2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Hoşgeldin canım foruma..hayırlısı ile inşallah sende bebeğinin kalp atışlarını duyarsın canım..ilk transferin mi
Hoosbuldum :) amin canim insallah evet ilk denememiz 3.gun transferiydi cok şükür bugunleri de gördük umarim saglikla kucagimiza da aliriz.. hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin insallah...
Ilk ultrasonda kalp atışı duyulmuyor sanırım degil mi? Keseyi gordukten 1 hafta sonra mi acaba

Cnm bosver onlarin dediklerini, anlamiyoru ben drlari, yani hemen almaktan bahsetmis, sen takma birseyi,Allahin izniyle hic birsey olmaz.

Cok gecmis olsun, acı_kabizlik_baharatli gıdalar boyle yapiyor. Sıcak suya oturmak cok iyi geliyor( kucultuyor, yumusatiyor..) ama hamileye sicak da yasak. Acaba suya oturmak da bebislere zarar verir mi ki bilemedim simdi. Dr unu cepten arasan hemen? Onemli konu sonucta..

Cnm drum ilik su olabilir dedi, ama ben yapmayacahim birde bir krem adi verdi onu aldim, insallah ise yarar.

Valla canım benim sansima mi bilmiyorum..tahlilim 24 nisan di 2 hafta sonra 9 mayısta ultrason dediler bana..senin kaç gün sonra ultrason istediler..ultrason cihazının kaliteside önemli galiba..benim o gün hepsini keseyi kalp atışlarını gördüm hatta doktorum dinletti bile..tahlilinden sonra kaç gün geçti

Kizlar kanda pıhtılaşma olan varmıydı aranizda..diyet verdi mi doktor size..ne acayip sorular soruyorum dimi

Canım bende pıhtılaşma sorunu cikti malesef. Genetik test istedi doktor her ihtimale karşı. Bende çıkınca da bebeklere kan gitmesse beslenemezler diye hibor iğne verdi. Her akşam yapıyorum çok acılı oluyor ne yapalım bebekler iyi olsunda. Diyetisyene de gönderdi ama ikiz olduğu için kilo alma diye bende -2 kilodayim ama karnim çıkmaya başladı pantolonlar sıkıyor

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım bugün.Ben bu sıcak havada üşüyorum.Kızlar birde ben ilk üç ayda 6 kilo almışım ne yapacağım ben dünya gibi yuvarlak olucam

Bende kusmaktan 2 kilo verdim ama artık midem düzeliyor yemeye başlıyorum

ense kalınlığı ipucu verir dedi bakalım ne olacak bende merak ediyorum inşallah iyi çıkar. Tabi bilgilendiririm

Maşallah canımmm inşallah hersey iyi gider. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsin. Sende içine sinecek bir doktor bulursun

Canim benim pihtilasmam varmi yokmu bu konuda hic bir fikrim yok tedaviye basladigimda acaba yapmislarmidir test ?

Canım onu önceden düşük varsa yapıyorlarmis biz bilmiyorduk hoca özellikle istedi genetik bölümüne kan verdik sorun çıktı gerçektende kan sulandırıcı igne kullaniyorum her akşam

Bende kullanıyorum kan sulandırıcı iğne alışıyorsun canım artik bir şey hissetmiyorum..hatta esim yaktımi diye soruyor hayır dersem acaba vuramadım mi diyor..ne çıktı sende homozigot heterozigot ne??

Bende kullanıyorum kan sulandırıcı iğne alışıyorsun canım artik bir şey hissetmiyorum..hatta esim yaktımi diye soruyor hayır dersem acaba vuramadım mi diyor..ne çıktı sende homozigot heterozigot ne??

Çok anlamamakla birlikte homozigot normal yazıyor .sonuçta aynen soyle yaziyor "Heterozigot içinde mtfr de gözlenen bulgular Birleşik heterizigot olarak değerlendirilir heterozigot olguların klinik bulguları homozigot olgular ile aynıdır ve trombofobili etkenidir" birde bişey daha var Pai polimorfizmi 4g/4g yazıyor. Ben anlamadim tabi rapordan bisey doktorda mutlaka kan sulandırıcı kullanman gerekli dedi. Senin durum nedir

ense kalınlığı ipucu verir dedi bakalım ne olacak bende merak ediyorum inşallah iyi çıkar. Tabi bilgilendiririm

Canim ben de hergun hibor kullaniyorum, mosmor oldu gobegim. Trombofili paneli diye bi test var ,onun sonucuna gore mi kullanmaya basladin?ben basit bi kan tahlili oldum (senin belirttigin gibi heterozigot vs gibi yorumlu degidi),ilk defa hamile pozitifi gordum.neye gore verdi bilmiyorum.1 ay daha kullancakmisim.. saglikli olsunlar da, napalim..

Sat 13 martti benim. Haftaya ense kalinligi icin muayene olacagim. Bakalim ne diyecek dr...

Haberlesiriz yine, sagolasin...

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar dun kanama gecirdim adet kanmasi gibi resmen gun boyu surdu doktora gitiim ama kanama baslar baslamaz bebek ordaydi ama risk var dedi igne yapti gonderdi geceden beri kan kahve rengi acik kahve sari gibi akintiya birakti ama baya geliyo damla damla deil sanirim bebegim beni birakiyor elimden hic birsey gelmiyorr napacam cok mutsuzum cok bi akio verin bir sey diyin lutfen

Canım benım ya bebek oradaymis çok şükür,hala kırmızı mi geliyor peki?

Günaydın kızlar acelyacicegi K kaderim35 Siden80 bizlerinde ikili tarama testi zamanı yaklaşıyor,ben bu konuya çok takıldım hiç bir fikrim yok çünkü,daha öncede yazmıştım harmony test diye birşey var ondan yaptirayim diye..P.tesi randevum vardi bu arada bebislerim çok iyilerdi çok şükür ve cok hareketlilerdi :) Dr umda ısrarla o testi yaptirmami söyledi yine ve kendide 2li testi yapacakmis ayrıca
Kafam karıştı ne yapmam gerektigiyle ilgili siz o aşamada neye karar verdiniz?

Kanama baslar baslamaz gittin bebek iyiydi ama sonra cogaldi sanki bebegim icimde deil cok degisik bir duygudayim bugun akinti gibi sari bazen koyu ama ilaclardan kesildi biraz sanirim cok mutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…