- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
Zaten insani uzende ayricalik olmasidir, hamilelik cesaret veriyor gercekten, iyi yapmissin canim. Hep uzulecek biseyler oluyor malesef. Su uc gunluk dunyada aciyla tatliyla yasayip avunuyoruz, tek tesellimiz dogacak yavrularimiz. Insallh onlara temiz kaliteli bir geleckleri olurSende üzme canım kendimize yapıyoruz bebeklerimizi stres yüklüyoruz..ben söyleyeceğimi söylüyorum artık çat diye..hamilelik yüzünden biraz rahatım yoksa hayatta söylemezdim..isterse görüşmesin kaynanamda benle kendi bilir..bana ne söylüyorsa obur elti ye söyledin mi diye soruyorum ki biliyorum soylemiyor..çünkü obur oğluna çok düşkün gelin kendine çeker diye korkuyor..ben onu uyardım çünkü biliyorum eltin in huyunu..tek derdim ayrıcalık yapmasin..ben birazda oburku her oraya geldiğinde gerçek yüzünü göstercek diye inat edip orda kaldım..gösterdi de zaten..bizimkiler biraz at gözlüklerle bakıyor kızdan korkularına islerine gelmiyor onun yüzüne söylemek..yaptığı terbiyesizlik lerin haddi yok bizimkinin..
Ben annem babam gibi yapmicam çocuğum benim dert ortağım olmayacak..herseyde ona yakinmiycam..yada ananem gibi her zaman maddi olarak onun arkasında oldugumu hissettirmiycem..kadının en son evine kadar satıldı..oğlanlar habire yaptı borç kredi kartı kumar..en sonunda evde satildi..teyzem aldı o evi gerçi ama..ananemle altlı üstlü oturduğu için kaprisi tafrası çekilmiyor..düşün bayramda mangal yaptı gözümün önünde ben hamileyim seslenmediler buyur etmediler..eşimde kızdı annemi annanemi aldık dışarı mangala gittik..Zaten insani uzende ayricalik olmasidir, hamilelik cesaret veriyor gercekten, iyi yapmissin canim. Hep uzulecek biseyler oluyor malesef. Su uc gunluk dunyada aciyla tatliyla yasayip avunuyoruz, tek tesellimiz dogacak yavrularimiz. Insallh onlara temiz kaliteli bir geleckleri olur
Geldim canim iki uc gun oldu ama esim beni sinir ediyor daha birsey anlamadimSen geldin mi canım tr ye ye..amin inşallah..
Canim gercekten sabirli bir eş missin beni goturmeyecek kendi gidecek ben gitmessem kapidan cikarmam onu yada gidiyorasa bile pesini birakmam bende giderimacelyacicegi K Kaderim hosbuldum kizlar. acelyacicegi 5 yillik evliyim balayindan dondukten sonra ben israr kiyamet iki defa gittim sonrasinda zaten esim turkiyeye gelmedi ben her yaz geldim beni hic gelin yerine koymazlar sokakta bir kere karsilastik bana eski bir arkadasi uzak bir akrabayi girmus gibi davrandi gorumcem kisin ve simdi esimle geldik beni cocuk gibi kandiriyor benimi istemiyorlar diyorum hayir oyle birsey yok diyor neden goturmuyorsun diyorum yoo tamam bugun gidelim diyor gitme saati geliyor hemen kalkiyor ben gidip geleyim diyor ve gidiyor az once yine oyle yapti deli oluyorum suan sinirden anlamiyorum derdi ne dertleri ne bana diyorki onlarda seni bekliyor neden getirmedin diyorlar bende dedimki oda diyorki beni istemiyorlar onlarda senin icin kizdilar bana diyor birde
Canim gercekten sabirli bir eş missin beni goturmeyecek kendi gidecek ben gitmessem kapidan cikarmam onu yada gidiyorasa bile pesini birakmam bende giderim
