- 13 Eylül 2014
- 479
- 243
- 33
evet cnm Allah nasip ederse kızım olucakmışOgrenebildiniz mi cinsiyetini canm
Çok saol canım işimiz çok zor valla :)acelyacicegi Siden80 K kaderim35 kızlar nasılsınız ?
Doğru düzgün giremiyorum cevap veremiyorum bazen ne olur kusuruma bakmayın hakkınızı helal edin..Geçmiş bayramınız mübarek olsun...
C ceylin_7409 gözün aydın arkadaşım tosun pasalar geliyormuş,benimde iki erkek cikti son muayenede :)
acelyacicegi Siden80 çok merak ediyorum sizinkilerin cinsiyetini :)Allahım şükürler olsun hangi konulardan hangi konulara geldik,dogumlarimizida konuşmayı nasip etsin rabbim
Kızlar bende istediğin gibi hareket etmek istiyorum ama olmuyor iste esim izin vermiyor bu 4.gebeliğim..bunu da kaybedersem tekrar depresyona girerim diye herkes çok korkuyor..doktora kalsa zaten birşey yok..bende sıkılıyorum evde yatmaktan dışarı çıkmak arkadaşlarla buluşmak yoga ya gitmek istiyorum ama gene birşey olursa olacakları düşünemiyorum..evimde işimi kendi kendime 5 saatte de olsa yapicam..çevremdeki konu komşum akrabalar herkes bildiği için artik sen nolursun bu sefer hic bir is yapma diyorlar..bende evime geçip annemi kaynanamı cagircam temizliğe ütüye madem öyle..ben artik kimsenin düzeni bozulmasın yaşlı lar gelip hizmet etmesin diye dusunmuycem..belki dışardan herkese söylemesi çok kolay ama ben ikizler de bir suru serklaj reduksiyon oldum..geçirmedigim işlem kalmadı..onlarda haklı kendince ama onlarda anlayamıyor beni...benim gibi hareketli bir insan yatamıyor işte...hele evde yanlız kalmaya hiç alışık değilim korkuyorum yanlızken..Canim bana dusmez ama bende hergun 4 kat inip cikiyorum ustelik isede gidiyorum hamileligim boyunca toplasan 3 hafta calismadim oda aralikli onun.disinda normal hayatima devam ediyirum ustelik dusuk riskin de yoksa bukadar kasma hareketlerini yavas tut gereksiz dolasma bende is olmadimi heo yatiyorum sende oyle yap artik evinde rahat ol strese gerek yok icimizdeki korku yetmiyormu zaten
Aynen öyle :)ama olsun iki tane çınar olacak ben öyle bastırıyorum kız isteğimi caktirma :)))))Çok saol canım işimiz çok zor valla :)
Anlattigin şeyler çok zor şeyler,Allah bir daha yaşatmasın arkadaşım...Dediğin gibi yardım al evini hallettir çünkü en fazla yorulacaklar...Kızlar bende istediğin gibi hareket etmek istiyorum ama olmuyor iste esim izin vermiyor bu 4.gebeliğim..bunu da kaybedersem tekrar depresyona girerim diye herkes çok korkuyor..doktora kalsa zaten birşey yok..bende sıkılıyorum evde yatmaktan dışarı çıkmak arkadaşlarla buluşmak yoga ya gitmek istiyorum ama gene birşey olursa olacakları düşünemiyorum..evimde işimi kendi kendime 5 saatte de olsa yapicam..çevremdeki konu komşum akrabalar herkes bildiği için artik sen nolursun bu sefer hic bir is yapma diyorlar..bende evime geçip annemi kaynanamı cagircam temizliğe ütüye madem öyle..ben artik kimsenin düzeni bozulmasın yaşlı lar gelip hizmet etmesin diye dusunmuycem..belki dışardan herkese söylemesi çok kolay ama ben ikizler de bir suru serklaj reduksiyon oldum..geçirmedigim işlem kalmadı..onlarda haklı kendince ama onlarda anlayamıyor beni...benim gibi hareketli bir insan yatamıyor işte...hele evde yanlız kalmaya hiç alışık değilim korkuyorum yanlızken..
