Canim ben hergun bir dilim ananas yemistimCok sagol cajim gecen seferimdede cok destekciydin allah razinolsun tatlim rabbim hepinize rahat hamilelik gecirmeyi nasip etsin bu sefer iki tane trasferim oldu canim ins tutunurlar geven sefer kimyasaldi dusmus demisti dr gecen sefer o dediklerini kullanmamistim ama bu srfer kabak cekirdegide yiyorum hurmada yiyorum kuru uzum sabahlari balli sut ayran falan meyve yiyorum yani canim ins benimle kalirlar namaz kilan bi insajim ama bugun kilmadimnins yarin basliycam surekli duada ediyirum canim sizlerde edin ins heoimuzin yuzu gulsun ins
Canım bugun hep dısardaydım,ara ara girebildim,bnmde cok keyfim yok, neden bilmiyorum ,çok sinirliyim,durduk yere ağlayasım var. Eşimlede surekli kavga halindeyiz, niye böyleyim bilmiorum...
Bende de var lekelenme, dr cok onemli değil dedi.Sizlerde hicmi lekelenme yok acik renktede olsa? Canim sen igneleri kestinmi fitil kullaniyordun demi kac mg fitillerin ve fitil kullandiktan sonra emilim olsun diye yuruyormusun?
Aynen canım yarın...Ay canim insallh gecer bu hallerin zor vallahi ses cikmayinca merak ettim sizleri, peki canim yarin kontrolun vardi degilmi, serumla toparlanirsin ins canim, bndeki senin dedigin gibi hasimsizlik, suanda cekiyorum vala, rabbim kolaylikla gecirsin hamileligimizi insallhh
Bugun bende jel kullanfım. Tortusu kahverengi geliyor cnm .Ben deliricem valla bi enjektör alıp kendim yapıcam neredeyse. Yarın gidip gerekirse kavga edicem yeter artık. Baksana yerimden bile kalkmıyorum yemek falan nerden yapıcam düşün halimi yine crinone jel daha iyiydi sanki yada tortuyla beraber gelen renklilik şimdide tortu olmadıgı için direkt çamasıra lekelenme olarakmı geliyor bilemedim
Canım geçenlerde konuştuk ama yine söylüyorum lekelenmede gerçekten birsey yok aslında,sen yine seni rahatlatacak her ne varsa yap ama sitres yapma bununla ilgili o daha zararlıacelyacicegi canim ultrason icin 12 haftalik olunca gel dedi baskada randevum yok. serenci canimkolay gelsin beterin beteri var resmen oda dusuk tehlikesi yamamak lekelenmeyle beraber bide adet sancisi gibi ve batma seklinde agrimda var fitil disinda hic bir ilac kullanmiyorum korkuyorum bir sey olacak diye. Pzt saglik ocagi tarzinda bir yer var oraya ebeye kaydoluyorsun ona gidicem bakalim insallah bi hal caresine bakabilirim. Benimde iki gundur midem bulaniyor. Bende geceleri cok zor uyuyorum vucudum yaniyor hertarafim agiriyor sanki. K kaderim35 Siden80 sizler nasilsiniz kizlar
Bende yemek yedikten sonra davul gibi oluyorum ya. Patlayacagım sanki.Ay canim insallh gecer bu hallerin zor vallahi ses cikmayinca merak ettim sizleri, peki canim yarin kontrolun vardi degilmi, serumla toparlanirsin ins canim, bndeki senin dedigin gibi hasimsizlik, suanda cekiyorum vala, rabbim kolaylikla gecirsin hamileligimizi insallhh
Canım benım çok sevindim :) inşallah rabbim bu kez evlatlarini sana bağışlar :)Merhaba kizlar iyi aksamlar allah herkesin yardimcisi olsunserenci acelyacicegi elsal hep beraber yaptirmistik trasferleri asukur sizinkiler oldu 4 gozle bekledigimiz belirtileri yasiyosunuz zor geciyo ama rabbim kolayliklar versin ins butun arkadaslara bende 3 cu ve son embriyolarimi dun oglen trasfer oldum 2 adet 5 gunluk yavrularimi aldim ins benimle kalirlar dualarinizi eksik etmeyin ne olur kizlar
Canım bende mide bulantısı yok. Yemeğimi de her zaman ki gibi yiyorum ama cok şişiyorum yemekten sonra .uykumda normal işte cnm.sabah erken kalkıorum. Hamilelikten önce daha geç kalkardım.acelyacicegi canim ultrason icin 12 haftalik olunca gel dedi baskada randevum yok. serenci canimkolay gelsin beterin beteri var resmen oda dusuk tehlikesi yamamak lekelenmeyle beraber bide adet sancisi gibi ve batma seklinde agrimda var fitil disinda hic bir ilac kullanmiyorum korkuyorum bir sey olacak diye. Pzt saglik ocagi tarzinda bir yer var oraya ebeye kaydoluyorsun ona gidicem bakalim insallah bi hal caresine bakabilirim. Benimde iki gundur midem bulaniyor. Bende geceleri cok zor uyuyorum vucudum yaniyor hertarafim agiriyor sanki. K kaderim35 Siden80 sizler nasilsiniz kizlar
Sağol tatlım eksik olma..serenci abla valla cok uzuldum senin icin cok dua edicem rabbim yardimcin olsun ins en kisa zamanda sikintilarin gecer rahatlarsin
Ins abla ins son umudum baska dondurulmusum yok allahim ins nasip etsibCanım benım çok sevindim :) inşallah rabbim bu kez evlatlarini sana bağışlar :)
Canım senin dr unun öyle demesi içimi rahatlattı peki senin lekelenmen progesteron iğneye ragmenmi var fitilden jelemi geçtin ? Canım ben sürekli yatıyorum dr sana lekelenme için yatmalısın falan dedimi. Ha son bir sorum daha var lekelenmenin önemsiz olduguna dr nasıl karar verdi ultrasonda bakarakmı?Canım bugun hep dısardaydım,ara ara girebildim,bnmde cok keyfim yok, neden bilmiyorum ,çok sinirliyim,durduk yere ağlayasım var. Eşimlede surekli kavga halindeyiz, niye böyleyim bilmiorum...