Anlaşılan esin dengeyi kuramıyor..ailesi çok zengin çok sosyetik insanlar Filan mi o geldi valla aklıma..arkasın dan sende taksiye atlayıp gitseydin..ben herhalde yaa arkasın dan gidip orda salaga yatardım sanki ayni anda gelmişiz gibi eşimi kapıda sikistirirdim..mecbur kalırdı...yada esin olmadığında yanlız gidip açık açık konuşurdum boyle boyle diye...eşinin götürmemesi çok saçma ve anlamsız..yada sen onları çağır ara hoşgeldin yemeği veriyorum annemde de esin cıkmadan onların o eve gelmesini sağla...Elimden birsey gelmiyor canim az once msj yazdim herzamanki gibi aklimda icimde ne varsa soyledim cokta israr etmek istemiyorum cok merakli gorunmek istemiyorum. Ne yapsam bilmiyorum zaten dugununde kinamda hatta nisanlandik nisan doneminde hep bi sogukluk vardi ben ne kadar samimi davraniyorsam onlardan bir okadar uzak bana fikirlerinizi soyleyin kizlar ne tavsiye ediyorsunuz
Kac kardeş esin..seni en çok seven en çok yakin gelen kim sana ailede kendini ifade edebilcegin kişi yani..Geldim canim iki uc gun oldu ama esim beni sinir ediyor daha birsey anlamadim(
Anlaşılan esin dengeyi kuramıyor..ailesi çok zengin çok sosyetik insanlar Filan mi o geldi valla aklıma..arkasın dan sende taksiye atlayıp gitseydin..ben herhalde yaa arkasın dan gidip orda salaga yatardım sanki ayni anda gelmişiz gibi eşimi kapıda sikistirirdim..mecbur kalırdı...yada esin olmadığında yanlız gidip açık açık konuşurdum boyle boyle diye...eşinin götürmemesi çok saçma ve anlamsız..yada sen onları çağır ara hoşgeldin yemeği veriyorum annemde de esin cıkmadan onların o eve gelmesini sağla...
7 kardesler benim esim en buyugu bizim esimle aramizda 14 yas fark var kader iste zorla ikna etti girdi hayatima ben evlenince herkes cok sasirdi. Ben gorumcelerimle defalarca konustum kendimi cokta iyi ifade ederim ona ragmen hic degismedi bana dediki iyi diyor ay ne bileyim bi sogukluk girdi bastan ondan dedi sonra soyle dedi nisanlandiginiz zaman esim ailesine demiski nisanlimla iliski kurmayin araya kavga guruldu girmesin hani klasiktir ya turkiyede nisanliyken laf soz kavgasi. Benim anlamadigim dertleri ne onlara soruyorum bisey yok diyorlar esime soruyorum seni onlar seviyor diyor peki ozaman bu ne neden beni ailesinden uzak tutuyorKac kardeş esin..seni en çok seven en çok yakin gelen kim sana ailede kendini ifade edebilcegin kişi yani..
Bu anlattıklarından anladimki onlar kompleksli insanlar..ailen ne diyor bu duruma..onlarda eşine baskı yapsınlar o zaman..bu kiz hamile üzme ailenin yanina götür diye babançeksin onu kenara..o zaman oda gitmesin onların yanina..kardeşin filan yokmu ilçeye seni götürecek..çok karışık bir durum..â karşındaki insanlar kendilerini ezik göstermemek için burnu havalarda oda tamamen kompleks ten kaynaklanıyor..yada esinle acil psikologa gidin burdayken canım..hangi sehirdesinizCanim durum tam tersi onlar koyde ve ilcede yasiyor ailesi ama cok vasat degiller benim ailem ve ben daha kalbur ustuyuz benim universite mezunuyum iki yuksek lisansim var dis gorunus olarak herkesin dilindeyim yani begenilmeme ihtimalim yok denecek kadar az ayrica tum bunlara ragmen saygili ve sevgi dolu bir insanim gercekten herkes sever beni bi tek bunlar boyle davraniyor aklim almiyor deli oluyorum taksiye atlatipta gidemem biz sehirde yasiyoruz annemlerle onlar yarim saat 45 dklik mesafede bi ilcede hamile hamile nasil gideyim. Cagirsam bile gelmezler gorumcem kisin kardesimin dugunune geldi onun masasinda oturdum yanliz kalmasin diye annemlerle oturmadim giderken bana bye demedi neymis cocugu agliyormus acele gitmisler diyememis o ara ben masadan kalkmistim dondum yok. Masada oturdum sohbet muhabbet ettim. Hani desemki benim ve ailemin yaninda komplekse giriyorlar oda imkansiz hic bir vasiflari yok ama pek havadalar.
