2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Ya bana balık ye dedi haftada 2 kere ama hap filan demedi,Bulantı dan balıkta yiyemiyorum

gunaydin kizlar,transferimin 4. gunune geldik sukur
dun sabaha kadar kasiklarimda hafif bir agri ,sanki adet olacakmisim gibi vücudum da kan dolasimi, hafif bi bel agrisi ,
vardi,halen de devam ediooooo ....

Günaydın Canımm senin bebis geliyor annesi benimde kasiklarimda ağrı olmuştu bıçak kesigi gibi sızı oluyordu.. inşallah hayırlı haberler vereceksin bize

Ya bana balık ye dedi haftada 2 kere ama hap filan demedi,Bulantı dan balıkta yiyemiyorum
Her drun onerileri farklı oluyor canım.insallah bulantıların gecer. Ama merak etme 12. Haftadan sonra bebiş senin yediklerinle besleniyor.

günaydın canım.. evet rengi simsiyahtı cok korktum bi sorun mu var diye bide benim ilaç çignenerek içiliyor heralde ben hap içemiyorum 2 gun içtim 3 gündür korkumdan ıcemıyorum bu seferde kendıme kızıyorum

Omega 3 hamilelikte cok gerekli, omega 3 te 3 madde var ALA,ha
Her drun onerileri farklı oluyor canım.insallah bulantıların gecer. Ama merak etme 12. Haftadan sonra bebiş senin yediklerinle besleniyor.
canim cogu yerde 12 haftadan itibaren basladiklarini soyluyorlardi ama ilaca

EsEs50 canim transferden sonra cekirdegi olan seyler yenilmez diye demisti ibrahim saracoglu, nette transfrden sonra yenilmemesi gerekenler yazdim, ibrahim saracoglu nn bir videosu cikmisti, bnde ceviz yememistim sonra

Slm kızlar konu beslenmeden açılmış ben ceviz yemiştim ama öyle abartılı değil. Ama başık hiç yemiyorum yapan yok yemezdimde zaten gecen hafta multivitamin hamileler için ve balık yağı başladım günde bir tane saglam bir kahvaltı yapıyorum süt bal yumurta çeklinde ama ondan sonrası meyve vs atıştırmalık ceviz badem gibi şeyler yiyorum lekelenmem ıldugu için hep yatıyorum yanlız oldugum için yemek yapan olmadıgından yemiyorumda.

Kızlar size maydanozu sorucam normalde yasak ya mesela lahmacunun içinde oldugu kadarıdamı yasak? Veya salatanın içinde?

Vala canim maydonuz icerihinde bulunan madde yuzunden dusuk yaptiriyormus gebelikte, salatada zaten cig oluyor yeme bence,ama lahmacunda pismis oluyor onu bilmiyorum, bnde sarma yaparken ic harcina koymustum, sonucta pisiyor diye, ama kizlar bakalim ne diecek,bide sen naptin igneni yaptilsr mi?

Ben o kadar irdelemedim valla hatta ceviz çok yedim diyebilirim zararlı oldugunuda çok düşünmüyorum,dün kontrolüm vardı vitamin alamadigimi söyledim folik asit bile icsen olur dedi...Zaten bu aylarda senden beslenmiyor kasma kendini dedi...Ayrıca kızlar birsey soracağım size,drum bir test onerdi bana broşür verdi ve aradım amerikaya yollaniyormus kan ve orada bakiliyormus 10.haftadan sonra herseyine ve bunu yaparsak başka test yaptırmaya gerek yokmuş,ben yeni duydum ne olduğunu bilen var mı?

Benim doktorum da o testi yaptıracak bana. İkiz gebeliklerde diğer tarama testleri yanlış sonuç verebiliyor.

Test sonucunsa allah korusun ters birsey cikarsa ne yapilabilr, veya bu test ne ise yariyor, hastalik icin mi yoksa annede olusabilecek hor hastaligi mi tariyorlar

Test sonucunsa allah korusun ters birsey cikarsa ne yapilabilr, veya bu test ne ise yariyor, hastalik icin mi yoksa annede olusabilecek hor hastaligi mi tariyorlar
Yasal olarak ilk 3 ayda gebelik sonlandirilabiliyor bir sorun olduğunda,Allah korusun tabikide...
Bu testte anne kanindan bebeğin bütün rahatsizligina bakılıyor

Yasal olarak ilk 3 ayda gebelik sonlandirilabiliyor bir sorun olduğunda,Allah korusun tabikide...
Bu testte anne kanindan bebeğin bütün rahatsizligina bakılıyor
canim ne kadar güvenirliği var
o kadar para veriosun birde ne zorluklarla geldi bebeler
Allah korusun bir problem olsa sonlandiracakmisiniz?
avrupada bile soruolar once sorun olursa testlerde aldirirmisin die yok dersen o zaman teste fln gerek yok hamileliğini bari zehir etme diolar
Allah a emanet olsun bebeleriniz cümleten
sadece fikrimi soyluorum artik o canlar sizlere emanettir ...hemde en değerli emanetler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…