Insallh igneni yaparlar canim lekelenmm durur boylece, benim moralim hormanlardan sanirim, cok agresifim, bogulacak gibiyim. Kimsede buraya yazmaz oldu nedense
Evt ben sardim canim, bn yaptim yani. lekelenme yok, sanirimmigne yaptigim icin gormuyor olabilirim, haftada bir ignem e devam ediyorum canim, sanirim 3 ayim dolana kadar igne yapacam. Bide fitil 200 mg, emilim olsun diye yurumuyorum, kullandiktan sonra yarim saat veya bir saat uzaniyorum kalkmiyorum hic canim,Sizlerde hicmi lekelenme yok acik renktede olsa? Canim sen igneleri kestinmi fitil kullaniyordun demi kac mg fitillerin ve fitil kullandiktan sonra emilim olsun diye yuruyormusun?
ben de aynen uzaniorum canim fitil yapincaEvt ben sardim canim, bn yaptim yani. lekelenme yok, sanirimmigne yaptigim icin gormuyor olabilirim, haftada bir ignem e devam ediyorum canim, sanirim 3 ayim dolana kadar igne yapacam. Bide fitil 200 mg, emilim olsun diye yurumuyorum, kullandiktan sonra yarim saat veya bir saat uzaniyorum kalkmiyorum hic canim,
Yok canim yapmiyor, ama transferden sonra bnm uykum gelirdi gunduzleri, hormanal sanirim.ben de aynen uzaniorum canim fitil yapinca
canim sen de fitil uyku yapio mu?
bende de uyku oluoYok canim yapmiyor, ama transferden sonra bnm uykum gelirdi gunduzleri, hormanal sanirim.
ahhhh güzelim yaaa nasil bir yerdesin niye yapmiolar yaaaa....Ben deliricem valla bi enjektör alıp kendim yapıcam neredeyse. Yarın gidip gerekirse kavga edicem yeter artık. Baksana yerimden bile kalkmıyorum yemek falan nerden yapıcam düşün halimi yine crinone jel daha iyiydi sanki yada tortuyla beraber gelen renklilik şimdide tortu olmadıgı için direkt çamasıra lekelenme olarakmı geliyor bilemedim
Canim hemsiire arkdasi igneni yapamazmi pekiBen deliricem valla bi enjektör alıp kendim yapıcam neredeyse. Yarın gidip gerekirse kavga edicem yeter artık. Baksana yerimden bile kalkmıyorum yemek falan nerden yapıcam düşün halimi yine crinone jel daha iyiydi sanki yada tortuyla beraber gelen renklilik şimdide tortu olmadıgı için direkt çamasıra lekelenme olarakmı geliyor bilemedim
Malesef canım önüme hangi sağlık çalışanı çıkıyorsa soruyorum iğneyi yapmıyorlar. Ama hiç bu kadar kararlı olmamıştım igne konusunda vallahi gerekirse kavga edicemahhhh güzelim yaaa nasil bir yerdesin niye yapmiolar yaaaa....
seni o kadar iyi anliorum ki cok zor seyler yasiosun o tereddütlerle kafayi yer insan ...
ev dr un fln yapmaz mi ? yok mu soyme etrafında birileri yapabilecek?
İlk ona sormuştum bunu ben yapamam dediCanim hemsiire arkdasi igneni yapamazmi peki
kontrole ne zamn gidecen peki canim doktor kontrlne?İlk ona sormuştum bunu ben yapamam dedi
Ay canim insallh gecer bu hallerin zor vallahi ses cikmayinca merak ettim sizleri, peki canim yarin kontrolun vardi degilmi, serumla toparlanirsin ins canim, bndeki senin dedigin gibi hasimsizlik, suanda cekiyorum vala, rabbim kolaylikla gecirsin hamileligimizi insallhhacelyacicegi canım benim o kadar çok bulantim var ki anlatamam hiç iyi değilim yani...Yatak dosek moddayim..Çok şükür kusmadim daha ama inan can çekiyorum,bu arada benim hayatta en korktuğum şeylerden biridir çıkarmak ve zaten kendimi bildim bilelide öyle birşey yapmadım o yüzden bulantilarim da çok ve çocuk gibi korkuyorum,vitamin ilacimi kesinlikle alamıyorum günlerdir zaten birsey de yediğim yok artık dr um serum la besleyecegiz dedi bakalım yarın kontrolüm var...Sendeki hazımsızlık galiba midendeki ama valla kuzum sukret bu haline
Hayirli olsun insallah bebisin sana simsiki tutunur. Sende bol bol selavat cek bende surekli dualr ediyorum diyen herkese versin rabbimMerhaba kizlar iyi aksamlar allah herkesin yardimcisi olsunserenci acelyacicegi elsal hep beraber yaptirmistik trasferleri asukur sizinkiler oldu 4 gozle bekledigimiz belirtileri yasiyosunuz zor geciyo ama rabbim kolayliklar versin ins butun arkadaslara bende 3 cu ve son embriyolarimi dun oglen trasfer oldum 2 adet 5 gunluk yavrularimi aldim ins benimle kalirlar dualarinizi eksik etmeyin ne olur kizlar
A canim benim hayirli olsun insallh, cok cok dikkat et kendine, gecen sefer ki hibi beslenme, saglikli seyler ye, meyve sebze gunluk tuket, en az bir bardak sut ic gunluk, bi avuc kabak cekirdegi, arada hurma ye, ya halik oku bol bol, namaz kiliyorsan oturarak kilmaya calis, gunluk dualarini yap ve stresten uzak durmaya calis, ve ne olursa olsun belirti pesinden kosma, yurekten hayirlisini iste allah tan, ancak o zamn sonucuna razi olirsun. Rabhim bu sefer ol desin insallh sizin icin, dualarimdasinMerhaba kizlar iyi aksamlar allah herkesin yardimcisi olsunserenci acelyacicegi elsal hep beraber yaptirmistik trasferleri asukur sizinkiler oldu 4 gozle bekledigimiz belirtileri yasiyosunuz zor geciyo ama rabbim kolayliklar versin ins butun arkadaslara bende 3 cu ve son embriyolarimi dun oglen trasfer oldum 2 adet 5 gunluk yavrularimi aldim ins benimle kalirlar dualarinizi eksik etmeyin ne olur kizlar
Cok sagol cajim gecen seferimdede cok destekciydin allah razinolsun tatlim rabbim hepinize rahat hamilelik gecirmeyi nasip etsin bu sefer iki tane trasferim oldu canim ins tutunurlar geven sefer kimyasaldi dusmus demisti dr gecen sefer o dediklerini kullanmamistim ama bu srfer kabak cekirdegide yiyorum hurmada yiyorum kuru uzum sabahlari balli sut ayran falan meyve yiyorum yani canim ins benimle kalirlar namaz kilan bi insajim ama bugun kilmadimnins yarin basliycam surekli duada ediyirum canim sizlerde edin ins heoimuzin yuzu gulsun insA canim benim hayirli olsun insallh, cok cok dikkat et kendine, gecen sefer ki hibi beslenme, saglikli seyler ye, meyve sebze gunluk tuket, en az bir bardak sut ic gunluk, bi avuc kabak cekirdegi, arada hurma ye, ya halik oku bol bol, namaz kiliyorsan oturarak kilmaya calis, gunluk dualarini yap ve stresten uzak durmaya calis, ve ne olursa olsun belirti pesinden kosma, yurekten hayirlisini iste allah tan, ancak o zamn sonucuna razi olirsun. Rabhim bu sefer ol desin insallh sizin icin, dualarimdasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?