2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

ooyy maşallaaahhhh hayırlı uğurlu olsun canım. hadi 12 gün sonra hayırlı haberleriniz alırız inşallahhhhhhh

Sağol canim seninde kandilin mübarek olsun...
Ay sen bebişini mi aldın geldin
Sıkı sıkı tutunsun annesine fasulye
Geri sayım başladı canikom hadi bakalim

Ay cok heyecanli heyecanini paylasiyorum hadi hayirli olsun bebisin seninle kalsin insallah. Benimkide besinci gun embriyosuydu 17 dinde transfer oldum 24 nisanda idrarda bakmistim cikmiti yani 7 gun somra 25 indede idrar vermistim insallah seninde oyle olur guzel haberlerinle sende aramiza katilirsin patikli ve @ karamsarsln arkadasim insallah sizde bu mubarek gunun hurmetine tekrardan bizler gibi anne adagi olur bu defa kucagina alirsin yavrunu tabi hepimiz icin gecerli bu kizlar allah tamamina erdirsin bizlerinkinide saglikli bir sekilde vucudumuzda gelisip vakti zamani gelincede kucagimiza alip anali babali buyutmeyi nasibetsin insallah.

Hayirli olsun EsEs50 cok şükür bebegin artık seninle. Topikte ilk transfer yapilip tutan benim inşallah sende bu topigin saybi olarak sanada ugurlu gelirim :) . Bu arada evde otur otur canim sıkıldı. Evde pembe renkte yün buldum patik basladim. Ama daha cinsiyetini bilmiyorum. Nasip artık.

Ay cok guzel yapmissin rabbim giydirmeyide nasip etsin insallh, bnde yapiyorum bebislere, paylasamiyorum beceremedim yani gostermeyi

Hayirli olsun canim, rabbim nasip etsin bebişin sana sımsıki tutnsun insallah. Hayirli haberler alirsin test gununde,bugunun hurmetine,, bu arada herkesin kandili mubarek olsun, dualrda bizi de anin olur mu kizlar

ooyy maşallaaahhhh hayırlı uğurlu olsun canım. hadi 12 gün sonra hayırlı haberleriniz alırız inşallahhhhhhh

Sağol canim seninde kandilin mübarek olsun...
Ay sen bebişini mi aldın geldin
Sıkı sıkı tutunsun annesine fasulye
Geri sayım başladı canikom hadi bakalim

Hayirli olsun EsEs50 cok şükür bebegin artık seninle. Topikte ilk transfer yapilip tutan benim inşallah sende bu topigin saybi olarak sanada ugurlu gelirim :)
cok cok saolun kizlar nasil moral oluosunuz bana sormayin iyi ki varsiniz..
herseyi sizlere anlatip anlatip cvplarinizla heyecanlarimi paylastiniz
biz elimizden geleni yaptık bundan sonra Takdiri Ilahi kizlar
Rabbim ol derse olucak insallahhhhhh
saglikli hayirli evlatlardan eylesin RABBIM cümleten ...

Kizlar sanirim birseyler oluyor benim crinone jel kullaniyordum bahsetmistim geri gelen kismi renkli geliyordu . Turkiyedeki dr um progesteron igne onermisti burda asla vurmayiz dediler daha etkilidir diyerek 400 mg lik progesteron fitil verdi dun aksam ve bu sabah onu kullandim. Camasirimda hic bir zaman leke gormemistim. Az once acik kahve rengi lekelenme gordum. hem silerken hemde camasirinda leke oldu birde karnim agiriyor cok panik oldum ne yapsam nedir bu is korkuyorum. Kalp atislarini gordugumuz icin estrofemide kestiler bugun bu konuda bi fikeiniz varmi simdi sirt ustu uzandim

Son düzenleme:
Canım korkma bende onun daha fazlası varken kesti dr um igneyi bile gerek yok dedi...Bu arada kırmızı dışındaki renkte gelenler zaten bebeğin buyumesiyle alakaliymis

Birde sen yutuyormusun diğer türlü mü kullanıyorsun progestani?

Buguda yine vaginal onerdi dun aksam ve bugun vaginal fitil kullandim.
O lekelenmeler in sebebi birde fitil in yerine ulasmadigi zamanlarda oluyor arti onu dk si dk sına kullancaksin canım,alarm kur ve hiç ihmal etme saatini...Kan ağrısına gelincede ağrı tabi var bendede çok olmamakla birlikte

O lekelenmeler in sebebi birde fitil in yerine ulasmadigi zamanlarda oluyor arti onu dk si dk sına kullancaksin canım,alarm kur ve hiç ihmal etme saatini...Kan ağrısına gelincede ağrı tabi var bendede çok olmamakla birlikte
Fitili bayagi bi ileriye itiyorum ve sonrasi da hep yatiyorum. Canim senin agrin kanaman oldugundada varmiydi?

Benimde oyle gecen gunde vardi yogun agrim ama lekelenme olmayinca panik olmamistim simdi ikisi bir arada olunca
Canım benım çok yoğun geliyordu lekelenmem ve hiç kesilmedi transferimin 8. Gunu bir başladı bugüne kadar,birde hatirlarsan benim kanamam da olmustu o zaman bile 1 tane iğne yaptirabilmistim sonrasindada bir gün yine kanamam olmustu artık dedim druma iğne şart oldu,oda 10 gün iğne yazmıştı bana ama 5 gün kullandım kontrolüm vardı kalp atışını gördü diğerinin de o gün bir daha yaptirmana gerek yok kalp atışlarını gördük artık dedi...Sende buradan yola çık canım,birde bana açıklamasını yapti;her bir bebekte 1 avuç kadar kan gelir aslinda dedi,yani bu birden de olabilir damla damla olabilir dedi

Ah canim benim iyiki varsin benim ilk defa oldugu icin biraz panik oldum bide turkiyedeki dr um igne vurdur dedi bunlar vurmayiz diyince beni arada biraktilar.

TE="nursecan, post: 40983098, member: 679462"][/QUOTE]
Canim hayirli olsun insallah...bu mubarek gunun yuzu gözü hurmetine Allahim yüzüne baksın

Ayy cok beğendim, minicik ayaklara ne güzel yakisir, Allah giydirmeyide nasip etsin..ben hic beceremiyorum ormeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…