2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Çok saol canım işimiz çok zor valla :)

Kızlar bende istediğin gibi hareket etmek istiyorum ama olmuyor iste esim izin vermiyor bu 4.gebeliğim..bunu da kaybedersem tekrar depresyona girerim diye herkes çok korkuyor..doktora kalsa zaten birşey yok..bende sıkılıyorum evde yatmaktan dışarı çıkmak arkadaşlarla buluşmak yoga ya gitmek istiyorum ama gene birşey olursa olacakları düşünemiyorum..evimde işimi kendi kendime 5 saatte de olsa yapicam..çevremdeki konu komşum akrabalar herkes bildiği için artik sen nolursun bu sefer hic bir is yapma diyorlar..bende evime geçip annemi kaynanamı cagircam temizliğe ütüye madem öyle..ben artik kimsenin düzeni bozulmasın yaşlı lar gelip hizmet etmesin diye dusunmuycem..belki dışardan herkese söylemesi çok kolay ama ben ikizler de bir suru serklaj reduksiyon oldum..geçirmedigim işlem kalmadı..onlarda haklı kendince ama onlarda anlayamıyor beni...benim gibi hareketli bir insan yatamıyor işte...hele evde yanlız kalmaya hiç alışık değilim korkuyorum yanlızken..

Anlattigin şeyler çok zor şeyler,Allah bir daha yaşatmasın arkadaşım...Dediğin gibi yardım al evini hallettir çünkü en fazla yorulacaklar...
Olsun yapacak birsey yok idare edecekler sonuçta,sen aman kendini yoracak birsey yapma

Canim sen nasilsin, annene gecmissin
Anneme geldim canim..kaynanamlar babanenin yanina gitti birkaç gün yazlığa..evde herne kadar kirli değil deselerde çok kirli ve havasizdir hic bir şey çekilmeden temizlenmez eşimin işleri bu ara yoğun olmasa yapar zaten..ben hayatta yapmam yani..süpürge tutarım ama koltukları çekemem mesela..2 hafta sonra kontrolum var gene geçen gün tam ...ölçemedi doktorum sadece bebegin 144 gr olduğunu söyledi..burası çok sıcak valla..yanıyor sokaklar..sen nasılsın sende ne var ne yok...

Geçen seferde doktor birşey yok dediği halde o acıyı yaşayınca esimede üzülüyorum..onlar en çok ben aci çektiğim için istemiyorlar..Geçen sefer depresyona girip hastanede bile yatmıştım..adamcağız korkuyor bana gene birşey olcak diye..esim koruyor şimdi benim çok hassas oldugumu çok fazla takıntı yaptığımı bildiği için onun içindeki korkuyu da biliyorum..napalim 4 ay geçti birşekilde önümüzdeki ayları da gecircez..riskli ay diye birşey yok ilk 3 ayı atlatınca diye birşey olmuyor iste..Geçen sefer goya en rahat ay di doktor gez toz dedi..ama olması iste..oraya kadar gelip o acıyı yaşayınca insan çok zor oluyor..allahım yaşatmasın kimseye evlat acısı..kimseyide kimseye muhtaç etmesin çok zor valla elimiz kolumuz tuttuğumuz halde yatmak ta çok zor..

Amin canim sukur rabbim yerini doldurdu allah kucagina almayida nasibetsin sanada bizede. Ama ilk ic ay gercekten riskli bir donem ama sonrasi icinde nasip dunya yuzunde riski olduktan sonra allaha emanet yavrularimiz insallah kucagimizada alicaz allahin izniyle

Kızlar izmir çok sıcak valla..durduğum yerde terliyorum...sizin oralar nasıl..esiniz size doğum hediyesi alcak mi ne düşünüyorsunuz..ben Geçen sefer ikizler de tria kolye istemiştim bebekler im ve ben diye düşünmüştüm kısmet olmadı..zaten benim duygusuz esim tek tasi mi da düğünden sonra takmıştı oda mercimek tanesi kadar :) hic belli bile değil simdikileri görüyorum da fasulye gibi mübarek :) mercimek tek taşın acısını çıkarmam lazim bana fikir verin hadi :)))

Sen geldin mi canım tr ye ye..amin inşallah..

