaptim, sat 26 mart

Ne yaptin canim gittinmi doktora, ay cok heyecanli, cok seviniyorum inanin sizin adiniza, bixde mi gitsek darisi bana elsal a, serenci ye de insallhhhhhh
Canim gittim sukur iki tane minik var, darisisizlerin basina:) cok guzel bir duygu . Kalp atislarini gorduk ama dinletmedi daha haftaya c. Tesi yeniden cagirdi.

Benim adet tarihim 28 mart transfer 14 nisan di ben bile gördüm düşün ayy dedim doktor o bebeğim orda içerde gördüm ben kesenin içinde hemen seçtim..kalp ayısı dedim..ben bi yandan başka şeyleri de inceleceğim için size göster cem dedi..kalp atışını gösterdi sonrada dinletti..ağlayacaktım resmen..hesapla işte benim tarihlere göre çünkü günler geçmek bilmiyor gece hiç uyumadım beklemek çok zor biliyorum

Hadi bekliyorum sizi de...

Evet canım haftaya daha da belli olur..ne güzel iki kalp duymak dimi..pıtır pıtır..

Cevap veremediğim arkadaş im varsa kusura bakmayın..cepten girdigim için ekranda bazen kaçırıyorum yazılanları kızlar..özür dilerim yanlış anlaşılmasın

Cevap veremediğim arkadaş im varsa kusura bakmayın..cepten girdigim için ekranda bazen kaçırıyorum yazılanları kızlar..özür dilerim yanlış anlaşılmasın
Sorun degil canm. Uyduk sanA geldik. Sira bekliyoruz doktorda. Korkuorum ya. Rabbim guzel sonuclar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…