2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Canim ben hergun bir dilim ananas yemistim

Canım bugun hep dısardaydım,ara ara girebildim,bnmde cok keyfim yok, neden bilmiyorum ,çok sinirliyim,durduk yere ağlayasım var. Eşimlede surekli kavga halindeyiz, niye böyleyim bilmiorum...

Sizlerde hicmi lekelenme yok acik renktede olsa? Canim sen igneleri kestinmi fitil kullaniyordun demi kac mg fitillerin ve fitil kullandiktan sonra emilim olsun diye yuruyormusun?
Bende de var lekelenme, dr cok onemli değil dedi.

Aynen canım yarın...
Amin canim aman sizin bari en azından benim gibi gecmesinde ins

Bugun bende jel kullanfım. Tortusu kahverengi geliyor cnm .

Canım geçenlerde konuştuk ama yine söylüyorum lekelenmede gerçekten birsey yok aslında,sen yine seni rahatlatacak her ne varsa yap ama sitres yapma bununla ilgili o daha zararlı

Bende yemek yedikten sonra davul gibi oluyorum ya. Patlayacagım sanki.

Canım benım çok sevindim :) inşallah rabbim bu kez evlatlarini sana bağışlar :)

Canım bende mide bulantısı yok. Yemeğimi de her zaman ki gibi yiyorum ama cok şişiyorum yemekten sonra .uykumda normal işte cnm.sabah erken kalkıorum. Hamilelikten önce daha geç kalkardım.

Canım bugun hep dısardaydım,ara ara girebildim,bnmde cok keyfim yok, neden bilmiyorum ,çok sinirliyim,durduk yere ağlayasım var. Eşimlede surekli kavga halindeyiz, niye böyleyim bilmiorum...
Canım senin dr unun öyle demesi içimi rahatlattı peki senin lekelenmen progesteron iğneye ragmenmi var fitilden jelemi geçtin ? Canım ben sürekli yatıyorum dr sana lekelenme için yatmalısın falan dedimi. Ha son bir sorum daha var lekelenmenin önemsiz olduguna dr nasıl karar verdi ultrasonda bakarakmı?

İğnem cuma günü bitti. Evet iğne varken de ara ara lekelenmem oldu. Bugun jele gectim kahve tortu geldi.sürekli yat demedi bana.dr ultrasonda aktif kanama alanı yok dedi.hatta bana jeli 2 gunde bir kullandırp persembe gunu progesteronu bıraktıracak.

EsEs50 canikom benimde baş donmelerim aslında çok erken başlamıştı tansiyon muydu neydi bilmiyordum ama insallahh seninde bebisinin habercisidir :)
belirtimi nedir bilmiorum ama ozellikle sabah sularinda hafif bir bas dönmesi oluo
dun daha belirgindi tansiyonum dustu dedim hemen ...bugun az bisey vardi yine ...
hayirlisi artik bugünkü belirtim de gogus uclarim kasinioooo kizlar

hadi bakalim canikom inşallah bu sefer gelir minislerin hayirlisi ile ...
beraber gun sayicaz artik hayirla güzel haberlerle sonuclansin insallahhhhhhh
simsiki tutunsun bebecikler

neslishan canim inşallah bu sefer olur. Moralini yüksek tut ve hic bir sekilde tutarmi acaba dusuncesi olmasin. Hep suan bebeklerim karnimda ve 9 ay sonrada kucagimda olucak de. Yani iyi düşün iyi olsun. :) Bu arada kizlar ben crinone jel i 12. Haftada bıraktım. Ve suan sadece demir hapi ve folik asit kullaniyorum. Ama simdiden bi uyari demir hapi afedersiniz diskiyi bildigini simsiyah yapiyor. Ilerde yasarsaniz benim gibi korkmayin hemen

ilk alista ole yapio canim zamanla düzelmesi lazim ....korkma...

İşte dr unun bakıp ona göre söylemesinin faydası insan ancak öyle rahat olabilir. Benim stresimin korkumun sebebi bebekle ilgili bir kanamamı diye ben dort gün önce estrofemi bıraktım lekelenmemin sebebi estrofemi bıraktığım için olabilirmi diye düşünmeye başladım. Benim karın agrımda var belki stres yaptım oda ondandır düşük lekelenmesidir diye ödüm kopuyor

Endişelerini cok iyi anliyorum.ultrasonla görmediğin için haliyle kaygın var. Ama yoğun bir kanaman yok senin. Yani düsükteki kanama cok yogun olur diyorlar. Ben estrofemi hiç kullanmadım cnm.cok telaş ediyorsun. Gönlünü ferah tut

Selam kızlar napim takiliyom canım sıkılıyor bunalımdayım iyi değilim..habire bsayar da tlf da oyun oynuyorum..3 gündür yuzumde sigil gibi sivilce gibi lekeler çıktı çok aciyor dün gece acı biber gibi yandı..buz filan koydum doktorum hamilelik lekesi dedi dün.ama ben yarın cildiye doktoruna randevu aldım.bugün oturdum ağladım eşim ofise gitti evde yanlız olunca aynaya baktıkça lekeler de içimi bulandırdı..eşimin ailesinin psikolojik baskı yapması yordu iyice beni..yat diyorlar birşey demiyorlar..evde bunaldim duvarlar tv kimse anlamiyor yarın kaynanama gitcem orda kalcam..

Canim gecmis olsun gorunmeyince buralarda soralim ddk, ama fena oldugunu bilmiyodum bende de sivilclre cikti, ama suan yoklar, herkeste bi moralsizlik, bi halsizlik, bi monotonluk var, seninle ayni durumda olan cok merak etme. Kaynana niye gidiyorsun eşin mi istedi gitmeni. annen kaliyordu en son yaninda yanlis hatirlamiorsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…