2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Evet erik daha yeni çıkmıştı tuzlayıp yiyordum..bazen de limonu keserim yerim..eksiyi severim normalde de..içimi onlar bastır di..
Ay canim cekti yine, canim sana bisry soracam. Bn kan grubumu bilmiyordum,bugun ogrendim, bnmki b rh -, esiminki ise ab rh + kan uyusmazligi veya rh uyusmazlihi soz konusu mu

Ay canim cekti yine, canim sana bisry soracam. Bn kan grubumu bilmiyordum,bugun ogrendim, bnmki b rh -, esiminki ise ab rh + kan uyusmazligi veya rh uyusmazlihi soz konusu mu
Canım eğer Bebeğin senin kan grubunu alırsa problem olmuyor. Eğer Baba'nın kan grubunu alırsa sana rhogam anti-d yapılacak. Doğumdan sonra ilk 72 saat içinde yapılması gerekiyır

acelyacicegi koku hassasiyeti için limon koklayın yalayın diyorlar..bir dene bakalım canım..benim telf sarzi günde 2 kez dolduruyorum yetmiyor teminde konuşurken kapandı..şarz kablosuysa uzamıyor mecbur ayrıldım forumdan..

Evet kuzum kadın negatif adam pozitif olunca kan uyuşmazlığı oluyor..iğne yemen lazim..benim annemde de var..oda bilmiyormuş beni doğurmuş..O zamanlar bebek doğduktan sonra vuruluyormus iğne..sonra 1 sene sonra gene hamile kalmış onu aldırmış 3.ye ben 7 yaşındayken kiz kardeşimde anlaşılmış kan uyuşmazlığı hatta şaşırmışlar allaha çok şükür ikimizdede bir şey yok..belki 2.cide bir sorun vardı..bilemiyorum..ana rabbim istedikten sonrada olmuyor birşey galiba..

Az once biraz magaza gezmek icin cikmistim bebek esyalari kiyafetleri baktim soyle bir iki unisex birseyler alayim dedim ama hem begendigim seyler oldu hemde kendi kendime bir sekilde engel oldum dur daha erken diye. Pantolonlarim olmuyor bahsetmistim uc tane tayt pantolon aldim beni insallah bir iki ay idare edecekler normalde 36 -38 giyiniyorum bu sefer 40 aldim 12 yani bayramda turkiyeye gelicem insallah evdeyken tine iyi kotu idare ediyorumda tatil icin iyi olucak insallah.

Bnm doktor a sormus bugun esim sonra igne yapariz falan demis, adamin acelesi var hep soruyada dogru durust cvp vernemis doktorm. 14. Haftada kontrolum o zamn sorup bilgi alirim gec olmaz degilmi

Gule gule giyip kullan canim, bnm gobek cikmadi ama bugun bir sertlik hissetim karnimin alt kisminda, kaskatiydi aceba bebek mi ddm bilemedim

Bnm doktor a sormus bugun esim sonra igne yapariz falan demis, adamin acelesi var hep soruyada dogru durust cvp vernemis doktorm. 14. Haftada kontrolum o zamn sorup bilgi alirim gec olmaz degilmi
Bence okadar bekleme canim onemli olabilir baska bi dr a yada ayni dr a tekrar sorma sansin varsa iyi olur.

Koku olunca mi limonu koklayak, vala herkes kotu kokuyor utaniyorumda burnumu kapamaya, uzaklasiyorum mecbur.

Evet bende tayt ve üzerine tunikler ile takiliyorum..

Koku olunca mi limonu koklayak, vala herkes kotu kokuyor utaniyorumda burnumu kapamaya, uzaklasiyorum mecbur.
Öyle diyolar kaynanamın gününde bende fenalasmistim..kadınlar söyledi kokla diye..mideme vurmuştu bulantı dene bakalım sende kokudan kotu olunca..

Hic bir fikrim yok canım ama normalde sağlık ocagi bile bunu kontrol ediyor..tüp bebek doktorum dosya açarken sormuştu mesela..sağlık ocağı yakin ise onlarada danışabilirsin..için rahat eder hem..doktorundan faysa yoksa

Arkadaşlar bugün doktora gittim 11 hafta+1 gün olduk. 8 saat Süren bir yolculuk yapmamız gerekiyor . Ama doktorum izin vermedi. Haftaya tekrar kontrole çağırdı. Rahim Ağzına bakıcam dedi. Ikiz gebelik olduğu için çok önemliymiş.size bu şekilde söyleyen oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…