Hadi bakalım yarın hayırlı haberlerle gel canım..oy oy oy kizcelerim
ne mutlu size sikintili süreçlerin cogu gitti sizler için cok sukur bin sukur ....
minik kalplerinizi duymuşsunuz cok cok mutlu oldum hepinizin adina ..
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin ,sikintisiz bir hamilelik gecirirsinia inşallah...
benimde yârin sabah 8 de opum var dualarinizi eksik etmeyin canlar
arkanizdan size yetişip bende sizinle bebis konuşmak istiorum yaaa yaaa
Ben tekim :) oğlum olcak benimKizlarr hayirli olsun Allahim ikizlerinizi kucaginiza almayi nasip etsin darisi bizim basimiza bizde bi kesiyi ve kalp atisini duyabilsek
Ahh kuzum yaa kiyamam sana..geç olsun güç olmasın..güzel haberlerle gelirsin sende elbet yanımıza..acelyacicegi serenci ve ben kaldim sanirim kalp atislarini duymayan hadi gidin sizde duyun kizlar hayirli haberlerle donun insallah bu gidisle ben kalp atislarini cinsiyeti ogrenirken duyabilicem.
Canim nnerdesin ya, ben gittim bebislerimi, kalp atislarini da gordum geldim cok sukur, ikizler elsalim, darisi sana, izme kendini, az kaldi sen tum sevincleri birarasa yasaycan insacelyacicegi serenci ve ben kaldim sanirim kalp atislarini duymayan hadi gidin sizde duyun kizlar hayirli haberlerle donun insallah bu gidisle ben kalp atislarini cinsiyeti ogrenirken duyabilicem.
Cok sagol tesekkurler canim, dualarimiz seninle, insallh sende bizim kervana katilacan hayirlisiyla. opu sorunusz gecer, 1. Kaliteden yumoslarin olur bol bol ins
Hadi bakalım yarın hayırlı haberlerle gel canım..
Evet kuzucum yakın doğumumuz..doktora haftaya kontrole gitcem gene..unutmazsam haftaya sorarım doktora..senin sorunuBen msj lari okukuncaya kadar @acelyacicegide duymus kalp atitlarini masallah hepinize kizlar darisi basima ve benim gibi henuz duymamis olan varsa onlarinda tabi. Sanirim kalp atisini duymadan insan hamile oldugunu hissedemiyor. Bu arada birsey aklima geldi normalde kalp atisi duyulunca estrofen kesilihor ya nor mal sartlarda benimde simdi duymam gerekirdi ben 12 gun sonra duyabilicem bu zaman zarfi icinde fazladan estrofem icmis olucam zarari olurmu acaba.
K kaderim35 canim benimde sat 28 mart transfer 17 nisan sanirim asagi yukari hep ayni donemde dogurucaz insallah.
Canim sagol, seninde on gun kaldi birazcik daha sabredecenBen msj lari okukuncaya kadar @acelyacicegide duymus kalp atitlarini masallah hepinize kizlar darisi basima ve benim gibi henuz duymamis olan varsa onlarinda tabi. Sanirim kalp atisini duymadan insan hamile oldugunu hissedemiyor. Bu arada birsey aklima geldi normalde kalp atisi duyulunca estrofen kesilihor ya nor mal sartlarda benimde simdi duymam gerekirdi ben 12 gun sonra duyabilicem bu zaman zarfi icinde fazladan estrofem icmis olucam zarari olurmu acaba.
K kaderim35 canim benimde sat 28 mart transfer 17 nisan sanirim asagi yukari hep ayni donemde dogurucaz insallah.
Sagol canim sorarsan cidden cok sevinirim.Evet kuzucum yakın doğumumuz..doktora haftaya kontrole gitcem gene..unutmazsam haftaya sorarım doktora..senin sorunu
Merhaba canim bendd 6+4 um , ikizlere hamileyim, carsamba gunu kanamam oldu, doktora gittik, keseler iyiydi, arada bir olabilir dedi doktor, gonlunu ferah tut.istiharat etmeye calis, ben su an igne oluyorum, kanamam kesildi.Herkese slm arkadaslar 8+4 um bugun kanamam geldi cok korktum sukur bebegim iyi bnm gbi kanama yasayan dusuk tehditi yasayan oldumu tecrubeli arkadaslar yardm edin bi akil verin bna
Canım benım şükürler olsun :) ben sana ilk günden beri ikiz senin dedim dmiKizlarrrr bn geldim, cok şükür bin sukur rabbim bana bu duyguyu tattirdi ya, bebislerimi gordum masallah la kuvvete illa billah, ikizler, ve iki kesedede bebis var, kalpleri atiyordu, ama daha minik olduklari icin bi hafta sonra kalp atislarini duyarsin ddi, bn guluyordum mutluluktan, annelerim benim kiyamam ya, miniminnacik iki kalp bir bedende, tarifsiz bir duygu gercekten. Darisi evlat isteyen herkese insallhh.
Kızlar bende çıktım muayeneden...Bende diğer Bebeğimin kalp atışını gördümyani ikizler artık netlestik
Ay bugün ne çok ikiz haberi verdik kızlarrr
Merhaba canim bendd 6+4 um , ikizlere hamileyim, carsamba gunu kanamam oldu, doktora gittik, keseler iyiydi, arada bir olabilir dedi doktor, gonlunu ferah tut.istiharat etmeye calis, ben su an igne oluyorum, kanamam kesildi.
Canim sabah tuvalete gittim, sok oldum, aferdersin ic camasirim batmisti ve ben hic farketmemisim, sonra kanama azaldi alsam igne oldum, kahverengi geldi 1-2 damla, birgun sonra aksam yine pembe kirmizi kanama oldu , ama cok yogun degildi .yani 2 gun gibi kesildi , bak bazen rahim agzi kanamalati olabiliyormus, yani direkt rahimin icinde olmayabilir kanama cnm.Saol cnm nasil yogunmuydu kanaman bnm biraz yogun geldi sonra bi parca dustu cok korktum gttm doktora bebek iyi kese iyi rahim agzim kapali neden olmus olabilir acaba bna tek bikerelik igne vurdu progestana devam dedi Allahim bize bagislasin yavrularimizi isallh kesilir bnmde nekadar zaman snra kesildi bide
Amin...Aynen canım Allah isteyen herkese nasip etsin...Bu arada hangi ilaçlara devam ediyorsun? Bana progestan igneyi kes gerek yok dediMasalllah , Allah nazardan saklasin , Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin, cok bereketli birgun Allah isteyen herkese nasip etsin
Evt demistin canim biz bugun daha yeni gorduk ikinci keseyi, rabbim korusun bebislerimizi,tamamina erdirsin ins, bi daha ki kontrolun ne zamn canm, dktrm igne yapmaya devam ddiCanım benım şükürler olsun :) ben sana ilk günden beri ikiz senin dedim dmi
Allah nazarlara korusun bebişlerimizi bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?