Yas bakımından da olgun biri anladığım ..yaa aklıma o kadar çok saçma şeyler geliyor ki..çözümlemek gerçekten çok zor..yyyaa bir hatası yanlışı varsa diye senden sakladığı birşey olabilir..ailesi sana söyler diye korkuyor olabilir mi..7 kardesler benim esim en buyugu bizim esimle aramizda 14 yas fark var kader iste zorla ikna etti girdi hayatima ben evlenince herkes cok sasirdi. Ben gorumcelerimle defalarca konustum kendimi cokta iyi ifade ederim ona ragmen hic degismedi bana dediki iyi diyor ay ne bileyim bi sogukluk girdi bastan ondan dedi sonra soyle dedi nisanlandiginiz zaman esim ailesine demiski nisanlimla iliski kurmayin araya kavga guruldu girmesin hani klasiktir ya turkiyede nisanliyken laf soz kavgasi. Benim anlamadigim dertleri ne onlara soruyorum bisey yok diyorlar esime soruyorum seni onlar seviyor diyor peki ozaman bu ne neden beni ailesinden uzak tutuyor
Ah canim esim hasta olsa normal dr agitmez nerde kaldi psikolog babami yillar once ben cocukken kaybettik kardesim evli uzaklarda manyak bi kizla evlendi oda dertli oda kizdan cekiyor ailem oyle baski yapacak tarzda insanlar degiller. Esime israr etsem hazirlanip ciksam goturecek tipki ilk zamanlarda oldugu gibi ama yillardir cok gurursuz davrandigimi farkettim istiyorumki herkes gibi olsun dsinki gel canim bizimkilere gidelim ok sen annenlerde kal ama bi cay icelim bi yemege gidelim daha birgun evlerinde yemek yedigim yok hala esimin annesi yok babasi soguk hem ben oyle burnu havada birseyi begenmeyen saygisiz bir tip hic degilim tum artilarima ragmen diyorumki belkide onun icin beni ciddiye almiyorlar ama istesemde o dedigim gibi olamiyorum tavir yapayim diyorum yapamiyorum karsimdaki bana gulumserken somurtamiyorum onlarda hep soguk savas halindeler allah bana sabir versin seytan diyorki bosa gitsin ne halleri varsa gorsunler esimde beni cok asiri seviyor gibi gorunugor anlamiyorum seven insan bu hareketleri yaparmiBu anlattıklarından anladimki onlar kompleksli insanlar..ailen ne diyor bu duruma..onlarda eşine baskı yapsınlar o zaman..bu kiz hamile üzme ailenin yanina götür diye babançeksin onu kenara..o zaman oda gitmesin onların yanina..kardeşin filan yokmu ilçeye seni götürecek..çok karışık bir durum..â karşındaki insanlar kendilerini ezik göstermemek için burnu havalarda oda tamamen kompleks ten kaynaklanıyor..yada esinle acil psikologa gidin burdayken canım..hangi sehirdesiniz
Hoşgeldin canım...Ah canim esim hasta olsa normal dr agitmez nerde kaldi psikolog babami yillar once ben cocukken kaybettik kardesim evli uzaklarda manyak bi kizla evlendi oda dertli oda kizdan cekiyor ailem oyle baski yapacak tarzda insanlar degiller. Esime israr etsem hazirlanip ciksam goturecek tipki ilk zamanlarda oldugu gibi ama yillardir cok gurursuz davrandigimi farkettim istiyorumki herkes gibi olsun dsinki gel canim bizimkilere gidelim ok sen annenlerde kal ama bi cay icelim bi yemege gidelim daha birgun evlerinde yemek yedigim yok hala esimin annesi yok babasi soguk hem ben oyle burnu havada birseyi begenmeyen saygisiz bir tip hic degilim tum artilarima ragmen diyorumki belkide onun icin beni ciddiye almiyorlar ama istesemde o dedigim gibi olamiyorum tavir yapayim diyorum yapamiyorum karsimdaki bana gulumserken somurtamiyorum onlarda hep soguk savas halindeler allah bana sabir versin seytan diyorki bosa gitsin ne halleri varsa gorsunler esimde beni cok asiri seviyor gibi gorunugor anlamiyorum seven insan bu hareketleri yaparmi
Aynen işte o yüzden hiç bir şekilde riske atma ve hiç kimsede kusura bakmasın evi halletsinler bir zahmet canım sen bak keyfine evladına kavusacaksin Allahın izniyleGeçen seferde doktor birşey yok dediği halde o acıyı yaşayınca esimede üzülüyorum..onlar en çok ben aci çektiğim için istemiyorlar..Geçen sefer depresyona girip hastanede bile yatmıştım..adamcağız korkuyor bana gene birşey olcak diye..esim koruyor şimdi benim çok hassas oldugumu çok fazla takıntı yaptığımı bildiği için onun içindeki korkuyu da biliyorum..napalim 4 ay geçti birşekilde önümüzdeki ayları da gecircez..riskli ay diye birşey yok ilk 3 ayı atlatınca diye birşey olmuyor iste..Geçen sefer goya en rahat ay di doktor gez toz dedi..ama olması iste..oraya kadar gelip o acıyı yaşayınca insan çok zor oluyor..allahım yaşatmasın kimseye evlat acısı..kimseyide kimseye muhtaç etmesin çok zor valla elimiz kolumuz tuttuğumuz halde yatmak ta çok zor..
