Cnm cok cansıkıcı bir durum bu, yani esini anlamak ne mumkun , cok mantiksiz ya, esin acaba ailesine dedimi ki esimi istemiormussunuz diye, ona inanma bence , gitmemen icinde yapior olabilir, dunden beri okuyorum yazini bnm bile asabim bozuldu, cok sabirli ve iyi niyetlisin , sakin gitmemezlik yapma, bnm kafami karistiran ailesi sana birsey soyleyecek diemi korkuyor ki , tabi insan paranoyak oluyir, belki hic biri degil amaKizlar desteginiz icin cok tesekkurler. Dun esim iki saatligine annemlere ugradi yemege gittik beraber sonra eve bile girmeden bizi annemlere birakti hoop yine koyune gitti cok sinirlendim tbaktin yuzum gozum yanmaya basladi tansiyonumu olctum 14.6 ve 9.5 a cikmis cok korktum esime bi msj daha attim beni strese soktin tansiyonum yukseldi bebegime birsey olursa senide ailenide asla affetmem diye onca msj atmistim aksamdan beri hic birine cvp vermemisti ama sonki msji gorunce hemen aradi bende tlf tamamen kapattim cikmis gelmis yatiyordum o geldiginde ama dusmustu biraz tansiyonum. Gece yine konustum ama yine ayni sozler diyorki kardeslerimin sucu yok onlar seni seviyor ben goturmuyorum haklisin ama acele gidiyorum onun icin goturmuyorum sacma bahaneler dun zaten hazirdim goturebilirdi yemekten yeni gelmistik. Oda guya ailesi beni sormus neden getirmedin demis benimkide benim soyledigimi onlara soylemis benimi istemiyorlar diyor demis benim icin onlarda esime kizmislar guya. Simdi onlar benim istenmigormuyum dedigimi biliyorlar esime cok dile getirdim simdi oyle kalkip gidince gururumuniyice ayaklar altina almis olmazmiyim. Hem bunca yildan sonra gidip orda nasil davranmam gerektigini bile artik bilmiyorum. Ortada hic bir sorun yok gibi gorunuyor sadece soguk savas var bana karsi elle tuturlur birsey olsa onlarla konusurum beni aramiyorsunuz ilgilenmiyorsunuz gelin yerine koymuyorsunuz muhabbetlerini cok yaptim onlara hiiim evet dogru seklinde yorumlar yapiyorlar ben sonra diyorumki bundan sonra daha iyi goruselim artik biz bir aile olduk falan filan ve sonra sanki hic o konusma olmamis gibi bildikleri gibi davraniyorlar. Pardon kizlar cok basinizi agrittim. Bakalim heralde bizim iste boyle geldi biyle gidecek sanki gayri mesru iliski yasiyormusum gibi zaten ilk bastan ilgilenmediler oylede devam etti esim ben uzak tuttum bastan diyor ama bilemiyorum artik neler donuyor. Diger eltim cok pis bi kiz onu nasil seviyorlar ama oda bunlarin suratina bakmiyor ayni sehirde yasadiklari halde uc tane cocugu var onlari yuzunu bile gostermiyor gorumcelerime esi tek gidiyor ama onlarin aralarinda kavga gecmis benimle dertleri ne bilmiyorum
On gun sonra falan, baska bi doktor bulursam ona da gorunebilirim daha erken, ama bayram tatilindeler beklemedeyizSağolasın canım birde çok yoğun çalışıyorum onunda etkisi oluyor...Senin randevun ne zamandi
Günaydın canım..Bu arada herkese gunaydin, hayirli sabahlariniz olsun kizlar
Benim tüp bebek doktorum istanbulda ben izmirde yaşadığım için mecbur burdan doktor buldum..ama izmirdeki tüp bebek doktorları da bebek takibini 3 aydan sonra yapmıyormuş bazıları..doktora gore değişiyor galiba..Hanımlar bisey danışmak istiyorum gebelik takibi doktorunuz tüp bebek doktorunuzmu.en iyisi kendi doktorumuzun olması tabide her gidisimizde yüksek muayene ücretleri odicez haliyle.bugün keseyi gormeye gitcez ücret aliyolarmi kalbi duymak için gidildiğinde de.
Kızlar iki tane prens gEliyor :)
Aynen öyle :)ama olsun iki tane çınar olacak ben öyle bastırıyorum kız isteğimi caktirma :)))))
On gun sonra falan, baska bi doktor bulursam ona da gorunebilirim daha erken, ama bayram tatilindeler beklemedeyiz
Evet canım :) bide Eşler üç erkek çıra gibi yandık valla :)Gözün aydın canim . Sende benim gibisin..Bu sene prensler önde götürüyor.
Çok bulantın var mıydı benim de ikizim olucak çift kese çok bulantım yokBende biri kız olsun istiyordum ama Allah iki erkek nasip etti. Allah kucagimiza aldigimiz günleride gostersin
Benim ilk üç ay çok bulantı kusmalarım oldu. Ikiside erkek :)Çok bulantın var mıydı benim de ikizim olucak çift kese çok bulantım yok
Ay çok zor ya beklemek :) bulursun canım ya başka dr ne o öyle 10 gün sonra falan çok uzun....İnşallah senin bir kız bir oglandir :)On gun sonra falan, baska bi doktor bulursam ona da gorunebilirim daha erken, ama bayram tatilindeler beklemedeyiz
Allah tamamina erdirsin canim, gozunaydin, seninki tek mi ikiz mi?Bende üç aylık hamileyim arkadaşlar şükür Rabbime 5yıl sonra oldu
Ay insallh canim ya, bnde 12 haftalikkn birini kiza benzetmisti doktorum, degismediysse artik.?!?Ay çok zor ya beklemek :) bulursun canım ya başka dr ne o öyle 10 gün sonra falan çok uzun....İnşallah senin bir kız bir oglandir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?