- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
Evet, yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. Sana verdi mi doktor?Bu arada canim balik yagi kullaniyormuydun sen
vermedi de ben sordum, marincap kullan ddi, evde var ddim, tmm yazmaya gerek yok ddi, seninkinn ismi ne canim, bu arada erik oolsada yesek canim cok cekti yawwEvet, yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. Sana verdi mi doktor?
Ay Canım kıyamam ya. Etrafta yokmu market manav:) bır koşu gidip alsan:) ben EFA daily kullanıyorum.Ve
vermedi de ben sordum, marincap kullan ddi, evde var ddim, tmm yazmaya gerek yok ddi, seninkinn ismi ne canim, bu arada erik oolsada yesek canim cok cekti yaww
Yok varda canim biraz uzak, artik aksam esimin getirmesini bekliyecezAy Canım kıyamam ya. Etrafta yokmu market manav:) bır koşu gidip alsan:) ben EFA daily kullanıyorum.
Cnm çok Haklısın.insan evde çok sıkılıyor. Ben kanamam olduğu için bir süredir yatıyordum.ama başladım gezmelere artık. Akşam Yemeğe Arkadaşlara cafeye gıDiyorum. Haftada iki üç kez.Oy yerim sizi ben asernelermi baslamisbenim henuz canim pek birsey cekmiyor aklima arada bazi yiyeceer geliyor onada cok asiri istek duymuyorum. Kizlar hergun yemek pisiriyormusunuz ben pisiremiyorum atistirma seklinde yiyorum. Kizlar dunku lekelenmem galiba bana bi uyariydi dun bi arkadasim davet etti arabayla 45-50 dk mesafede evi ay gideyim ne olacak dedim ok gelirim dedim ve sonrasinda lekelenme basladi bana bi uyariydi sanki otur oturdugun yerde diye. Ama evdede bu kadar yanlizlik zor sizlerde yanlizmisiniz es dost aile komsu gorusmelerinizi ne siklikla yapiyorsunuz?
Rahim boyu vajinal ultrasonla ölçülüyor canım, su an aslında çok erken bakmak için. Ama baktı doktor, 31 mm çıktı, iyimi kötümü bilmiyorum, canım taze balık yemek Lazım ama balık Yağı da alsan iyi olur tabi.Siden80 canim rahim boyunu nasil olcuyorlar, Pazartesi benimde kontrolum var alttan mi bakiyolar bide bana haftada 2 defa balik ye demislerdi yiyemiyorum ama bulantidan ben demi balik yagi alsam
Canim insallah bebistir. Bende olmamisti ama herkesin vucudunun tepkisi farkli biliyorsun. Benim en ciddi belirtim transfer gecesinden itiraberen baslayan ve halen daha zaman zaman devam eden bacak agrimdikizlar bugun ilk belirtimi yasadimtabi belirti mi acaba ? orasi muamma da ...
tansiyonum dustu
sizdede olmusmuydu?
haftasonu gezmelerindelerdir canimSlm kızlar nerelerdesiniz dünden beri merak ettim iyimisiniz?
Iyi diyelim iyi olalim canim, moralim sifir niye bilmiyorum, sen nasilsinSlm kızlar nerelerdesiniz dünden beri merak ettim iyimisiniz?
Benimde moralim sifir canim hala acik kahve lekelenmem ve karin agrim devam ediyor simdi hemsireye yine msj attim lekelenmem var igne yapmiyorlar ne yapayim sordum bakalim ne diyecek. Senin neyin var canim ?Iyi diyelim iyi olalim canim, moralim sifir niye bilmiyorum, sen nasilsin
Insallh igneni yaparlar canim lekelenmm durur boylece, benim moralim hormanlardan sanirim, cok agresifim, bogulacak gibiyim. Kimsede buraya yazmaz oldu nedenseBenimde moralim sifir canim hala acik kahve lekelenmem ve karin agrim devam ediyor simdi hemsireye yine msj attim lekelenmem var igne yapmiyorlar ne yapayim sordum bakalim ne diyecek. Senin neyin var canim ?
Senmi sardin canim?Yemekte sarma dolma var buyurmazmisin canim, uzaktan olmuyor oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?