2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Canım bugun hep dısardaydım,ara ara girebildim,bnmde cok keyfim yok, neden bilmiyorum ,çok sinirliyim,durduk yere ağlayasım var. Eşimlede surekli kavga halindeyiz, niye böyleyim bilmiorum...
Gezmek iyi gelir tabi iyi yapmissin moral olur, hormanal tum bunlar, mecbur gecmesini bekliyecez , cikamayan arkadslrda daha sık gorunur, tavsiye ederm biraz hava alın cook iyi gelecek. Şiskinlik sende de varmis canim, napacaz sastim kaldim yiyorum yedigime pisman oluyorum, hemen sakiz cigniyorum yarim saat, anca duzeliuor biraz.

Canim bende

serenci bende hiç birşey yiyemiyorum ama zorluyorum kendimi.birde diyetisyene gidiyorum hergün 1 yumurta mutlaka dedi kokusunu duymak bile ogurtuyor beni. Süt yoğurt yiyemiyorum bugün doktora soracağım bebekler beslenemiyor diye korkuyorum

İnşallah bu sefer olur canim,hep olumlu güzel şeyler düşün..bende bu sefer hurma yemistim, bir de herkes uyurken dua ediyordum.elimi karnıma koyup salata çekiyordum

Aynı ben, bir insan hiç mi birsey yemez
Gecen gun yatağından kalmadim akşam 10 oluyordu iki tane kraker yedim..Ama ilk 3 ay bebek anneden beslenmiyormus cnm, öyle düşününce rahatliyorum biraz

Canım bugun hep dısardaydım,ara ara girebildim,bnmde cok keyfim yok, neden bilmiyorum ,çok sinirliyim,durduk yere ağlayasım var. Eşimlede surekli kavga halindeyiz, niye böyleyim bilmiorum...

2 Haftadır bende senin gibiydim,en çok ta eşime sinir oluyordum. Her söylediği sinirimi zıplatıyordu birde eşim öyle alttan almadi bazı zamanlarda birbirimize girdik ama şimdi ben konuşunca o susuyor anlasip gidiyoruz.zaten düzeliyor merak etme bu ruh hali

Aynı ben, bir insan hiç mi birsey yemez
Gecen gun yatağından kalmadim akşam 10 oluyordu iki tane kraker yedim..Ama ilk 3 ay bebek anneden beslenmiyormus cnm, öyle düşününce rahatliyorum biraz

kizlar gunaydin
yiyip icemioz bebek beslenemiooo die kendi kendinizi yipratmayin canlar su içseniz yeter bebek 3 aydan sonra anneden beslenmeye basliooo
bu her hamişte boledir ilk 3 ay bulantıdan cogu insan gozunu açamaz...rahat olun..
kesin yumurta yiyeceksiniz die bisi yok o ilerki aylarda inşallah ...

canim aynen evde kaldikca cok sıkılıyoruz ve o da cevremize yansiyor, hormonlarda cabasi tabi,gun icinde yemek yedikce sisiyorum cok kotu oluyorum, sabah uyandim baktim aynada notlrmale donmisim:) ama gun icinde yone sisiyorum, boyle kisir dongu iste..

Ayy cnm insallah ua, benim esimde cok alttan almaz, duzelir insallah , yoksa aile faciasi cikacak:)

Canim Allah hepimize kolaylik versin, insallah kisa zaman da gecer bu gunlerde, senin isinde cok zor cnm. Allah yardimcin olsun.

Ayy cnm insallah ua, benim esimde cok alttan almaz, duzelir insallah , yoksa aile faciasi cikacak:)
Hep aynilar canım ya,ilk başlarda sanki paşam in hormonları tavan yapmış bir afralar bir taraflar :)pardon dedim senin kaç aylık? Benden çok sinirleniyor sonra aldım tabi gücü elime...Ama anlatmak gerekiyor canım resmen bir çocuğa anlatır gibi hemde ben öyle duzelttim

Aynen cnm aynen. Sanki eşim hamile..kendine hakim olmaya calışıyor ama olamıyor. Dediğin gibi anlatmak gerekiyor.

Aynen cnm aynen. Sanki eşim hamile..kendine hakim olmaya calışıyor ama olamıyor. Dediğin gibi anlatmak gerekiyor.
Bizim bugünlerde yine bir sinirlerimiz gerilecekmis haberin olsun hafif depresyon falan bunlar hep normal seylermis bu arada...Ama ben bir yol buldum dışarıdan biraz sinir bozucu görünsede "banane" moduna girdim daha rahatım kimseyi sallamiyorum bu deliligin bir önceki evresimi onuda bilmiyorum ama
Daha iyiyim sanki

Ben oyle piskopata bagladım ki . Plan yapıorum eşimi sinir etmek için. bugun daha iyiyim. Yazlığa geldim. Ev değiştirmek iyi geidi, çicek falan alıp bahçıvanla ekicez . Biraz rahatlıcam gibi.. Banane de iyi bir cözüm rabi.

Yaa benim 3 buçuk aylık oldu ama halen yiyemiyorum. Kusmalar devam ediyor. Süt ve yumurta hiç yemiyorum zaten offfff ne yapacam bilmiyorum. bide aç kalinca cok ama cok şiddetli baş ağrısı yapıyor

Yaa benim 3 buçuk aylık oldu ama halen yiyemiyorum. Kusmalar devam ediyor. Süt ve yumurta hiç yemiyorum zaten offfff ne yapacam bilmiyorum. bide aç kalinca cok ama cok şiddetli baş ağrısı yapıyor
canim az kalmis merak etme ben 4.5 ay bulantılarla ugrasmistim
zamanla azalarak gecio birden gecmioo
bebeine bisi olmaz o besleniodur merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…