Hic valla canım nursecan napti nasıl diye meraktayim..tansiyonum berbat düşük..3 gündür sürünüyorum doktoru aradım 3 lt çıktı 4.5 lt ye..bol suya devam hareket çok etme terleme filan dedi..zaten evdeyim yatıyorum ne dışarı çıktığım var nede evde is dedim..başka birşey de demedi valla..tansiyon çok düşük olduğu için hic keyfim yok..kafam kalkmıyorKizlar ne yapiyorsunuz nasilsiniz kimsenin sesi cikmiyor bugun
Canım yaa unan seni çok iyi anlıyorum..geçen senede tatil yapmamıştık eşimle ev tadilatı kardeşimin düğünü hic yazı anlamadım..gidip şöyle marmaris vs adam akilli yüzemedik..bu senede böyle olunca inşallah seneye allah nasip kısmet ederse en güzel tatili bebegimizle yapacağız..2senenin hıncını çıkartacağız..yunanistan adaları cruise filan düşünüyoruz..bu umutla idare ediyorum heleki bir gorsen izmirde cehennem günleri başladı..çok fena sıcak..herkes heryerde deniz kenarında tatilde..çıldırıyorum..sanki bana inatmış gibi..ama bende inat ettim bu sefer kucağına alacağım kızımın hayalini kurarak geciriyorum..yoksa geçmez..Slm kızlar bende çok mutsuz huzursuz hissediyorum ağlıyorum sürekli sırf bu nedenle tatile gitmek istiyorum bi tarftanda sizlerin fikirlerini okuyunca tatil konusunda dr um sorun yok gidebilirsin demesine ragmen kafam karıştı yıllardır bunu bekledim şimdi riske etmek ne kadar anlamlı bilemedim. Ama bir tarftanda diyorum dünyada rızkı yoksa evdede otursan birşey olacaksa olacak varsada rızkı gitsende birşey olmaz. Burda hiç türk yok eş dost arkadaş yok eşim sürekli çalışıyor tatile gitmesem hep sıkılarak geçiricem bu dönemi belkide o daha çok zarar verecek ay kafam karrma karışık imdaaaat
Hadi gözün aydın canım şükür atlatlattın inşallah sonrasıda kolay gececek. Allah bebişlerimizi bizlere bağışlasınKızlar canlarim beni en iyi anlayanlar ,hepinize teker teker yanımda oldugunuz için teşekkürler.. ben ve bebebeklerim iyiyiz..biraz ağrım var adet sancısı gibi kanamamda var..inşallah oda durur.. doktor başarılı geçti dedi. Ama bundan sonrası hala riskli dedi yatacaksin dedi hayirlisi
Gözün aydın canım..istirahat edeceksin canım onlar büyüdükçe aşağı ya baskı yapma sin diye istirahat en iyi yöntem mis..keyfini çıkar..Kızlar canlarim beni en iyi anlayanlar ,hepinize teker teker yanımda oldugunuz için teşekkürler.. ben ve bebebeklerim iyiyiz..biraz ağrım var adet sancısı gibi kanamamda var..inşallah oda durur.. doktor başarılı geçti dedi. Ama bundan sonrası hala riskli dedi yatacaksin dedi hayirlisi
Hayırlısı olsun cnm,çok geçmiş olsunKızlar canlarim beni en iyi anlayanlar ,hepinize teker teker yanımda oldugunuz için teşekkürler.. ben ve bebebeklerim iyiyiz..biraz ağrım var adet sancısı gibi kanamamda var..inşallah oda durur.. doktor başarılı geçti dedi. Ama bundan sonrası hala riskli dedi yatacaksin dedi hayirlisi
Gecmis olsun canim tekrardan..Kızlar canlarim beni en iyi anlayanlar ,hepinize teker teker yanımda oldugunuz için teşekkürler.. ben ve bebebeklerim iyiyiz..biraz ağrım var adet sancısı gibi kanamamda var..inşallah oda durur.. doktor başarılı geçti dedi. Ama bundan sonrası hala riskli dedi yatacaksin dedi hayirlisi
Hayirli cumalar canim Rabbim yardimcin olsun tansiyonun dusmesi cok kotu ben de yasiyorum ayni seyleri tansiyonum dusunce basim daha da kotu oluyor birde mide bulantisi cok kotu ya ama yine Rabbimize sukur edelimHayırlı cumalar kizlar..Kızlar ben progestan â devam ediyorum fitil şeklinde gece 2 tane atıyorum yatarken çok karnım ağrıyor yaaa..kaşıklarım adet olacakmış gibi gece uyaniyorum ağrı var sizinde ağrınız varmı fitil mi yapıyor yoksa gündüz olmuyor..doktora da sorcam tansiyonum da çok düşük 8-5 8-4 7-4 veremem tansiyon için bir şey diyor..ne agir geçiyor bu sefer
