2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Aynen canim bide azarlar gibi davraniyolar cok soru sorunca kendimi daha bilgili hissediyorum cogu zaman haha

Canim bende uzaninca gobegimin altinda pit pit seyirme goruyorum hamile kaldigimdan beri onceden uoktu bence bebegim atiyoo aptalca gelebilir ama hissediuorum

Canim bende uzaninca gobegimin altinda pit pit seyirme goruyorum hamile kaldigimdan beri onceden uoktu bence bebegim atiyoo aptalca gelebilir ama hissediuorum
Ben de seyirme hissediyorum ama bazen hissedemeyince panikliyorum.acaba kendi kalbim mi diyorum..tıbben daha mümkün değil ama koca karilara bakarsan erkek olduğunun belirtisiymiş o seyirme..

Merhaba kizlar guzel tavsiye dilekleriniz dualariniz icin sagolun varolun, ama inanin ne kadr kacarsa kacsin insan ejinde sonunda o tur insanlarla tekrr tkrr yuzyuze gelior. Allah im sabir veesin, bpve muhafaza etsin bizi oylelerinden. Anlatsam cok uzun ve karisik, o zamn ne demek istedigimi anlardiniz. Neyse bosvereyim bi muddet daha gittigi yere kadr. Bu arada bugunlerim cok hareketli yogun geciyor, dikkat ediyorum gene, sakincasi yoktur umarim. Haftaya abimin dugunu de var, mecbur oturarak gecirecem dugunu ne guzel degil mi

Ben de seyirme hissediyorum ama bazen hissedemeyince panikliyorum.acaba kendi kalbim mi diyorum..tıbben daha mümkün değil ama koca karilara bakarsan erkek olduğunun belirtisiymiş o seyirme..
Canim ama surekli atiyor ara sira degil ki takip et bak bende erkek hissediyorum olabilirmiki bunu ilk defa duydum neyse zaman gosterecek

Ben ingilteredetim cnm burada sistem Cook farkli turkiyeden mahalle dr gidiyorsun basta hamileyim diyorsun 8 haftada eve hemsire geliyor form dolduruyor 10 lie 14 hafta arasi hastaneden randevu geliyor zaten ultrasyon sadece hastanelerde var

Ben hic birsey hissetmiyorum, bende mi acayiplik var, ne bulanti ne kusma da olmayinca , ama 2 gundur gobegim aksama dogru sisiyor:))

Aa canim bana ilk verdikleri kagitta 8 hafta yaziyordu kesmem icin progestan ve estrofem icin gecen gittigimde icimmi dedi kes dedi zaten beni rahatsiz ediyordu estrofem bence kesmelisiniz ama doktorlarinizla goruserek
Yok canim gecen hafta hepsini birakti. Corasprin,folio, hibor a hergun dewam.
Proluton depot da haftada 1 e cikardilat.
1 ay sonra iskenceler bitecek insallah
Hersey dr kontrolunde suan, genelde 3 haftalikken biraktiriyorlar. Belki de garanti olsun diye dewam et dediler. Cok sukur agri,kanama ,lekelenme olmadi hic ikiz olmasina ragmen.. neyse bitecek insallah..

Canım kadın doğum doktoru dedi 35-36.hafta dedi zaten ikizler 3 hafta erken doguyomus. Benimde eşim yapıyor dün senin dediğin gibi kolonyali denedik. Ama bende çok ödem var yapacak yer bulamiyoruz canım bana yemekte kısıtlama yapmadı sana yaptılar mi

Bende sordum doktora canım hiç gerek yok dedi .sonuçta kan testi ,sorun varsa hangisinde belli olmaz, birde birininki digerininkini maskeleyebiliyormus. Anlamadım gitti ya..her doktor farklı bir şey söylüyor

Canım benim dün ense kalınlığına bakıldı. Ense kalinligi 1cm cikti çok şükür burun yapilarida iyi .bir de kan verdim sonucu 1 haftaya cikiyomus zaten kan tahlili çok net sonuçlar vermez bizim için önemli olan ense kalınlığı dedi. Harmony test içinde gerek yok dedi bundan sonra birde ayrıntılı ultrason varmış. Bende anlamadım her doktor ayrı konuşuyor

Yaa onu bende ara ara hissediyorum.. geçen kontrolum de erkek gibi birisi demisti dün sanki iki kız gibi dedi.. Eşim kız bebek hastası ben erkek bebek.. tabiki Allah hayirlisini versin ama ikimizin gönlüne göre versin inşallah bir erkek bir kiz☺☺☺

Benim merkezim 12 hafta olunca jeli,estrofemi kes dedi. Corasprine 32.haftaya kadar dewam dedi.. folio kullaniyorum ben onu da demir vitaminli olaniyla degistir dedi...

Sen demir hapı icebildin mi ?iki kere teşebbüs ettim berbat bir şey midemi bulandiriyor,bulandiriyor Afedersin cikariyorum

Benimki biraktirdi 8.haftada benim doktor um beyni cok farkli calisiyor bendee 15 gun daha sadece progestan icerikli bir igne kullanacam duruma gore birsey ler yapar heralde ve prulutron depotuda onermiyor benimki ah bu doktorlar ne diyim insllah saglikla doguralim

Ya kizlar bana gobekten igne yazdi aslimda vururken baktim ama igneyi tam mi sokucaz gobege azmi gobekten igne vuranlar bir bilgi verin lutfen ilk kez vuracamda

Gunaydin anneler uzun zaman oldu giremedim ilk tup bebek yarida kalmisti hatrlayan vardir belki dun tranfer yapildi iki yumurta 3 gunluk simdi ne yapmaliyim sizinde yumurtalar toplandiginda agrilariniz varmiydi sonradan ve en onemlisi zamani nasil gecirdiniz 12 gun gecmezki

Ya kizlar bana gobekten igne yazdi aslimda vururken baktim ama igneyi tam mi sokucaz gobege azmi gobekten igne vuranlar bir bilgi verin lutfen ilk kez vuracamda

Canım tam giricek iğne.ne iğnesi bu arada seninki. Benimkini eşim yapıyor

Kizlar birsey soracam sizin bu soyledikleriniz ne oluyor bi anlatir misiniz

Canım kanında pıhtılaşma varmi yokmu ona bakılıyor. Genetik bölümünde. Eğer varsa bebeğe kan akışı olmazda düşük olur diye kan sulandırıcı veriyorlar. herkese yapilmiyor test ama benim doktorum önlem amaçlı yaptirmisti . İyiki de yaptırmış pıhtılaşma cikti

Bende sordum doktora canım hiç gerek yok dedi .sonuçta kan testi ,sorun varsa hangisinde belli olmaz, birde birininki digerininkini maskeleyebiliyormus. Anlamadım gitti ya..her doktor farklı bir şey söylüyor
Cnm senin dediğin normal tarama tesrleri için doğru tabiki. Ama harmony yani fetal DNA testi farklı. Orada maskeleme gibi bir olay söz konusu degil cnm. Pnun için çoğul gebeliklerde tarama testi önerilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…