2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

saol canikom ya bende onu dusunuodum aklima takilio madem su an ideal kalinlikta ise daha opu olucam sonra transfer olucam o zamana kadar daha da kalinlasirsa olmaz ki oooooppppppsss yahu ben de anlamadimm amannnn neyse hayirslisi olsun

canim benim hic stress yapmiom ustune birde rahatim ki anlatamam
ama nasip olurda transfer olursam o zaman baslicak sanki heyecan

bu asamaya kadar full relax geldim inşallah sonunda yavruma kavuşurum

elsal canim nasilsin degerin nasil cikti yada cikti mi

Yok tatlim malesef az once aradim pzt yada sali cikar dedi. Sen nasilsin hersey yolundadir insalah.

Canim kabiz olmamaya dikkat et elinden geldikce bol bol su ic ornegin kahvaltidan once bir lt veya daha fazla ama gun icinde 2.5-3 lt ye tamamla. Insallah en kisa zamanda kurtulursun canim

Amin canm...Çok geç değil mi ya gözünü seveyim ülkemin...Biz 1 saat beklerken neler çektik..
Sonuç güzel olsunda geç olsun yapacak birsey yok,başladı mı belirtilerin canım

Kizlar ne sorucam crinone jel kullananlara jelin geri gelen tortusu bembeyaz gelen varmi? Benim ara ara icinde kopkoyu bir kahve siyaha yakin renklenmeyle karisik geliyor ama normal gunluk akinti saydam beyaz bu durumda benim tortu icinde gordugum sey lekenmeyemi giriyor yoksa o nedir anlayamadim

Amin canm...Çok geç değil mi ya gözünü seveyim ülkemin...Biz 1 saat beklerken neler çektik..
Sonuç güzel olsunda geç olsun yapacak birsey yok,başladı mı belirtilerin canım
Evet canim malesef cok gec ama hic yaptiramama ihtimalim cok gucluydu biliyorsun bunada sukur dedirtti bana

Canim ya cok guc tabi gecmis olsun tkrr, seninde boyle bir sikintin var iste, allah tez zamnda sifa versin. Hamilelik hissiz geciuor:)) sabah kokuya tahammulum yok o kadr, pazartssiyi bekliyoruz iste kalp atisi kese falan gormek icin. Bu arada bisey soracm, yarim saat yolculukla pazar gunu piknige gitsek olurmu, bizim akrabalr gidiyor, tabi bizde davetliyiz ama esim senin icin iyi degil diyor, ne diuorsun

Canim dun cok yogun bir gun gecirdim cok korktum birsey olacak diye ama hic birsey olmadi cok sukur oglen yuruyerek kan vermeye gittim dondum geldim ufak tefek mutfak isleri yoptim sonra koleje gittim( arabayla) kolejden bir arkadasimla dondum gece 2.5 ta esimle evlerine birakip dondum misafir oluncada ister istemez cay meyve derken yorucuydu. Sanirim agir kaldirmamak is yapmamak ve uzun uzun yol yurumemek disinda ben yavas yavas eski hayatima donucem. D mek istedigim suki eger piknige gideceginiz yol guzelse gittigin yerde rahat and debileceksen bana sorarsan birsey olmaz ama yinede en iyi kendin bilirsin kendi vucudunu sorumluluk almak istemem

Yorucu bir yol degilse, bence git hava alirsin. Hapsetme kendini eve.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…