- 7 Aralık 2014
- 230
- 242
- 18
Hoosbuldum :) amin canim insallah evet ilk denememiz 3.gun transferiydi cok şükür bugunleri de gördük umarim saglikla kucagimiza da aliriz.. hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin insallah...Hoşgeldin canım foruma..hayırlısı ile inşallah sende bebeğinin kalp atışlarını duyarsın canım..ilk transferin mi
Cnm bosver onlarin dediklerini, anlamiyoru ben drlari, yani hemen almaktan bahsetmis, sen takma birseyi,Allahin izniyle hic birsey olmaz.Kızla bugun hastanedeydim rutin diyabetik kontrolum için bebegede baktılar iyi dedi 12 haftama24 hazirana randevu verdi down sendromu bakıcaz dedi eger çıkarsa almamız gerkecek dedi çok canım sıkıldı kafama takıldı allah korusun ne kötü bir durum hamileliğin her dönemi ayrı bi sıkıntıymış gerçekten türkiyede ikili tarama dedikleri bu test heralde ama türkiyede bir çok kişiden bu testte ihtimal çıktıgını ama bebeklerin sağlıklı oldugunu gördüm ama burada nasıl bilmiyorum tabi. Bebişlerimiz sağlıkla gelişip vakti geldiğindede saglıkla kucagımıza almayı nasibetsin rabbim.
Kızlar gunaydın. 1 haftadır rahim sancısı sandıgım agrı . Bugun anladım ki hemoroid agrısıilk defa basıma geliyor. Onun için anlamamıştım. Aferdesiniz tuvalete cıkrken ve oturup kalkarken sancı oluyor. Bnm gibi olan varmı? Krem kullanılıyormu. Dr a mail attım cevap bekliorum
Cnm drum ilik su olabilir dedi, ama ben yapmayacahim birde bir krem adi verdi onu aldim, insallah ise yarar.Cok gecmis olsun, acı_kabizlik_baharatli gıdalar boyle yapiyor. Sıcak suya oturmak cok iyi geliyor( kucultuyor, yumusatiyor..) ama hamileye sicak da yasak. Acaba suya oturmak da bebislere zarar verir mi ki bilemedim simdi. Dr unu cepten arasan hemen? Onemli konu sonucta..
Valla canım benim sansima mi bilmiyorum..tahlilim 24 nisan di 2 hafta sonra 9 mayısta ultrason dediler bana..senin kaç gün sonra ultrason istediler..ultrason cihazının kaliteside önemli galiba..benim o gün hepsini keseyi kalp atışlarını gördüm hatta doktorum dinletti bile..tahlilinden sonra kaç gün geçtiHoosbuldum :) amin canim insallah evet ilk denememiz 3.gun transferiydi cok şükür bugunleri de gördük umarim saglikla kucagimiza da aliriz.. hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin insallah...
Ilk ultrasonda kalp atışı duyulmuyor sanırım degil mi? Keseyi gordukten 1 hafta sonra mi acaba
Sat â gore dun 9+4 ama ultrasonda 9+5 dedi doktorummeraba kızlar bende 8+6 günlüğüm sizin bebişler ne kadarlık oldu_?
Kizlar kanda pıhtılaşma olan varmıydı aranizda..diyet verdi mi doktor size..ne acayip sorular soruyorum dimi
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım bugün.Ben bu sıcak havada üşüyorum.Kızlar birde ben ilk üç ayda 6 kilo almışım ne yapacağım ben dünya gibi yuvarlak olucam
Canim benim de haftaya bakilacak. Detayli ultrason_ense olcumu olacakmis. Down sendromu icin de test yapalim dedi dr um ama aldirmak istemedigim icin yaptirmayi da dusunmuyorum.
Ikizlerde 2 li 3 lu test yaniltici ciktigi icin yapilmiyor diye okudum.
Durumunla beni de bilgilendirir misin? Dr un ne dedi, ne yapildi vs..
Insallah hersey iyi cikar.
Selam kızlar ben bugün gene özel hastaneye gittim bebeğimi görmek için çok şükür oturuyordu bizimki..doktor d vitamini verecekti..ama sonra tahlil istedi tabi aç karınla vermem lazim mis..yarına kaldı..3 cm e yaklaşmış benim bıdık..serklaj i sordum oda risk oluyor dedi..bana başka perinatolog önerdi.kafan daki karışıklığa cevap bulabilirsin belki dedi..ne yapcam ben yaa..
Canim benim pihtilasmam varmi yokmu bu konuda hic bir fikrim yok tedaviye basladigimda acaba yapmislarmidir test ?
Bende kullanıyorum kan sulandırıcı iğne alışıyorsun canım artik bir şey hissetmiyorum..hatta esim yaktımi diye soruyor hayır dersem acaba vuramadım mi diyor..ne çıktı sende homozigot heterozigot ne??Canım bende pıhtılaşma sorunu cikti malesef. Genetik test istedi doktor her ihtimale karşı. Bende çıkınca da bebeklere kan gitmesse beslenemezler diye hibor iğne verdi. Her akşam yapıyorum çok acılı oluyor ne yapalım bebekler iyi olsunda. Diyetisyene de gönderdi ama ikiz olduğu için kilo alma diye bende -2 kilodayim ama karnim çıkmaya başladı pantolonlar sıkıyor
Kızlar merhaba, Benide alırmısınız aranıza :) 22mayıs transfer tarihimdi test sonucum pozitif kısmetse haftaya çarşamba ultrasonda görücez minişi inşallah :)
Bende kullanıyorum kan sulandırıcı iğne alışıyorsun canım artik bir şey hissetmiyorum..hatta esim yaktımi diye soruyor hayır dersem acaba vuramadım mi diyor..ne çıktı sende homozigot heterozigot ne??
Canım bende pıhtılaşma sorunu cikti malesef. Genetik test istedi doktor her ihtimale karşı. Bende çıkınca da bebeklere kan gitmesse beslenemezler diye hibor iğne verdi. Her akşam yapıyorum çok acılı oluyor ne yapalım bebekler iyi olsunda. Diyetisyene de gönderdi ama ikiz olduğu için kilo alma diye bende -2 kilodayim ama karnim çıkmaya başladı pantolonlar sıkıyor
ense kalınlığı ipucu verir dedi bakalım ne olacak bende merak ediyorum inşallah iyi çıkar. Tabi bilgilendiririm
Canım benım ya bebek oradaymis çok şükür,hala kırmızı mi geliyor peki?Gunaydin kizlar dun kanama gecirdim adet kanmasi gibi resmen gun boyu surdu doktora gitiim ama kanama baslar baslamaz bebek ordaydi ama risk var dedi igne yapti gonderdi geceden beri kan kahve rengi acik kahve sari gibi akintiya birakti ama baya geliyo damla damla deil sanirim bebegim beni birakiyor elimden hic birsey gelmiyorr napacam cok mutsuzum cok bi akio verin bir sey diyin lutfen
Canım benım ya bebek oradaymis çok şükür,hala kırmızı mi geliyor peki?
Kanama baslar baslamaz gittin bebek iyiydi ama sonra cogaldi sanki bebegim icimde deil cok degisik bir duygudayim bugun akinti gibi sari bazen koyu ama ilaclardan kesildi biraz sanirim cok mutsuzumCanım benım ya bebek oradaymis çok şükür,hala kırmızı mi geliyor peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?