2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kizlar taze nane ve maydanozu dusuge sebep oluyor diye yemiyorduk ya uc ayimizi gectikten sonra yesek olurmu acaba?
Rahimi açıyor olabilir azcik yersin canım salata da filan yiyorum ben..abartmamak şartı ile adaçayı kantaron papatya çayı biberiye filan da yasak..daha varda en çok bunlar biliniyor diye aklım da..

Rahimi açıyor olabilir azcik yersin canım salata da filan yiyorum ben..abartmamak şartı ile adaçayı kantaron papatya çayı biberiye filan da yasak..daha varda en çok bunlar biliniyor diye aklım da..
Bitki caylarini cok severim hazir meyve caylarini bile icmiyorum poset caylar karisik oluyor ya korkuyorum. Bende az once salataya koydum yedim ama insallah zarar vermez. Sen nasil oldun canim kanaman durdumu agrin falan varmi?

Bitki caylarini cok severim hazir meyve caylarini bile icmiyorum poset caylar karisik oluyor ya korkuyorum. Bende az once salataya koydum yedim ama insallah zarar vermez. Sen nasil oldun canim kanaman durdumu agrin falan varmi?
Bitki çaylarının içindekilere bak mutlaka canım..geliyor gene az az yaaa...anlamadım doktor herşeyi sebest bıraktı bizde ne cinsel ilişki ne deniz hic biri yasak değil..geçen sefer 10 gün yasaktı oturarak banyo bile..anlamadım valla..

Ben hala ayakta dus aliyorum zaten oturmazdim ama hamilelikte bi oturma istegi oldu bende yoruluyorum. Canim aslinda sen bi icini ferah tut bebisini gordunuz iyi bebekle ilgili alanla kanama yoksa germe kendini. Bi arkadasim hamileliginin 4-5 ayini kanamayla gecirmis hemde adet kanamasi seklinde surekli progesteron alip yatmis 5 ay boyunca sonunda kanamanin sebebinin migomlar oldugunu anlamislar ameliyat olmus ve kanamasi durmus kisacasi her kanamayi bebege zamrar gibi dusunup strese giriyoruz ama sakin olalim insan kendisi kanama yasiyorsa bunlari dusunemiyor onun icin kanamasi olan her kimse digerleri ona bunu hatirlatsin lutfen. Canim sende bir suru olumsuzluk yasamissin tamamen rahat olamani beklemek yanlis olur ama bizler inancli insanlariz dunya yuzunde riski varsa kim ne engel olabilirki buna insallahte hepimiz bebislerimizi saglikla kucaklarimiza aldigimiz gunleride goruruz canim

Ben iki hafta once hafif kipirti hissediyordum sanki yatarken ama bu aralar durdu sen hissediyormusun. Tatil konusunda ne yaptin gidiyormusunu?
Bende arada hissediyorum cnm . Yok cnm gitmiyorum cesaret edemiyorum acikcasi . Bugunde sabahtan beri hafif kahverengi akintim oluyor anladim neyden kaynaklanoyor

Bende arada hissediyorum cnm . Yok cnm gitmiyorum cesaret edemiyorum acikcasi . Bugunde sabahtan beri hafif kahverengi akintim oluyor anladim neyden kaynaklanoyor
Senin durumuna daha cok sasiriyorun canim 3. Ayina kadar en riskli donemde hic birsey olmadi 15. haftanda lekelenmen oluyor dr. una sorsana sebebi ne olabilir ama korkma ciddi donemi atlattik hepimiz cok sukur. Ben dr a sordum yolaculuk yapabilirsin dedi sadece ucus corabi al dedi

Serklaj dan dolayı belki yasak verir sonuçta oraya alet edavat değdi..ip iğne değdi..birşey demedi kani gördüğüm içinde duşa girmeye korkuyorum hem tansiyonum düşüyor çok uzun kalırsam hem de yara taze su kaçarsa birşey olur mi diye korkuyorum..amin canım inşallah alacağız bebekleri kucağımiza..

Ewet ya ilk3 gecsin diyordum ama benimki 14. Haftada basladi eski kandir diye dusunuyorum cok sukurki agrim yok genede cok dikkat et cnm

Herkese merhaba arkadaslar. Cumartesi günü kontrolüm vardi yine. Doktorum yola cikmama izin verdi denize de girebilirmisim. Cok mutlu oldum. Cinsiyet icin de kesin olmamakla birlikte bir kız bir erkek olabilirmis. Saglikli olsunlar da daha ne ister ki insan

Kutladinizmi canım merak ettim. Nasıl gecti

Çok güzel canım tatilin tadını çıkar. Bende bugün istanbuldan Aydın'a yol çıktım . Bol bol temiz hava yuppi :) bende bebeklerimin cinsiyetlerini çok merak ediyorum . Senin adına da çok sevindim . Darısı bizim Başımıza inşallah

Gunaydin guzel anneler nasilsiniz mesajlari tek tek okudum cok sukur herkes iyi masallah benim karnim alt taraf sisti simdi kuculdu sondu gibi kafaya taktim buyuyecegine kuculuyor birde su ikili test icin doktor beni yaklasik 14 15 hafta arasi cagirdi ama ikili test falan bahsetmedi sizce gec deilmi ve hepinizin cani birseyler cekiyor ben sadece az yedigim icin aclik hissediyorum bende bir gariplik var sanirim

Canım bende birşey yiyemiyorum . Sürekli istifrar ediyorum . İlaç kullanıyorum. Umarım diyorum yakında geçer. Seninkilerde ikiz değilmi. Ikiz gebelikte ikili üçlü testleri genelde yaptırmıyorlar

Canım bende birşey yiyemiyorum . Sürekli istifrar ediyorum . İlaç kullanıyorum. Umarım diyorum yakında geçer. Seninkilerde ikiz değilmi. Ikiz gebelikte ikili üçlü testleri genelde yaptırmıyorlar
Yok canim benim tek bebek ikiz degil kusmada yok zaten kusacak olsamda kusamam cok kasarim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…