2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Sorun degil canm. Uyduk sanA geldik. Sira bekliyoruz doktorda. Korkuorum ya. Rabbim guzel sonuclar nasip etsin.
Korkma sakın rahat ol..ultrason cihazı çok onemliymis..doktor daki sekreter su iç gel diyince korktum makine eski zannettim..Çok az kaldı sende göreceksin kelebeğini birazdan..

Aaa öyle şey mi olurmus
Bende Dr uma mesaj attım valla geliyorum kalp dinlemeye dedim gel hadi dayanamayacaksin sen dedi
Bende gidiyorum 5 gibi...
Bu arada hiç çekinme bu çok hassas bir konu hiç çekinmeden herseyini sor cevaplamadigi şeyleri bile gecistirmesine müsade etme,sor neden bu konuda net bilgi vermiyorsunuz vs de...Bu bizim en doğal hakkımız kusura bakmasinlar...Babalarının hayirlarina muayene etmiyorlar

Ay canimm benim gözün aydın :)oh maşallah sana ikiz annesi

Kizlarrrr bn geldim, cok şükür bin sukur rabbim bana bu duyguyu tattirdi ya, bebislerimi gordum masallah la kuvvete illa billah, ikizler, ve iki kesedede bebis var, kalpleri atiyordu, ama daha minik olduklari icin bi hafta sonra kalp atislarini duyarsin ddi, bn guluyordum mutluluktan, annelerim benim kiyamam ya, miniminnacik iki kalp bir bedende, tarifsiz bir duygu gercekten. Darisi evlat isteyen herkese insallhh.

Ayyy canim cok sevindim,sende ikiz annesisin demek, masallah sukurler olsun, icin rahatlamistir simdi.

Ayyy canim cok sevindim,sende ikiz annesisin demek, masallah sukurler olsun, icin rahatlamistir simdi.
Allah razi olsun canm evt rahatladim artik cok sukur ya, uc tane ikiz annesi var artik burda.. bu demek oluyor ki cok dikkat gerrktiren,ve biraz sikintili da zorluda olsa bir gebelik bekliyor bizi, allah tamamina erdirsin insallh

Gördünmü bebislerini..dedim sana stres yapma diye bak..nasıl bir gün bugün hepimiz aldık güzel haberleri taze anneler..

Allah razi olsun canm evt rahatladim artik cok sukur ya, uc tane ikiz annesi var artik burda.. bu demek oluyor ki cok dikkat gerrktiren,ve biraz sikintili da zorluda olsa bir gebelik bekliyor bizi, allah tamamina erdirsin insallh
İnsallah canim kolay bir gebeligimiz olur, mide bulantisi basladimi cnm sende ? İkizde cok olurmus bende yok.belki sonra baslar bilmiyorum ama:)

Gördünmü bebislerini..dedim sana stres yapma diye bak..nasıl bir gün bugün hepimiz aldık güzel haberleri taze anneler..
Evt aynen oyle taze anne:) vala sen demessin gitmezdik yani, pazartesiyi bekliyecektik, bu arada doktorm estrofemi kesti, diger ilaclra devm ddi, sizde ne yapti

İnsallah canim kolay bir gebeligimiz olur, mide bulantisi basladimi cnm sende ? İkizde cok olurmus bende yok.belki sonra baslar bilmiyorum ama:)
insallh canim. Bende de yok bulanti, kokuya hassasim biraz o kadr canim,. Yeni baslar belki

Ben bu sabah ilk defa istifra ettim hemde sokak ta su içtim aç karınla..rezil oldum çok az çıktı ama utandım İkizler de yada diğerlerin de hiç olmadım ya böyle..doktor dediki en az 10 bardak su kesin içilecek ve lik lik diye değil sıcak bir kahve içer gibi yudum yudum bardak elinde dolaş dedi..mide bulantısı için çözülmüş ve bebegin kandan beslenmesi için mis

oy oy oy kizcelerim
ne mutlu size sikintili süreçlerin cogu gitti sizler için cok sukur bin sukur ....
minik kalplerinizi duymuşsunuz cok cok mutlu oldum hepinizin adina ..
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin ,sikintisiz bir hamilelik gecirirsinia inşallah...
benimde yârin sabah 8 de opum var dualarinizi eksik etmeyin canlar
arkanizdan size yetişip bende sizinle bebis konuşmak istiorum yaaa yaaa

Canim hayirlisiyla seni beklioruz arkamizdan:)))) insallah yarin bereketli bir gun olur senin icin.

Cok sagol tesekkurler canim, dualarimiz seninle, insallh sende bizim kervana katilacan hayirlisiyla. opu sorunusz gecer, 1. Kaliteden yumoslarin olur bol bol ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…