2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Canim hic korkma bendende geldi, hatta kendi doktorum yurt disinda oldugundan baska bir doktora acil gittik tup oldugunu ogrenince o gece hastanede yatirdilar.bol sivi al canim basina yastik koymadan yat birde bana progestan igne yaptilar..canim birde bana o doktor demistiki leke geldiginde alttan konulmazmis hap olarak icilir dedi tabi benim igneden sonra kesildiginden lekelenme icmedim yine fitil olarak koydum..

Ah canim benim iyiki varsin benim ilk defa oldugu icin biraz panik oldum bide turkiyedeki dr um igne vurdur dedi bunlar vurmayiz diyince beni arada biraktilar.
Kötü tabi biri yap diyor biri yapmayız diyor...Ama progestan 400 kullanıyorsun zaten o yeterince etkili suan için,sen itleyebildigin kadar ileri ile ve saatini kacirma,kendini de yorma sakin Allahın izniyle birsey olmaz kalp atislari da var çok şükür :)

TE="nursecan, post: 40983098, member: 679462"]

Canim hayirli olsun insallah...bu mubarek gunun yuzu gözü hurmetine Allahim yüzüne baksın[/QUOTE]

amiiiiiiiiiiinnnnnnn insallahhhh cok teşekkür ederim canim ...

Canım benimkinde viginal yada rektal kullanılır yazıyor içilir yazmıyor nasıl yapsam acaba. Sırt ustumu yatırdılar yan yatabilirmiyim?

İnşallah canım bu gece dualarımızda birbirimizi analım. Allah bekleyenlere pozitifi bizlerede kucagımıza aldıgımız gunu göstersin

İnşallah canım bu gece dualarımızda birbirimizi analım. Allah bekleyenlere pozitifi bizlerede kucagımıza aldıgımız gunu göstersin
Cnm sana igneyi niye yapmiyor lar bana yaptilar burda kendimle getirmistim Dr bakti hemsirede yapmisti

Ciddimisin çok şaşırdım asla yapmayız diyorlar. Seninde kanamanmı olmuştu canım?
Yok cnm transfer gunu kibrista yaptilar 9 nisanda ve burda 13 17 21 nisanda yapildi sonrada kan testi yaptim benim ignesi proluton depot diye bir igneydi hatta exradan aldik kanama olursa yaptir dediler cok sukur kanamam olmadi

Yok cnm transfer gunu kibrista yaptilar 9 nisanda ve burda 13 17 21 nisanda yapildi sonrada kan testi yaptim benim ignesi proluton depot diye bir igneydi hatta exradan aldik kanama olursa yaptir dediler cok sukur kanamam olmadi
Benimkide progestan ampul 50 ml. Belki seninki tutunsun diye yapıldıgı için kabul etmişlerdir yapmayı ben onlara kanamam var dr um bu iğneyi yapılmamı önerdi yaparmısınız dedim. Ben türkiyeden getirdim dedim. Biz bu iğneleri iğne formunu hiç kimseye yapmıyoruz sanada yapamayız dediler ve crinone jeli bıraktırıp cyclogest 400 mg diye bi fitil verdiler. Sen suanda ne kullanıyorsun fitilmi jelmi. Fitil kullanan arkadaşalar fitili yaptıktan sonra biraz yürüyormusunuz emilmesi için?

Canım benimkinde viginal yada rektal kullanılır yazıyor içilir yazmıyor nasıl yapsam acaba. Sırt ustumu yatırdılar yan yatabilirmiyim?

Canim o zaman riske atipta icme, beni sirt ustu yatirdilar bir gece boyunca oyle yattim hatta basimin altindan yastığı bile aldilar, birde 2-3litre bos serum verdiler sivi dolaşımı rahatlatiyormus..keske igneyi vurdurabilsen benimkide 50 mg progestandi vurdular hemen kesildi kanama

Bende dün boyunca hep yattım ama sırt üstü yatamadım belim agırıyor bende yogun bi progesteron alıyorum aslında günde 800 mg fitil olduguniçin bir kısmı atılıyordur. Aslında aklıma başka birley geldi benim lekelenme zannettiğim fitilin dışarı atılan fazla kısmı olmasın acık kahve renginde karın agrısıda yapıyormus bu fitil yabancı sitelerdeki kadınların bazıları karın agrısı yaptıgını söylemiş bazıları rektal kullanmak vaginal kullanmaktan daha iyi demişler bende bilemedim öylemi yapsam

Bende suan günlük toplam 600 mg oluyor 8 saatte bir 200 mg koyuyorum. Ama dışarı çıkıyor bir kısmı. Hocaya sorduğumda içerde kalan yetiyor demişti. Acaba önceki jel den tahriş mi olduda fitille birlikte kahverengimsi çıkıyor. Zaten parlak renkte olmadığı sürece endişelenme

Hayirli gunler kizlar, nasilsiniz bugun? elsal canim yazdiklarini okudum sen bu hamileligini hayirlisiyla tamamlayana kadr baya bir cekeceksin yurt disi oldugu icin, Rabbim yardimcin olsun canim ya, zor vallahi. Senin o hemsire arkdsinin numarasini alsaydin, arada telefon acar sorardin. Siden80 canim bugun kontrolun vardi degilmi yanilmiyorsam? Gittinmi ne yaptin, bnide doktor cagirmisti buhun icin, ins ogleden sonra kontrole gidecez bizde, bu sabah nefes darligim var, nefesim yetmiyor sanki bana, ozellikle yemeklerden sonra sakiz cignemesem, yemek beni midem yuzunden bogacakmis gibi oluuor, sakiz cigneyince cok iyi geliyor sizde de varsa oyle problem tavsiye ederim.

kızlar geldim doktordan, bebişlerin ikisi de iyi,haftası ile uyumlu çıktılar. Birinin kalp atışını çok kısa dinletti, sakıncalı diyor çok dinletmek.allaha şükür her sey yolunda. Haziran'ın 12 sinde çağırdı. Ikili ve üçlü test yapmayacakmış, kan alınıp o şekilde dna Taraması yapılacakmış.bırde rahim boyunu ölçtü.

Hadi gozunaydin canim, bizde gittik geldik kalp atislarini dinletti cok sukur, ikili test hakkinda hic sormadim, ikisi gelisimi iyi ddi o kadr, on bes gun sonra gel ddi, mide yanmasi icin surup verdi, geldik. bunada sukur . sende durumlar nasil bulanti cikarma varmi

Senin de gözünaydın canım, bende bulantı yok denecek kadar az. Bazen oluyor, 30 dk Sürüyor, hiç kusmadım daha , sende çok mu yoğun bulantı?

Senin de gözünaydın canım, bende bulantı yok denecek kadar az. Bazen oluyor, 30 dk Sürüyor, hiç kusmadım daha , sende çok mu yoğun bulantı?
Bulanti degil, yedigim yemek beni zorluyor sanki, cok yersinde şistim dersin ya, bn az yedigimde bile oyle hissediyorum. Gogus kafesemi bisey oturmus gibi oluyor. yolda gelirken erik gordum off cok guzel gorunuyorlardi, tuzla ye, eksi seyler hosumA gitmeye basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…