Adet falan olmıcaksın sana oyle geliyo:) bende de oyle olmustu.kizceler bugun 3.gunum
sanki adet olacakmisim gibi sinirlilik var üzerimde ...
ne bilim canim yaaa günlük bir belirti buluorum sizeAdet falan olmıcaksın sana oyle geliyo:) bende de oyle olmustu.
Canım hala catiyorum .o sinir pek gecmiyor.ne bilim canim yaaa günlük bir belirti buluorum size
içimden sinir fiskirio resmen vücudumda soyle bir kan dolasimi sinirle beraber
adama catip duruom yok sole yok bole sudan sebeplerle
bu isin sonu nereye varir AllaH biliooo ,artik hayirlisi.....
O kadar iğneler hormonlar falan çok normal canım ama sanki sende bizim gibi olacaksın gibi geliyorkizceler bugun 3.gunum
sanki adet olacakmisim gibi sinirlilik var üzerimde ...
Canım hala catiyorum .o sinir pek gecmiyor.
ahhh canim bebis sağlıcakla simsiki tutunsunda sinir için de bisiler dusunuruz artikO kadar iğneler hormonlar falan çok normal canım ama sanki sende bizim gibi olacaksın gibi geliyorSiden80 ile ben doğuma kadar ne yapacağız hiç bilmiyorum sinirden
Hadi hayirlisi canim, bi daha gelirse kov onlarikizlarrrrrrrrr benim keçiler gitti sukur geri eski halime dondummmm
Efa daikyninkini kullanıyorum.Kizlar aranizda marincap balik yagi hapi kullanan varmi?
AYYY CANIM SORMA SABAHDIR UGRASIOM UGRASIOM ANCA YENICE GITTILERHadi hayirlisi canim, bi daha gelirse kov onlari
canım içimizde en tecrübeli sensın sorayım dedım maltofer demir hapı kullanıyormusunYaa benim 3 buçuk aylık oldu ama halen yiyemiyorum. Kusmalar devam ediyor. Süt ve yumurta hiç yemiyorum zaten offfff ne yapacam bilmiyorum. bide aç kalinca cok ama cok şiddetli baş ağrısı yapıyor
Biliyorim seninkini canim,bnmkini killanip kullanmamakta karaesizim daEfa daikyninkini kullanıyorum.
Allah yardimcin olsun canim zordur o kecilerle ugrasmak,AYYY CANIM SORMA SABAHDIR UGRASIOM UGRASIOM ANCA YENICE GITTILER
Neden cnm? Sakıncalı mı ki.cok farketmez aslında.Biliyorim seninkini canim,bnmkini killanip kullanmamakta karaesizim da
Marincapin da iki cesidi varmis, kararsiz kaldim kiulanmakta, buhun baya bir baktim balik yagi hapi ne ise yarar diye, bazi yerlerde bebekler baya bir gelisiyormus yaziyor, bazi yerlerde de balik yiyin haftasa iki kez diyordu, bazi yerlerde de her balik yagi kullanilmaz diye yaziyordu, cok ayrintiya girmek istemiuorum gerci ama neyse, ceviz uiyebilirmiyiz peki canim? Transferden sonra yememeye ozen gosterdim, aceba simdi yenebilirmiNeden cnm? Sakıncalı mı ki.cok farketmez aslında.
canim neden bu kadar irdeliosun ki bende kullanmistim gebeliğimde bebeğimin kilosu normal oranlarda olduMarincapin da iki cesidi varmis, kararsiz kaldim kiulanmakta, buhun baya bir baktim balik yagi hapi ne ise yarar diye, bazi yerlerde bebekler baya bir gelisiyormus yaziyor, bazi yerlerde de balik yiyin haftasa iki kez diyordu, bazi yerlerde de her balik yagi kullanilmaz diye yaziyordu, cok ayrintiya girmek istemiuorum gerci ama neyse, ceviz uiyebilirmiyiz peki canim? Transferden sonra yememeye ozen gosterdim, aceba simdi yenebilirmi
Ben demir hapina 5 gündür kullanıyorum. Adi gyno-Tardyferon 30 tane var icinde receteyle aldık. Ama mide bulantısı yapiyor dün kustum ama çok şükür bugün kusmadim. Sanırım bunyem alisiyor artık :) .ama emir hapı Afedersin ama diskinin rengini degistiriyor korkma.canım içimizde en tecrübeli sensın sorayım dedım maltofer demir hapı kullanıyormusun
Balık yağını dr vermese bende kullanmazdım. Çünkü bende balık cok yıyorum. Ve tedaviden öncede cok omega 3 alıyordum. Şimdi dr verdı diye içim rahat etmez kullanıyorum. Ceviz rahatlıkla yiyebilirsin.bende cok severim cevizi.Marincapin da iki cesidi varmis, kararsiz kaldim kiulanmakta, buhun baya bir baktim balik yagi hapi ne ise yarar diye, bazi yerlerde bebekler baya bir gelisiyormus yaziyor, bazi yerlerde de balik yiyin haftasa iki kez diyordu, bazi yerlerde de her balik yagi kullanilmaz diye yaziyordu, cok ayrintiya girmek istemiuorum gerci ama neyse, ceviz uiyebilirmiyiz peki canim? Transferden sonra yememeye ozen gosterdim, aceba simdi yenebilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?