Ne zaman biter acaba bu tansiyon düşüklüğü elim ayağım tutmuyor 1 haftada kaynanamın mutfağına girdim mi birşey elimde kalıyor mutfakta birşey kalmıycak artik diye korkuyorum valla :))Hayirli cumalar canim Rabbim yardimcin olsun tansiyonun dusmesi cok kotu ben de yasiyorum ayni seyleri tansiyonum dusunce basim daha da kotu oluyor birde mide bulantisi cok kotu ya ama yine Rabbimize sukur edelim
Ben doktora soyledim tansiyonum dusuyor dedim hicbirsey olmaz dussun yukselmesin dedi ama dusunce insani maffediyorNe zaman biter acaba bu tansiyon düşüklüğü elim ayağım tutmuyor 1 haftada kaynanamın mutfağına girdim mi birşey elimde kalıyor mutfakta birşey kalmıycak artik diye korkuyorum valla :))
Nende dün aradım hocayı boyle boyle dedim..aynen seninkisi gibi dedi..yukselmemesi önemli dedi..ama geçen seferde tansiyonunu düşürme bebeğe sağlıklı kan akışı gitmez o zaman demişti anlamadım valla..Ben doktora soyledim tansiyonum dusuyor dedim hicbirsey olmaz dussun yukselmesin dedi ama dusunce insani maffediyor
Bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor ki neye inanacagimizi bilmiyoruz kiz Allah a emanetizNende dün aradım hocayı boyle boyle dedim..aynen seninkisi gibi dedi..yukselmemesi önemli dedi..ama geçen seferde tansiyonunu düşürme bebeğe sağlıklı kan akışı gitmez o zaman demişti anlamadım valla..
Benimde dusuyor ara ara, dun carsiya cikmistim, bi iki bol pijama ust falan alayim diye, esim iste yanliz gidecem ddm esime, bi iki yere girip cikttm sonra esimin kuzenleriyle kaesilastik, magazada tansiuonum dustu allahtan kuzenleri yanimdaydi oturtlar on dk felan, biraz kendime gelince koluma girip direk eve gelsdik beraber, ama tabi sireklimolmuuor, gunde bazenbi kere oluo, bazende olmuyor. Basagrisi burun tikanikligi oluyor bide arada. 20. Haftaya gelsekte hissetset bebisleri yawNende dün aradım hocayı boyle boyle dedim..aynen seninkisi gibi dedi..yukselmemesi önemli dedi..ama geçen seferde tansiyonunu düşürme bebeğe sağlıklı kan akışı gitmez o zaman demişti anlamadım valla..
Valla yaaa..simdi de afp testi için olan doktora gittim onada dedim tansiyon düşük diye küçük 4 veya 5 dedim..hakikaten çok düşük muş diyor..Bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor ki neye inanacagimizi bilmiyoruz kiz Allah a emanetiz
Benim hic çıkmıyor ki hep düşük öğleden sonra yatıp duruyorum sürekli gezme istirahat diyorlar..gezsek nolcak bilmiyorum..hamile pantolunu hamile şortu aldım kot kumaştan bayramda uzerime gitmek kiyafetim yok..ay sonunda arkadasin yemekli sünnet düğünü var çocukluk sıra arkadaşım hic kopmadık öğretmen kendisi şehir dışında senede bir kez de olsa geldimi görüşüyoruz...düğünde ne giycem onu da hic bilmiyorum valla...Benimde dusuyor ara ara, dun carsiya cikmistim, bi iki bol pijama ust falan alayim diye, esim iste yanliz gidecem ddm esime, bi iki yere girip cikttm sonra esimin kuzenleriyle kaesilastik, magazada tansiuonum dustu allahtan kuzenleri yanimdaydi oturtlar on dk felan, biraz kendime gelince koluma girip direk eve gelsdik beraber, ama tabi sireklimolmuuor, gunde bazenbi kere oluo, bazende olmuyor. Basagrisi burun tikanikligi oluyor bide arada. 20. Haftaya gelsekte hissetset bebisleri yaw
Ne zaman biter acaba bu tansiyon düşüklüğü elim ayağım tutmuyor 1 haftada kaynanamın mutfağına girdim mi birşey elimde kalıyor mutfakta birşey kalmıycak artik diye korkuyorum valla :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?