2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Canim ya ins hic bi sorun olmadan atlatirsin, iyiki erken anlasilmis kisaligi . Bizimde korkumuz o yonden, insallah hic birimizin basina gelmez rabbim bizlere bagislasin ve kucagimiza almayi nasip etsin ins.

Amin canım rabbim vermesin resmen duyunca şakami yapıyorsunuz dedim. O kadar sasirdimki Allah sizlere yasatmasin ama sorun mutlaka çok büyük risk çünkü

Canım ya genel anestezi oluyor dimi inşallah bebislerime bişey olmaz. Bir de evde istirahat dedi hep yaticam heralde

Amin canım rabbim vermesin resmen duyunca şakami yapıyorsunuz dedim. O kadar sasirdimki Allah sizlere yasatmasin ama sorun mutlaka çok büyük risk çünkü
Cnm dr kendimi dedi rahim boyunu olcelim diye, vajinalmi olctu, cokda soru sordum cnm

Canım ya genel anestezi oluyor dimi inşallah bebislerime bişey olmaz. Bir de evde istirahat dedi hep yaticam heralde
Derin uyku..anestezi filan değil o merak etme..esim in kuzeni hemşire ona sordum geçen de..anestezi değil o tarz işlemlerde derin uyku için ilaç veriyorlarmış merak etme canım..hayır canım bebislere hic bir şey olmaz..ağırlık rahim ağzına yüklenme sin diye istirahat edeceksin özellikle de ilerleyen zamanda kilo artışı olunca bebeklerde...ben gibi salaklık etme ben çok ettim yani..son zamanlarda çok gezdim..en rahat ayim diye 5.ayda birden kilo artışı da oluyor zaten..keyfini çıkar operasyonda hic bir şey olmuyor bebeklere..

Kizlar bu rahim boyu nasil ölçülüyor ben ne zaman gitsem doktorum böyle biseyden hic bahsetmedi. Normal ultrason muayenesinde belli olur mu doktorum sorun gormedigi icin mi bisey dememistir

Cnm dr kendimi dedi rahim boyunu olcelim diye, vajinalmi olctu, cokda soru sordum cnm
Canim senin doktor vajinal olcmustu degilmi, bnmki karndan ultrasyonla olcuyor, gecen sefer sorunca bana ddi, bn her sefer olcuyorum zaten ddi. Bnm ki de karindan bakti yani?

Evet canim kendisi dedi Birden üstten baktı hersey iyiydi.sonra dediki bir de vajinal bakalım erken doğum olmasın herseyin o an rengi değişti çok kisalmis hemen dikiş atalım dedi

Canim senin doktor vajinal olcmustu degilmi, bnmki karndan ultrasyonla olcuyor, gecen sefer sorunca bana ddi, bn her sefer olcuyorum zaten ddi. Bnm ki de karindan bakti yani?

Benim üstten hersey iyiydi canım. Israr et alttan baksın. Benim gibi olmayın

Kizlar bu rahim boyu nasil ölçülüyor ben ne zaman gitsem doktorum böyle biseyden hic bahsetmedi. Normal ultrason muayenesinde belli olur mu doktorum sorun gormedigi icin mi bisey dememistir

Normalde ilk bebeklerde ve düşük yada erken doğum yasamamis san bakmiyorlarmis. Sen mutlaka sor belki unutmustur

Evet canim kendisi dedi Birden üstten baktı hersey iyiydi.sonra dediki bir de vajinal bakalım erken doğum olmasın herseyin o an rengi değişti çok kisalmis hemen dikiş atalım dedi
Anladim cnm, vajinal bakmadan anlasilmiyor demek ki , Allah korusun seni ve yavrularini, sumdiden cok cok gecmis olsun

Dogrusu vajinal olculmesi cnm,bu sefer gittigimde karindan olcerse vajinal olcun diyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…