2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Eee tamam gitsin bir gün kalsinannesinde sonra senin ailende gelsin kalsin..ne bu görüş saati gibi onu doldurup tekrar dönüyor..senin annenler le problemi varmı peki..yada bir zamanlar birbirinizin ailesini görmeyelim lafı geçtimi peki..benim arkadaşım bir suru problem yaşadı boşanıyorlardı avukatlar tutuldu eşi annesinin yanina yerleşti..tabi erkek ne kadar yapabilir annesinin yanindaki erkeğin annesi kıza iftira attı başkasıyla oynaşıyor sen olum pençesinde iken diye..ki aile dostları hastanede kızı kenarı çekip esi de aylardır yatıyor çalışamıyor diye varmı ihtiyacınız annenin surumu yok kaynanan sormaz esin aylardır çalışmıyor diye sormak için kenara çekmiş arkadaşımı..bu konuşma buyudude büyüdü boşanıyorlardı nerdeyse..adam sonra af diledi geri geldi eve yapamadı çünkü annesinin yaninda..arkadaşıma anneni istemiyorum demiş sanki o çıkardı sorun..oda öylemi ben de seninki leri istemiyorum diyor hayatta birbirlerinin annelerine gitmiyorlar artik hiç muhatap değiller..bayramda bile kız kendi annesine oğlan kendi annesine..siz de problem yok arkadaşım yyyaa mutlaka bastan laf söyledi onlar..esin boyle idare etcegini zannediyor...ama ben olsam hamile filan dinlemem gerçekten eşimi takip ederdim..isterse milyon tutsun taksi parası...geçenler de zaten beraber olamıyoruz haliyle bu sabahları parfüm sıkıyor dişlerini fircaliyor 3.gün patladım bu ne dedim kokular filan ben her zaman derim sanada sıkmazsın sevmiyorum dersin dedim başladım ağlamaya o oldu...gülerek gönlümü aldı...zaten hormonlar tavan...seninki ne anlam veremiyorum..düşünüyorum çıkamıyorum isin içinden..ben sadece yapcagimi söylerdim..yada kendine yakin birini çağır görüşmeye..anlat hamilesin sonucta..mutlaka o 7 kardeşten biri vardır sana yakin olan..benim babam da 7 kardeşti ama bir tane halam vardı annem le arası çok iyi idi..sonra da 20 yaşında vefat etti gerçi..böyle sinir olarak kendine bebeğine zarar verirsin..yada kendin en azından mutlaka psikologa git canım boyle olmaz hayatta..kendine bebeğine yazık elsal cim..

Cnm cok cansıkıcı bir durum bu, yani esini anlamak ne mumkun , cok mantiksiz ya, esin acaba ailesine dedimi ki esimi istemiormussunuz diye, ona inanma bence , gitmemen icinde yapior olabilir, dunden beri okuyorum yazini bnm bile asabim bozuldu, cok sabirli ve iyi niyetlisin , sakin gitmemezlik yapma, bnm kafami karistiran ailesi sana birsey soyleyecek diemi korkuyor ki , tabi insan paranoyak oluyir, belki hic biri degil ama

elsal cim vala ne desek ki, yerinde olsam desem ben bile ne yapacagimi bilemezdim. Ama en temel sorun esin, kisura bakma. Sen onla nedenini sebebini ogrenmeden asla sana nicin boyle bi tavir sergilediklerini anlayamazsin. Ha esin turlu bahaneler soyluyorsa, beraber bi ziyaretlerine gitmeyi dene. Ancak o zamn seni istiyorlarmi, hala soguklar mi anlarsin. Sonrada ona gore davranirsin gidip gitmemek sana kalmis tabi, kafandaki bu tur soru ve cikmazlardan kurtulursun. Zor bi durum ama sen daha iyi sartlar olusmasi icin elinden geleni yapiyorsun. Gidersen sayet, donuste bize de anlat aranizda neler gectigini.

Hanımlar bisey danışmak istiyorum gebelik takibi doktorunuz tüp bebek doktorunuzmu.en iyisi kendi doktorumuzun olması tabide her gidisimizde yüksek muayene ücretleri odicez haliyle.bugün keseyi gormeye gitcez ücret aliyolarmi kalbi duymak için gidildiğinde de.

Benim tüp bebek doktorum istanbulda ben izmirde yaşadığım için mecbur burdan doktor buldum..ama izmirdeki tüp bebek doktorları da bebek takibini 3 aydan sonra yapmıyormuş bazıları..doktora gore değişiyor galiba..

elsal canım dünden beri okudum. Öncelikle hoş geldin. 3 gündür yasamadigin stres kalmadı. Valla keşke uzulecegine gelmeseydi dedim. Ben de hatayi eşinde buluyorum. Ama ben olsam beni takmiyani bende Takmazdim.. bebeğini düşün onuda huzursuz etme..nacizane benim fikrim ,esin nasıl olurda ailesinden bebeğini saklar anlamadım gitti.

On gun sonra falan, baska bi doktor bulursam ona da gorunebilirim daha erken, ama bayram tatilindeler beklemedeyiz
Ay çok zor ya beklemek :) bulursun canım ya başka dr ne o öyle 10 gün sonra falan çok uzun....İnşallah senin bir kız bir oglandir :)

Kızlar şuan eşimin ailesinin yanındayım hiçbirşey yok gibi davranıyorlar güya hergün beni beklemişler eşim getirmiyormuş bebegide bilmiyorlar güya onlar normal numarası yapıyor bana bende onlara şuan sonrasına allah kerim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…