Bugun iyi degilim bende, midem cok tuhaf , komsuy gitmistim, cikolata uzatti bende ayip olmasin diye alayim dedim, agzima attim, cikolatadan deterjan kokusu geldi ya, cikardim.Kızlar benım bulantilarim başladı
Sizde durumlar nasıl canlar?
Eyvahh aynen bende bugün ablamda dolabını açtım ve birsey bozulmuş diyorum mümkün değil bozuk birsey yok diyor ben balkona attım kendimi...Birde ikizlerde iki katı olurmus hersey alisacagiz bu durumlara..Bugun iyi degilim bende, midem cok tuhaf , komsuy gitmistim, cikolata uzatti bende ayip olmasin diye alayim dedim, agzima attim, cikolatadan deterjan kokusu geldi ya, cikardim.
Ben o ilaci hic kullanmadim cnm, kompleks vitamin, balik yagi ve progesteron igne oluuorum, o ne icin kullaniliyor?Eyvahh aynen bende bugün ablamda dolabını açtım ve birsey bozulmuş diyorum mümkün değil bozuk birsey yok diyor ben balkona attım kendimi...Birde ikizlerde iki katı olurmus hersey alisacagiz bu durumlara..
Bu arada sanada sorayım canım,estrofeme devam ediyormusun?
Herkesin değişik ilaçları,estrofem i rahim duvarını kalinlastirmak için başlattı dr um ama hala devam ettiriyorBen o ilaci hic kullanmadim cnm, kompleks vitamin, balik yagi ve progesteron igne oluuorum, o ne icin kullaniliyor?
Sanirim rahim kalinlassin bebek tutunsun diye veriliyordu. Bende kullaniyorum transferden once basladim kullanmayaBen o ilaci hic kullanmadim cnm, kompleks vitamin, balik yagi ve progesteron igne oluuorum, o ne icin kullaniliyor?
anim senin hala kullanmaya devam ettirdigini duymak rahatlatti beni hemen hemen ayniyiz biz ben dr agidemedigim icin ilaci kesip kesmeyecegimi bilememistim sagolsun K kaderim35 benim icin dr una soracaktiHerkesin değişik ilaçları,estrofem i rahim duvarını kalinlastirmak için başlattı dr um ama hala devam ettiriyor
Canim ailem ve yakin arkadaslarim biliyor, kalp atislarini gorunce soyledim, simdi konustuklarima soyluyorum iste yavas yavasSanirim rahim kalinlassin bebek tutunsun diye veriliyordu. Bende kullaniyorum transferden once basladim kullanmaya
Kizlar bu arada ese dosta akrabaya soyledinizmi hamile oldugunuzu benim sadece annemler biliyor onlar zaten en bastan tedavi surecinden beri yanimda olduklari icin pozitifide biliyorlar. Geri kalanina nezaman soylesek siz nasil yapacaksiniz. Simdi herkes serzeniste bulunacak iki aylik uc aylik olmus neden soylemedin diye
Ben ucuncu aya kadar kimseye soylemeyeyim diyordum ama net degilim yaniCanim ailem ve yakin arkadaslarim biliyor, kalp atislarini gorunce soyledim, simdi konustuklarima soyluyorum iste yavas yavas
Gecen hafta gittigimde devam edeceksin dedi ama bu hafta sormayi unuttum bende ondan sordum..Zaten canım kalp atışını duyana kadar diye biliyorum bende tekrar bir sorayım sanada yazarım
Canım valla benim kocam sağolsun önüne gelene söylediği için yapacak birsey yok duyan duydu,birde kayinvalidemde bütün akrabalri aramış...Benden geçti yani :)Ben ucuncu aya kadar kimseye soylemeyeyim diyordum ama net degilim yani
İstanbulda 10 gün kalmıştık eve geldim 1 gece yattım sonra anneme gittim 15 gündür de annemdeydim..biraz önce geldik eve ev berbat olmuş..eşim temizlik yapıyor bana otur diyor sürekli ama sürüsüyle is var yapilcakBugun nasiliz bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?