2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Nasıl ölçüyor canım..12 ile 14 haftalar arası uygulanması lazim

Insallah canim benim iyilerdir, kazi calismalariysa raziyim baska bisey olmasin yeterki. Sanki hamile degilmisiz ya, yada bebigimizi doktora biraktik, iki haftada bir gidip sevip görüp geliyoruz. Iki ay bitti cok sukur neyseki su ayi da atlatsak canim. Sen nasil oldun peki

Hm anladim canim sen gene onlemimizi alalim diyorsun haklisin tabi. Rabbim bi daha yasatmasin o gunleri ne sana nede bizlere insallh canim

Serklaj da risk..çünkü bebek hissediyormuş o yüzden bu doktor pek taraf değil..bebek rahatsız olabiliyormuş..yabancı materyal deyince vücut kabul etmeyebiliyormus
Ama o risk var olabilir, ileri haftalarda serklaj uygulamalarında .12-14 hafta en uygun haftaları ,sanmıyorum bir sorun olacagını.

Serklaj da risk..çünkü bebek hissediyormuş o yüzden bu doktor pek taraf değil..bebek rahatsız olabiliyormuş..yabancı materyal deyince vücut kabul etmeyebiliyormus
Ya birde her dr ayrı konuşuyor. Şaşırdım kaldım hangisine inanacagız,

Ya birde her dr ayrı konuşuyor. Şaşırdım kaldım hangisine inanacagız,
Ben de anlamadım istanbul daki doktor niye o zaman rahim boyunu filan yazmamış rapora..üstte çökme yi duzeltildigi yazmış serklaj uygun yazmış.bu doktorum da üstteki çökmenin alttaki rahim agzi ile alakası olmadığını erken doğum için neden olmadığını söylüyor rahimde yer acilmis..anlamadım diyorum yaa..rahim ölçümü bir aletle yapılıyormuş aslında kafam karışık işte

Zaten bnm drda oylesine baktı, asıl ölçüm 2-3 kere yapılıp ortalaması alınıyormuş,ilk ölçümü de 12. Hafta gibi yspması lazım,ya önceden erken doğumun var diye mi serklaj dedi acaba, önlem olarak yazmıştır ,

Bu hoca da rahim agzi yetmezliginde hic bir agri olmaz pit diye dogurusun duser bebek diyor anlamazsin diyor..kasilma filan yasanmazmis genelde 17 ile 22 arasinda olurmuş. .benim gecmisimde kasilmada vardi dogum sancisi cektim ben evde o yuzden degil diyor doktorum oykum rahim yetmezligine uymuyormus

Büyümüş canım..baştan popoya 2.1 cm olmuş..kipirdiyordu..2hafta sonra tekrar kontrol ondan sonrada ikili tarama yapilcak ondan sonrada dikiş serklaj olcak..

Ah canim Masallah..kipirtilari görünce hamileyim diyorsun..simdi iki hafta nasil sabredeceksin bakalim:)

elsal nasil sevindim anlatamam..gozun aydin canim benim.benimde karnim agriyor heralde rahim genisledigi icin..Allah saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah

Kizlar bir sey soracagim doktor demir hapi verdi 11.haftada bana erken gibi geldi 12. Haftadan sonra verilmiyormuydu acaba ikiz diyemi verdiki.bide elevit verdi ama folbiol kesmedi. ikisinidemi aliyorsunuz

Allahım ne zor işler bunlar, alnımızın akıyla cıkmak nasip olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…