Bnmde aGrili karnim ve gaz sancisi problemim var canm, sut icince daha betr olyuorKizlar bugunden beri karnim sis ve agrili anlamadim neden gaz sancisi olabilir sut yapiyor olabilir ama kac gundur niye yapmiyordu anlamadim. Aranizda bunu yasayan varmi yada biyerden duymus olan bu haftada normalmi yada az once biriniz yazmistiniz galiba serenci yazmisti yumurtlamadan dolayidir diye aslinda bugunler benim yumurtlama donemime denk geliyor ondan olabilirmi sizinde oldumu?
Bilmem miiihhhhiiiii haberlerimden haberin yok mu?
ah canim bi sorun olmasinda bebislerde karin agrisi sis bir karin koca gobekli yani hic onemli degil demi kizlarBnmde aGrili karnim ve gaz sancisi problemim var canm, sut icince daha betr olyuor
Canimmm yarın güzel haberlerle gel inşallah :)hemen yaz bize:)Kizlar dr la gorustum eve geldim bana burada hic bir hastamiza igne yapmiyoruz sanada yapamayiz biz en fazla jel kullaniyoruz onuda sen zaten kullaniyorsun dedi ama bunun yaninda guzel bi gelisme oldu bir hafta sonraya olan randevum yrina alinda kanamami ve karnimdada agri oldugunu duyunca erkene aldilar insallah yarin size guzel haberler getiririm insallah kesenin icinde bebisimi ve kalp atislarini dugmus olarak gelirim allahin izniyle. Yeni gelen arkadaslararimiza hosgeldiniz diyorum.acelyacicegi bugun hic sesin cikmadi nerelerdesin. @kaderim35 canim arada bir disari cikip ufak bi hava alip donsen bisey olmaz bence ben oyle yapiyorum eger aktif bir kanaman falan yoksa ilk uc ay extra dikkat edip sonra akisina birakicaz insallah bebislerimiz allaha emanet.
CanımEyvahh ya aynen benimde bu hafta başladı bulantilarim ve cok zorluyor beni,siz 9. Haftadaysaniz,ne kadar sürüyor ki acaba bu bulantilar
Yazmazmiyim tatlim en yakin dostlarim oldunuz bu yolda hepinizi kocaman opuyorumCanimmm yarın güzel haberlerle gel inşallah :)hemen yaz bize:)
yeme beniBilmem miii
Yum lar toplandı,ve bugün 5. Güne geliyorlar dmi muhtemelen
Transfer ne zaman yarın mi onu soruyorum ben
canim hosbulduk.İnsallah bugun hayirli haberlerini bekliyoruz..Rabbim yardimcin olsunKizlar dr la gorustum eve geldim bana burada hic bir hastamiza igne yapmiyoruz sanada yapamayiz biz en fazla jel kullaniyoruz onuda sen zaten kullaniyorsun dedi ama bunun yaninda guzel bi gelisme oldu bir hafta sonraya olan randevum yrina alinda kanamami ve karnimdada agri oldugunu duyunca erkene aldilar insallah yarin size guzel haberler getiririm insallah kesenin icinde bebisimi ve kalp atislarini dugmus olarak gelirim allahin izniyle. Yeni gelen arkadaslararimiza hosgeldiniz diyorum.acelyacicegi bugun hic sesin cikmadi nerelerdesin. @kaderim35 canim arada bir disari cikip ufak bi hava alip donsen bisey olmaz bence ben oyle yapiyorum eger aktif bir kanaman falan yoksa ilk uc ay extra dikkat edip sonra akisina birakicaz insallah bebislerimiz allaha emanet.
Askolsun ben bugünü cuma sanıyordum amayeme benipek bilio gibi deilsin
pazar opu oldum benim minnisler 3 gunu gectiler bugun ...
transferde cumaya inşallah canim hayirlisi ile........
tabi tabi canimAskolsun ben bugünü cuma sanıyordum ama
hemde kandil galiba dmi yarınhayırlı evlat nasip etsin rabbim ins
Progestan mi kullaniosn canm, benmkide o, akintida yapiyor, fitilde az az gelior, biz alistik artik, normal yanikizlar benim akintim cok oluo fitilden mi oluo ?
birde fitil az az gelio normal mi?
evet canim aynen az az gelio tuvalete ciktikcaProgestan mi kullaniosn canm, benmkide o, akintida yapiyor, fitilde az az gelior, biz alistik artik, normal yani
Evt aynen oule oluyor mecbur camasir degistirmeli sık sıkevet canim aynen az az gelio tuvalete ciktikca
ic camasirim hep islak oluo sürekli degistiriorum
canim bu donemde gerginlikler cok oluo dikkat et lütfenSizede tunaydin kizlar nasilsiniz? Ben cok sinirliyim dun geceden beri esimle eski defterleri acip acip kavga ediyorum acaba strestenmi bilemedim.eskimeyen eski konular icin sinirlenmemem mumkun degilde en azindan bu surecte sada sakin olmamiz gerekirken hormonlarinda etkisiyle daha kotu hissediyorum. Insallah bugun hayirli haberlerle donerim .
EsEs50 canim allah kolay ve basarili bir transfer nasibetsin benimkide kandilden bir kac gun onceydi kutlu dogum haftasiydi bol bol selavat cekmistim insallah guzel haberlerle gelirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?