- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
Canim sejin takvim 7. Hafta ya girmisCanim senin kanaman gecmismiydi igneden sonra hemen? benim ara ara geliyor yine pede ve peceteye.
Ewet bugun 6+1 gun 7. Haftadan gun aldik:)))Canim sejin takvim 7. Hafta ya girmis
saol canikom ya bende onu dusunuodum aklima takilio madem su an ideal kalinlikta ise daha opu olucam sonra transfer olucam o zamana kadar daha da kalinlasirsa olmaz ki oooooppppppsss yahu ben de anlamadimm amannnn neyse hayirslisi olsunAyy canikom supersin :)
Çok az kaldı şükürler olsun...14 mm gayet güzel bugün için ve transfere kadar elbette dahada ilerleyecek sanırım hergün 1 mm falan ilerliyor benim öyle olmuştu...Çabuk geçsin günler
canim benim hic stress yapmiom ustune birde rahatim ki anlatamamtoprağım ne güzel haberler verdin bize.nolur stres yapmamaya çalış transfere bişey kalmamış. İnan bana acaba şu mu bu mu deyince olmuyo çok sevindim güzel haberlerine. Ben negatiften sonra kendimi dua topiklerine ve bitkilere verdim buraya uğrayıp güzel haberlerinizi okuyorum hep.
İyiyim çok şükür canım,fissürle uğraşıyorum o çıktı ya başıma, dün gece hast kaldırdılar artık dayanamadım serum verdiler rahat uyudum...Sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik :)Hayirli cumalar canim nasilsin bugun
elsal canim nasilsin degerin nasil cikti yada cikti mi
İyiyim çok şükür canım,fissürle uğraşıyorum o çıktı ya başıma, dün gece hast kaldırdılar artık dayanamadım serum verdiler rahat uyudum...Sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik :)
Amin canm...Çok geç değil mi yaYok tatlim malesef az once aradim pzt yada sali cikar dedi. Sen nasilsin hersey yolundadir insalah.
Canim kabiz olmamaya dikkat et elinden geldikce bol bol su ic ornegin kahvaltidan once bir lt veya daha fazla ama gun icinde 2.5-3 lt ye tamamla. Insallah en kisa zamanda kurtulursun canim
Evet canim malesef cok gec ama hic yaptiramama ihtimalim cok gucluydu biliyorsun bunada sukur dedirtti banaAmin canm...Çok geç değil mi yagözünü seveyim ülkemin...Biz 1 saat beklerken neler çektik..
Sonuç güzel olsunda geç olsun yapacak birsey yok,başladı mı belirtilerin canım
Haklısın canım o konuda...Evet canim malesef cok gec ama hic yaptiramama ihtimalim cok gucluydu biliyorsun bunada sukur dedirtti bana
Canim ya cok guc tabi gecmis olsun tkrr, seninde boyle bir sikintin var iste, allah tez zamnda sifa versin. Hamilelik hissiz geciuor:)) sabah kokuya tahammulum yok o kadr, pazartssiyi bekliyoruz iste kalp atisi kese falan gormek icin. Bu arada bisey soracm, yarim saat yolculukla pazar gunu piknige gitsek olurmu, bizim akrabalr gidiyor, tabi bizde davetliyiz ama esim senin icin iyi degil diyor, ne diuorsunİyiyim çok şükür canım,fissürle uğraşıyorum o çıktı ya başıma, dün gece hast kaldırdılar artık dayanamadım serum verdiler rahat uyudum...Sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik :)
Okuyorum sadece canım..bugün hiç halim yok..keyifsizim..o yüzden hiç yazcak halim yok..takip ediyorum sizi..
Hayirdir ters bisey yoktur umsrim, yarin kontrolun var ondan mi acebaOkuyorum sadece canım..bugün hiç halim yok..keyifsizim..o yüzden hiç yazcak halim yok..takip ediyorum sizi..
Kizlar benimde agzimda cok kotu bir tat var. dilimde acayip ya, benimde midem bugun bulanti gibi oluyor arada duzeliyor, tuhaf.Hayirdir ters bisey yoktur umsrim, yarin kontrolun var ondan mi aceba
Canim dun cok yogun bir gun gecirdim cok korktum birsey olacak diye ama hic birsey olmadi cok sukur oglen yuruyerek kan vermeye gittim dondum geldim ufak tefek mutfak isleri yoptim sonra koleje gittim( arabayla) kolejden bir arkadasimla dondum gece 2.5 ta esimle evlerine birakip dondum misafir oluncada ister istemez cay meyve derken yorucuydu. Sanirim agir kaldirmamak is yapmamak ve uzun uzun yol yurumemek disinda ben yavas yavas eski hayatima donucem. D mek istedigim suki eger piknige gideceginiz yol guzelse gittigin yerde rahat and debileceksen bana sorarsan birsey olmaz ama yinede en iyi kendin bilirsin kendi vucudunu sorumluluk almak istememCanim ya cok guc tabi gecmis olsun tkrr, seninde boyle bir sikintin var iste, allah tez zamnda sifa versin. Hamilelik hissiz geciuor:)) sabah kokuya tahammulum yok o kadr, pazartssiyi bekliyoruz iste kalp atisi kese falan gormek icin. Bu arada bisey soracm, yarim saat yolculukla pazar gunu piknige gitsek olurmu, bizim akrabalr gidiyor, tabi bizde davetliyiz ama esim senin icin iyi degil diyor, ne diuorsun
Yorucu bir yol degilse, bence git hava alirsin. Hapsetme kendini eve.Canim ya cok guc tabi gecmis olsun tkrr, seninde boyle bir sikintin var iste, allah tez zamnda sifa versin. Hamilelik hissiz geciuor:)) sabah kokuya tahammulum yok o kadr, pazartssiyi bekliyoruz iste kalp atisi kese falan gormek icin. Bu arada bisey soracm, yarim saat yolculukla pazar gunu piknige gitsek olurmu, bizim akrabalr gidiyor, tabi bizde davetliyiz ama esim senin icin iyi degil diyor, ne diuorsun
Hiç keyfim yok yaa..canım bir şey istemiyor..bi halsizlik bi bitkinlik var işte..Hayirdir ters bisey yoktur umsrim, yarin kontrolun var ondan mi aceba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?