Ayni sey bendede dun basladi o tuhaf tad annem arada soruyordu agzinin tadi degistimi diye bende dun annemi aradim anneee agizim tadi degisti dedimKizlar benimde agzimda cok kotu bir tat var. dilimde acayip ya, benimde midem bugun bulanti gibi oluyor arada duzeliyor, tuhaf.
Hiç keyfim yok yaa..canım bir şey istemiyor..bi halsizlik bi bitkinlik var işte..
Kafam kalkmıyor gibi başım çatlıyor sanki..Keyifsizlik bitkinlik bendede var cok halsizim durduk yerde icim geciyor sanki
Sukur benim bas agrim kamadi gecenlerde bir gun gun boyu agirdi zor cidden. Ama biliyormusun bu tur seyler bazen hosuma gidiyor bebisimiz ben burdayim diyorKafam kalkmıyor gibi başım çatlıyor sanki..
Ay maşallsh darısı başımıza ınsallah. Cinsiyeti ne hissediyorsun?Ikili test sonucum çıktı dr gayet normal dedi :) darısı sizinkine artik pazartesi günü dr kontrolum var cok heyecanlıyım belki cinsiyetini soyleyebilirmis :)
Kafam kalkmıyor gibi başım çatlıyor sanki..
Rabbim sifa versin insallh kizlar, bazen olabiliyor oyle..Sukur benim bas agrim kamadi gecenlerde bir gun gun boyu agirdi zor cidden. Ama biliyormusun bu tur seyler bazen hosuma gidiyor bebisimiz ben burdayim diyor
Gozunaydin canim , kucagini almakta nasip olur insallhh saglicaklaIkili test sonucum çıktı dr gayet normal dedi :) darısı sizinkine artik pazartesi günü dr kontrolum var cok heyecanlıyım belki cinsiyetini soyleyebilirmis :)
Ben kiz istiyorum ama hayırlısı artık. Karnimin seklini hep kiza benzetiyorlar :)Ay maşallsh darısı başımıza ınsallah. Cinsiyeti ne hissediyorsun?
Evt cnm normaal, bizdede bel agrisi var, bnm 25. Gunum yarin hayirlisyla, ama daha bulanti yok. Degerin iki kat arttimi keseni gordunmuKizlar bisey sorcam kacinci gun bulantilariniz basladi ya benim bugun 16ci gunum ama azcik ayakta durdugum zaman sirtimdan bir agri basliyo yattigim zaman rahatliyorum sizdede oluyomu normal hayatima donemedim
Hiç birsey olmaz canım ben gün boyu arabayla dolasiyorum yavaş ve dikkatli gidilirse bir sorun olmaz...Hem hava alırsın iyi gelir :) bu arada benim çok fena bulantilarim başladı Eyvah...Canim ya cok guc tabi gecmis olsun tkrr, seninde boyle bir sikintin var iste, allah tez zamnda sifa versin. Hamilelik hissiz geciuor:)) sabah kokuya tahammulum yok o kadr, pazartssiyi bekliyoruz iste kalp atisi kese falan gormek icin. Bu arada bisey soracm, yarim saat yolculukla pazar gunu piknige gitsek olurmu, bizim akrabalr gidiyor, tabi bizde davetliyiz ama esim senin icin iyi degil diyor, ne diuorsun
Ay maşallah canım benim çok şükür :) sen ne hissediyorsun cinsiyeti?Ikili test sonucum çıktı dr gayet normal dedi :) darısı sizinkine artik pazartesi günü dr kontrolum var cok heyecanlıyım belki cinsiyetini soyleyebilirmis :)
Kiz gibi canım ya hayırlısı insallah :)Ay maşallah canım benim çok şükür :) sen ne hissediyorsun cinsiyeti?
Masallah canimCanlarım bebeği gördük kalp atışını hem gördük hem duyduk..nasıl güzel bir sestir o allahım..
Duyarsın canım sende..hem karindan bakti benim..kelebek carpintisi resmen orda..bebeğim de 3mm boyu..sen doğum takvimini neye göre yaptın canım..transfere göremi adet e göremi..çünkü doktorum 6 haftalık dedi bana gün söylemedi tam..6haftalık ile uyumluymusMasallah canimcok cok sevindim, gozunaydin olsun, bende 11.30 ta gidecegim, insallah guzel haberlerle gelirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?