2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Donersin insallah canim hadi rabbim kolaylik versin

Hanimlarr dondurulmus transferi yaptirmis biri beni aydinltsin lutfeennn:'(
Bugun acik kahve lekelenmem oldu. Sanirim adetim baslayacak. Bel ve kasik agrimda var. Yarin doktora gitmeyi dusunuyorum ins.
Dondurulmus tedavisine basladiginizda adet oldugunuzda gittiniz dimi .bidr sadece hap mi kullaniliyor.igne falan veriliyormu.
Kisacasi transfer oncesi bu ilac seruveni nasil oluyor

adettli gidiosun canim ilaçlarda dr dan dr a farklılık gosterioo
estrofem rahim kalinlasmasi icin
progestan iğne yada fitil
bole canim
cok fazla bisi almiosun
adetin 16.ila 22.gunleri arasinda transferin oluo
rahim yeterli kalinliga ne zaman ulasirsa

Sorma canım midem ağzımda hep çok şükür cikarmiyorum ama bişeyde yemiyorum,sende nasıl durumlar
Bel agrim kac gundur vardi, bugun yok , bulantim yok, agir yemek yedihimde cok boyle doluyorm nsl anlatyim fena oluyorum,ama hafif beslenince oyle olmuor. Bugun 7. Haftsya girdik, rabbim tamamina erdirsin insallh

Slm kizlar dr dan geldik bebisi gorduk kalp atislarini gosterdi ama dinletmedi daha erken de muhtemel dogun tarihi 7 ocak dedi hersey yolundaymis cok sukur. Crinone jeli degistirip progesteron fitil verdi 400 mg daha etkili dedi bu konuda bi fikriniz varmi gercekten dahami etkili acaba?ben sizler kalp atislarini duydunuz saniyordum bana neden erken dedi bilemedim. Rabbime sukurler olsun darisi dileyen isteyen cumle muhammetummeti kardeslerimize olsun insallah bizlerinkinide tamamina erdirsin saglikla kucagimiza almayi nasibetsin.

Canim tebrik ederi tekrr artik rahat bi nefes alimisindir:)) bende progestan kullaniyorum, ve kalp atisini ekranda gorduk ama duymadik, bi hafta sonra gelin demisti bize doktor, ekranda kirmizi isik vardi bebegin ustunde, soktor kalp atisi ddi. Cok sukur rabbime, darisi bebek isteyen diger arkadaslara insallahh

gozunaydin canim ohhh demişsindir birazda olsa
sirayla hersey yoluna girecek Allah in izniyle ...

Gozunaydin olsun canim, sukurler olsun, canim kalp atisini bende duymadim, sadece ekranda gosterdi, banada erken dedi, canim fitilde kullana bilirsin farketmiyor.

Cok sagol canim. Peki ilaca hemen baslatiyorlarmi. Yoksa adet bitiminden sonrami.yarin aksam sehirdisina cikiyorum. Catsambaya kadar yokum .ins. yarin bi sikinti cikmazda allahin izniyle baslayabiliriz tekrar.
Sende mubarek gunde oglusnun kardeslerini al gel ins. ;-)

adetinin 2. 3.gunu baslarsin estrofeme ve Folbiol (vitamin
kontroldede progestan fitil jel yada igne
Prodnol kortizon ilaci verir sanirsam
cok cok teşekkür ederim canim benim bu sefer nasipte varsa olacak insallahhhhh

Ultrason makinesinin özelliği canım..ondan duyamamisindir..Benim ki karından olduğu halde hem atisini gördük ekranda bir de dinledik hoporlerden..doktor kendiside dedi çünkü..

Tunaydin kizlarrr nasilsiniz bugun, elsal guzel haberlerini beklioruz ne yaptin? serenci canim bulantilarin nasil oluyor ki,
nursecan canim sende hosgelmissin aramiza, rabbim tamamini erdirsin hamisligini:))
Çok teşekkür ederim..inşallah Hepimizin ki sağlıkla tamamına erer..seninde ikizdi sanırım..maşallah ne çok ikiz var ☺hepimiz birbirimize destek olacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…