2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kızlar benım bulantilarim başladı
Sizde durumlar nasıl canlar?
Bugun iyi degilim bende, midem cok tuhaf , komsuy gitmistim, cikolata uzatti bende ayip olmasin diye alayim dedim, agzima attim, cikolatadan deterjan kokusu geldi ya, cikardim.

Bugun iyi degilim bende, midem cok tuhaf , komsuy gitmistim, cikolata uzatti bende ayip olmasin diye alayim dedim, agzima attim, cikolatadan deterjan kokusu geldi ya, cikardim.
Eyvahh aynen bende bugün ablamda dolabını açtım ve birsey bozulmuş diyorum mümkün değil bozuk birsey yok diyor ben balkona attım kendimi...Birde ikizlerde iki katı olurmus hersey alisacagiz bu durumlara..
Bu arada sanada sorayım canım,estrofeme devam ediyormusun?

Ben o ilaci hic kullanmadim cnm, kompleks vitamin, balik yagi ve progesteron igne oluuorum, o ne icin kullaniliyor?

Ben o ilaci hic kullanmadim cnm, kompleks vitamin, balik yagi ve progesteron igne oluuorum, o ne icin kullaniliyor?
Sanirim rahim kalinlassin bebek tutunsun diye veriliyordu. Bende kullaniyorum transferden once basladim kullanmaya

Kizlar bu arada ese dosta akrabaya soyledinizmi hamile oldugunuzu benim sadece annemler biliyor onlar zaten en bastan tedavi surecinden beri yanimda olduklari icin pozitifide biliyorlar. Geri kalanina nezaman soylesek siz nasil yapacaksiniz. Simdi herkes serzeniste bulunacak iki aylik uc aylik olmus neden soylemedin diye

C
Herkesin değişik ilaçları,estrofem i rahim duvarını kalinlastirmak için başlattı dr um ama hala devam ettiriyor
anim senin hala kullanmaya devam ettirdigini duymak rahatlatti beni hemen hemen ayniyiz biz ben dr agidemedigim icin ilaci kesip kesmeyecegimi bilememistim sagolsun K kaderim35 benim icin dr una soracakti

Canim ailem ve yakin arkadaslarim biliyor, kalp atislarini gorunce soyledim, simdi konustuklarima soyluyorum iste yavas yavas

Bende de 7 cettim biliyor..kayinvalidem 500 yasin niyetine girmiş o yüzden herkese 1 tane yasin okusun diye söyledik..allahi ma çok şükür dualar sevindirdi korudu bizi belkide..1600 kişiye yayıldı..bilsin herkes çok cektigimi bildiği için..herkesin iyi dualarına güzel temennilerine ihtiyacım var..

C

anim senin hala kullanmaya devam ettirdigini duymak rahatlatti beni hemen hemen ayniyiz biz ben dr agidemedigim icin ilaci kesip kesmeyecegimi bilememistim sagolsun K kaderim35 benim icin dr una soracakti
Gecen hafta gittigimde devam edeceksin dedi ama bu hafta sormayi unuttum bende ondan sordum..Zaten canım kalp atışını duyana kadar diye biliyorum bende tekrar bir sorayım sanada yazarım

Aranizda bi bn soylememisim, dsha yeni dun annem, ablam,ve kizkardesime soyledim, annem garibim cok sevinddi, ama ablam biliyordu, bi iki hafta sonra kim sorarsa soylerim artik, bu arada hayirliii sabahlarrr uyku tutmadi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…