- 30 Ekim 2013
- 20.598
- 57.199
- 798
Saol canim benimde 3 gundur boyle bugunde daha kotuyum insallah duzelircanim benim transfer oldugumun ilk gunu bssladi bir ay kadar surdu korkma bence hatta dedim doktor kabizlik icin ilac yazmisti ben hic gerek duymadim
Gozunaydin aydin canim bnde bizim bebisleri gordum, bugun, 4,5 cm olmuslar, biri hareketli digeri hareketsizdi. Ikili tarama yaptirmycm ddi doktor, ayrintili ultrasyon icinde 20. Haftada bakariz dedi, 20 gun sonra da muayeneye. Progestani bi ghafta sonra kesiyoruz, demir hapida 12.haftadan sonra baslanacak. Oyle oldu yaniEki Görüntüle 1554284 bak resme canım için rahat olsun bayaa belli olmuş bizim miniklerr
Gozunaydin aydin canim bnde bizim bebisleri gordum, bugun, 4,5 cm olmuslar, biri hareketli digeri hareketsizdi. Ikili tarama yaptirmycm ddi doktor, ayrintili ultrasyon icinde 20. Haftada bakariz dedi, 20 gun sonra da muayeneye. Progestani bi ghafta sonra kesiyoruz, demir hapida 12.haftadan sonra baslanacak. Oyle oldu yani
Darisi basina canim benim, fazla gostermedi doktor ameliyata girecektiGözünaydın canım bende iki haftadır bebişimi göremedim merak içindeyim
Amin canim bu ayin sonunda 5. Yilimiz doluyor evlilikte hersene cok buruk olurdum sukurler olsun bu sene 3. Ayimi doldurmus 4. Ayimin icinde olucam simdi dusunuyorumda nasil sukredecegimi bilemiyorum. Kizlar sizin kacin yiliniz evlilikte hemde ilk bebekler degilmi insallahDarisi basina canim benim, fazla gostermedi doktor ameliyata girecekti
Cnm Sen iki hafta once gormussun Ben daha hic gormedimGözünaydın canım bende iki haftadır bebişimi göremedim merak içindeyim
Bizim 9 bitti kizimda 6 yasinda biraz erken evlendim 20 yasinda evlendimAmin canim bu ayin sonunda 5. Yilimiz doluyor evlilikte hersene cok buruk olurdum sukurler olsun bu sene 3. Ayimi doldurmus 4. Ayimin icinde olucam simdi dusunuyorumda nasil sukredecegimi bilemiyorum. Kizlar sizin kacin yiliniz evlilikte hemde ilk bebekler degilmi insallah
Allah bağışlasın canım kızını kızına doğal yollamı hamile kalmıştın. Bu arada hala ultrasona girmemiş olman çok kötü belkide benimde kanamam ıolduğu için baktılarBizim 9 bitti kizimda 6 yasinda biraz erken evlendim 20 yasinda evlendim
Ewet cnm dogal yolla oldu ikincisi tup cok kotu ya daha birmi ikimi onuda bilmiyorumAllah bağışlasın canım kızını kızına doğal yollamı hamile kalmıştın. Bu arada hala ultrasona girmemiş olman çok kötü belkide benimde kanamam ıolduğu için baktılar
Gercekten öyle allah kolaylık versin bize. İki mbriyomu transfer edilmişti?sana büyük süpriz gercekten burada hemen hemen hepimizin kanama lekelenme sorunu oldu sendede oldumu o dönemde mıdwife a söyleseydin hemen ultrasona randevu veriyorlarEwet cnm dogal yolla oldu ikincisi tup cok kotu ya daha birmi ikimi onuda bilmiyorum
Hayırlısı neyse o olsun tatlım. Sağlıklı hayırlı evlat olsunlar hepimizinki inşallahİnşallah senin de ikiz olur canım..kucağına alırsın sağlık la..
Maşallah cnm bnm, Saglıkla büyüsün inşallahKızlar kızım büyümüş kıpır kıpır hic durmuyor yandım ben..annesi gibi olcak.kolu bacağı hic durmadi 4.5 cm olmuş..
Ayyy cnm bnm ya bayağo belli. Yerim ben bunuuuuuu, allah nazardan saklasın yarında ben gisiyorum dra .hayırlısıyla görürüm yavrularımı.Eki Görüntüle 1554284 bak resme canım için rahat olsun bayaa belli olmuş bizim miniklerr
Maşallah büyümüş bebişlerin . Allah nazardan saklasın.Gozunaydin aydin canim bnde bizim bebisleri gordum, bugun, 4,5 cm olmuslar, biri hareketli digeri hareketsizdi. Ikili tarama yaptirmycm ddi doktor, ayrintili ultrasyon icinde 20. Haftada bakariz dedi, 20 gun sonra da muayeneye. Progestani bi ghafta sonra kesiyoruz, demir hapida 12.haftadan sonra baslanacak. Oyle oldu yani
Ewet cnm iki embriyo transfer edildi.gercekten supriz olacak yok cnm kanama falan olmadi bendeGercekten öyle allah kolaylık versin bize. İki mbriyomu transfer edilmişti?sana büyük süpriz gercekten burada hemen hemen hepimizin kanama lekelenme sorunu oldu sendede oldumu o dönemde mıdwife a söyleseydin hemen ultrasona randevu veriyorlar
Canim benim 3 senem bitti tam 4. Seneye girdik ve rabbim 4. Senemde nasip etti. 2. DenememdeAmin canim bu ayin sonunda 5. Yilimiz doluyor evlilikte hersene cok buruk olurdum sukurler olsun bu sene 3. Ayimi doldurmus 4. Ayimin icinde olucam simdi dusunuyorumda nasil sukredecegimi bilemiyorum. Kizlar sizin kacin yiliniz evlilikte hemde ilk bebekler degilmi insallah
amin ins masallah iki hsfra ondesin bizden canim. Ayrintiliya ne zamn girecen yada girdinmi. Takviminde yok isminin altindaMerhaba kizlar. Bizim bir bucuk yil oldu evleneli. Ilk gunlerden itibaren istiyorduk. Ikinci tüp bebek tedavimle ikizlerime hamileyim. Bugün13 haftalik oldular. Allahim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?