Aynen canim bide azarlar gibi davraniyolar cok soru sorunca kendimi daha bilgili hissediyorum cogu zaman hahaDoktorlarda neyin kafasında nasıl bir rahatlık anlamıyorum..islerine karışmıyorum sadece soruyorum merak ettiklerimi gözünden de kaçmasın diye uyarıyorum aslında :))) ama tatmin edici bir cevap alamıyorum gibi.
Canim bende uzaninca gobegimin altinda pit pit seyirme goruyorum hamile kaldigimdan beri onceden uoktu bence bebegim atiyoo aptalca gelebilir ama hissediuorumİlk randevu ne zaman nerdesin canım sen..Ben ayin 9 undan beri 4 yada 5 kez ultrasona girdim..saatlerce bağlasa orda izlesem ekranda daha dokunur dokunmaz bebeğin neresi olduğunu anlıyorum..steteskop alıp evde dinlemeye kalksam kalp atışları duyulurmu acaba..
Ben de seyirme hissediyorum ama bazen hissedemeyince panikliyorum.acaba kendi kalbim mi diyorum..tıbben daha mümkün değil ama koca karilara bakarsan erkek olduğunun belirtisiymiş o seyirme..Canim bende uzaninca gobegimin altinda pit pit seyirme goruyorum hamile kaldigimdan beri onceden uoktu bence bebegim atiyoo aptalca gelebilir ama hissediuorum
Canim ama surekli atiyor ara sira degil ki takip et bak bende erkek hissediyorum olabilirmiki bunu ilk defa duydum neyse zaman gosterecekBen de seyirme hissediyorum ama bazen hissedemeyince panikliyorum.acaba kendi kalbim mi diyorum..tıbben daha mümkün değil ama koca karilara bakarsan erkek olduğunun belirtisiymiş o seyirme..
Ben ingilteredetim cnm burada sistem Cook farkli turkiyeden mahalle dr gidiyorsun basta hamileyim diyorsun 8 haftada eve hemsire geliyor form dolduruyor 10 lie 14 hafta arasi hastaneden randevu geliyor zaten ultrasyon sadece hastanelerde varİlk randevu ne zaman nerdesin canım sen..Ben ayin 9 undan beri 4 yada 5 kez ultrasona girdim..saatlerce bağlasa orda izlesem ekranda daha dokunur dokunmaz bebeğin neresi olduğunu anlıyorum..steteskop alıp evde dinlemeye kalksam kalp atışları duyulurmu acaba..
Ben hic birsey hissetmiyorum, bende mi acayiplik var, ne bulanti ne kusma da olmayinca , ama 2 gundur gobegim aksama dogru sisiyor:))Ben de seyirme hissediyorum ama bazen hissedemeyince panikliyorum.acaba kendi kalbim mi diyorum..tıbben daha mümkün değil ama koca karilara bakarsan erkek olduğunun belirtisiymiş o seyirme..
