2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Off bende çok yedim, Hemde Tuzladım:)o şişme bende de oluyor canım,nefes darlığı olabiliyormuş, normalmiş cnm.ara ara bende de oluyor.derinden nefes almak istiyorum.

Ve

vermedi de ben sordum, marincap kullan ddi, evde var ddim, tmm yazmaya gerek yok ddi, seninkinn ismi ne canim, bu arada erik oolsada yesek canim cok cekti yaww
Ay Canım kıyamam ya. Etrafta yokmu market manav:) bır koşu gidip alsan:) ben EFA daily kullanıyorum.

Oy yerim sizi ben asernelermi baslamisbenim henuz canim pek birsey cekmiyor aklima arada bazi yiyeceer geliyor onada cok asiri istek duymuyorum. Kizlar hergun yemek pisiriyormusunuz ben pisiremiyorum atistirma seklinde yiyorum. Kizlar dunku lekelenmem galiba bana bi uyariydi dun bi arkadasim davet etti arabayla 45-50 dk mesafede evi ay gideyim ne olacak dedim ok gelirim dedim ve sonrasinda lekelenme basladi bana bi uyariydi sanki otur oturdugun yerde diye. Ama evdede bu kadar yanlizlik zor sizlerde yanlizmisiniz es dost aile komsu gorusmelerinizi ne siklikla yapiyorsunuz?

Cnm çok Haklısın.insan evde çok sıkılıyor. Ben kanamam olduğu için bir süredir yatıyordum.ama başladım gezmelere artık. Akşam Yemeğe Arkadaşlara cafeye gıDiyorum. Haftada iki üç kez.

Siden80 canim rahim boyunu nasil olcuyorlar, Pazartesi benimde kontrolum var alttan mi bakiyolar bide bana haftada 2 defa balik ye demislerdi yiyemiyorum ama bulantidan ben demi balik yagi alsam

Siden80 canim rahim boyunu nasil olcuyorlar, Pazartesi benimde kontrolum var alttan mi bakiyolar bide bana haftada 2 defa balik ye demislerdi yiyemiyorum ama bulantidan ben demi balik yagi alsam
Rahim boyu vajinal ultrasonla ölçülüyor canım, su an aslında çok erken bakmak için. Ama baktı doktor, 31 mm çıktı, iyimi kötümü bilmiyorum, canım taze balık yemek Lazım ama balık Yağı da alsan iyi olur tabi.

kizlar bugun ilk belirtimi yasadim tabi belirti mi acaba ? orasi muamma da ...
tansiyonum dustu
sizdede olmusmuydu?

kizlar bugun ilk belirtimi yasadim tabi belirti mi acaba ? orasi muamma da ...
tansiyonum dustu
sizdede olmusmuydu?
Canim insallah bebistir. Bende olmamisti ama herkesin vucudunun tepkisi farkli biliyorsun. Benim en ciddi belirtim transfer gecesinden itiraberen baslayan ve halen daha zaman zaman devam eden bacak agrimdi

Slm kızlar nerelerdesiniz dünden beri merak ettim iyimisiniz?

serenci K kaderim35 Siden80 sizler nerelerdesiniz, baska topiklerle mesgul olup buraya da yazmayi ihmal etmeyin. Sorunlsrinnizi dertlerinizi mutlululiklarinizi okumaya paylasmaya gonulluyuz arkadaslar. Habersiz komayın lutfenn

Iyi diyelim iyi olalim canim, moralim sifir niye bilmiyorum, sen nasilsin
Benimde moralim sifir canim hala acik kahve lekelenmem ve karin agrim devam ediyor simdi hemsireye yine msj attim lekelenmem var igne yapmiyorlar ne yapayim sordum bakalim ne diyecek. Senin neyin var canim ?

Benimde moralim sifir canim hala acik kahve lekelenmem ve karin agrim devam ediyor simdi hemsireye yine msj attim lekelenmem var igne yapmiyorlar ne yapayim sordum bakalim ne diyecek. Senin neyin var canim ?
Insallh igneni yaparlar canim lekelenmm durur boylece, benim moralim hormanlardan sanirim, cok agresifim, bogulacak gibiyim. Kimsede buraya yazmaz oldu nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…