İğnem cuma günü bitti. Evet iğne varken de ara ara lekelenmem oldu. Bugun jele gectim kahve tortu geldi.sürekli yat demedi bana.dr ultrasonda aktif kanama alanı yok dedi.hatta bana jeli 2 gunde bir kullandırp persembe gunu progesteronu bıraktıracak.Canım senin dr unun öyle demesi içimi rahatlattı peki senin lekelenmen progesteron iğneye ragmenmi var fitilden jelemi geçtin ? Canım ben sürekli yatıyorum dr sana lekelenme için yatmalısın falan dedimi. Ha son bir sorum daha var lekelenmenin önemsiz olduguna dr nasıl karar verdi ultrasonda bakarakmı?
belirtimi nedir bilmiorum ama ozellikle sabah sularinda hafif bir bas dönmesi oluoEsEs50 canikom benimde baş donmelerim aslında çok erken başlamıştı tansiyon muydu neydi bilmiyordum ama insallahh seninde bebisinin habercisidir :)
Merhaba kizlar iyi aksamlar allah herkesin yardimcisi olsunserenci acelyacicegi elsal hep beraber yaptirmistik trasferleri asukur sizinkiler oldu 4 gozle bekledigimiz belirtileri yasiyosunuz zor geciyo ama rabbim kolayliklar versin ins butun arkadaslara bende 3 cu ve son embriyolarimi dun oglen trasfer oldum 2 adet 5 gunluk yavrularimi aldim ins benimle kalirlar dualarinizi eksik etmeyin ne olur kizlar
ilk alista ole yapio canim zamanla düzelmesi lazim ....korkma...neslishan canim inşallah bu sefer olur. Moralini yüksek tut ve hic bir sekilde tutarmi acaba dusuncesi olmasin. Hep suan bebeklerim karnimda ve 9 ay sonrada kucagimda olucak de. Yani iyi düşün iyi olsun. :) Bu arada kizlar ben crinone jel i 12. Haftada bıraktım. Ve suan sadece demir hapi ve folik asit kullaniyorum. Ama simdiden bi uyari demir hapi afedersiniz diskiyi bildigini simsiyah yapiyor. Ilerde yasarsaniz benim gibi korkmayin hemen
İşte dr unun bakıp ona göre söylemesinin faydası insan ancak öyle rahat olabilir. Benim stresimin korkumun sebebi bebekle ilgili bir kanamamı diye ben dort gün önce estrofemi bıraktım lekelenmemin sebebi estrofemi bıraktığım için olabilirmi diye düşünmeye başladım. Benim karın agrımda var belki stres yaptım oda ondandır düşük lekelenmesidir diye ödüm kopuyorİğnem cuma günü bitti. Evet iğne varken de ara ara lekelenmem oldu. Bugun jele gectim kahve tortu geldi.sürekli yat demedi bana.dr ultrasonda aktif kanama alanı yok dedi.hatta bana jeli 2 gunde bir kullandırp persembe gunu progesteronu bıraktıracak.
Endişelerini cok iyi anliyorum.ultrasonla görmediğin için haliyle kaygın var. Ama yoğun bir kanaman yok senin. Yani düsükteki kanama cok yogun olur diyorlar. Ben estrofemi hiç kullanmadım cnm.cok telaş ediyorsun. Gönlünü ferah tutİşte dr unun bakıp ona göre söylemesinin faydası insan ancak öyle rahat olabilir. Benim stresimin korkumun sebebi bebekle ilgili bir kanamamı diye ben dort gün önce estrofemi bıraktım lekelenmemin sebebi estrofemi bıraktığım için olabilirmi diye düşünmeye başladım. Benim karın agrımda var belki stres yaptım oda ondandır düşük lekelenmesidir diye ödüm kopuyor
Canim gecmis olsun gorunmeyince buralarda soralim ddk, ama fena oldugunu bilmiyodum bende de sivilclre cikti, ama suan yoklar, herkeste bi moralsizlik, bi halsizlik, bi monotonluk var, seninle ayni durumda olan cok merak etme. Kaynana niye gidiyorsun eşin mi istedi gitmeni. annen kaliyordu en son yaninda yanlis hatirlamiorsam?Selam kızlar napim takiliyom canım sıkılıyor bunalımdayım iyi değilim..habire bsayar da tlf da oyun oynuyorum..3 gündür yuzumde sigil gibi sivilce gibi lekeler çıktı çok aciyor dün gece acı biber gibi yandı..buz filan koydum doktorum hamilelik lekesi dedi dün.ama ben yarın cildiye doktoruna randevu aldım.bugün oturdum ağladım eşim ofise gitti evde yanlız olunca aynaya baktıkça lekeler de içimi bulandırdı..eşimin ailesinin psikolojik baskı yapması yordu iyice beni..yat diyorlar birşey demiyorlar..evde bunaldim duvarlar tv kimse anlamiyor yarın kaynanama gitcem orda kalcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?