Yok canim gecen hafta hepsini birakti. Corasprin,folio, hibor a hergun dewam.Aa canim bana ilk verdikleri kagitta 8 hafta yaziyordu kesmem icin progestan ve estrofem icin gecen gittigimde icimmi dedi kes dedi zaten beni rahatsiz ediyordu estrofem bence kesmelisiniz ama doktorlarinizla goruserek
Ne zamana kadar vurulcan benim istanbuldaki tüp bebek doktorum 3.ay tekrar değerlendirelim demişti..ama ben izmirde doktora gidiyorum.. clexan â alıştım ben galiba artik çok morluk ve ödem yok..bazen iğne göbeğime girerken acıyor oda eşimin eli titriyor herhalde bazen kanıyor bir iki kez oldu..dik mi vuruyorsun biz hep dik vuruyoruz..göbeğin den çok uzaklastirinca acıyor kafamda belli bir daire alanı olusturdum eşime oralara yaptiriyorum..bide kolonya pamuk bol sur oraya ıslak olsun..iğneyi batırırken derin nefes al çok ise yarıyor..ignemi dolapta saklıyorum hemen çıkarıp yapıyorum belki de ondan da yanma hissetmiyom..sana peki iğne kullanırken şunları tüket bu besinler etkisini azaltiyor bunları tüketme dedimi
Ben azda olsa bir ön araştırma yaptım canım
Amerikaya iki tüp kan gönderiyorsun 2 hafta içinde sonuç geliyormuş türkçe açıklamalı,bu test anne kanindan bebeğin herseyini gösteren bir testmis ve bizim gibi ikiz gebelere öneriliyor,ve down sendromlu bebeklere erken teşhis koyulup tedavisi yapılıyor anne karnında (Allah evlatlarimizdan uzak etsin )
10.haftadan itibaren yapılıyor ve 1800 tl ücreti
Canım benim dün ense kalınlığına bakıldı. Ense kalinligi 1cm cikti çok şükür burun yapilarida iyi .bir de kan verdim sonucu 1 haftaya cikiyomus zaten kan tahlili çok net sonuçlar vermez bizim için önemli olan ense kalınlığı dedi. Harmony test içinde gerek yok dedi bundan sonra birde ayrıntılı ultrason varmış. Bende anlamadım her doktor ayrı konuşuyorBana 13.haftada yapacaklardi. 2400 dediler. Benimkiler de ikiz. 1800 fiyati kim verdi? Mudahale olayi varsa guzel, ama sonuc kotu cikti aldir derlerse ona yokum iste. Kotu cikti dediklerinde gayet saglikli cocuk da dogabiliyormus, kader kismet artik.. haftaya yaptirip yaptirmayacagim belli olacak benim de..
Ben de seyirme hissediyorum ama bazen hissedemeyince panikliyorum.acaba kendi kalbim mi diyorum..tıbben daha mümkün değil ama koca karilara bakarsan erkek olduğunun belirtisiymiş o seyirme..
Ben hic birsey hissetmiyorum, bende mi acayiplik var, ne bulanti ne kusma da olmayinca , ama 2 gundur gobegim aksama dogru sisiyor:))
Benim merkezim 12 hafta olunca jeli,estrofemi kes dedi. Corasprine 32.haftaya kadar dewam dedi.. folio kullaniyorum ben onu da demir vitaminli olaniyla degistir dedi...
Benimki biraktirdi 8.haftada benim doktor um beyni cok farkli calisiyor bendee 15 gun daha sadece progestan icerikli bir igne kullanacam duruma gore birsey ler yapar heralde ve prulutron depotuda onermiyor benimki ah bu doktorlar ne diyim insllah saglikla doguralimYok canim gecen hafta hepsini birakti. Corasprin,folio, hibor a hergun dewam.
Proluton depot da haftada 1 e cikardilat.
1 ay sonra iskenceler bitecek insallah
Hersey dr kontrolunde suan, genelde 3 haftalikken biraktiriyorlar. Belki de garanti olsun diye dewam et dediler. Cok sukur agri,kanama ,lekelenme olmadi hic ikiz olmasina ragmen.. neyse bitecek insallah..
Ya kizlar bana gobekten igne yazdi aslimda vururken baktim ama igneyi tam mi sokucaz gobege azmi gobekten igne vuranlar bir bilgi verin lutfen ilk kez vuracamda
Kizlar birsey soracam sizin bu soyledikleriniz ne oluyor bi anlatir misiniz
Cnm senin dediğin normal tarama tesrleri için doğru tabiki. Ama harmony yani fetal DNA testi farklı. Orada maskeleme gibi bir olay söz konusu degil cnm. Pnun için çoğul gebeliklerde tarama testi önerilmiyor.Bende sordum doktora canım hiç gerek yok dedi .sonuçta kan testi ,sorun varsa hangisinde belli olmaz, birde birininki digerininkini maskeleyebiliyormus. Anlamadım gitti ya..her doktor farklı bir şey söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?