Slm kizlar dr dan geldik bebisi gorduk kalp atislarini gosterdi ama dinletmedi daha erken de muhtemel dogun tarihi 7 ocak dedi hersey yolundaymis cok sukur. Crinone jeli degistirip progesteron fitil verdi 400 mg daha etkili dedi bu konuda bi fikriniz varmi gercekten dahami etkili acaba?ben sizler kalp atislarini duydunuz saniyordum bana neden erken dedi bilemedim. Rabbime sukurler olsun darisi dileyen isteyen cumle muhammetummeti kardeslerimize olsun insallah bizlerinkinide tamamina erdirsin saglikla kucagimiza almayi nasibetsin.[/QUOTE
Gözün aydın canım.. hayirli olsun ☺bende progestan fitil kullanıyorum günlük 3 defa koyuyorum.bende 7.haftada duymuştum heralde ultrasonun özelliğindendir
Canım benım çok sevindim Allah tamamına erdirsin,bende henüz duyamadim gördüm,bir daha ki randevuda duyacagiz,normal yani :)Slm kizlar dr dan geldik bebisi gorduk kalp atislarini gosterdi ama dinletmedi daha erken de muhtemel dogun tarihi 7 ocak dedi hersey yolundaymis cok sukur. Crinone jeli degistirip progesteron fitil verdi 400 mg daha etkili dedi bu konuda bi fikriniz varmi gercekten dahami etkili acaba?ben sizler kalp atislarini duydunuz saniyordum bana neden erken dedi bilemedim. Rabbime sukurler olsun darisi dileyen isteyen cumle muhammetummeti kardeslerimize olsun insallah bizlerinkinide tamamina erdirsin saglikla kucagimiza almayi nasibetsin.
Bendede bel ağrısı yoktu canım herkesin değişik,senin miden kaynıyor demek ki..Ama benimde 7 .hafta başladı yani 5 gündür var bendeBel agrim kac gundur vardi, bugun yok , bulantim yok, agir yemek yedihimde cok boyle doluyorm nsl anlatyim fena oluyorum,ama hafif beslenince oyle olmuor. Bugun 7. Haftsya girdik, rabbim tamamina erdirsin insallh
Arkadaşlar var mi transferden sonra şiddetli bel agrisi yaşayan benim transfer sonrasi 5.gün bugün belim kiriliyo resmen varsa yaşayanlar paylasin adet olucam gibi karnimda agriyor
Canim sevindim adina gormussun bebegini ben fitil kullaniyorum 20 dakika uzan dediler banaProgesteron fitil kullanan arkadaslar bi sorum var crinone kel icin kullandiktan sonra yuru enilimi gerceklessin demilerdi fitildede aynimi?
Yürümek gerekmiyormu sonrasında ? Sen ne yaptın gördünmü bebişini? Birse senin fitil kç mg?Canim sevindim adina gormussun bebegini ben fitil kullaniyorum 20 dakika uzan dediler bana
Allah razi olsun olsun bitanem beni dusundugun ve benim için dualarin içinEsEs50 Canim yarın transfere giderken 1000 tane salavat çekmeye çalış,konukurkende Ayetel kursi oku hem rahat oluyor hemde biliyorsun duanin Fazileti 70.000 melek iniyormus bulunduğun yere..Bende dua ediyorum sana inşallah rabbim kavusturur yavruna sağlıklı sıhhatli AMİN
hayirli kandiller fistigimmmGunaydin kizlar hayirli cumalar mirac kandiliniz mubarek olsun.
Artik eskisi gibi aranizda olup yazmasamda takip ediyorum sizi.
Dualarinizdsn benide unutmayin....
hayirli kandiller tatlimkızlar merhaba bir konuda bilgilerinize ihtiyacım var.
tüp bebek için rapor çıkartmıştım. iki hakkımı kullandım... aralığın son haftasında rapor çıktı. raporun bi geçerlilik süreci var mı? mesela altı ay geçerliliği gibi... üçüncüyü ramazandan sonra yaptırıcam bi aksilik olmazsa ama eğer altı aylık bi zaman içinde yapılması gerekiyorsa haziranda altı ay dolmuş oluyor.
hayırlı kandiller kızlarrrr.. Allah dualarımızı kabul etsin...
Hayirli kandiller umarim sonucun ve hrpimizin sonucu hayirli olur. Ne zor bi bekleyistir bu insallah sonucu hayirli olircanlarim hepnizin miraç kandilini en cani gönülden kutlarim ,Rabbim yenilerini görmeyi de nasip etsin inşallah...
transfer oldum geldim eve kizlar...
4AA kalite birtane 5. gun embriosu bebeğimi içime aldim cok sukur
Mevla nasip ettiyse saglikli hayirli evlatlardan eylesin inşallah minik piriltimi....
26 mayis test tarihim
inşallah mutlu haberlerimi paylasirim sizlerle ........
amin canim benimHayirli kandiller umarim sonucun ve hrpimizin sonucu hayirli olur. Ne zor bi bekleyistir bu insallah sonucu hayirli olir
Yok cnm 20 dakika uzan sonradan parca parca cikiyor zaten 200 mg cnm ben daha gormedim burda 10 13 hafta arasi scan a koyuyorlarYürümek gerekmiyormu sonrasında ? Sen ne yaptın gördünmü bebişini? Birse senin fitil kç mg?
cook teşekkür ederim canimmmmEsEs50 tatlim hayirli olsun rabbim yuzunu guldursun insallah hayirli haberini duyariz
Hayirli olsun canim, rabbim nasip etsin bebişin sana sımsıki tutnsun insallah. Hayirli haberler alirsin test gununde,bugunun hurmetine,, bu arada herkesin kandili mubarek olsun, dualrda bizi de anin olur mu kizlarcanlarim hepnizin miraç kandilini en cani gönülden kutlarim ,Rabbim yenilerini görmeyi de nasip etsin inşallah...
transfer oldum geldim eve kizlar...
4AA kalite birtane 5. gun embriosu bebeğimi içime aldim cok sukur
Mevla nasip ettiyse saglikli hayirli evlatlardan eylesin inşallah minik piriltimi....
26 mayis test tarihim
inşallah mutlu haberlerimi paylasirim sizlerle ........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?