2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Yaa kizlar kafanızı karıştırmak istemem ama ben ikizler de doktorum 5.ay serbest demişti kütahya ya gittim topu topu 5 saat..sonra o ay içinde bayramda çandarlı 2 saat urla 40 dk ordan çeşmeye geçtik toplasam 1.5 saat evden dönüşte sancılarım başladı rahim açılmıştı..siz doktorlar ne kadar serbest rahat desede pek güvenmeyin kendi doktorunuz kendiniz olun çok uzun seyahatler iyi değil..yoruluyor bebekler malesef...

Boyum çok uzun degil .165 cm.3,5 kg almışım cnm.
Bende hemen hemen oyleyim boyun 162 ama 7 kilo aldim ama tabi bunun 3 kilosunu tedavi gorurken ilaclarla almistim sonra veremedim. Dun hemsireye 7 kilo aldim dedim hani nerde diyor hic belli degil cok sukurki gobek ve bacak kalcadan aldim

Canim ucak yolculugununda risk oldugunumu dudunuyorsun?

Uçak yolculuğu konusunda bir fikrim yok yani o aralar uçakla yolculuk yapmadım..hep özel araçla idi..Uçak konusunda yorum yapmam doğru olmaz..araç için söyledim ben canım..

Ben goze alamam cnm okadar ugrasmisken benimde boyum 166 tedaviye basladi mgimda 68 dim simdi 74 ben arada hissediyorum bebeklerimi

Ben goze alamam cnm okadar ugrasmisken benimde boyum 166 tedaviye basladi mgimda 68 dim simdi 74 ben arada hissediyorum bebeklerimi

Ay şimdi benimde kafam karıştı gitmesemmi yoksa gerçekten 4.5 -5 yıldır bunu bekliyorum neler neler yaşadım şimdi yanlışmı yapıyorum acaba. Bende 54 le tedaviye başladım şimdi 61.5 kiloyum.

Ay şimdi benimde kafam karıştı gitmesemmi yoksa gerçekten 4.5 -5 yıldır bunu bekliyorum neler neler yaşadım şimdi yanlışmı yapıyorum acaba. Bende 54 le tedaviye başladım şimdi 61.5 kiloyum.
Memleket neresiydi cnm nereye gideceksin

Gunaydinlar kizlar, nasilsiniz bakiyim?Size inat gibi olmasin ama gram almadim malesef ki, ah ah kilo aldigimi bi görsem nerde o gunler, gerci yemekten ziyade, meyve marul limon, la besleniyorum nerdeyse. Kahvltida da bi tane de olsa haslanmis yumurta, peynir yiyorum, gece bi bardak sut, gunduzleri 3 tane ceviz, en az 2 litre su iciyorum. Gecede ruyamda bebislerimi gordim, cok guzel biseymis yaa

Kızlar uzun bir süredir giremiyordum. Anneme gidip 4 gün orda kaldim.bana da iyi geldi. Baş ağrım var çok fena kasik ağrım var kaşıntı var akıntı var ...daha sayımmi :)sürekli bir oflar vaziyetteyim eşim bile çocuklar senin yüzünden stresli olacak diyor. Bugün hepsini doktorla konuşacağım. Belki bebisler kendini gosterirse cinsiyetlerini de öğreneceğiz. K kaderim35 bir testten bahsetmişsin ne olduğunu bilmiyorum ama bende bugün onu bir sorayım. Birde bayramda istanbula gidecektik yazilanlardan sonra korktum ya benim de bebisler ikiz ya

Valla ben de de bir bas ağrısı..sıkıntıdan herhalde anlam veremiyorum uyku duzenimde karman çorman..ben zaten çandarlı ya babannesinin yanina gitmiycem araçla 2 saat..ananem 40 dk otobandan gidiyoruz birde..birde ananemin evinde yataklar düzgün rahat 2 gün kalcam orda gitmişken..simdi baktım o teste bende 3lu tarama testinin bir alt versiyonu anladığım..ikili de risk çıkmadı ama doktor yaptıralım deyince nasılsa sgk anlaşmalı diye ok dedik..sizde bir bakin isterseniz canım..link i paylaştım..
http://www.gebelik.org/dosyalar/afp.html

Kızlar benim tansiyonun yerlerde..sizin nasıl yaa..hic kafam kalkmıyor..gözlerim kararıyor çok fena..2 gündür anlamadım gitti en yuksek bir kez 10 du küçük 4 veya 5 başımın ağrısı ayri..niye acaba boyle..

Kızlar o kadar moralim bozuk ki benim rahim ağzı çok kisalmis yarın acil dikiş atılacak.aglamaktan mahvoldum. Canım çok sıkkın nasıl olacak hiç bilmiyorum. Bebislerin durumu iyi ikiside erkekmis ona bile sevinemedim. Lütfen bana dua edin. Yarın 8 de ameliyata giriyorum. Hepiniz Allaha emanet olun.

İnşallah canim beklemiyordum ya o yüzden şok oldum teşekkür ederim içim rahatladı Allah razı olsun

İnşallah canim beklemiyordum ya o yüzden şok oldum teşekkür ederim içim rahatladı Allah razı olsun
Cnm Allah yardimcin olsun, guzel bir zamanda anlasilmis kisaligi, bende 23 unde gidecegim. Bnmde hep korkum var, rahim agzin kac mm olmus?

Operasyon da hic bir şey anlamıyorsun hic merak etme ufak bir müdahale oraya öyle düşün..benim doktorum herşey serbest dedi ama sen iyice sor serklaj dan sonra tamamen cinsel ilişki yasak yazıyordu bazı yerlerde mesela benim doktorum hic öyle bir şey demedi basa basa da sordum herşey serbest mi diye..evet dedi..tabiki ben kendi yöntemlerimi uyguluyorum denize de girmiycem mesela çok istememe rağmen..ilk 10 gün oturarak duş yasaktı onu geçen seferden biliyorum..4gün filan kanamam geldi..sulu kan yani..mesela diger doktor progestan kullanma artik dedi ama bu özel hastanedeki doktor kullanmamı önerdi dikişi rahatlatır fitil şeklinde devam et dedi..daha ne söylesem ki sana hatırladıklarım bunlar..

Canim ya ins hic bi sorun olmadan atlatirsin, iyiki erken anlasilmis kisaligi . Bizimde korkumuz o yonden, insallah hic birimizin basina gelmez rabbim bizlere bagislasin ve kucagimiza almayi nasip etsin ins.

Cnm Allah yardimcin olsun, guzel bir zamanda anlasilmis kisaligi, bende 23 unde gidecegim. Bnmde hep korkum var, rahim agzin kac mm olmus?

Valla doktor söyledi ama şimdi hatırlamıyorum. Amin canım inşallah Hepimizin yardımcısı olsun. Ben de encok ondan korkuyordum başıma geldi. Allah bebeklerimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…