2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

kizceler bugun 3.gunum
sanki adet olacakmisim gibi sinirlilik var üzerimde ...

Adet falan olmıcaksın sana oyle geliyo:) bende de oyle olmustu.
ne bilim canim yaaa günlük bir belirti buluorum size
içimden sinir fiskirio resmen vücudumda soyle bir kan dolasimi sinirle beraber
adama catip duruom yok sole yok bole sudan sebeplerle
bu isin sonu nereye varir AllaH biliooo ,artik hayirlisi.....

Canım hala catiyorum .o sinir pek gecmiyor.

Canım hala catiyorum .o sinir pek gecmiyor.
O kadar iğneler hormonlar falan çok normal canım ama sanki sende bizim gibi olacaksın gibi geliyor Siden80 ile ben doğuma kadar ne yapacağız hiç bilmiyorum sinirden
ahhh canim bebis sağlıcakla simsiki tutunsunda sinir için de bisiler dusunuruz artik
bugun de bende bole oldu adet mi olucam acaba die dusunuorum bakalim hayirlisi artik

Yaa benim 3 buçuk aylık oldu ama halen yiyemiyorum. Kusmalar devam ediyor. Süt ve yumurta hiç yemiyorum zaten offfff ne yapacam bilmiyorum. bide aç kalinca cok ama cok şiddetli baş ağrısı yapıyor
canım içimizde en tecrübeli sensın sorayım dedım maltofer demir hapı kullanıyormusun

Neden cnm? Sakıncalı mı ki.cok farketmez aslında.
Marincapin da iki cesidi varmis, kararsiz kaldim kiulanmakta, buhun baya bir baktim balik yagi hapi ne ise yarar diye, bazi yerlerde bebekler baya bir gelisiyormus yaziyor, bazi yerlerde de balik yiyin haftasa iki kez diyordu, bazi yerlerde de her balik yagi kullanilmaz diye yaziyordu, cok ayrintiya girmek istemiuorum gerci ama neyse, ceviz uiyebilirmiyiz peki canim? Transferden sonra yememeye ozen gosterdim, aceba simdi yenebilirmi

canim neden bu kadar irdeliosun ki bende kullanmistim gebeliğimde bebeğimin kilosu normal oranlarda oldu
yurtdisindayim ben drlar kesinlikle tavsiye ediolar burda her gebeye veriolar
bide transfer sonrasi neden ceviz yemedin?ben yiyorum da

canım içimizde en tecrübeli sensın sorayım dedım maltofer demir hapı kullanıyormusun
Ben demir hapina 5 gündür kullanıyorum. Adi gyno-Tardyferon 30 tane var icinde receteyle aldık. Ama mide bulantısı yapiyor dün kustum ama çok şükür bugün kusmadim. Sanırım bunyem alisiyor artık :) .ama emir hapı Afedersin ama diskinin rengini degistiriyor korkma.

Balık yağını dr vermese bende kullanmazdım. Çünkü bende balık cok yıyorum. Ve tedaviden öncede cok omega 3 alıyordum. Şimdi dr verdı diye içim rahat etmez kullanıyorum. Ceviz rahatlıkla yiyebilirsin.bende cok severim cevizi.

gunaydin kizlar,transferimin 4. gunune geldik sukur
dun sabaha kadar kasiklarimda hafif bir agri ,sanki adet olacakmisim gibi vücudum da kan dolasimi, hafif bi bel agrisi ,
vardi,halen de devam ediooooo ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…