Sağolasın canım birde çok yoğun çalışıyorum onunda etkisi oluyor...Senin randevun ne zamandiCanim sen iyi olda, arada yazarsin napalim, insallh o gunlerde gelecek dogum larida konusuruz, bizde meraktayiz bKalim ne cikcak
Ikiz pasalarin hayirli olsun canim allahim iyi gelinler nasip etsin diyelim bende bakim pasami prensesmi sabirsizlaniyorum 2 hafta icinde ogrenecem insSağolasın canım birde çok yoğun çalışıyorum onunda etkisi oluyor...Senin randevun ne zamandi
Anlaması çok güç canım..benim teyzemde kabullenmezdi kuzenim anne gel doktora git cem kendimi iyi hissetmiyorum destek ol diye götürdü amacı teyzemi doktorla bir araya getirmekti..doktor goya sorunların çözümü için annenle konuşmam lazim ayağına teyzemi içeri aldı..teyzemi hemen çözmüş zaten..malesef bazı tipler kabullenemiyorlar..en azından kuzenim sunu öğrendi annesini ne yapsa ikna edemiycek memnun edemiycek..ben de bu sefer eşimi bu niyetle psikologa geçen eski doktoruma götürdüm herif mantık abidesi çıktı..çünkü eşime gore sorun yok aramızda..boşanmaya kalktıgımda kapılarda yattı ne laflar etti..kendini öldürebileceğini bile söyledi..ama tabi ben çevremdekilere bunu inandiramiyorum..simdi de başka psikolog bulup ailesi yüzünden takıntılarımı aşamıyorum diye onu ikna etmesi için doktorla görüş cem..çünkü eşine gore ben aşırı takıntılıyım abartıyorum...tamam o zaman strese sokma çözüm basit diyorum benimkide inat ediyor işte..eltiden kaçmak yok diyor..dediğim taktiği uygula bence psikologtan randevu al..diğer seansa eşini içeri sok..bu şekilde hamile ligin zor geçer..sonuçta sen de yılda bir kezde olsa ailesiyle görüşmek istiyorsun ki aranizda bir sürtüşme geçmemiş..başka turlu çıkamazsın arkadaşım senin işin gerçekten çok zor..bence mesaj filan atarak kendi sinirlerini de boşuna bozma..çünkü sen ne kadar söylesen de esin gene ayni tavrı sergiliyor..bazen bazı durumlarda insanları değiştirmek imkansız o zaman sen tavrını davranışlarını değiştireceksin..reiki de ben bunu öğren dimelsal cim gerçekten allah yardımcın olsun..aklıma gelenler bunlar..
Hoşgeldin canım...
Ya valla kuzum neresinden tutulsa elde kalıyorSen kizarkadasi değilsin ki sonuçta karısısın ne alaka götürmüyor...Birde hamilesin ve bilmiyorlar bu nasıl birsey çözemedim,ya benim eşim ben gidiyorum dese ve beni goturmese ben kesin başka bir yere mi gidiyor diye düşünürdüm,yani o kadar ters bir durum bu...
Bence sen bir şekilde atıyorum yarın falan hazırlan gideceği saatlerde ve hadi canım beraber gidelim banada degisiklik olur de ve bir şekilde git ne olduğunu kendin gör
elsal canim vallahi ben olsam yerinde yikardim ortaligi bensiz nereye gidiyorsun pesine takilirdim o ne derse desin oh ne ala karilarin arasinda ne isi varmis gorumceler fena senin demek ama kocanda az degil bence bu ise el at bida tek ginderme giyinik ol o gidecem.dedi hop bende geldim de hazirim de birakma alllah yardimcin olsun allah dogruyu onune cikarsin bebegini dusun sadece geeisi bos K kaderim35 canim sende haklisin dogurmadan risk var acilarin var bende hala inanamiyirum her saniye iyimisin bebegim acaba yasiyormu diyorum ama her saniye dusun cok zor ama evinde yat yemeklerini yapsinalr isinide yaptir huzurda onemli allaha emanetsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?