2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Amin canim insallah. Bu arada sen ne yaptin piknige gidecektin ?
Bilmem yarin gidilecek mi belli olacak bu aksam, biz bugun doktora sorduk, ciksin ddi hava alsin biraz ddi esime, agir kaldirma ddi, dikkatli ol dedi iste, bakalim piknik ertelenmediyse gitme ihtimalim var, inanin bahar geldi gidiyor , yesillige hasret kaldik yaw, hava almak iyi olacak..

Evt demistin canim biz bugun daha yeni gorduk ikinci keseyi, rabbim korusun bebislerimizi,tamamina erdirsin ins, bi daha ki kontrolun ne zamn canm, dktrm igne yapmaya devam ddi
10 gün sonra gel dedi...Ben duyarım sanıyordum duyamadık gördük sadece :) olsun bunada şükür...Birde progestan günde 3 tane kapsül alıyorum haricende iğne vermişti kanamam olduğu için bi igneyi iptal etti..Birde tatlım estrofeme devam ediyormusun?

Yok cajim estrofemi kesti doktor, fitil, igne folik asite devam ddi

Kizlar bugun gittik doktora kese için 2 side tutunmus ama birtanesi digerine Gore kucuk insallah hayirlisiyla tum bekleyenler gibi kavusurum ikizlerime insallah.Aminn

Kizlar bugun gittik doktora kese için 2 side tutunmus ama birtanesi digerine Gore kucuk insallah hayirlisiyla tum bekleyenler gibi kavusurum ikizlerime insallah.Aminn
Canim hayirlisi olsun, ikiz olunca bir tanesi daha kucuk oluyor, benimde aralarinda suan 4 gune yakin fark cikti, ama hemen kapaniyormus arasi.

Masallah canım,Allah kucagina almayi nasip etsin insallah...Bu arada benimde bir tanesi geriden geliyor,demek ki ikizlerde olabiliyor böyle şeyler...Bu arada çok erken değil mi duymak için ben sadece gorebildim kalp atışlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…