2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kizlar benimde agzimda cok kotu bir tat var. dilimde acayip ya, benimde midem bugun bulanti gibi oluyor arada duzeliyor, tuhaf.
Ayni sey bendede dun basladi o tuhaf tad annem arada soruyordu agzinin tadi degistimi diye bende dun annemi aradim anneee agizim tadi degisti dedim

Kizlar bisey sorcam kacinci gun bulantilariniz basladi ya benim bugun 16ci gunum ama azcik ayakta durdugum zaman sirtimdan bir agri basliyo yattigim zaman rahatliyorum sizdede oluyomu normal hayatima donemedim

Kizlar bisey sorcam kacinci gun bulantilariniz basladi ya benim bugun 16ci gunum ama azcik ayakta durdugum zaman sirtimdan bir agri basliyo yattigim zaman rahatliyorum sizdede oluyomu normal hayatima donemedim
Evt cnm normaal, bizdede bel agrisi var, bnm 25. Gunum yarin hayirlisyla, ama daha bulanti yok. Degerin iki kat arttimi keseni gordunmu

Sen kesiyi gordunmu dr degerin iyidedi ama herkezin degerini okuyorum benimki dusuk geliyor

Hiç birsey olmaz canım ben gün boyu arabayla dolasiyorum yavaş ve dikkatli gidilirse bir sorun olmaz...Hem hava alırsın iyi gelir :) bu arada benim çok fena bulantilarim başladı Eyvah...
Pazartesiye çok az kalmiss canım inşallah Güle oynaya çıkarsın muayeneden güzel haberler le :)

Ikili test sonucum çıktı dr gayet normal dedi :) darısı sizinkine artik pazartesi günü dr kontrolum var cok heyecanlıyım belki cinsiyetini soyleyebilirmis :)
Ay maşallah canım benim çok şükür :) sen ne hissediyorsun cinsiyeti?

Masallah canim cok cok sevindim, gozunaydin olsun, bende 11.30 ta gidecegim, insallah guzel haberlerle gelirim.
Duyarsın canım sende..hem karindan bakti benim..kelebek carpintisi resmen orda..bebeğim de 3mm boyu..sen doğum takvimini neye göre yaptın canım..transfere göremi adet e göremi..çünkü doktorum 6 haftalık dedi bana gün söylemedi tam..6haftalık ile uyumluymus

Kızlar doktorumun açıkladığı bilgileri sizlerle paylaşayım..kanamayı sordum tüp bebeklerde görülen vakkaymis..çünkü yumurtalar toplandığı için vücut doğal süreçte progesteron salgilarmis..yumurta toplamada o eksilirmiş..bebek tutunurken kesede büyüdüğü için kendine yer açarken ordaki damarlardan beslenir oyuzden kanama olurmuş..kahverengi de sıkıntı yok diyor..adet kanaması gibi olan kanamalarda bile bebek sağlıklı gelişirmiş..ama tabiki doktorun kontrol etmesi lazım genede..panik olmayın strese girip olumsuz düsünmeyin hemen bebeğinizi üzmeyin diye söylüyorum..en doğru seçenek de istirahat diyor..ki bende de kanama gözüktü gösterdi de..bende çok hafif krengi leke peçete ye bulaştığını söyledim..o kanama alanları rahim içindeki boşluk kanamasi..bebek kendine yer açmaya çalıştığı için o alanlarda gerçekleşiyormus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…