Canim sen iyi olda, arada yazarsin napalim, insallh o gunlerde gelecek dogum larida konusuruz, bizde meraktayiz bKalim ne cikcak

Cnm bnm persembedi ama c. Tesiye aldirdim randevuyu, nasip insallah bizde ogreniriz cnm cinsiyetlerini
Daha da mi erteledin yani, bn hep iki gun onceden gidiyorum muayeneme. Dayanamiyorum. Hele bu sefer cok uzun sure oldu bebislerimi gormeyeli

Ah canim ins bi an once kendi evine gecersin, temizlenmis evine.kaynana elti den kurtulursun. Sicaklara gelince pisiyoruz disarda hava cehennem sicagi, allahtan bizim ev serin alt katta oturuyorm, allah yardimcimiz olsun, hediyeye gelince bnde esime sordum pek bisey demedi sustu ama mutlaka o hediye alinacak bana. Bn isimli kolye dusunuyorum bebislerimin ve onun ismiyle olan bisey. O yuzden zamanimiz var bunun icin.

Hosgelmissen canim vatanina, bence esini dinleme git gorumcenhillere, hamile oldugunuda soyle, boylece tepkilerini olcmus olursun, esinede kizma, sen bi git bu sefer baktin ki soguklar ilgisizler ondan sonra gitmessin, ilk adimi sen at, bakarsin tepkilerine. olumlu olur belki gorusmeniz. Üzme bu tur seylere kendini, bn uzuyorum da ne oluyor sonu pismanlik korku aceba zarar verdinmi bebislere diye vicdan yapiorum.

elsal canım bana bildirim gelmediği için bazen yazdıklarınızı kaçırıyorum..takma kafana canım annelerle olmanın tadını çıkar..zaten hasret cekiyorsun..doya doya kendi ailenle takıl..görümcen ne diyor sen öyle sordugunda..valla insanlar artık bilemiyorum ne düşünüyorlar ne yapmaya çalışıyorlar bende o yüzden saldım..tam salamasamda iste salmaya çalışıyorum..sürekli dua ediyorum allahi ma öyle biraz rahatliyorum..dun gece 2 de uyuyamadım sabah 6 da dikildim yataktan kafaya takmaktan boyle oluyorum..kim hakkımı yiyorsa kim benim için ne düşünüyorsa 10 katını ona yaşat bana da göster diyorum..bebeğimi uzmemeye calisiyorum elimden geldiğince..özel hastaneye mi devlete mi gittin burda..tüp bebek doktoruna gitmedin mi..o gelmişken kontrol etmek istemedimi..

Sende üzme canım kendimize yapıyoruz bebeklerimizi stres yüklüyoruz..ben söyleyeceğimi söylüyorum artık çat diye..hamilelik yüzünden biraz rahatım yoksa hayatta söylemezdim..isterse görüşmesin kaynanamda benle kendi bilir..bana ne söylüyorsa obur elti ye söyledin mi diye soruyorum ki biliyorum soylemiyor..çünkü obur oğluna çok düşkün gelin kendine çeker diye korkuyor..ben onu uyardım çünkü biliyorum eltin in huyunu..tek derdim ayrıcalık yapmasin..ben birazda oburku her oraya geldiğinde gerçek yüzünü göstercek diye inat edip orda kaldım..gösterdi de zaten..bizimkiler biraz at gözlüklerle bakıyor kızdan korkularına islerine gelmiyor onun yüzüne söylemek..yaptığı terbiyesizlik lerin haddi yok bizimkinin..

Canim sen iyi olda, arada yazarsin napalim, insallh o gunlerde gelecek dogum larida konusuruz, bizde meraktayiz bKalim ne cikcak
Benim randevuyu ptesiye aldirdim:)) tatili uzattik, siz artik benden once ogreneceksiniz, hayirlisi olsun hepimizin evltlari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…