Anneme geldim canim..kaynanamlar babanenin yanina gitti birkaç gün yazlığa..evde herne kadar kirli değil deselerde çok kirli ve havasizdir hic bir şey çekilmeden temizlenmez eşimin işleri bu ara yoğun olmasa yapar zaten..ben hayatta yapmam yani..süpürge tutarım ama koltukları çekemem mesela..2 hafta sonra kontrolum var gene geçen gün tam ...ölçemedi doktorum sadece bebegin 144 gr olduğunu söyledi..burası çok sıcak valla..yanıyor sokaklar..sen nasılsın sende ne var ne yok...Canim sen nasilsin, annene gecmissin
Kızım yanlız kalmadı..sağlık ka kucağına alman dileğiyle canım..evet cnm Allah nasip ederse kızım olucakmış
Geçen seferde doktor birşey yok dediği halde o acıyı yaşayınca esimede üzülüyorum..onlar en çok ben aci çektiğim için istemiyorlar..Geçen sefer depresyona girip hastanede bile yatmıştım..adamcağız korkuyor bana gene birşey olcak diye..esim koruyor şimdi benim çok hassas oldugumu çok fazla takıntı yaptığımı bildiği için onun içindeki korkuyu da biliyorum..napalim 4 ay geçti birşekilde önümüzdeki ayları da gecircez..riskli ay diye birşey yok ilk 3 ayı atlatınca diye birşey olmuyor iste..Geçen sefer goya en rahat ay di doktor gez toz dedi..ama olması iste..oraya kadar gelip o acıyı yaşayınca insan çok zor oluyor..allahım yaşatmasın kimseye evlat acısı..kimseyide kimseye muhtaç etmesin çok zor valla elimiz kolumuz tuttuğumuz halde yatmak ta çok zor..Anlattigin şeyler çok zor şeyler,Allah bir daha yaşatmasın arkadaşım...Dediğin gibi yardım al evini hallettir çünkü en fazla yorulacaklar...
Olsun yapacak birsey yok idare edecekler sonuçta,sen aman kendini yoracak birsey yapma
Amin canim sukur rabbim yerini doldurdu allah kucagina almayida nasibetsin sanada bizede. Ama ilk ic ay gercekten riskli bir donem ama sonrasi icinde nasip dunya yuzunde riski olduktan sonra allaha emanet yavrularimiz insallah kucagimizada alicaz allahin izniyleGeçen seferde doktor birşey yok dediği halde o acıyı yaşayınca esimede üzülüyorum..onlar en çok ben aci çektiğim için istemiyorlar..Geçen sefer depresyona girip hastanede bile yatmıştım..adamcağız korkuyor bana gene birşey olcak diye..esim koruyor şimdi benim çok hassas oldugumu çok fazla takıntı yaptığımı bildiği için onun içindeki korkuyu da biliyorum..napalim 4 ay geçti birşekilde önümüzdeki ayları da gecircez..riskli ay diye birşey yok ilk 3 ayı atlatınca diye birşey olmuyor iste..Geçen sefer goya en rahat ay di doktor gez toz dedi..ama olması iste..oraya kadar gelip o acıyı yaşayınca insan çok zor oluyor..allahım yaşatmasın kimseye evlat acısı..kimseyide kimseye muhtaç etmesin çok zor valla elimiz kolumuz tuttuğumuz halde yatmak ta çok zor..
Sen geldin mi canım tr ye ye..amin inşallah..Amin canim sukur rabbim yerini doldurdu allah kucagina almayida nasibetsin sanada bizede. Ama ilk ic ay gercekten riskli bir donem ama sonrasi icinde nasip dunya yuzunde riski olduktan sonra allaha emanet yavrularimiz insallah kucagimizada alicaz allahin izniyle
Canim sen iyi olda, arada yazarsin napalim, insallh o gunlerde gelecek dogum larida konusuruz, bizde meraktayiz bKalim ne cikcakacelyacicegi Siden80 K kaderim35 kızlar nasılsınız ?
Doğru düzgün giremiyorum cevap veremiyorum bazen ne olur kusuruma bakmayın hakkınızı helal edin..Geçmiş bayramınız mübarek olsun...
C ceylin_7409 gözün aydın arkadaşım tosun pasalar geliyormuş,benimde iki erkek cikti son muayenede :)
acelyacicegi Siden80 çok merak ediyorum sizinkilerin cinsiyetini :)Allahım şükürler olsun hangi konulardan hangi konulara geldik,dogumlarimizida konuşmayı nasip etsin rabbim
Daha da mi erteledin yani, bn hep iki gun onceden gidiyorum muayeneme. Dayanamiyorum. Hele bu sefer cok uzun sure oldu bebislerimi gormeyeliCnm bnm persembedi ama c. Tesiye aldirdim randevuyu, nasip insallah bizde ogreniriz cnm cinsiyetlerini
Ah canim ins bi an once kendi evine gecersin, temizlenmis evine.kaynana elti den kurtulursun. Sicaklara gelince pisiyoruz disarda hava cehennem sicagi, allahtan bizim ev serin alt katta oturuyorm, allah yardimcimiz olsun, hediyeye gelince bnde esime sordum pek bisey demedi sustu ama mutlaka o hediye alinacak bana. Bn isimli kolye dusunuyorum bebislerimin ve onun ismiyle olan bisey. O yuzden zamanimiz var bunun icin.Anneme geldim canim..kaynanamlar babanenin yanina gitti birkaç gün yazlığa..evde herne kadar kirli değil deselerde çok kirli ve havasizdir hic bir şey çekilmeden temizlenmez eşimin işleri bu ara yoğun olmasa yapar zaten..ben hayatta yapmam yani..süpürge tutarım ama koltukları çekemem mesela..2 hafta sonra kontrolum var gene geçen gün tam ...ölçemedi doktorum sadece bebegin 144 gr olduğunu söyledi..burası çok sıcak valla..yanıyor sokaklar..sen nasılsın sende ne var ne yok...
