2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Canim cok gecmis olsun bu konuda inan hic bir fikrim yok allah kolaylik versin

Bnmde aGrili karnim ve gaz sancisi problemim var canm, sut icince daha betr olyuor

Canimmm yarın güzel haberlerle gel inşallah :)hemen yaz bize:)

Eyvahh ya aynen benimde bu hafta başladı bulantilarim ve cok zorluyor beni,siz 9. Haftadaysaniz,ne kadar sürüyor ki acaba bu bulantilar
Canım serenci bulanti uzun sure devam edecek ben 14. Haftaya girdim ama halen var. Bide üstüne demir hapina bu hafta baslicam daha cok bulanacak maalesef [/QUOTE]
Eyvahh ya ben buna bile dayanamıyorum Allah sana kolaylık versin arkadaşım sonrada bize...Off desene daha çok var benim...

Bilmem miii
Yum lar toplandı,ve bugün 5. Güne geliyorlar dmi muhtemelen
Transfer ne zaman yarın mi onu soruyorum ben
yeme benipek bilio gibi deilsin
pazar opu oldum benim minnisler 3 gunu gectiler bugun ...
transferde cumaya inşallah canim hayirlisi ile........

canim hosbulduk.İnsallah bugun hayirli haberlerini bekliyoruz..Rabbim yardimcin olsun

yeme benipek bilio gibi deilsin
pazar opu oldum benim minnisler 3 gunu gectiler bugun ...
transferde cumaya inşallah canim hayirlisi ile........
Askolsun ben bugünü cuma sanıyordum ama
hemde kandil galiba dmi yarın hayırlı evlat nasip etsin rabbim ins

kizlar benim akintim cok oluo fitilden mi oluo ?
birde fitil az az gelio normal mi?

Tunaydin kizlarrr nasilsiniz bugun, elsal guzel haberlerini beklioruz ne yaptin? serenci canim bulantilarin nasil oluyor ki,
nursecan canim sende hosgelmissin aramiza, rabbim tamamini erdirsin hamisligini:))

Son düzenleme:
Sizede tunaydin kizlar nasilsiniz? Ben cok sinirliyim dun geceden beri esimle eski defterleri acip acip kavga ediyorum acaba strestenmi bilemedim.eskimeyen eski konular icin sinirlenmemem mumkun degilde en azindan bu surecte sada sakin olmamiz gerekirken hormonlarinda etkisiyle daha kotu hissediyorum. Insallah bugun hayirli haberlerle donerim .
EsEs50 canim allah kolay ve basarili bir transfer nasibetsin benimkide kandilden bir kac gun onceydi kutlu dogum haftasiydi bol bol selavat cekmistim insallah guzel haberlerle gelirsin.

canim bu donemde gerginlikler cok oluo dikkat et lütfen
bende ilk gebeliğimde cok sinirliydim bebeğimde sinirli oldu ona bagliorum ne kadar doğru bilmiorum
daha sakin olmaya calis
cok cok teşekkür ederim canim benim için güzel dileklerde bululmussun
nasip etmişse Mevla olacak inşallah
yârin güzel haberlerle dönerim insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…