Amin canim insallah. Bu arada sen ne yaptin piknige gidecektin ?Darisielsal a insallh, oda bi an once gorsun bebisini insallhhh
Ağzıma mi yapisacak kuzum..sorarım bi aksilik olmazsa..Sagol canim sorarsan cidden cok sevinirim.
Oley en güzel haberler bunlar..En güzel anneler günü hediyemiz..Kızlar bende çıktım muayeneden...Bende diğer Bebeğimin kalp atışını gördümyani ikizler artık netlestik
Ay bugün ne çok ikiz haberi verdik kızlarrr
Bilmem yarin gidilecek mi belli olacak bu aksam, biz bugun doktora sorduk, ciksin ddi hava alsin biraz ddi esime, agir kaldirma ddi, dikkatli ol dedi iste, bakalim piknik ertelenmediyse gitme ihtimalim var, inanin bahar geldi gidiyor , yesillige hasret kaldik yaw, hava almak iyi olacak..Amin canim insallah. Bu arada sen ne yaptin piknige gidecektin ?
Öyle valla bugün ne güzel bir gün oldu...Gözümüz aydın tekrardanOley en güzel haberler bunlar..En güzel anneler günü hediyemiz..
10 gün sonra gel dedi...Ben duyarım sanıyordum duyamadık gördük sadece :) olsun bunada şükür...Birde progestan günde 3 tane kapsül alıyorum haricende iğne vermişti kanamam olduğu için bi igneyi iptal etti..Birde tatlım estrofeme devam ediyormusun?Evt demistin canim biz bugun daha yeni gorduk ikinci keseyi, rabbim korusun bebislerimizi,tamamina erdirsin ins, bi daha ki kontrolun ne zamn canm, dktrm igne yapmaya devam ddi
Oldu oldu super hemdeacelyacicegi canim takvim yaptim onaylandida diyor ama gorunmuyor sanirim
Yok cajim estrofemi kesti doktor, fitil, igne folik asite devam ddi10 gün sonra gel dedi...Ben duyarım sanıyordum duyamadık gördük sadece :) olsun bunada şükür...Birde progestan günde 3 tane kapsül alıyorum haricende iğne vermişti kanamam olduğu için bi igneyi iptal etti..Birde tatlım estrofeme devam ediyormusun?
Insallh bidaha ki seneye kucaginda kutlarsiniz bugunu canim.Benimde bebegim yasasaydi bende anneler gunune anne adayi olarak gircektim
Sen çok güzel anne olacaksın bitanem bu sene olmadı ama seneye inşallah sende kutlayacaksin arkadaşımBenimde bebegim yasasaydi bende anneler gunune anne adayi olarak gircektim
İnşallah en güzel anne seneye sende olacaksın canım..Benimde bebegim yasasaydi bende anneler gunune anne adayi olarak gircektim
Hayırlısını Sağlık la kucağına alman dileğiyle canım..Bu arada ikisininde kalp atislarini duydum...
Canim benim, cok üzüldüm sen boyle diyinceBenimde bebegim yasasaydi bende anneler gunune anne adayi olarak gircektim
Canim hayirlisi olsun, ikiz olunca bir tanesi daha kucuk oluyor, benimde aralarinda suan 4 gune yakin fark cikti, ama hemen kapaniyormus arasi.Kizlar bugun gittik doktora kese için 2 side tutunmus ama birtanesi digerine Gore kucuk insallah hayirlisiyla tum bekleyenler gibi kavusurum ikizlerime insallah.Aminn
Kizlar bugun gittik doktora kese için 2 side tutunmus ama birtanesi digerine Gore kucuk insallah hayirlisiyla tum bekleyenler gibi kavusurum ikizlerime insallah.Aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?