Bende hemen hemen oyleyim boyun 162 ama 7 kilo aldim ama tabi bunun 3 kilosunu tedavi gorurken ilaclarla almistim sonra veremedim. Dun hemsireye 7 kilo aldim dedim hani nerde diyor hic belli degil cok sukurki gobek ve bacak kalcadan aldimBoyum çok uzun degil .165 cm.3,5 kg almışım cnm.
Yaa kizlar kafanızı karıştırmak istemem ama ben ikizler de doktorum 5.ay serbest demişti kütahya ya gittim topu topu 5 saat..sonra o ay içinde bayramda çandarlı 2 saat urla 40 dk ordan çeşmeye geçtik toplasam 1.5 saat evden dönüşte sancılarım başladı rahim açılmıştı..siz doktorlar ne kadar serbest rahat desede pek güvenmeyin kendi doktorunuz kendiniz olun çok uzun seyahatler iyi değil..yoruluyor bebekler malesef...
Uçak yolculuğu konusunda bir fikrim yok yani o aralar uçakla yolculuk yapmadım..hep özel araçla idi..Uçak konusunda yorum yapmam doğru olmaz..araç için söyledim ben canım..Bende hemen hemen oyleyim boyun 162 ama 7 kilo aldim ama tabi bunun 3 kilosunu tedavi gorurken ilaclarla almistim sonra veremedim. Dun hemsireye 7 kilo aldim dedim hani nerde diyor hic belli degil cok sukurki gobek ve bacak kalcadan aldim
Canim ucak yolculugununda risk oldugunumu dudunuyorsun?
Ben goze alamam cnm okadar ugrasmisken benimde boyum 166 tedaviye basladi mgimda 68 dim simdi 74 ben arada hissediyorum bebeklerimi
Memleket neresiydi cnm nereye gideceksinAy şimdi benimde kafam karıştı gitmesemmi yoksa gerçekten 4.5 -5 yıldır bunu bekliyorum neler neler yaşadım şimdi yanlışmı yapıyorum acaba. Bende 54 le tedaviye başladım şimdi 61.5 kiloyum.
Gerçekten isim tartışabiliriz artik...iki doktorda yanılıyor olamaz...
Aynen aynen :) bizim netleşti isimler artık :)Atlas ve Nefes 'e karar verdik
Valla ben de de bir bas ağrısı..sıkıntıdan herhalde anlam veremiyorum uyku duzenimde karman çorman..ben zaten çandarlı ya babannesinin yanina gitmiycem araçla 2 saat..ananem 40 dk otobandan gidiyoruz birde..birde ananemin evinde yataklar düzgün rahat 2 gün kalcam orda gitmişken..simdi baktım o teste bende 3lu tarama testinin bir alt versiyonu anladığım..ikili de risk çıkmadı ama doktor yaptıralım deyince nasılsa sgk anlaşmalı diye ok dedik..sizde bir bakin isterseniz canım..link i paylaştım..Kızlar uzun bir süredir giremiyordum. Anneme gidip 4 gün orda kaldim.bana da iyi geldi. Baş ağrım var çok fena kasik ağrım var kaşıntı var akıntı var ...daha sayımmi :)sürekli bir oflar vaziyetteyim eşim bile çocuklar senin yüzünden stresli olacak diyor. Bugün hepsini doktorla konuşacağım. Belki bebisler kendini gosterirse cinsiyetlerini de öğreneceğiz. K kaderim35 bir testten bahsetmişsin ne olduğunu bilmiyorum ama bende bugün onu bir sorayım. Birde bayramda istanbula gidecektik yazilanlardan sonra korktum ya benim de bebisler ikiz ya
Evet 2 doktor da kız dedi..tesekkur ederim canım..hayırlısı ile sağlık la evlatlarımıza kavuşalım inşallah..Demek senin minik kesin kiz...oyy maşallah gözün aydın canim..
Kızlar o kadar moralim bozuk ki benim rahim ağzı çok kisalmis yarın acil dikiş atılacak.aglamaktan mahvoldum. Canım çok sıkkın nasıl olacak hiç bilmiyorum. Bebislerin durumu iyi ikiside erkekmis ona bile sevinemedim. Lütfen bana dua edin. Yarın 8 de ameliyata giriyorum. Hepiniz Allaha emanet olun.[/QUOTE
Hic korkma canım gözünü açıcan kapican bir şey olmuycak yemin ediyom yumurta toplama sonrası daha çok agrin oluyor..ooo sen şimdiden boyle yaparsan ne güzel vaktinde anlaşıldı bol bol istirahat demekki bu biliyorsun..ağırlık arttıkça rahim ağzına baskı yapacağı için bebekler aşağı ya inmemesi lazim..yol yapma yorma bebeklerin aşağı inmemesi için olabildiğince dik durmamaya çalış benden sana tavsiye..doktor her ne kadar birşey olmaz dikiş attık desede sen dikkat et..aklında olsun..bu şekilde sağlık la bebeğini kucağına alanlar var..
Cnm Allah yardimcin olsun, guzel bir zamanda anlasilmis kisaligi, bende 23 unde gidecegim. Bnmde hep korkum var, rahim agzin kac mm olmus?İnşallah canim beklemiyordum ya o yüzden şok oldum teşekkür ederim içim rahatladı Allah razı olsun
Operasyon da hic bir şey anlamıyorsun hic merak etme ufak bir müdahale oraya öyle düşün..benim doktorum herşey serbest dedi ama sen iyice sor serklaj dan sonra tamamen cinsel ilişki yasak yazıyordu bazı yerlerde mesela benim doktorum hic öyle bir şey demedi basa basa da sordum herşey serbest mi diye..evet dedi..tabiki ben kendi yöntemlerimi uyguluyorum denize de girmiycem mesela çok istememe rağmen..ilk 10 gün oturarak duş yasaktı onu geçen seferden biliyorum..4gün filan kanamam geldi..sulu kan yani..mesela diger doktor progestan kullanma artik dedi ama bu özel hastanedeki doktor kullanmamı önerdi dikişi rahatlatır fitil şeklinde devam et dedi..daha ne söylesem ki sana hatırladıklarım bunlar..İnşallah canim beklemiyordum ya o yüzden şok oldum teşekkür ederim içim rahatladı Allah razı olsun
Canim ya ins hic bi sorun olmadan atlatirsin, iyiki erken anlasilmis kisaligi . Bizimde korkumuz o yonden, insallah hic birimizin basina gelmez rabbim bizlere bagislasin ve kucagimiza almayi nasip etsin ins.Kızlar o kadar moralim bozuk ki benim rahim ağzı çok kisalmis yarın acil dikiş atılacak.aglamaktan mahvoldum. Canım çok sıkkın nasıl olacak hiç bilmiyorum. Bebislerin durumu iyi ikiside erkekmis ona bile sevinemedim. Lütfen bana dua edin. Yarın 8 de ameliyata giriyorum. Hepiniz Allaha emanet olun.
Cnm Allah yardimcin olsun, guzel bir zamanda anlasilmis kisaligi, bende 23 unde gidecegim. Bnmde hep korkum var, rahim agzin kac mm olmus?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?