Hosgelmissen canim vatanina, bence esini dinleme git gorumcenhillere, hamile oldugunuda soyle, boylece tepkilerini olcmus olursun, esinede kizma, sen bi git bu sefer baktin ki soguklar ilgisizler ondan sonra gitmessin, ilk adimi sen at, bakarsin tepkilerine. olumlu olur belki gorusmeniz. Üzme bu tur seylere kendini, bn uzuyorum da ne oluyor sonu pismanlik korku aceba zarar verdinmi bebislere diye vicdan yapiorum.Mrb kizlar size yazmak icin ancak firsat bulabildim oncelikle gecmis bayraminiz mubarek olsun. Turkiyedeyim cuma geldik ama ben hala kendime gelemedim yuzum gozum bile sisti ucaktan ve yorgunluktan bugun dr agittik salak bi dr adenk geldik zaten bebiste gostermek istemedi once sonrada tatli falan ye 15 dk sonra gel dedi oyle yaptik iki sn bakmadan %90 kiz dedi ama hic guvenemedim zaten ultrason cihazida bozuk tv gibi karma karisik gosteriyordu bide ozel hastane olacak. Zaten esimede sinir oldum bes yillik evliyim kardeslerinin evine 2-3 defa ancak gittim oda yine kendi zorumla zaten anneside yok ama anne tarafiyla cok yakin kiz kardesleri erkek kardesleri falan anlamiyorum neden beni goturmek istemiyor ilk gunden beri aramizda kavga gurultu hic olmadi ama hep bi soguk savas var onlardan yana bu sene geldik ilk gun yanliz gitti ertesi gun yine yanliz gitti geceleri bize geliyor bende surat astim yanliz gidince bundan sonrada ben gelmicem diye oylesine soyledim ailen beni istemiyor dedim yoo istiyorlar diyor halen daha ailesine hamile oldugumu soylememis guya bilmiyorlarmis dun bana dediki yarin seni bekliyorlar goturucem senide hastaneden sonra gideriz bende mahsuz ben gelmem dedim tabi canina minnetmis onunda bugun hastaneden sonra yanliz giti hatta bide orda kaliyor istersen geleyim dedi hic gerek yok dedim anlamiyorum neden boyle yapiyorlar bu kadar samimi icten onlarla gorusmek icin istekli oldugumdanmi beni adam yerine koymuyorlar oof sinirim bozuldu gece gece defalarca gorumcelerle konustum neden boyle yapiyorsunuz ben turkiyeye geldigimde arayin geleyim beraber birseyler yapalim yok yillardir adam yerine konmuyorum
Sende üzme canım kendimize yapıyoruz bebeklerimizi stres yüklüyoruz..ben söyleyeceğimi söylüyorum artık çat diye..hamilelik yüzünden biraz rahatım yoksa hayatta söylemezdim..isterse görüşmesin kaynanamda benle kendi bilir..bana ne söylüyorsa obur elti ye söyledin mi diye soruyorum ki biliyorum soylemiyor..çünkü obur oğluna çok düşkün gelin kendine çeker diye korkuyor..ben onu uyardım çünkü biliyorum eltin in huyunu..tek derdim ayrıcalık yapmasin..ben birazda oburku her oraya geldiğinde gerçek yüzünü göstercek diye inat edip orda kaldım..gösterdi de zaten..bizimkiler biraz at gözlüklerle bakıyor kızdan korkularına islerine gelmiyor onun yüzüne söylemek..yaptığı terbiyesizlik lerin haddi yok bizimkinin..Hosgelmissen canim vatanina, bence esini dinleme git gorumcenhillere, hamile oldugunuda soyle, boylece tepkilerini olcmus olursun, esinede kizma, sen bi git bu sefer baktin ki soguklar ilgisizler ondan sonra gitmessin, ilk adimi sen at, bakarsin tepkilerine. olumlu olur belki gorusmeniz. Üzme bu tur seylere kendini, bn uzuyorum da ne oluyor sonu pismanlik korku aceba zarar verdinmi bebislere diye vicdan yapiorum.
Benim randevuyu ptesiye aldirdim:)) tatili uzattik, siz artik benden once ogreneceksiniz, hayirlisi olsun hepimizin evltlari.Canim sen iyi olda, arada yazarsin napalim, insallh o gunlerde gelecek dogum larida konusuruz, bizde meraktayiz bKalim ne cikcak
inşallah cnm hayırlısıyla hepimiz anne oluruz inşKızım yanlız kalmadı..sağlık ka kucağına alman dileğiyle canım..
Bnmde cok uzun oldu, ptesi insallah girucem cnm.bende ozledim bebisleriDaha da mi erteledin yani, bn hep iki gun onceden gidiyorum muayeneme. Dayanamiyorum. Hele bu sefer cok uzun sure oldu bebislerimi gormeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?