Korkma sakın rahat ol..ultrason cihazı çok onemliymis..doktor daki sekreter su iç gel diyince korktum makine eski zannettim..Çok az kaldı sende göreceksin kelebeğini birazdan..Sorun degil canm. Uyduk sanA geldik. Sira bekliyoruz doktorda. Korkuorum ya. Rabbim guzel sonuclar nasip etsin.
Oyle yapabilirsin cnm, ayni oluruz.Senin 26 marta göre 31 aralik mi çıkıyor ben 28 mart diyince 2 ocak çıkartıyor doğru dimi 2 ocak mi yapayım ben şimdi..
Canim korkmaaaa kiyamam, hadi guzel haberlerini beklioruz.Sorun degil canm. Uyduk sanA geldik. Sira bekliyoruz doktorda. Korkuorum ya. Rabbim guzel sonuclar nasip etsin.
Aaa öyle şey mi olurmusBiz gidecez canm, karar verdik. Ama bnm doktor nasil soylesem, cok iyi biri tamm ama nasil heyecanli merakli oldugumuzu bilmiyormus gibi davraniyor, yani ne kese ne bebekle ilgoli bisey soylemiyor, bn soruyorum. Boyle her seferinde, hevesimi kiriyor. Gecen gittik keseyi goremedim tam hep erteliyor. Korkarim bugunde yapar oyle. Oyle yaparsa ne yapcam diorum. Ama birazdan hazirlanip cikiyoruz esimle, guzel haberle donerim insallh, tabi sende canim benim
Ay canimm benim gözün aydın :)oh maşallah sana ikiz annesiGeldim canim doktordan, diger kesede de kalp atisini gordukyani kesin ikiz artik. Her seyin hayirlisi , bir tanesi 6+6 gunluk digeri 6+1 cikti, ama dediki cok kucuk olduklari icin su an olcum cok hassas, ilerleyen zamanlarda haftasi tam olarak belli olur dedi.ama cabuk buyuyor, carsamba 3,1 mm olan simdi 9 mm olmus.canim hayirlisi hepimizin hakkinda.canim bebisinin boyu gayet iyi benim minik olanda 4 mm.
Ayyy canim cok sevindim,sende ikiz annesisin demek, masallahKizlarrrr bn geldim, cok şükür bin sukur rabbim bana bu duyguyu tattirdi ya, bebislerimi gordum masallah la kuvvete illa billah, ikizler, ve iki kesedede bebis var, kalpleri atiyordu, ama daha minik olduklari icin bi hafta sonra kalp atislarini duyarsin ddi, bn guluyordum mutluluktan, annelerim benim kiyamam ya, miniminnacik iki kalp bir bedende, tarifsiz bir duygu gercekten. Darisi evlat isteyen herkese insallhh.
Allah razi olsun canm evt rahatladim artik cok sukur ya, uc tane ikiz annesi var artik burda.. bu demek oluyor ki cok dikkat gerrktiren,ve biraz sikintili da zorluda olsa bir gebelik bekliyor bizi, allah tamamina erdirsin insallhAyyy canim cok sevindim,sende ikiz annesisin demek, masallahsukurler olsun, icin rahatlamistir simdi.
Gördünmü bebislerini..dedim sana stres yapma diye bak..nasıl bir gün bugün hepimiz aldık güzel haberleri taze anneler..Kizlarrrr bn geldim, cok şükür bin sukur rabbim bana bu duyguyu tattirdi ya, bebislerimi gordum masallah la kuvvete illa billah, ikizler, ve iki kesedede bebis var, kalpleri atiyordu, ama daha minik olduklari icin bi hafta sonra kalp atislarini duyarsin ddi, bn guluyordum mutluluktan, annelerim benim kiyamam ya, miniminnacik iki kalp bir bedende, tarifsiz bir duygu gercekten. Darisi evlat isteyen herkese insallhh.
İnsallah canim kolay bir gebeligimiz olur, mide bulantisi basladimi cnm sende ? İkizde cok olurmus bende yok.belki sonra baslar bilmiyorum ama:)Allah razi olsun canm evt rahatladim artik cok sukur ya, uc tane ikiz annesi var artik burda.. bu demek oluyor ki cok dikkat gerrktiren,ve biraz sikintili da zorluda olsa bir gebelik bekliyor bizi, allah tamamina erdirsin insallh
Evt aynen oyle taze anne:) vala sen demessin gitmezdik yani, pazartesiyi bekliyecektik, bu arada doktorm estrofemi kesti, diger ilaclra devm ddi, sizde ne yaptiGördünmü bebislerini..dedim sana stres yapma diye bak..nasıl bir gün bugün hepimiz aldık güzel haberleri taze anneler..
insallh canim. Bende de yok bulanti, kokuya hassasim biraz o kadr canim,. Yeni baslar belkiİnsallah canim kolay bir gebeligimiz olur, mide bulantisi basladimi cnm sende ? İkizde cok olurmus bende yok.belki sonra baslar bilmiyorum ama:)
Ben bu sabah ilk defa istifra ettim hemde sokak ta su içtim aç karınla..rezil oldum çok az çıktı ama utandımİnsallah canim kolay bir gebeligimiz olur, mide bulantisi basladimi cnm sende ? İkizde cok olurmus bende yok.belki sonra baslar bilmiyorum ama:)
Ben de de estroferm kesildi folik asit ve progeston â devam birde idrar yolu iltihabı çıktı antibiyotik e başladık.Evt aynen oyle taze anne:) vala sen demessin gitmezdik yani, pazartesiyi bekliyecektik, bu arada doktorm estrofemi kesti, diger ilaclra devm ddi, sizde ne yapti
Canim hayirlisiyla seni beklioruz arkamizdan:)))) insallah yarin bereketli bir gun olur senin icin.oy oy oy kizcelerim
ne mutlu size sikintili süreçlerin cogu gitti sizler için cok sukur bin sukur ....
minik kalplerinizi duymuşsunuz cok cok mutlu oldum hepinizin adina ..
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin ,sikintisiz bir hamilelik gecirirsinia inşallah...
benimde yârin sabah 8 de opum var dualarinizi eksik etmeyin canlar
arkanizdan size yetişip bende sizinle bebis konuşmak istiorum yaaa yaaa
inşallah canim benim hayirlisi ile yârin güzel haberler getiririm sizeCanim hayirlisiyla seni beklioruz arkamizdan:)))) insallah yarin bereketli bir gun olur senin icin.
Cok sagol tesekkurler canim, dualarimiz seninle, insallh sende bizim kervana katilacan hayirlisiyla. opu sorunusz gecer, 1. Kaliteden yumoslarin olur bol bol insoy oy oy kizcelerim
ne mutlu size sikintili süreçlerin cogu gitti sizler için cok sukur bin sukur ....
minik kalplerinizi duymuşsunuz cok cok mutlu oldum hepinizin adina ..
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin ,sikintisiz bir hamilelik gecirirsinia inşallah...
benimde yârin sabah 8 de opum var dualarinizi eksik etmeyin canlar
arkanizdan size yetişip bende sizinle bebis konuşmak istiorum yaaa yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?